http://kariera.mk

“Fortesa” dhe “Target”, Gjykata e Lartë pengon hetimet e KVPGJ-së

para 8 muajve - MRT

Këshilli për verifikimin e përgjegjësisë tek gjykatësit nuk është lejuar të kryejë hetime në lëndët e PPS-së “Fortesa” dhe “Target”... Policia gjyqësore nuk ka lejuar që të futen në hapësirat  e gjykatës...

Gjykata Supreme: Këshilli për konfirmim të fakteve të dorëzojë kërkesë me shkrim për kontroll

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shtator - Pasi Këshilli për konfirmim të fakteve me shkrim do ta elaborojë kërkesën për qasje, Gjykata do të caktojë kohë dhe hapësirë, thonë për MIA-an nga Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë...

Paralajmërohet padi ndaj kreut të supremes

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”....

Paralajmërohet padi penale për Jovo Vangellovskin

para 8 muajve - Alsat-M

Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”. Nga ky organ...

Paralajmërohet padi ndaj kreut të supremes

para 8 muajve - Fakti Ditor

Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”. Nga ky organ...

Gjykata Supreme: Këshilli për konfirmim të fakteve të dorëzojë kërkesë me shkrim për kontroll

para 8 muajve - Portalb

Pasi Këshilli për konfirmim të fakteve me shkrim do ta elaborojë kërkesën për qasje, Gjykata do të caktojë kohë dhe hapësirë, thonë për MIA-an nga Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë lidhur me akuzat...

Paralajmërohet padi ndaj kreut të supremes

para 8 muajve - Aktuale

Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”. Nga ky organ...

Vangellovski nuk lejon hetime në lëndët “Shënjestra” dhe “Fortesa”

para 8 muajve - Telegrafi

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski, nuk ka lejuar që Këshilli për verifikimin e përgjegjësisë tek gjykatësit të kryejë hetime në lëndët e PSP-së “Fortesa” dhe “Shënjestra”. Ky trup është ankuar...

Akuzë penale për Jovo Vangellovski, nuk ka lejuar hetime në rastet "Target" dhe "Fortesa"

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shtator - Kryetari i Gjykatës Supreme , Jovo Vangelovski nuk i ka lejuar Komisionit të Këshilit për verifikim të fakteve të bëjë hetim në rastet "Target" dhe "Fortesa" ku janë të akuzuar dy të...

Paralajmërohet padi penale për Jovo Vangellovskin

para 8 muajve - Almakos

13 September Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”....

Vangellovski nuk lejon hetime në lëndët “Shënjestra” dhe “Fortesa”

para 8 muajve - Lajm

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski, nuk ka lejuar që Këshilli për verifikimin e përgjegjësisë tek gjykatësit të kryejë hetime në lëndët e PSP-së “Fortesa” dhe “Shënjestra”. Ky trup është ankuar...

Paralajmërohet padi penale për Jovo Vangellovskin

para 8 muajve - Fol

Kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski nuk ka lejuar Këshillin për përcaktimin e përgjegjësisë te një gjyqtari, për shqyrtimin e rasteve të Prokurorisë Speciale, “Fortesa” dhe “Target”. Nga ky organ...

Gjykata Supreme: Këshilli për konfirmim të fakteve të dorëzojë kërkesë me shkrim për kontroll

para 8 muajve - Medial

Pasi Këshilli për konfirmim të fakteve me shkrim do ta elaborojë kërkesën për qasje, Gjykata do të caktojë kohë dhe hapësirë, thonë për MIA-an nga Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë lidhur me akuzat...

Seancë e re për rastin Monstra, vrasjen e pesëfishtë tek liqeni i Smilkovës

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 shtator - Deri tani, asnjë institucion nuk ka kërkuar informacione me të cilat disponon PPS e që kanë të bëjnë me vrasjen e pesëfishtë pranë Liqenit të Smilkovës. Prokurorja e cila e përfaqëson...

S’KA TRANSPORT, SHTYHET “MONSTRA”, AVOKATËT: ASKUSH S’KA KËRKUAR PROVAT NGA PPS

para 9 muajve - TV21

Deri tani, asnjë institucion nuk ka kërkuar informacione me të cilat disponon PPS e që kanë të bëjnë me vrasjen e pesëfishtë pranë Liqenit të Smilkovës. Prokurorja e cila e përfaqëson lëndën para Gjykatës...

Anulohet seanca gjyqësore për “Monstrën”

para 9 muajve - Lajmi.net

Seanca gjyqësore për rastin “Monstra” është anuluar përsëri. Gjykatësi Jovo Vangellovski tha se shkak i anulimit të seancës është pamundësia për të sjell të dënuarin Fejzi Aziri nga burgu i Shtipit. Seanca...

Anulohet seanca e Gjykatës supreme për “Monstrën”

para 9 muajve - Portalb

Seanca publike për rastin “Monstra”, që duhej të zhvillohej të martën në Gjykatën supreme është anuluar për në datën 3 tetor, për shkak se policia nuk e ka sjellë në gjykatë një nga pesë të dënuarit për...

Seanca për “Monstrën” shtyhet për më 3 tetor

para 9 muajve - Aktuale

Seanca publike për rastin “Monstra” që është dashur të mbahet sot në Gjykatën Supreme është anuluar për më 3 tetor, për shkak se policia nuk ka sjellë një nga pesë të dënuarit për vrasjen e pesëfishtë...

Anulohet sërish seanca “Monstra”

para 9 muajve - RTV 21

Policia nuk ka sjellë një nga pesë të dënuarit Seanca publike për rastin “Monstra” që është dashur të mbahet sot në Gjykatën Supreme është anuluar për më 3 tetor, për shkak se policia nuk ka sjellë një...

Anulohet seanca e Gjykatës Supreme për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Shenja

Policia nuk kishte mundësi ta sjellë Fejzi Azirin nga burgu i Shtipit në sallën gjyqësore, prandaj ky ishte shkaku që seanca e sotme për rastin “Monstra” të anulohet tashmë për herë të katërt. Edhe pse...

Anulohet seanca e Gjykatës Supreme për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Almakos

Policia nuk kishte mundësi ta sjellë Fejzi Azirin nga burgu i Shtipit në sallën gjyqësore, prandaj ky ishte shkaku që seanca e sotme për rastin “Monstra” të anulohet tashmë për herë të katërt. Edhe pse...

ANULOHET SËRISHT SEANCA “MONSTRA”

para 9 muajve - TV21

Seanca publike për rastin “Monstra” që është dashur të mbahet sot në Gjykatën Supreme është anuluar për më 3 tetor, për shkak se policia nuk ka sjellë një nga pesë të dënuarit për vrasjen e pesëfishtë...

Anulohet për më 3 tetor gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 shtator - Sot në Gjykatën Supreme përsëri për herë të katërt është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra”. Këshilli gjyqësor në këtë rast anuloi seancën me arsyetimin e pamundësisë për...

Shtyhet seanca për rastin “Monstra”, mungoi njëri nga të dënuarit

para 9 muajve - Telegrafi

Seanca e sotme për rastin “Monstra” është shtyrë për tre tetor pasi policia nuk ka mundur ta sjell njërin nga të dënuarit. Për shkak të kësaj, edhe katër të dënuarit tjerë janë njoftuar se nuk ka kushte...

Përsëri anulohet seanca gjyqësore për rastin "Monstra"

para 9 muajve - Gazeta Express

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

Anulohet seanca për “Monstra”, ja pse?

para 9 muajve - Ina

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

“Monstra” sot në seancë publike

para 9 muajve - Alsat-M

Në Gjyaktën e Lartë në Shkup sot vazhdon seanca gjyqësore për rastin “Monstra”. Seanca publike në të cilën gjykatësit e Gjykatës së Lartë duhej t’i rishikojnë ankesat për dënimin me burg të përjetshëm,...

“Monstra”, seancë publike për dënimet me burg të përjetshëm

para 9 muajve - Portalb

Sot në Gjykatën e Lartë do të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillkovës. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të avokatit mbrojtës, Amir Alispahiq. Rastin...

Anulohet për më 3 tetor gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - MRT

Sot në Gjykatën Supreme përsëri për herë të katërt është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra”... Sot në Gjykatën Supreme përsëri për herë të katërt është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra”....

Shtyhet seanca për rastin ?Monstra?

para 9 muajve - Albeu

Seanca e sotme për rastin “ Monstra ” është shtyrë për tre tetor pasi policia nuk ka mundur të sjell njërin nga të dënuarit . Për shkak të kësaj, edhe katër të dënuarit tjerë janë njoftuar se nuk ka kushte...

“Monstra” sot në seancë publike

para 9 muajve - Lajmi.net

Në Gjyaktën e Lartë në Shkup sot vazhdon seanca gjyqësore për rastin “Monstra”. Seanca publike në të cilën gjykatësit e Gjykatës së Lartë duhej t’i rishikojnë ankesat për dënimin me burg të përjetshëm,...

Shtyhet për më 3 tetor gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Opozita

Sot në Gjykatën Supreme në Maqedoni për herë të katërt është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Monstra”. Këshilli gjyqësor në këtë rast anuloi seancën me arsyetimin e pamundësisë për të sjellë njërin...

Anulohet seanca për “Monstra”, ja pse?

para 9 muajve - Tetova Sot

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

Anulohet seanca për “Monstrën”, mungon Fejzi Aziri

para 9 muajve - Medial

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin “Monstra” është anuluar. Lajmi për pamundësinë e tillë është dhënë para dy ditësh, prandaj kryetari i Gjykatës...

Seanca publike në Gjykatën Supreme për “Monstrën” anulohet për më 3 tetor

para 9 muajve - Almakos

Seanca publike për rastin “Monstra” që është dashur të mbahet sot në Gjykatën Supreme është anuluar për më 3 tetor, për shkak se policia nuk ka sjellë një nga pesë të dënuarit për vrasjen e pesëfishtë...

SOT MBAHET SEANCA GJYQËSORE PËR RASTIN “MONSTRA“

para 9 muajve - TV21

Sot në Gjykatën e Lartë do të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq.Rastin...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Telegrafi

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot rasti “Monstra”, shtyen ate të “Lagjes së Trimave”

para 9 muajve - TV Koha

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Aktuale

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillkovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot rasti “Monstra”, shtyen ate të “Lagjes së Trimave”

para 9 muajve - Ina

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot vazhdon gjykimi për rastin ?Monstra?

para 9 muajve - Albeu

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “ Monstra ”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Vazhdon seanca gjyqësore për rastin "Monstra"

para 9 muajve - Gazeta Express

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Ekspertët: PSP të hetojë të gjithë politikanët!

para 9 muajve - Albeu

Prokuroria Speciale të mund të ndjekë ish politikanë, politikanë të tanishëm dhe të ardhshëm. Ky është vetëm një nga propozimet në strategjinë për reforma në gjyqësor . Grupi i ekspertëve që i definon...

Shtyhet seanca për rastin “Monstra”, mungoi njëri nga të dënuarit

para 9 muajve - Lajm

Seanca e sotme për rastin “Monstra” është shtyrë për tre tetor pasi policia nuk ka mundur ta sjell njërin nga të dënuarit. Për shkak të kësaj, edhe katër të dënuarit tjerë janë njoftuar se nuk ka kushte...

Anulohet seanca për rastin “Monstra”, mungon Fejzi Aziri

para 9 muajve - Shenja

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

“Monstra” sot në seancë publike

para 9 muajve - Almakos

12 September Në Gjyaktën e Lartë në Shkup sot vazhdon seanca gjyqësore për rastin “Monstra”. Seanca publike në të cilën gjykatësit e Gjykatës së Lartë duhej t’i rishikojnë ankesat për dënimin me burg të...

Anulohet seanca për rastin “Monstra”, mungon Fejzi Aziri

para 9 muajve - Almakos

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

Seanca publike në Gjykatën Supreme për “Monstrën” anulohet për më 3 tetor

para 9 muajve - Medial

Seanca publike për rastin “Monstra” që është dashur të mbahet sot në Gjykatën Supreme është anuluar për më 3 tetor, për shkak se policia nuk ka sjellë një nga pesë të dënuarit për vrasjen e pesëfishtë...

Familjarët: Me shkarkimin e Zvërlevskit, kthehen shpresat për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Tetova Sot

Sot në Gjykatën e Lartë do të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq.Rastin...

Familjarët: Me dobësimin e BDI-së dhe shkarkimin e Zvërlevskit, kthehen shpresat për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Almakos

Sot në Gjykatën e Lartë do të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq.Rastin...

Familjarët: Me dobësimin e BDI-së dhe shkarkimin e Zvërlevskit, kthehen shpresat për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Lajm

Sot në Gjykatën e Lartë do të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq.Rastin...

Anulohet seanca për rastin “Monstra”, mungon Fejzi Aziri

para 9 muajve - Fol

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

Anulohet seanca për rastin “Monstra”, mungon Fejzi Aziri

para 9 muajve - AlbPortali

Për shkaqe të pamundësisë për transport të Fejzi Azirit nga burgu i Shtipit, seanca për rastin ‘Monstra’ u anulua, raporton SHENJA. Lajmi për pamundësinë shkaku i mungesës së kushteve, është dhënë para...

Shtyhet seanca për rastin “Monstra”, mungoi njëri nga të dënuarit

para 9 muajve - Insajderi

Seanca e sotme për rastin “Monstra” është shtyrë për tre tetor pasi policia nuk ka mundur ta sjell njërin nga të dënuarit. Për shkak të kësaj, edhe katër të dënuarit tjerë janë njoftuar se nuk ka kushte...

Shtyhet seanca për rastin “Monstra”, mungoi njëri nga të dënuarit

para 9 muajve - Arbresh

Seanca e sotme për rastin “Monstra” është shtyrë për tre tetor pasi policia nuk ka mundur ta sjell njërin nga të dënuarit. Për shkak të kësaj, edhe katër të dënuarit tjerë janë njoftuar se nuk ka kushte...

Vazhdon sot gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Lajm

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Almakos

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Vazhdon sot gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Shenja

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Vazhdon sot gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Almakos

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillkovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Fakti Ditor

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillkovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot rasti “Monstra”, shtyen ate të “Lagjes së Trimave”

para 9 muajve - Gazeta Max

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Vazhdon sot gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - AlbPortali

Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillovës. Seanca e kaluar u shty me kërkesë të avokatit të mbrojtjes, Amir Alispahiq,...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

para 9 muajve - Arbresh

Presidenti Rossen Plevneliev, përfaqësues special i Universitetit Amerikan në Bullgari Sot në Gjykatën e Lartë do të vazhdojë seanca gjyqësore për rastin “Monstra”, për vrasjen e pesëfishtë në liqenin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK