http://kariera.mk

Ejup Alimi përballë prokurores speciale Fatime Fetai

para 9 muajve - Alsat-M

Koordinator i grupit parlamentare të BDI-së, Ejup Alimi,  është përballur sot me prokuroren speciale Fatime Fetai.  Alimi akuzohet për manipulime zgjedhore në Komunën e Çairit, së bashku me Ismet Gurin,...

Gjykata e Apelit refuzon kërkesën e PSP-së për paraburgim të Alimit

para 9 muajve - Albeu

Seanca e Gjykatës së Apelit për ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka përfunduar duke mos caktuar masën e paraburgimit për Ejup Alimin, deputet i BDI-së, i përfshirë në lëndën ”Titanik 3”. Prokurorja...

Gjykata e Apelit nuk cakton paraburgim për Ejup Alimin

para 9 muajve - Almakos

Seanca e Gjykatës së Apelit për ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka përfunduar duke mos caktuar masën e paraburgimit për Ejup Alimin, deputet i BDI-së, i përfshirë në lëndën ”Titanik 3”. Prokurorja...

Gjykata e Apelit refuzon kërkesën e PSP-së për paraburgim të Alimit

para 9 muajve - Gazeta Express

Seanca e Gjykatës së Apelit për ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka përfunduar duke mos caktuar masën e paraburgimit për Ejup Alimin, deputet i BDI-së, i përfshirë në lëndën ”Titanik 3”. Prokurorja...

Nuk ka paraburgim as për deputetin Ejup Alimi

para 9 muajve - Telegrafi

Seanca e Gjykatës së Apelit për ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka përfunduar duke mos caktuar masën e paraburgimit për Ejup Alimin, deputet i BDI-së, i përfshirë në lëndën ”Titanik 3”. Prokurorja...

Ejup Alimi përballë Fatime Fetait

para 9 muajve - Tetova Sot

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore....

Ejup Alimi përballë prokurores speciale Fatime Fetai

para 9 muajve - Almakos

17 July Koordinator i grupit parlamentare të BDI-së, Ejup Alimi,  është përballur sot me prokuroren speciale Fatime Fetai.  Alimi akuzohet për manipulime zgjedhore në Komunën e Çairit, së bashku me Ismet...

PSP kërkon nga Gjykata e Apelit paraburgim për Ejup Alimin

para 9 muajve - Portalb

Në seancën e sotme gjykatësit e Gjykatës së Apelit e kanë shqyrtuar ankesën e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) për vendimin e Gjykatës Penale për mos përcaktimin e masës për paraburgim të Ejup Alimit...

A do të ketë paraburgim për Ejup Halimin, përballet me Fatime Fetain

para 9 muajve - Ina

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore, njofton InfoShqip. Në njërën nga pesë seancat e...

Gjykata e Apelit nuk cakton paraburgim për Ejup Alimin

para 9 muajve - Lajm

Seanca e Gjykatës së Apelit për ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka përfunduar duke mos caktuar masën e paraburgimit për Ejup Alimin, deputet i BDI-së, i përfshirë në lëndën ”Titanik 3”. Prokurorja...

Ejup Alimi ulet përballë prokurores Fatime Fetai

para 9 muajve - Ina

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore....

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 9 muajve - MRT

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për.... Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin...

I akuzuar nga PSP, Ejup Alimi ulet përballë prokurores Fatime Fetai

para 9 muajve - Gazeta Express

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore....

Nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin

para 9 muajve - Albeu

Gjykata e Apelit ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata e lartë i konfirmoi...

Llatasi dhe Peshevski mbeten në liri, por pa pasaporta

para 9 muajve - GazetaBlic

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e Prokurorisë Speciale Publike për kryeredaktorin e TV Sitel Dragan Pavlovic – Llatas dhe ish-zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata...

Nuk ka paraburgim për Peshevskin dhe Llatasin

para 9 muajve - InfoShqip

Vladimir Peshevski dhe Dragan Pavlloviq Llatas do të mbrohen në liri, por pasaportat u mbeten të konfiskuara. Kështu vendosi sot Gjykata e Apelit e cila refuzoi kërkesat e Prokurorisë Speciale pë paraburgimin...

Ngelen pa pasaporta, por nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin

para 9 muajve - Gazeta Express

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata më e lartë...

Llatasi dhe Peshevski mbeten në liri, por pa pasaporta

para 9 muajve - Gazeta Express

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e Prokurorisë Speciale Publike për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Llatas dhe ish-zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë,...

PSP kërkon nga Gjykata e Apelit paraburgim për Ejup Alimin

para 9 muajve - Almakos

Në seancën e sotme gjykatësit e Gjykatës së Apelit e kanë shqyrtuar ankesën e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) për vendimin e Gjykatës Penale për mos përcaktimin e masës për paraburgim të Ejup Alimit...

Ja çka do të bëhet me Llatasin?!

para 9 muajve - Ina

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Dhjetëra të akuzuar në rastet e PSP-së mbeten pa pasaportë

para 9 muajve - Tetova Sot

Gjykata e Apelit në Shkup sot i shpalli vendimet e marra pas ankimimeve të 10-të të akuzuarve në rastet që i hapi Prokuroria Speciale Publike. Ankimimet e të akuzuarve janë refuzuar  si të pabaza dhe në...

Ejup Alimi i BDI-së i kundërvihet Fatime Fetait: Unë nuk e frikësoj askënd!

para 9 muajve - Shenja

Zyrtari i lartë i BDI-së, Ejup Alimi ka dalë sot para prokurores  Fatime Fetai për ta kundërshtuar bazën e kërkesës së saj për paraburgim. Duke i përgjigjur akuzave, Alimi tha se asnjëherë nuk ka ndikuar...

A do të ketë paraburgim për Ejup Halimin, përballet me Fatime Fetain

para 9 muajve - InfoShqip

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore, njofton InfoShqip.com Në njërën nga pesë seancat...

Nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin, ngelen pa pasaporta

para 9 muajve - Portalb

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet për PSP-në për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki, njofton Portalb.mk...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 9 muajve - Alsat-M

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Dhjetëra të akuzuar në rastet e PSP-së mbeten pa pasaportë

para 9 muajve - Fol

Gjykata e Apelit në Shkup sot i shpalli vendimet e marra pas ankimimeve të 10-të të akuzuarve në rastet që i hapi Prokuroria Speciale Publike. Ankimimet e të akuzuarve janë refuzuar  si të pabaza dhe në...

Nuk ka paraburgim për gazetarin Dragan Pavlloviq-Llatas

para 9 muajve - Telegrafi

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Peshevskit i merret pasaporta, Llatas lihet i lirë

para 9 muajve - Aktuale

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Specialja kërkon paraburgim për Ejup Alimin

para 9 muajve - Fol

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore....

Gjykata e Apelit sot do të vendosë për ankesat e PSP

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik Zhurnal.mk - Në Gjykatën e Apelit sot pritet qëtë zhvillohen pesë seanca të njëpasnjëshme në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të pandehurve dhe ankesat e PSP-së për masat e shqiptuara...

PPS dhe një pjesë e të akuzuarve përballen në gjykatën e Apelit, shqyrtohen ankesat nga dy palët

para 9 muajve - Ina

Gjykata e Apelit sot ka planifikuar të mbajë pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat e dorëzuara nga Prokuroria Publike Speciale dhe nga ana e të akuzuarve për lëndët e tyre, njofton InfoShqip...

Ejup Halimi i BDI-së përballet me prokuroren Fatime Fetai

para 9 muajve - Lajm

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore,...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 9 muajve - Antpress

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 9 muajve - AlbPortali

? Loading... Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata...

Ejup Halimi i BDI-së përballet me prokuroren Fatime Fetai

para 9 muajve - Almakos

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore,...

Ejup Halimi i BDI-së përballet me prokuroren Fatime Fetai

para 9 muajve - Shenja

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Katica Janeva. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore,...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 9 muajve - Fakti Ditor

? Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata më e lartë...

Pesë seanca në Gjykatën e Apelit për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 9 muajve - Portalb

Sot në Gjykatën e Apelit do të mbahen pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të akuzuarve të PSP-së për masat e shqiptuara të Gjykatës Penale mbi akuzat e grupit të Katica Janevës, njofton...

Ejup Alimi i BDI-së i kundërvihet Fatime Fetait: Unë nuk e frikësoj askënd!

para 9 muajve - AlbPortali

Zyrtari i lartë i BDI-së, Ejup Alimi ka dalë sot para prokurores  Fatime Fetai për ta kundërshtuar bazën e kërkesës së saj për paraburgim. Duke i përgjigjur akuzave, Alimi tha se asnjëherë nuk ka ndikuar...

PPS dhe një pjesë e të akuzuarve përballen në gjykatën e Apelit, shqyrtohen ankesat nga dy palët

para 9 muajve - Lajm

Gjykata e Apelit sot ka planifikuar të mbajë pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat e dorëzuara nga Prokuroria Publike Speciale dhe nga ana e të akuzuarve për lëndët e tyre, njofton InfoShqip....

Sot në Gjykatën e Apelit mbahen pesë seanca për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 9 muajve - Gazeta Express

Sot në Gjykatën e Apelit do të mbahen pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat të akuzuarve dhe të PSP-së për masat e shqiptuara të Gjykatës Penale mbi akuzat e grupit të Katica Janevës. Gjatë...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 9 muajve - Lajm

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për lëndët e PSP-së

para 9 muajve - Aktuale

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 9 muajve - Tetova Sot

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 9 muajve - Almakos

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Gjykata e Apelit sot do të vendosë për ankesat e PSP

para 9 muajve - Tetova Sot

Në Gjykatën e Apelit sot pritet qëtë zhvillohen pesë seanca të njëpasnjëshme në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të pandehurve dhe ankesat e PSP-së për masat e shqiptuara nga Gjykatën Penale për rastet...

PPS dhe një pjesë e të akuzuarve përballen në gjykatën e Apelit, shqyrtohen ankesat nga dy palët

para 9 muajve - InfoShqip

Gjykata e Apelit sot ka planifikuar të mbajë pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat e dorëzuara nga Prokuroria Publike Speciale dhe nga ana e të akuzuarve për lëndët e tyre, njofton InfoShqip...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 9 muajve - Telegrafi

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së , shkruan Telegrafi Maqedoni. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi...

Ja çka do të bëhet me Llatasin?!

para 9 muajve - Fol

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Ejup Halimi i BDI-së përballet me prokuroren Fatime Fetai

para 9 muajve - AlbPortali

Ejup Halimi, zyrtar i lartë i BDI-së, është ulur përballë prokurores speciale Fatime Fetai. Ai po përballet në Gjykatën e Apelit me kërkesën e Sepciales për ta paraburgosur, i akuzuar për manipulime zgjedhore,...

Pesë seanca në Gjykatën e Apelit për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 9 muajve - Flaka

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 9 muajve - Lajm

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Nuk ka paraburgim për gazetarin Dragan Pavlloviq-Llatas

para 9 muajve - Gazeta Max

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 9 muajve - Gazeta Max

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së . Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Apeli konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Aktuale

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të lartë theksoi...

VMRO akuzon, specialja të mos i bëjë presion apelit

para 9 muajve - Gazeta Express

Që në orët e hershme të mëngjesit përfaqësues të VMRO-së u mblodhën para Gjykatës së Apelit ku vednoset për ankesat e PSP-së për marrjen a pasaportave të funnksionarëve të lartë të kësaj partie ,...

U REFUZUA KËRKESA E IVONA TALEVSKËS, TË GJITHA VENDIMET GJYKATA E APELIT DO T’I PUBLIKOJË TË HËNËN

para 9 muajve - TV21

Gjykata e Apelit sot i publikoi gjashtë vendimet e para. Kërkesa e Ivona Talevskës dhe e pesë pjesëtarëve të njësitit policor, “Alfa” për rastin “Tortura” u hodhën poshtë. Këta të fundit akuzohen për tejkalim...

VMRO akuzon, specialja të mos i bëjë presion apelit

para 9 muajve - MRT

Që në orët e hershme të mëngjesit përfaqësues të VMRO-së u mblodhën para Gjykatës së Apelit.... Që në orët e hershme të mëngjesit  përfaqësues të VMRO-së  u mblodhën para  Gjykatës së Apelit ku vednoset...

Apeli konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Fakti Ditor

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të lartë theksoi...

Ky është vendimi i Apelit pë rastin “Tifani” dhe “Tortura”!

para 9 muajve - Almakos

Gjykata e apelit ka sjellur vendim për ankimimet e redaktores së TV Sitel, Ivona Talevska, për marrjen e pasaportës si dhe për të akuzuarit e tjerë në rastin “Tortura”. Kjo gjykatë ka sjellur vendim që...

Ky është vendimi i Apelit pë rastin “Tifani” dhe “Tortura”!

para 9 muajve - Shenja

Gjykata e apelit ka sjellur vendim për ankimimet e redaktores së TV Sitel, Ivona Talevska, për marrjen e pasaportës si dhe për të akuzuarit e tjerë në rastin “Tortura”. Kjo gjykatë ka sjellur vendim që...

Gjykata e Apelit në Maqedoni konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Telegrafi

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta, njofton Alsat M. Ajo para gjykatës...

SPECIALJA FRIKË NGA NDIKIMI MBI DËSHMITARËT

para 9 muajve - TV21

Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë më...

Apeli konfirmon vendimet e Penales në rastet e Speciales

para 9 muajve - GazetaBlic

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta, njofton Alsat M. Ajo para gjykatës...

Apeli konfirmon vendimet e Penales në rastet e Speciales

para 9 muajve - Gazeta Express

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta, njofton Alsat M, transmeton Gazeta...

Talevska mbetet pa pashaportë

para 9 muajve - Albeu

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së. Ajo akuzohet për fshehje të tatimit...

Specialja frikë ndaj ndikimit të dëshmitarëve

para 9 muajve - Gazeta Express

​ Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë...

Apeli konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Tetova Sot

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të lartë theksoi...

Apeli konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Alsat-M

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të lartë theksoi...

MBROJTA E DËSHMITARËVE | PSP shpreh frikë

para 9 muajve - Flaka

Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë më...

Ky është vendimi i Apelit pë rastin “Tifani” dhe “Tortura”!

para 9 muajve - AlbPortali

Gjykata e apelit ka sjellur vendim për ankimimet e redaktores së TV Sitel, Ivona Talevska, për marrjen e pasaportës si dhe për të akuzuarit e tjerë në rastin “Tortura”. Kjo gjykatë ka sjellur vendim që...

Specialja ka frikë ndaj ndikimit mbi dëshmitarët

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 15 korrik Zhurnal.mk - Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në...

Gjykata e Apelit në Maqedoni konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - InfoShqip

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta, njofton Alsat M. Ajo para gjykatës...

Frika e PSP-së për ndikimin ndaj dëshmitarëve

para 9 muajve - Alsat-M

Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë më...

NËN HETIME | Gazetarja Taleska mbetet pa pasaportë

para 9 muajve - Flaka

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së. Ajo akuzohet për fshehje të tatimit...

Talevska mbetet pa pasaportë

para 9 muajve - Gazeta Express

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së. Ajo akuzohet për fshehje të tatimit...

Gjykata e Apelit e lë Talevskën pa pasaportë

para 9 muajve - Lajm

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së. Ajo akuzohet për fshehje të tatimit...

Gjykata e Apelit konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Arbresh

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit në Maqedoni ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të...

Apeli konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Almakos

15 July Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të lartë...

Gjykata e Apelit konfirmon vendimet e Penales për konfiskimin e pasaportave

para 9 muajve - Periskopi

Gazetarja Ivona Talevska mbetet pa pasaportë. Gjykata e Apelit në Maqedoni ia refuzoi ankesën si të pabazë dhe e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale ku i konfiskohet pasaporta. Ajo para gjykatës më të...

Frika e PSP-së për ndikimin ndaj dëshmitarëve

para 9 muajve - Almakos

15 July Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë më parë njoftoi se

Gjykata e Apelit e lë Talevskën pa pasaportë

para 9 muajve - Fol

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së. Ajo akuzohet për fshehje të tatimit...

Frika e PSP-së për ndikimin ndaj dëshmitarëve

para 9 muajve - Fol

Frika e Prokurorisë Speciale, se të pandehurit mund të ndikojnë tek dëshmitarët e tyre është e justifikuar, thotë avokati Zvonko Davidoviq. Specialja në seancën publike në Gjykatën e Apelit pak ditë më...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK