http://kariera.mk

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Telegrafi

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Indeks online

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - RTV 21

Mirëpritet Marrëveshja Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Zeri

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Lajmi.net

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - GazetaBlic

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet përfundimisht qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Koha.net

Ministria e Integrimit Evropian e ka mirëpritur miratimin e Marrëveshjes Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Almakos

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Sovrani

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Bota Press

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Arbresh

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - Gazeta e re

Ministria e Integrimit Evropian, ka mirëpritur Marrëveshjen Kornizë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës për pjesëmarrjen në programet e BE-së nga ana e Këshillit për Punë të Jashtme të...

Miratohet qasja e Kosovës në Programet e BE-së

para 10 muajve - KosovaPress

“Pas miratimit të sotëm kjo marrëveshje kornizë  e cila është nënshkruar mes BE-së dhe Kosovës në dhjetor të vitit kaluar do të hyj në fuqi së shpejti dhe do të mundësoj që  Kosova të jetë pjesë e 17 programeve...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE/VD

para 10 muajve - Shqiptarja

Vetëm pak ditë më parë komisioneri për zgjerimin Johannes Hahn u shpreh  se Shqipëria dhe Maqedonia  janë ende larg anëtarësimit, ndërsa kryeministri Rama dhe Zaev kërkojnë integrim të shpejtë në BE. Bashkimi...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Ina

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Aktuale

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - GazetaBlic

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

​Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Indeks online

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Antpress

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Flaka

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Lajmi.net

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 16 korrik - Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij...

Mogherini: Dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Koha Jone

“Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dhënë porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar”. Kështu thotë...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Alsat-M

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Arbresh

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Mogherini: Dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Gazeta Tema

“Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dhënë porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar”. Kështu thotë...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Gazeta e re

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - KosovaPress

Shpresoj se e kanë kuptuar se nuk duhet të bien në “gropë” në rrugën e quajtur Ballkan, por duhet ta përmirësojnë rrugën. Ne nuk jemi Ballkani Perëndimor, por ne jemi pjesë e Evropës dhe në këtë drejtim...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - MRT

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia.... Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin...

Zaev e Rama kërkojnë integrim të shpejtë në BE

para 10 muajve - Tetova Sot

Bashkimi Evropian seriozisht të konsiderojë aspiratën e Ballkanit Perëndimor për t’u bërë pjesë e saj, sa nuk është bërë vonë! Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev dhe homologu i tij shqiptar, Edi Rama...

Mogherini: Ballkani i ka dyert e hapura pët në Bashkimin Evropian

para 10 muajve - Java News

“Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dhënë porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar”. Kështu thotë...

Mogherini: Dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Lexo

“Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dhënë porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar”. Kështu thotë...

‘Trieste’/ Mogherini: Dyert e BE-së, të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Mapo

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Gazeta Telegraf

“Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dhënë porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar”. Kështu thotë...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Alsat-M

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Politiko

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Ora news

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Tetova Sot

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mesazhi i samitit në Trieste, Mogherini: Dyert e BE-së, të hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Java News

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Shenja

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Mogherini: Samiti i Triestës tregoi se BE-ja i ka dyert e hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Lexo

“Takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor në Trieste, ka dërguar një mesazh të qartë se dyert e BE-së janë të hapura për vendet e Ballkanit”, të paktën kështu ka deklaruar përfaqësuesja e lartë e BE-së...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Telegrafi

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Porosit Mogherini

para 10 muajve - RTV 21

Ajo shprehet se gjatë samitit është punuar edhe në disa projekte praktike për bashkëpunimin rajonal Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian...

Mogherini: Samiti i Triestës tregoi se BE-ja i ka dyert e hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Zeri

“Takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor në Trieste, ka dërguar një mesazh të qartë se dyert e BE-së janë të hapura për vendet e Ballkanit”, të paktën kështu ka deklaruar përfaqësuesja e lartë e BE-së...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Gazeta Express

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Samiti i Triestës tregoi se BE-ja i ka dyert e hapura për Ballkanin

para 10 muajve - Lajmi.net

“Takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor në Trieste, ka dërguar një mesazh të qartë se dyert e BE-së janë të hapura për vendet e Ballkanit”, të paktën kështu ka deklaruar përfaqësuesja e lartë e BE-së...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - GazetaBlic

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Indeks online

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Antpress

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar,raporton AntPress...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Tetova Sot

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Almakos

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka porositur...

Projektet e BE-së, të (pa)zbatueshme në Kosovë

para 10 muajve - Gazeta e re

Në Samitin e Ballkanit Perëndimor që u mbajt në Trieste të Italisë,  u premtuan shuma të mëdha të parave që do të investohen në Ballkanin Perëndimor përmes projekteve konkrete, me theks të veçantë në transport,...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Gazeta e re

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Juratovic: BE-ja izolon Ballkanin Perëndimor, është një lojë e rrezikshme me një fund të paqartë

para 10 muajve - AlbPortali

Loading... Nëse ne, si BE-ja, vazhdojmë të mbajnë këto gjashtë shtete të vogla të mbyllura në këtë ishull të izoluar, herët a vonë ajo do të kthehet në një lojë të rrezikshme për të gjithë ne A keni një...

Juratovic: BE-ja izolon Ballkanin Perëndimor, është një lojë e rrezikshme me një fund të paqartë

para 10 muajve - Fakti Ditor

Nëse ne, si BE-ja, vazhdojmë të mbajnë këto gjashtë shtete të vogla të mbyllura në këtë ishull të izoluar, herët a vonë ajo do të kthehet në një lojë të rrezikshme për të gjithë ne A keni një hartë të...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Arbresh

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - Bota Press

Në samitin e Ballkanit Perëndimor në Trieste është dërguar porosia e qartë, se dyert e Bashkimit Evropian janë të hapura për Ballkanin dhe se duhet vazhduar rrugën drejt Evropës së bashkuar. Kështu ka...

Mogherini: Në Trieste u dërgua porosia e qartë për Ballkanin

para 10 muajve - KosovaPress

Kështu ka porositur shefja e diplomacisë evropiane Federica Mogherini përmes një shkrimi në bllogun e saj. Ajo thotë se gjatë samitit është punuar edhe në disa projekte praktike për bashkëpunimin rajonal,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK