http://kariera.mk

Ish-Presidenti Meidani uron   eKosovs Ramush Haradinajn

para 10 muajve - Shqiptarja

Ish-Presidenti i Shqipërisë Rexhep Meidani, ka përcjellë urimet e tij për Kryeministrin e ri të Kosovës, Ramush Haradinaj për postin e ri në krye të qeverisë së Kosovës. Në mesazhin e ish –Presidenti Rexhep...

Meidani përgëzon kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Koha.net

Ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Meidani ka përgëzuar Ramush Haradinajn me rastin e zgjedhjes si kryeministër i Kosovës. “Uroj që kjo detyrë kaq e rëndësishme si kreu i qeverisë të shërbejë...

Meidani përgëzon kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - GazetaBlic

Ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Meidani ka përgëzuar Ramush Haradinajn me rastin e zgjedhjes si kryeministër i Kosovës. “Uroj që kjo detyrë kaq e rëndësishme si kreu i qeverisë të shërbejë...

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga ish-presidenti i Shqipërisë, Rexhep Meidani

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë mesazh urimi nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë,  Rexhep Meidani. Në mesazhin e urimit thuhet: I nderuar z.Haradinaj, Ju përgëzoj...

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga ish-presidenti i Shqipërisë, Rexhep Meidani

para 10 muajve - Indeks online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë mesazh urimi nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë,  Rexhep Meidani. Në mesazhin e urimit thuhet: I nderuar z.Haradinaj, Ju përgëzoj...

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga ish-presidenti i Shqipërisë, Rexhep Meidani

para 10 muajve - Infokusi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë mesazh urimi nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë,  Rexhep Meidani. Në mesazhin e urimit thuhet: I nderuar z.Haradinaj, Ju përgëzoj...

Riza Halimi uron Haradinajn

para 10 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Pranoni urime të përzemërta...

Riza Halimi uron kryeministri Haradinaj

para 10 muajve - Koha.net

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj me rastin e zgjedhjes kryetar Qeverisë së Kosovës. Në telegram Halim ka thënë: I nderuar z. Haradinaj, Pranoni...

Riza Halimi uron Haradinajn

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Pranoni urime të përzemërta...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Me këtë rast ju uroj punë...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - RTV 21

Halimi i ka dëshiruar punë të mbarë Haradinajt në udhëheqjen e Qeverisë Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Indeks online

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Me këtë rast ju uroj punë...

Rexhep Meidani uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - KosovaLive360

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë mesazh urimi nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë,  Rexhep Meidani. “I nderuar z.Haradinaj, Ju përgëzoj për zgjedhjen tuaj si Kryeministër...

Riza Halimi uron kryeministri Haradinaj

para 10 muajve - KosovaLive360

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “I nderuar z. Haradinaj,...

Meidani përgëzon kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Gazeta e re

Ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Meidani ka përgëzuar Ramush Haradinajn me rastin e zgjedhjes si Kryeministër i Kosovës. “Uroj që kjo detyrë kaq e rëndësishme si kreu i qeverisë të shërbejë...

Meidani përgëzon kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - 10minuta

Ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Meidani ka përgëzuar Ramush Haradinajn me rastin e zgjedhjes si kryeministër i Kosovës. “Uroj që kjo detyrë kaq e rëndësishme si kreu i qeverisë të shërbejë...

Meidani përgëzon kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - KosovaPress

“Uroj që kjo detyrë kaq e rëndësishme si kreu i qeverisë të shërbejë më së miri në normalizimin e krizës politike, në stabilitetin  në vend e rajon si dhe në forcimin e perspektives evropiane. Ju uroj...

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga ish-presidenti i Shqipërisë, Rexhep Meidani

para 10 muajve - Arbresh

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë mesazh urimi nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Meidani. Në mesazhin e urimit thuhet: I nderuar z.Haradinaj, Ju përgëzoj...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Gazeta e re

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Me këtë rast ju uroj punë...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Arbresh

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Me këtë rast ju uroj punë...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Medial

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Me këtë rast ju uroj punë...

Riza Halimi uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - KosovaPress

“Me këtë rast ju uroj punë të mbarë në udhëheqjen e Qeverisë që do të përballet me sfida të ndjeshme dhe të rëndësisë jetësore. Ju dëshiroj sukses të plotë në stabilizimin dhe normalizimin e të gjitha...

Ragmi Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Koha.net

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Ragmi Mustafa nga Presheva uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Haradinaj urohet edhe nga Mustafa i Preshevës

para 10 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. ”Republika...

Mustafa nga Presheva uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Indeks online

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Ragmi Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Ragmi Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - KosovaLive360

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Ragmi Mustafa nga Presheva uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Mustafa i Luginës uron Haradinaj

para 10 muajve - Arbresh

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. ”Republika...

Ragmi Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - Gazeta e re

Kryetari i Partisë Demokratike për Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafa i ka dërguar telegram urimi kryeministrit Ramush Haradinaj, për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Republika...

Ragmi Mustafa uron kryeministrin Haradinaj

para 10 muajve - KosovaPress

“Republika e Kosovës është edhe shteti ynë, jam i bindur që bashkëpunimi ynë i ngushtë do të vazhdojë edhe në të ardhmen, në përmbushjen e qëllimeve tona të përbashkëta”, ka thënë Mustafa. Temat: Ragmi...

Kryeministri Haradinaj ka pranuar telegram urimi nga kryeministri i Hungarisë, Orban

para 10 muajve - KosovaLive360

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. “I nderuar Kryeministër, Më...

Haradinajn urohet nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Indeks online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Kryeministri i Hungarisë, Orban, uron Haradinajn për postin e ri

para 10 muajve - Zeri

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka uruar Ramush Haradinajn për marrjen e detyrës si Kryeministër i Kosovës. Në urim thuhet se Kosova ka përkrahjen e vendit të tij në rrugën e saj integruese. Në telegramin...

Haradinajn urohet nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Viktor Orban uron Haradinajn për postin e ri

para 10 muajve - Koha.net

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës, njofton zyra e tij. “I nderuar...

Viktor Orban uron Haradinajn në për postin e ri

para 10 muajve - Koha.net

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës, njofton zyra e tij. “I nderuar...

Haradinajn e uroi kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Haradinajn e uroi kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - RTV 21

Haradinaj ka marrë telegram urimi nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë,...

Kryeministri i Hungarisë Orban uron Haradinajn për postin e kryeministrit

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka uruar Ramush Haradinajn për marrjen e detyrës si Kryeministër i Kosovës. Në urim thuhet se Kosova ka përkrahjen e vendit të tij në rrugën e saj integruese. Në telegramin...

Haradinaj pranon telegram urimi nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Kryeministri i Hungarisë, Orban, uron Haradinajn për postin e ri

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka uruar Ramush Haradinajn për marrjen e detyrës si Kryeministër i Kosovës. Në urim thuhet se Kosova ka përkrahjen e vendit të tij në rrugën e saj integruese. Në telegramin...

Haradinajn urohet nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Almakos

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Ragmi Mustafa (PDSH) nga Presheva uron kryeministrit e ri Ramush Haradinaj

para 10 muajve - Presheva Jone

Preshevë, 11 shtator  -Popullata dhe Liderët e Luginës së Preshevës e kane mirëpritur zgjedhjen e Ramush Haradinajt në krye te Qeverisë. Ata njezërit kane uruar Kosoven dhe vet Haradinajn për detyrën e...

Haradinajn urohet nga kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Arbresh

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Kryeministri i Hungarisë, Orban, uron Haradinajn për postin e ri

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka uruar Ramush Haradinajn për marrjen e detyrës si Kryeministër i Kosovës. Në urim thuhet se Kosova ka përkrahjen e vendit të tij në rrugën e saj integruese. Në telegramin...

Kryeministri më i urryer në Evropë uron Haradinajn

para 10 muajve - Insajderi

Kryeministri i Republikës së Kosovës mori disa telegrame urime nga brenda dhe jashtë Kosovës, që prej ditës së dielë kur u betua në postin e shefit të qeverisë. Por, të hënën, Haradinaj ka pranuar një...

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban uron Ramush Haradinajn

para 10 muajve - Periskopi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Kryeministri i Hungarisë Orban uron Haradinajn për postin e kryeministrit

para 10 muajve - Sovrani

Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka uruar Ramush Haradinajn për marrjen e detyrës si Kryeministër i Kosovës. Në urim thuhet se Kosova ka përkrahjen e vendit të tij në rrugën e saj integruese. Në telegramin...

Haradinajn e uroi kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - Gazeta e re

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot telegram urimi nga kryeministri i Republikës së Hungarisë, Viktor Orban, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit thuhet:...

Haradinajn e uroi kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban

para 10 muajve - KosovaPress

Në telegramin e urimit thuhet: I nderuar Kryeministër, Më lejoni që ta përgëzoj Shkëlqesinë Tuaj për zgjedhjen kryeministër i Republikës së Kosovës. Qëllim i rëndësishëm i politikës së jashtme të Qeverisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK