http://kariera.mk

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Lajmi.net

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - GazetaBlic

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Indeks online

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Këta janë kandidatët e BDI-së për kryetar të komunave

para 9 muajve - Lajmi.net

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica e kandidatëve për kryetar komunash, duke filluar nga Saraji e deri në Likovë, do të...

Kandidatët e BDI-së për kryetarë komunash nga Shkupi deri në Likovë

para 9 muajve - Gazeta Express

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica e kandidatëve për kryetar komunash, duke filluar nga Saraji e deri në Likovë, do të...

Kandidatët e BDI-së për kryetarë komunash nga Shkupi deri në Likovë

para 9 muajve - Albeu

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica e kandidatëve për kryetar komunash, duke filluar nga Saraji e deri në Likovë, do të...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Gazeta e re

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve.

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Periskopi

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Bota Press

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Krahu i UÇK-së në BDI, presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Sovrani

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Kandidatët e BDI-së për kryetar komunash nga Shkupi deri në Likovë

para 9 muajve - Ina

Krahu  i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Agjencia e lajmeve INA, duke u thirrur në burime brenda partisë së Ahmetit, mëson se, në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica...

Këta janë kandidatët e BDI-së për kryetar të komunave

para 9 muajve - Arbresh

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica e kandidatëve për kryetar komunash, duke filluar nga Saraji e deri në Likovë, do të...

Ja kandidatët e BDI-së për kryetar të komunave

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica e kandidatëve për kryetar komunash, duke filluar nga Saraji e deri në Likovë, do të...

Krahu i UÇK-së në BDI presion Zaevit për ligjin e gjuhës shqipe

para 9 muajve - Te Sheshi

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re të Maqedonisë është shprehur se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Në të kundërt kjo parti del nga qeveria e drejtuar...

Kandidatët e BDI-së për kryetar komunash nga Shkupi deri në Likovë

para 9 muajve - Lajm

Krahu i UÇK-së po rikthehet fuqishëm brenda Bashkimit Demokratik për Integrim. Agjencia e lajmeve INA, duke u thirrur në burime brenda partisë së Ahmetit, mëson se, në zgjedhjet e ardhshme lokale shumica...

Krahu i UÇK-së në linjë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Lexo

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - GazetaBlic

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Lajmi.net

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Indeks online

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Shekulli

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

“Ligji për gjuhën shqipe brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria”

para 9 muajve - Ora news

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Ina

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Arbresh

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Sovrani

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji për shqipen brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Periskopi

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

Krahu i UÇK-së në vijë me Selën: Ligji brenda 100 ditësh ose dalim nga Qeveria

para 9 muajve - Fol

Krahu i ish-UÇK-së nga radhët e BDI-së në Qeverinë e re është shprehur qartë se nuk ka lëshime dhe se ligji i ri për gjuhën shqipe duhet të miratohet brenda 100 ditëve. Një zyrtar i lartë i BDI-së nga...

LR-PDSH ja me cilët kandidatë po kalkulon për komunën e Tetovës?!

para 9 muajve - Ina

LR-PDSH po shqyrton disa kandidatura për garën për komunën e Tetovës. Siç mëson INA janë disa emra në lojë, duke nisur nga emra që nuk janë pjesë e këtij subjekti por që kanë autoritetet të madh në opinion....

Ja me cilët kandidatë LR-PDSH’ja, po kalkulon për komunën e Tetovës?!

para 9 muajve - Lajm

LR-PDSH po shqyrton disa kandidatura për garën për komunën e Tetovës. Siç mëson INA janë disa emra në lojë, duke nisur nga emra që nuk janë pjesë e këtij subjekti por që kanë autoritetet të madh në opinion....

Zaev sërish pritet të takohet me Thaçin, shkas ultimatumi i Selës për gjuhën shqipe?!

para 9 muajve - InfoShqip

Pritet që sot ose ditëve në vijim zhvillohet një takim mes Kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të PDSH Menduh Thaçit, mëson INA. Lajmi bëhet i ditur nga burime partiake pranë LSDM. Ky takim sipas gjitha...

Zaev sërish pritet të takoj Thaçin, shkas ligji për gjuhën shqipe?!

para 9 muajve - Aktuale

Pritet që sot ose ditëve në vijim të zhvillohet një takim mes Kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të PDSH Menduh Thaçit, thonë burime brenda LSDM-së, përcjell TetovaSot. Ky takim sipas të gjitha gjasave...

Zaev sërish pritet të takohet me Thaçin, shkas ultimatumi i Selës për gjuhën shqipe?!

para 9 muajve - Ina

Pritet që sot ose ditëve në vijim zhvillohet një takim mes Kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të PDSH Menduh Thaçit, mëson INA. Lajmi bëhet i ditur nga burime partiake pranë LSDM. Ky takim sipas gjitha...

Zaev sërish pritet të takohet me Thaçin, shkas ultimatumi i Selës për gjuhën shqipe?!

para 9 muajve - Tetova Sot

Pritet që sot ose ditëve në vijim zhvillohet një takim mes Kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të PDSH Menduh Thaçit, mëson INA. Lajmi bëhet i ditur nga burime partiake pranë LSDM. Ky takim sipas gjitha...

Pas presionit të Selës për gjuhën shqipe Zaev pritet përsëri të takohet me Thaçin

para 9 muajve - Fol

Pritet që sot ose ditëve në vijim zhvillohet një takim mes Kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të PDSH Menduh Thaçit, mëson INA. Lajmi bëhet i ditur nga burime partiake pranë LSDM. Ky takim sipas gjitha...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK