http://kariera.mk

Shkarkimi i Zvërlevskit, seanca vazhdon nesër

para 11 muajve - Alsat-M

16 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit e shtyu debatin e sotëm për shkarkimin e Marko Zvërlevskit. Ndonëse sipas mendimit paraprak seanca duhej të vazhdojë edhe sot, kryetari Xhaferi atë e caktoi për nesër....

Shkarkimi I Zvërlevskit, seanca vazhdon nesër

para 11 muajve - Almakos

13 August 16 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit e shtyu debatin e sotëm për shkarkimin e Marko Zvërlevskit. Ndonëse sipas mendimit paraprak seanca duhej të vazhdojë edhe sot, kryetari Xhaferi atë e caktoi...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 gusht - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, seancën e gjashtë në të cilën do të debatojë për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror Marko Zvërlevskin do ta vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon të hënën

para 11 muajve - Aktuale

Kuvendi i Maqedonisë do e vazhdojë nesër seancën e gjashtë ku debatohet për për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevski. Kryeparlamentari vazhdimin e seancës fillimisht e caktoi për...

Shtyhet për nesër debati për shkarkimin e kryeprokurorit Zvërlevski

para 11 muajve - Almakos

Seanca për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski pritet të vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, fillimisht vazhdimin e seancës e caktoi për sot, por ndërkohë debati është ricaktuar...

Shtyhet për nesër debati për shkarkimin e kryeprokurorit Zvërlevski

para 11 muajve - Shenja

Seanca për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski pritet të vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, fillimisht vazhdimin e seancës e caktoi për sot, por ndërkohë debati është ricaktuar...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit shtyhet për të hënën

para 11 muajve - Portalb

Kuvendi i Maqedonisë do e vazhdojë nesër seancën e gjashtë ku debatohet për për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevski. Krye-parlamentari vazhdimin e seancës fillimisht e caktoi për...

Debati maratonik për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon të hënën

para 11 muajve - Alsat-M

Kuvendi i Maqedonisë do e vazhdojë nesër seancën e gjashtë ku debatohet për për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevski. Krye-parlamentari vazhdimin e seancës fillimisht e caktoi për...

Shtyhet për nesër debati për shkarkimin e kryeprokurorit Zvërlevski

para 11 muajve - AlbPortali

Seanca për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski pritet të vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, fillimisht vazhdimin e seancës e caktoi për sot, por ndërkohë debati është ricaktuar...

Seanca për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër, sot përvjetori i Marrëveshjes së Ohrit

para 11 muajve - Telegrafi

Debati në Kuvend i cili në rend dite ka shkarkimin e Prokurorit publik Marko Zvërlevski do të vazhdojë nesër, përcjell Telegrafi Maqedoni. Së pari, në përmbylljen e seancës së djeshme, kryetari i Kuvendit,...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, seancën e gjashtë në të cilën do të debatojë për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror Marko Zvërlevskin do ta vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat...

Përvjetori i Ohrit shtyn seancën parlamentare për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Express

Kuvendi i Maqedonisë mbledhjen e vet të gjashtë në të cilën debatohet për shkarkimin e kryeprokurorit publik Marko Zvërlevski do ta vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi fillimisht vazhdimin...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër

para 11 muajve - Fakti Ditor

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, seancën e gjashtë në të cilën do të debatojë për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror Marko Zvërlevskin do ta vazhdojë nesër. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi,...

Debati për shkarkimin e Zvërlevskit shtyhet për të hënën

para 11 muajve - Fol

Kuvendi i Maqedonisë do e vazhdojë nesër seancën e gjashtë ku debatohet për për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevski. Krye-parlamentari vazhdimin e seancës fillimisht e caktoi për...

Debati maratonik për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon të hënën

para 11 muajve - Almakos

13 August Kuvendi i Maqedonisë do e vazhdojë nesër seancën e gjashtë ku debatohet për për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevski. Krye-parlamentari vazhdimin e seancës fillimisht e...

Agoni për shkarkimin e prokurorit publik

para 11 muajve - RTV 21

Opozita nga foltorja flet për gjithçka, vetëm për Zvrlevskin jo Gjatë gjithë ditës, deputetët e VMRO-DPMNE-së, nga foltorja e Kuvendit diskutonin për qeverinë, për zjarret, për pagat, për emigrantët. Ata...

Vazhdon seanca për shkarkimin e Zvërlevskit nesër

para 11 muajve - Aktuale

Deputetët e VMRO-DPMNE, në pjesën e dytë të diskutimeve të sotme, si pjesë e gjashtë e seancës për shkarkimin e Prokurorit publik Marko Zvërlevski thanë se me pikën për shkarkimin e Prokurorit publik,...

VMRO-DPMNE kërkoi që të mos punojë nesër, Xhaferi ua ktheu: Ju jeni fajtorë

para 11 muajve - Portalb

Kuvendi nesër në ora 11:00 do ta vazhdojë debatin maratonik për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski, njofton Portalb.mk . Ndaj kërkesës së VMRO-DPMNE-së që të mos punojnë të dielën, kryetari...

VMRO-DPMNE kërkoi që të mos punojë nesër, Xhaferi ua ktheu: Ju jeni fajtorë

para 11 muajve - Flaka

Kuvendi nesër në ora 11:00 do ta vazhdojë debatin maratonik për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski, shkruan Fokus, transmeton FLAKA. Ndaj kërkesës së VMRO-DPMNE-së që të mos punojnë të dielën,...

Seanca për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër

para 11 muajve - Telegrafi

Deputetët e OBRM-PDUKM, në pjesën e dytë të diskutimeve të sotme, si pjesë e gjashtë e seancës për shkarkimin e Prokurorit publik Marko Zvërlevski thanë se me pikën për shkarkimin e Prokurorit publik,...

Seanca për shkarkimin e Zvërlevskit vazhdon nesër

para 11 muajve - Flaka

Deputetët e VMRO-DPMNE, në pjesën e dytë të diskutimeve të sotme, si pjesë e gjashtë e seancës për shkarkimin e Prokurorit publik Marko Zvërlevski thanë se me pikën për shkarkimin e Prokurorit publik,...

Opozita nga foltorja fletë për gjithçka, vetëm për Zvërlevskin JO!

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup 12 gusht - Gjatë gjithë ditës, deputetët e VMRO-DPMNE-së, nga foltorja e Kuvendit diskutonin për qeverinë, për zjarret, për pagat, për emigrantët. Ata diskutonin për gjithçka, vetëm për shkarkimin...

AGONI PËR SHKARKIMIN E PROKURORIT PUBLIK, OPOZITA NGA FOLTORJA FLET PËR GJITHÇKA, VETËM PËR ZVRLEVSKIN JO

para 11 muajve - TV21

Gjatë gjithë ditës, deputetët e VMRO-DPMNE-së, nga foltorja e Kuvendit diskutonin për qeverinë, për zjarret, për pagat, për emigrantët. Ata diskutonin për gjithçka, vetëm për shkarkimin e prokurorit publik...

Deputetët e VMRO-së "sulmojnë" mediat

para 11 muajve - Gazeta Express

Deputetët e VMRO-DPMNE-së në vazhdimin e seancës së sotme për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski, sulmuan mediat dhe OJQ-të se punojnë për qeverinë për të kritikuar opozitën se po e bllokon shkarkimin...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së ‘sulmojnë’ mediat

para 11 muajve - Aktuale

Deputetët e VMRO-DPMNE-së në vazhdimin e seancës së sotme për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski, sulmuan mediat dhe OJQ-të se punojnë për qeverinë për të kritikuar opozitën se po e bllokon shkarkimin...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së ‘sulmojnë’ mediat

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Deputetët e VMRO-DPMNE-së në vazhdimin e seancës së sotme për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski, sulmuan mediat dhe OJQ-të se punojnë për qeverinë për të kritikuar opozitën se po...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së ‘sulmojnë’ mediat

para 11 muajve - Fakti Ditor

Deputetët e VMRO-DPMNE-së në vazhdimin e seancës së sotme për shkarkimin e kryeprokurorit Marko Zvërlevski, sulmuan mediat dhe OJQ-të se punojnë për qeverinë për të kritikuar opozitën se po e bllokon shkarkimin...

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 gusht - Seria e replikave dhe kundër-replikave midis deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit e shënuan vazhdimin e sotëm të seancës së gjashtë kuvendore në të cilën debatohet për shkarkimin...

Pas pauzës së rregullt, vazhdon seanca për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Express

Seria e replikave dhe kundër-replikave midis deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit e shënuan vazhdimin e sotëm të seancës së gjashtë kuvendore në të cilën debatohet për shkarkimin e prokurorit publik...

VMRO, deputetëve të LSDM-së: Argumentoni përse duhet të shkarkohet Zvërlevski!

para 11 muajve - Almakos

Më shumë se një muaj e gjysmë debat për shkarkimin e Marko Zvërlevskit, por assesi nuk arrihet në pikën e votimit. Deputetët e VMRO DPMNE-së i replikonin njëri tjetrit dhe kritikonin kundërshtarët e tyre...

VMRO, deputetëve të LSDM-së: Argumentoni përse duhet të shkarkohet Zvërlevski!

para 11 muajve - Shenja

Më shumë se një muaj e gjysmë debat për shkarkimin e Marko Zvërlevskit, por assesi nuk arrihet në pikën e votimit. Deputetët e VMRO DPMNE-së i replikonin njëri tjetrit dhe kritikonin kundërshtarët e tyre...

Tuntev: Deputetët e LSDM-së nuk do të marrin pjesë në debate të pakuptimta

para 11 muajve - Gazeta Express

Edhe pse kemi shumë për të thënë për Marko Zvërlevskin, për qindra persona që pa dëshmi përfunduan në burgje, për mos ngritjen e padive, deputetët e LSDM-së nuk do të marrin pjesë në këtë debat të pakuptimtë,...

Tuntev: Nuk bëhemi pjesë e diskutimeve të kota

para 11 muajve - Telegrafi

Edhe pse kemi shumë për të thënë për Marko Zvërlevskin, për qindra persona që pa dëshmi përfunduan në burgje, për mos ngritjen e padive, deputetët e LSDM-së nuk do të marrin pjesë në këtë debat të pakuptimtë,...

Kuvendi pas pauzës së rregullt do ta vazhdojë debatin për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Almakos

Seria e replikave dhe kundër-replikave midis deputetëve të VMRODPMNE-së dhe koalicionit e shënuan vazhdimin e sotëm të seancës së gjashtë kuvendore në të cilën debatohet për shkarkimin e prokurorit publik...

Tuntev: Nuk bëhemi pjesë e diskutimeve të kota

para 11 muajve - Lajm

Edhe pse kemi shumë për të thënë për Marko Zvërlevskin, për qindra persona që pa dëshmi përfunduan në burgje, për mos ngritjen e padive, deputetët e LSDM-së nuk do të marrin pjesë në këtë debat të pakuptimtë,...

Shilegov: VMRO të ndalojë mbrojtjen e Zvërlevskit

para 11 muajve - Almakos

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së, ka deklaruar se VMRO-DPMNE duhet të ndalojë mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Spas tij, për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar...

Shilegov: VMRO të ndalojë mbrojtjen e Zvërlevskit

para 11 muajve - Shenja

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së, ka deklaruar se VMRO-DPMNE duhet të ndalojë mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Spas tij, për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar...

VMRO, deputetëve të LSDM-së: Argumentoni përse duhet të shkarkohet Zvërlevski!

para 11 muajve - AlbPortali

Më shumë se një muaj e gjysmë debat për shkarkimin e Marko Zvërlevskit, por assesi nuk arrihet në pikën e votimit. Deputetët e VMRO DPMNE-së i replikonin njëri tjetrit dhe kritikonin kundërshtarët e tyre...

Shilegov: VMR të ndalojë mbrojtjen e Zverlevskit

para 11 muajve - Gazeta e re

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së, ka deklaruar se VMRO-DPMNE duhet të ndalojë mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Spas tij, për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar...

Shilegov: VMRO të ndalojë mbrojtjen e Zvërlevskit

para 11 muajve - Fol

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së, ka deklaruar se VMRO-DPMNE duhet të ndalojë mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Spas tij, për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar...

Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Almakos

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Zgjedhjet lokale, LSDM nuk do të bashkëpunojë me VMRO-DPMNE-në në Kërçovë

para 11 muajve - Portalb

Deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, thotë se partia e tij nuk do të koalicionojë me VMRO-DPMNE-në e Nikolla Gruevskit për zgjedhjet lokale në Kërçovë, ashtu siç kishte bërë në zgjedhjet e kaluara, njofton...

Zgjedhjet lokale, LSDM nuk do të bashkëpunojë me VMRO-DPMNE-në në Kërçovë

para 11 muajve - Lajm

Deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, thotë se partia e tij nuk do të koalicionojë me VMRO-DPMNE-në e Nikolla Gruevskit për zgjedhjet lokale në Kërçovë, ashtu siç kishte bërë në zgjedhjet e kaluara, njofton...

Partitë maqedonase jo bashkëpunimit në Kërçovë

para 11 muajve - Ina

Deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, thotë se partia e tij nuk do të koalicionojë me VMRO-DPMNE-në e Nikolla Gruevskit për zgjedhjet lokale në Kërçovë, ashtu siç kishte bërë në zgjedhjet e kaluara, njofton...

Shilegov: VMRO të ndalojë mbrojtjen e Zvërlevskit

para 11 muajve - AlbPortali

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së, ka deklaruar se VMRO-DPMNE duhet të ndalojë mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Spas tij, për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar...

Partitë maqedonase nuk do bashkohen në Kërçovë

para 11 muajve - InfoShqip

Deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, thotë se partia e tij nuk do të koalicionojë me VMRO-DPMNE-në e Nikolla Gruevskit për zgjedhjet lokale në Kërçovë, ashtu siç kishte bërë në zgjedhjet e kaluara, njofton...

Vazhdon debati kuvendor për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 gusht - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë duhet ta mbajë vazhdimin e seancës së gjashtë në të cilën do të debatojë për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror Marko Zvërlevski,...

Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Aktuale

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Skandaloze, një deputet hajdut ia vjedh Xhaferit kartelën

para 11 muajve - Flaka

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - TV Koha

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Shkarkimi i Zvërlevskit edhe sot temë diskutimi në Kuvend

para 11 muajve - Portalb

Sot në mesditë në Kuvendin e Maqedonisë do të vazhdojë seanca e gjashtë në të cilin do të debatohet për shkarkimin e e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - InfoShqip

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Ina

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Kuvendi do vazhdojë debatin për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Alsat-M

Vazhdon edhe sot debati maratonik për shkarkimin e prokurorit publik, MArko Zvërlevski. Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin...

Ndodh në Maqedoni, deputeti i vjedh kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Lajm

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Gazeta Express

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Sot vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik

para 11 muajve - TV Koha

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski, njofton Telegrafi Maqedoni . Propozimi për...

Kuvend, vazhdon seanca për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - GazetaBlic

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Edhe sot diskutohet për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Almakos

Në Kuvend sot pritet të vazhdojë seanca e gjashtë në të cilin do të debatohet për shkarkimin e e kryprokurorit  Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është dorëzuar nga Qeveria, për...

Vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik Zvërlevski

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit...

Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos...

Edhe sot diskutohet për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Shenja

Në Kuvend sot pritet të vazhdojë seanca e gjashtë në të cilin do të debatohet për shkarkimin e e kryprokurorit  Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është dorëzuar nga Qeveria, për...

Kuvend, vazhdon seanca për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Express

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Sot vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik

para 11 muajve - Telegrafi

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski, njofton Telegrafi Maqedoni . Propozimi për...

Vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik Zvërlevski

para 11 muajve - Fakti Ditor

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Fakti Ditor

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik Zvërlevski

para 11 muajve - Aktuale

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Vazhdimi i debatit kuvendor për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Max

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë duhet ta mbajë vazhdimin e seancës së gjashtë në të cilën do të debatojë për shkarkimin e prokurorit publik shtetëror Marko Zvërlevski, Propozimi për shkarkimin...

Kuvendi do vazhdojë debatin për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Almakos

12 August Vazhdon edhe sot debati maratonik për shkarkimin e prokurorit publik, MArko Zvërlevski. Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për...

Edhe sot diskutohet për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - AlbPortali

Në Kuvend sot pritet të vazhdojë seanca e gjashtë në të cilin do të debatohet për shkarkimin e e kryprokurorit  Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është dorëzuar nga Qeveria, për...

Sot vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik

para 11 muajve - Almakos

Në Kuvendin e Maqedonisë sot vazhdon seanca ku në rend dite është edhe pika e shkarkimit të kryeprokurorit publik Marko Zvërlevski. Seanca për shkarkim të kryeprokurorit Marko Zvrlevski mban përsëri problemet...

Sot vazhdon seanca për shkarkimin e prokurorit publik

para 11 muajve - Lajm

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Përsëri incident në Kuvendin e Maqedonisë

para 11 muajve - InfoShqip

Në vazhdimin e dytë të seancës për diskutimin për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvrlevski, me kërkesë të kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën plenare u futën punëtorët e sigurimit....

Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Periskopi

Në seancën e djeshme në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi i...

Sot seanca e gjashtë për shkarkimin e Zvërleskit

para 11 muajve - Sovrani

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në mesditë do të vazhdojë seancën e gjashtë në të cilën diskutohet për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvërlevski. Propozimi për shkarkimin e Zvërlevskit është...

Deputeti i ka vjedhur kartelën kryeparlamentarit

para 11 muajve - Gazeta e re

Në seancën e djeshme të Kuvendit të Maqedonisë për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi,...

Zvërlevski nuk u shkarkua as sonte

para 11 muajve - Flaka

Kryeparlamentari Talat Xhaferi, e ndërpreu seancën në të cilën diskutoheshte për shkarkim të prokurorit publik Marko Zvërlevski dhe tha se ajo do të vazhdojë nesër në ora 12, transmeton FLAKA. Seanca e...

Kërkesa e VMRO-DPMNE-së zvarrit edhe më shumë shkarkimin Zvërlevskit

para 11 muajve - Portalb

Deputetët e VMRO-DPMNE-së duke kërkuar pauzë njëorëshe gjatë zhvillimit të seancës kuvendore rikthyen mekanizmin e mehershëm të tyre me çka do të zvarrisin edhe më shumë shkarkimin e prokurorit publik,...

Kërkesa e VMRO-DPMNE-së zvarrit edhe më shumë shkarkimi Zvërlevskit

para 11 muajve - Portalb

Deputetët e VMRO-DPMNE-së duke kërkuar pauzë njëorëshe gjatë zhvillimit të seancës kuvendore janë duke përdorur mekanizëm të ri me qëllim të prolongimit të shkarkimit të, Marko Zvërlevski, njofton Portalb.mk....

Përsëri incident në Kuvendin e Maqedonisë

para 11 muajve - Telegrafi

Në vazhdimin e dytë të seancës për diskutimin për shkarkimin e prokurorit publik, Marko Zvrlevski, me kërkesë të kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën plenare u futën punëtorët e sigurimit....

Ekspertët: Pa prokuror të pavarur nuk ka gjyqësor të pavarur

para 11 muajve - Flaka

Prokuroi publik ka pushtet të gjërë i cili mund të keqpërdoret, thonë ekspertët juridik dhe shtojnë se pa prokurori të pavarur nuk ka reforma në gjyqësor, transmeton FLAKA. Reformat në gjyqësor në Maqedoni...

Tensione në Kuvend, Xhaferi thirri sigurimin

para 11 muajve - Ina

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

S’ka pasaportë, s’ka pushim…

para 11 muajve - RTV 21

Dimovski: Inati nuk na lejon të merremi vesh Kështu iu kundërpërgjigj deputeti i LSDM-së akuzave të deputetit të VMRO-DPMNE-së se shumica e deputetëve të koalicionit qeveritarë mungojnë dhe janë në pushime,...

Xhaferi thirri sigurimin gjatë debatit për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 gusht - Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare...

Xhaferi thirri sigurimin gjatë debatit për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Portalb

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

Xhaferi thirri sigurimin gjatë debatit për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Express

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

VMRO dhe LSDM sërisht bashkë në zgjedhjet lokale për Kërçovën?

para 11 muajve - Flaka

LSDM në zgjedhjet lokale të cila do të mbahen në tetor nuk ka ndër mend të koalicionojë me VMRO-DPMNE-në në Kërçovë, deklaroi sot deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, transmeton FLAKA. Ai thotë se i rëndësishëm...

?Marko Zvrlevski mban peng reformat në gjyqësor?

para 11 muajve - Albeu

Pozita e Prokurorit Publik paraqet një hallkë shumë të rëndësishme për funksionimin e shtetit ligjor, dhe politizimi i kësaj figure e bën të pamundur procesin e reformave, theksojnë ekspertët juridikë,...

Tensione në Kuvend, Xhaferi thirri sigurimin

para 11 muajve - Lajm

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

Shkarkimi i Zvërlevskit në udhëkryq

para 11 muajve - Flaka

Me kërkesë të deputetit Zoran Ilieski nga VMRO-DPMNE, spikeri Talat Xhaferi dha pauzë të re prej një ore për seancën për shkarkimin e Marko Zvërlevskit, transmeton FLAKA. Pas kalimit të pauzës paraprake...

“Marko Zvrlevski mban peng reformat në gjyqësor”

para 11 muajve - Telegrafi

Pozita e Prokurorit Publik paraqet një hallkë shumë të rëndësishme për funksionimin e shtetit ligjor, dhe politizimi i kësaj figure e bën të pamundur procesin e reformave, theksojnë ekspertët juridikë,...

Shilegov: Bllokada e VMRO-DPMNE-së në Kuvend nuk do t’a pengojë drejtësinë dhe barazinë para ligjit

para 11 muajve - Aktuale

VMRO-DPMNE duhet të ndalojë me mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend. Për fat të keq deputetët e kësaj partie janë të instrumentalizuar dhe përmes tentimit që të bëjnë bllokadë totale në...

Xhaferi thirri sigurimin gjatë debatit për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Arbresh

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

Xhaferi thirri sigurimin gjatë debatit për shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Flaka

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

“LSDM nuk do të koalicionojë me OBRM-PDUKM, për ta fituar Komunën e Kërçovës”

para 11 muajve - Telegrafi

“LSDM-ja në zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor nuk do të koalicionojë me OBRM-PDUKM-në në Kërçovë, pasi për të më të rëndësishme janë konceptet për qytetarët, e jo konceptet etnike”, ka thënë deputeti...

S’KA PASAPORTË, S’KA PUSHIM, DIMOVSKI: INATI NUK NA LEJON TË MERREMI VESH

para 11 muajve - TV21

Kështu iu kundërpërgjigj deputeti i LSDM-së akuzave të deputetit të VMRO-DPMNE-së se shumica e deputetëve të koalicionit qeveritarë mungojnë dhe janë në pushime, në vend se të debatojnë për shkarkimin...

VMRO DPMNE NDJEK KONCEPTIN E LSDM-SË? MENDOJNË TË GAROJMË EDHE NË KOMUNAT SHQIPTARE

para 11 muajve - TV21

VMRO DPMNE po e shqyrton mundësinë që të garojë në të gjitha komunat e Maqedonisë, përfshirë këtu edhe komunat shqiptare. Anëtari i Komitetit Ekzekutiv, Ilija Dimovski, tha se vendimi përfundimtar është...

Nxehet debati në Kuvend, VMRO: Shumica provokon incident të ri

para 11 muajve - Flaka

XHAFERI: Derisa ju flisni në kor , nuk do ta merni atë ashtu. DIMOVSKI: Kush jeni ju? XHAFERI : Unë jam kryetar i Kuvendit dhe unë e udhëheq seancën Ilija Dimovski. Nëse të intereson se kush jam unë, unë...

Shilegov: VMRO ta ndryshojë retorikën me të cilën dëshiron të bëjë incident në Kuvend

para 11 muajve - Fakti Ditor

Përmes përpjekjes për ta bllokuar Parlamentin, deputetët nga VMRO-DPMNE dëshirojnë ta ndërpresin procesin e shkarkimit të Prokurorit të Përgjithshëm Marko Zvërlevski, deklaroi deputeti i LSDM-së Petre...

Kryeparlamentari Xhaferi vendos sigurimin në seancën plenare gjatë debatit mbi shkarkimin e Zvërlevskit

para 11 muajve - Gazeta Max

Në vazhdimin e debatit në Kuvend për shkarkimin e prokurorit të përgjithshëm të shtetit Marko Zvërlevski me kërkesë të kryetarit të dhomës ligjvënëse Talat Xhaferit në sallën plenare u vendos sigurimi...

Shilegov: Deputetët e OBRM-PDUKM janë nervoz për shkak të proceseve gjyqësore që i presin

para 11 muajve - InfoShqip

Deputeti i LSDM-së, Petre Shilegov, gjatë konferencës së sotme në Kuvendin e Maqedonisë ka deklaruar se, deputetët e opozitës OBRM-PDUKM e mrbojnë krimin e Nikolla Gruevskit dhe për këtë shkak duan të...

Shilegov: VMRO-DPMNE-ja përmes përpjekjes për bllokim të Kuvendit e mbron Zvërlevskin

para 11 muajve - Fol

VMRO-DPMNE-ja duhet të ndërpresë me mbrojtjen e Marko Zvërlevskit dhe krimit në këtë vend, tha në konferencën e sotme për shtyp në Kuvendin e Maqedonisë deputeti i LSDM-së Petre Shilegov. Sipas tij, deputetët...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK