http://kariera.mk

Ismaili: Qytetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Lajmi.net

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Uran Ismajli: Shëndetësinë do e lë më mirë

para 8 muajve - Klan Kosova

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismajli, është shprehur mjaft pozitiv në ndryshimet që do të sjellë në këtë dikaster. Ismalji ka deklaruar që do të nis një punë të mirë në këtë ministri përmes transparencës...

Ismajli: Dyshojmë që gazi shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Klan Kosova

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK. “Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati...

Kelmendi-Ismajlit: Fillimisht duhesh ta shkarkosh drejtorin e QKUK-së

para 8 muajve - Zeri

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi  përmes një postimi në Facebook  ka reaguar ndaj ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë...

Gëzim Kelmendi ‘kërcënon’ Uran Ismajlin

para 8 muajve - Zeri

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi  përmes një postimi në Facebook  ka reaguar ndaj ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë...

Ismaili: Qytetarët s'do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Indeks online

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Ismajli: Dyshojmë që gazi shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Zeri

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK. “Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati...

Gëzim Kelmendi ‘kërcënon’ Uran Ismajlin!

para 8 muajve - GazetaBlic

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi  përmes një postimi në Facebook  ka reaguar ndaj ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë...

Kelmendi, Ismailit: Po s`more masa ndaj keqmenaxhimit në QKUK, ti je përgjegjës për vdekjet

para 8 muajve - Indeks online

Kreu i Partisë Fjala, Gëzim Kelmendi i ka reaguar ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë ndodhur nga faktori njeri, por nga kompania...

Ismaili: Qyetarët s'do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Gazeta Express

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Ky është premtimi i Ministri të Shëndetësisë!

para 8 muajve - GazetaBlic

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismajli, është shprehur mjaft pozitiv në ndryshimet që do të sjellë në këtë dikaster. Ismalji ka deklaruar që do të nis një punë të mirë në këtë ministri përmes transparencës...

E zbulon ministri: Ja kush i shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - GazetaBlic

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli në emisionin Zona B në Klan Kosova ka folur për vdekjet në QKUK. Ai ka thënë se arsye e vdekjes së tyre dyshohet të jetë gazi. “Kompania përgjegjëse për importimin...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - GazetaBlic

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Vdekjet misterioze në QKUK alarmojnë Ministrinë e Shëndetësisë

para 8 muajve - Klan Kosova

Blloku i klinikave kirurgjike në Qendrën Kryesore Spitalore të vendit, është jashtë funksionit për operacione të pacientëve. Aty aktualisht po zhvillohen vetëm hetime e inspektime të aparaturave dhe gjithçkaje...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Gazeta Express

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Tetova Sot

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Lajmi.net

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Vdekjet misterioze në QKUK

para 8 muajve - GazetaBlic

Blloku i klinikave kirurgjike në Qendrën Kryesore Spitalore të vendit, është jashtë funksionit për operacione të pacientëve. Aty aktualisht po zhvillohen vetëm hetime e inspektime të aparaturave dhe gjithçkaje...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Telegrafi

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Ismaili: Qytetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Infokusi

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - GazetaBlic

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Prokuroria nisi hetimet në QKUK

para 8 muajve - GazetaBlic

QKUK ndërpreu operacionet pas vdekjeve të dyshimta. Prokuroria e Shtetit nisi hetimet në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, pas vdekjeve të dyshimta të pacientëve ditëve të fundit. Në klinikat kirurgjike...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Indeks online

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Prokuroria nisi hetimet në QKUK

para 8 muajve - RTV 21

QKUK ndërpreu operacionet pas vdekjeve të dyshimta Prokuroria e Shtetit nisi hetimet në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, pas vdekjeve të dyshimta të pacientëve ditëve të fundit. Në klinikat kirurgjike...

Ismaili: Qyetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Infokusi

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

E zbulon ministri: Ja kush i shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Infokusi

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli në emisionin Zona B në Klan Kosova ka folur për vdekjet në QKUK. Ai ka thënë se arsye e vdekjes së tyre dyshohet të jetë gazi. “Kompania përgjegjëse për importimin...

Vdekjet në QKUK dyshohet se erdhën nga gazi i prodhuar pa licencë në Kosovë

para 8 muajve - Zeri

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka konfirmuar raportimet për dyshimet mbi gazin oksidol (N2O), si shkaku kryesor që çoi në vdekjen e pacientëve në QKUK. Ismaili ka bërë të ditur se nuk bëhet fjalë...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Infokusi

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Vdekjet në QKUK dyshohet se erdhën nga gazi i prodhuar pa licencë në Kosovë

para 8 muajve - Lajmi.net

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka konfirmuar raportimet për dyshimet mbi gazin oksidol (N2O), si shkaku kryesor që çoi në vdekjen e pacientëve në QKUK. Ismaili ka bërë të ditur se nuk bëhet fjalë...

Ministri i Shëndetësisë për vdekjet në QKUK: Problemi nuk ka qenë tek faktori njeri

para 8 muajve - Gazeta Express

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Ministri i ri i Shëndetësisë flet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Zeri

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Shfaqen dyshime të tjera për vdekjet në QKUK, nuk është vetëm oksigjeni

para 8 muajve - Gazeta Express

Komisionet e formuara nga SHSKUK-ja për vdekjen e tre pacientëve në klinikat e QKUK-së, kanë hedhur dyshimet e para mbi shkakun. Përveç oksigjenit për çka u raportua dje, dyshime janë hedhur edhe për oksidull-in...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Nuk ka pasur gabime nga stafi

para 8 muajve - Zeri

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - GazetaBlic

Disa pacientë kanë ndërruar jetë brenda pak ditësh, pasi janë nxjerrë nga sallat e operacionit në klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare (QKUK) në Prishtinë. Deri më tash nuk janë bërë të...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Nuk ka pasur gabime nga stafi

para 8 muajve - Lajmi.net

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Ismajli: Dyshojmë që gazi shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Arbresh

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK. “Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati...

Ismaili: Qytetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Arbresh

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - RTV 21

Nuk dihen ende shkaqet e vdekjeve së  disa personave në QKUK Disa pacientë kanë ndërruar jetë brenda pak ditësh, pasi janë nxjerrë nga sallat e operacionit në klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - Koha.net

Disa pacientë kanë ndërruar jetë brenda pak ditësh, pasi janë nxjerrë nga sallat e operacionit në klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare (QKUK) në Prishtinë. Deri më tash nuk janë bërë të...

Kelmendi ‘zbulon’ përgjegjësin për katër vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Insajderi

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi  përmes një postimi në Facebook  ka reaguar ndaj ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Gazeta Liria

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Ismaili: Qytetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Ministri i ri i Shëndetësisë ka një premtim të madh për qytetarët e Kosovës

para 8 muajve - Bota Press

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Ismajli: Dyshojmë që gazi shkaktoi vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Gazeta e re

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK. “Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati...

Gëzim Kelmendi ‘kërcënon’ Uran Ismajlin

para 8 muajve - Periskopi

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi  përmes një postimi në Facebook  ka reaguar ndaj ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili i cili u shpreh se 4 vdekjet e cilësuara si të dyshimta në QKUK nuk kanë...

Ismaili: Qyetarët s’do të kenë nevojë të kërkojnë shërbime shëndetësore jashtë vendit

para 8 muajve - Sovrani

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka paralajmëruar se do të sjellë ndryshime të mëdha në këtë dikaster. Ismaili ka deklaruar se do të nisë një punë të mirë në këtë ministri, përmes transparencës...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Periskopi

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Ministri flet për vdekjet e dyshimta në QKUK: Operatori i gazit nuk kishte licencë për prodhim

para 8 muajve - Insajderi

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK. “Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Tetova Sot

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Almakos

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

“Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri”

para 8 muajve - Gazeta e re

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Sovrani

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Prokuroria po Grumbullon Informata për Vdekjet e Dyshimta

para 8 muajve - Kallxo

Pas raportimit për vdekje të dyshimta në QKUK, prokuroria ka nisur mbledhjen e informatave. Prokuroria ka nisur mbledhjen e informatave pas raportimeve të kohëve të fundit për vdekje të dyshimta në QKUK....

Kjo është kompania që prodhon gazin e dyshuar për vdekjen e pacientëve në QKUK

para 8 muajve - Arbresh

Inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës së sotme kanë ngritur dyshimet mbi gazin oksidol, si shkak i vdekjes së pacientëve në QKUK. Ministri Uran Ismaili, ka deklaruar sot në media se inspektorët...

Identifikohen dyshimet se vdekjet në QKUK nuk ishin të natyrshme

para 8 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 13 shtator - Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Salla operative nën hetime, thonë që s'kanë vdekur 4 por 2

para 8 muajve - Albeu

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës , të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Indeks online

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

“Shokon” Ismajli: Ja kush është fajtor për vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Bota Press

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - GazetaBlic

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Ismaili: Vdekjet në QKUK nuk janë shkaktuar nga faktori njeri

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, duke folur për vdekjet e dyshimta në QKUK, ka thënë se hetimet preliminare tregojnë se vdekjet nuk janë nga faktori njëri, por nga një gaz i cili dyshohet se ka shkaktuar...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Lajmi.net

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Oksigjeni shkaku i vdekjeve në QKU?

para 8 muajve - Gazeta Express

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Evropa e Lirë

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë nga sindikalistët....

Identifikohen dyshimet se vdekjet në QKUK nuk ishin të natyrshme

para 8 muajve - GazetaBlic

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Ministri i ri i Shëndetësisë tregon se çfare shkaktoi katër vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Periskopi

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Fillojnë hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 13 shtator - Prokuroria ka nisur hetimet për tri vdekjet e dyshimta që kanë ndodh ditëve të fundit në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për klankosova.tv e ka konfirmuar Ekrem...

Fillojnë hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Klan Kosova

Prokuroria ka nisur hetimet për tri vdekjet e dyshimta që kanë ndodh ditëve të fundit në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për klankosova.tv e ka konfirmuar Ekrem Lutfiu, zëdhënës për media....

Ministri i Shëndetësisë për vdekjet në QKUK: Problemi nuk ka qenë tek faktori njeri

para 8 muajve - Arbresh

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Ja çfarë thotë ministri i Shëndetësisë për vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Sovrani

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Ministri i ri i Shëndetësisë tregon se çfare shkaktoi katër vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Insajderi

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran  Ismajli, duke komentuar rastet e vdekjeve të dyshimta në QKUK tha  në emisionin Imazh në RTK se kemi të bëjmë me raste të dyshimta që ka pasur të bëjë n ë disa salla...

Shfaqen dyshime të tjera për vdekjet në QKUK, nuk është vetëm oksigjeni

para 8 muajve - Periskopi

Komisionet e formuara nga SHSKUK-ja për vdekjen e tre pacientëve në klinikat e QKUK-së, kanë hedhur dyshimet e para mbi shkakun. Përveç oksigjenit për çka u raportua dje, dyshime janë hedhur edhe për oksidull-in...

Kjo është arsyeja tjetër për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Sovrani

Komisionet e formuara nga SHSKUK-ja për vdekjen e tre pacientëve në klinikat e QKUK-së, kanë hedhur dyshimet e para mbi shkakun. Përveç oksigjenit për çka u raportua dje, dyshime janë hedhur edhe për oksidull-in...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Nuk ka pasur gabime nga stafi

para 8 muajve - Insajderi

Lidhur me tri vdekjet e dyshimta të cilat ndodhën ditën më parë në QKUK, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ende nuk dihet saktë se çfarë ka ndodhur. Ai ka thënë se problemi nuk ka qenë...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - Periskopi

Disa pacientë kanë ndërruar jetë brenda pak ditësh, pasi janë nxjerrë nga sallat e operacionit në klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare (QKUK) në Prishtinë. Deri më tash nuk janë bërë të...

Prokuroria nis hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Telegrafi

Javën që lamë pas, në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), kanë ndërruar jetë tre persona. Deri më tani ende nuk janë bërë të ditura arsyet e vdekjes së këtyre personave, edhe pse tashmë Ministri...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - Gazeta e re

Disa pacientë kanë ndërruar jetë brenda pak ditësh, pasi janë nxjerrë nga sallat e operacionit në klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare (QKUK) në Prishtinë. Deri më tash nuk janë bërë të...

Policia nis hetimet për rastet e vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - KosovaPress

Deri më tash nuk janë bërë të ditura shkaqet e vdekjes së këtyre personave. Sipas një raportimi të QKUK-së thuhet se bëhet fjalë për dy vdekje të dyshimta, përderisa është raportuar se kanë ndodhur katër...

Oksigjeni shkaku i vdekjeve në QKU?

para 8 muajve - Infokusi

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Oksigjeni shkaku i vdekjeve në QKUK?

para 8 muajve - Infokusi

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Do të hetohen në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Telegrafi

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar opinionin rreth vdekjeve të dyshimta që kanë ndodhur në QKUK, ku ka theksuar se Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar të gjitha inspektoratet që të fillojnë...

Dërgohen jashtë vendit analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Albinfo

Menjëherë janë ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për të hulumtuar “dyshimet” e ngritura  për  ndonjë parregullsi të mundshme Qendra Klinike Universitare e Kosovës njofton se pas  dy vdekjeve të dyshimta...

​A do t’ua ndryshojnë mendimin Haradinajt e Ismajlit vdekjet në QKU?

para 8 muajve - Gazeta Express

Heroike e konsideroi punën e mjekëve në QKUK, kryeministri Ramush Haradinaj në vizitën e tij të parë në Emergjencë, si shef i ekzekutivit, të hënën mbrëma. Vetëm pak orë pas kësaj vizite e vlerësimi, në...

Prokuroria nis hetime, policia demanton QKUK-në për numrin e vdekje të dyshimta

para 8 muajve - Zeri

Prokuroria e Shtetit tashmë ka autorizuar Policinë e Kosovës që të fillojë hetimet lidhur me vdekjen e katër pacientëve, të cilët që nga dita e enjte kanë ndërruar jetë në klinikat kirurgjike të QKUK-së....

Ministri i Shëndetësisë deklarohet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Klan Kosova

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka reaguar lidhur me “vdekjet e dyshimta” në QKUK. Ai përmes një deklarate për media ka treguar për veprimet konkrete të ndërmarrë nga ana e tij lidhur mbi vdekjet...

Prokuroria fillon hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Indeks online

Prokuroria e Shtetit ka nisur hetimet lidhur me vdekjen e tre pacientëve në QKUK. “Ju njoftoj se Prokuroria ka filluar hetimet lidhur me vdekjen e tre (3) pacientëve në QKUK” kanë thënë në një përgjigje...

Ismaili: Vdekjet e dyshimta në QKUK do të hetohen në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Zeri

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, ka informuar opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për "vdekjet e dyshimta”...

Ministri Deklarohet për ‘Vdekjet e Dyshimta’ në QKUK

para 8 muajve - Kallxo

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, përmes një deklarate, ka thënë se që nga dita e djeshme ka angazhuar inspektoratet e Ministrisë për të filluar hetimet ‘e pavarura dhe të detajuara’ për vdekjet e...

Hetohen sallat operative të QKUK-së, vdesin disa pacientë

para 8 muajve - Albinfo

Sipas njoftimit, në QKUK, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Edhe dy pacientë të tjerë kanë vdekur nga komplikimet, që nga disa e enjte Disa...

Ismajli: Vdekjet e dyshimta në QKUK do të hetohet në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Zeri

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, ka informuar opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për "vdekjet e dyshimta”...

Edhe një vdekje në QKUK, kësaj radhe nipi i ish deputetit të Kuvendit

para 8 muajve - Presheva Jone

Ilustrim Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi ka reaguar pas vdekjes së një foshnje në QKUK, dy ditë më parë. Kjo foshnjë dy muajshe ishte e djalit të vëllaut të ish deputetit Kelmendi. Ish deputeti...

Ministri Ismaili: Ja veprimet që do ndërmarrim pas vdekjeve të dyshimta

para 8 muajve - Albeu

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, ka informuar opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për "vdekjet e dyshimta”...

MSH: Analizat e vdekjeve të dyshimta në QKUK do të dërgohen jashtë vendit

para 8 muajve - Indeks online

Ministria e Shëndetësisë ka informuar opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për “vdekjet e dyshimta” në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës....

Prokuroria nis hetime, policia demanton QKUK-në për numrin e vdekje të dyshimta

para 8 muajve - Gazeta Express

Prokuroria e Shtetit tashmë ka autorizuar Policinë e Kosovës që të fillojë hetimet lidhur me vdekjen e katër pacientëve, të cilët që nga dita e enjte kanë ndërruar jetë në klinikat kirurgjike të QKUK-së....

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 8 muajve - Telegrafi

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Rasti ka ndodh dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia. “Një mashkull K/Shqiptar...

”Analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK dërgohen jashtë vendit”

para 8 muajve - RTV 21

Ministri Ismaili lëshoi deklaratë lidhur me vdekjet e dyshimta në QKUK Që nga e hëna Ministria e Shëndetësisë ka ndërmarrë veprime konkrete për vdekjet e dyshuara në QKUK. Si rrjedhojë, kjo ministri ia...

Ministri i Shëndetësisë thotë se vdekjet e dyshimta në QKUK do të hetohet në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Zeri

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, ka informuar opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për "vdekjet e dyshimta”...

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Telegrafi

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

Ministri Ismaili kërkon hetim të detajuar për vdekjet në QKUK, premton transparencë maksimale

para 8 muajve - Lajmi.net

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka kërkuar hetime të dëtajuara dhe profesionale për rastin e vdkejeve në QKUK, që ndodhen të enjtën, disa ditë para se ai të merrte dëtyren. Ismaili në një deklaratë...

Për vdekjet e dyshimta në QKUK reagon edhe ministria e Uran Ismajlit: Ja çka paralajmëron!

para 8 muajve - GazetaBlic

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, dëshiron të informojë opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarrë nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për “vdekjet...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Albeu

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit . QKUK njofton se përkohësisht...

Ministri i Shëndetësisë thotë se vdekjet e dyshimta në QKUK do të hetohet në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Gazeta Express

Ministri i ri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, dëshiron të informojë opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarrë nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për “vdekjet...

MSH-ja i dërgon analizat jashtë vendit për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Koha.net

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, dëshiron të informojë opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarra nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për “vdekjet...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Zeri

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se përkohësisht...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - GazetaBlic

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se që nga dita...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Gazeta Express

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se  që nga dita...

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Klan Kosova

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka njoftuar se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në atë të Ortopedisë, ORL-së dhe  Klinikën...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Vdekje e Dyshimtë në QKUK

para 8 muajve - Kallxo

Një person e ka raportuar dje në polici vdekjen e bashkëshortes që po trajtohej në QKUK. Në raportin e përditshëm të policisë thuhet se një person e ka raportuar në polici vdekjen e bashkëshortes. Raportuesi...

Sallat operative në QKUK, nën hetime

para 8 muajve - Arbresh

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 8 muajve - Gazeta Express

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Rasti ka ndodh dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia. “Një mashkull K/Shqiptar...

Në QKUK ndalen operacionet “jourgjente”, pas rasteve të vdekjeve

para 8 muajve - Lajmi.net

. Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka njoftuar se që nga dita e enjte janë pezulluar përkohësisht operacionet e planifikuara, jo urgjente. “Rastet urgjente nga blloku kirurgjik janë duke u...

Zbulohet shkaku i vdekjeve në QKUK

para 8 muajve - Bota Press

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

QKUK: Puna në sallat e operacioneve po zhvillohet normalisht

para 8 muajve - RTV 21

Kërkohet hapësirë për hulumtim nga organet kompetente Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën...

Në sallat e operacionit të QKUK punët po vazhdojnë normalisht

para 8 muajve - Zeri

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, përmes një njoftimi për opinionin, se janë duke u zhvilluar normalisht punët në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrikë, në...

Ky ishte shkaku i vdekjeve të dyshimta në QKUK?

para 8 muajve - Periskopi

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

SKANDAL/ Vdekjet në QKUK nuk ishin të natyrshme

para 8 muajve - Sovrani

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Oksigjeni shkaku i vdekjeve në QKUK?

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Alarmuese/ Pezullohen operacionet në QKUK pas vdekjeve të fundit

para 8 muajve - Albeu

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

Në sallat e operacionit të QKUK punët po vazhdojnë normalisht

para 8 muajve - Koha.net

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, përmes një njoftimi për opinionin, se janë duke u zhvilluar normalisht punët në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrikë, në...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Politiko

Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale janë ndërprerë për shkak të vdekjes së pacientëve në klinikën e Urologjisë, Kirurgjisë dhe Neurokirurgjisë. Për momentin në QKUK janë...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Zeri

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

QKU: Nuk janë bllokuar operacionet, po hetojmë vdekjet e dyshimta

para 8 muajve - GazetaBlic

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Indeks online

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin  publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - GazetaBlic

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marr vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 9 muajve - Klan Kosova

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, njofton Klan Kosova. Rasti ka ndodh dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia....

Humb jetën një femër në QKUK

para 8 muajve - Albeu

Policia e Kosovës , në raportin 24 orësh, ka bërë me dije se dje në QKUK, në orën 16:00, ka ndodhur një rast i cilësuar “Vdekje e Dyshimtë”. “Një mashkull K/Shqiptar ka informuar se bashkëshortja e tij,...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Gazeta Express

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marr vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

Identifikohen dyshimet se vdekjet në QKUK nuk ishin të natyrshme

para 8 muajve - Gazeta Max

Këtë të hënë u raportua se të enjten e kaluar në QKUK, kanë ndodhur katër vdekje gjatë operacioneve, dhe u dyshua se ato nuk ishin të natyrshme, por shkaku i problemeve gjatë trajtimit mjekësor. Për, këto...

Fillojnë hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Bota Press

Prokuroria ka nisur hetimet për tri vdekjet e dyshimta që kanë ndodh ditëve të fundit në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për klankosova.tv e ka konfirmuar Ekrem Lutfiu, zëdhënës për media....

Vdes një grua në QKUK, Policia e cilëson “Vdekje të dyshimtë”

para 9 muajve - Koha.net

Policia e Kosovës, në raportin 24 orësh, ka bërë me dije se dje në QKUK, në orën 16:00, ka ndodhur një rast i cilësuar “Vdekje e Dyshimtë”. “Një mashkull K/Shqiptar ka informuar se bashkëshortja e tij,...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Do të hetohen në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Almakos

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar opinionin rreth vdekjeve të dyshimta që kanë ndodhur në QKUK, ku ka theksuar se Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar të gjitha inspektoratet që të fillojnë...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 9 muajve - Lajmi.net

Para pakë ditëve në QKUK kanë ndodhur katër vdekje për një ditë. Të gjitha janë cilësuar si të dyshimta. Një vdekje e dyshimtë ka ndodhur edhe të martën. Policia e Kosovës ka informuar se me datë 12 shtatorë...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 9 muajve - Zeri

Në Qendrën Klinikë Universitare të Kosovës (QKUK), ditën e djeshme ka ndodhur një vdekje, e cila prej Policisë së Kosovës është cilësuar si e dyshimtë. Rasti është konfirmuar në raportin 24 orësh të Policisë...

Ismaili: Analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK dërgohen jashtë

para 8 muajve - Infokusi

Që nga e hëna Ministria e Shëndetësisë ka ndërmarrë veprime konkrete për vdekjet e dyshuara në QKUK. Si rrjedhojë, kjo ministri ia ka nisur analizat jashtë vendit analizat për vdekjet e dyshimta. Kështu...

Detaje të reja për hetimin e ‘vdekjeve të dyshimta’ në QKUK

para 8 muajve - Insajderi

Qendra Klinike dhe Universitare e Kosovës (QKUK) ka bërë të ditur se operacionet nëpër klinikat tjera janë duke u zhvilluar normalisht, përveç në Klinën Kirurgjike, në të cilën janë pezulluar operimet....

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Lajm

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka njoftuar se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në atë të Ortopedisë, ORL-së dhe  Klinikën...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 8 muajve - Almakos

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Rasti ka ndodh dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia. “Një mashkull K/Shqiptar...

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Almakos

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

Ministri Ismaili për vdekjet e dyshimta në QKUK: Do të hetohen në nivelin më të lartë

para 8 muajve - Gazeta Max

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar opinionin rreth vdekjeve të dyshimta që kanë ndodhur në QKUK, ku ka theksuar se Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar të gjitha inspektoratet që të fillojnë...

Prokuroria nis hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Insajderi

Javën që lamë pas, në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), kanë ndërruar jetë tre persona. Deri më tani ende nuk janë bërë të ditura arsyet e vdekjes së këtyre personave, edhe pse tashmë Ministri...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Infokusi

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

Prokuroria fillon hetimet për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Prokuroria e Shtetit ka nisur hetimet lidhur me vdekjen e tre pacientëve në QKUK. “Ju njoftoj se Prokuroria ka filluar hetimet lidhur me vdekjen e tre (3) pacientëve në QKUK” kanë thënë në një përgjigje...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Gazeta Max

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se përkohësisht...

Analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK do të dërgohen jashtë vendit

para 8 muajve - Periskopi

Që nga e hëna Ministria e Shëndetësisë ka ndërmarrë veprime konkrete për vdekjet e dyshuara në QKUK. Si rrjedhojë, kjo ministri ia ka nisur analizat jashtë vendit analizat për vdekjet e dyshimta. Kështu...

Ismaili: Analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK dërgohen jashtë vendit

para 8 muajve - KosovaPress

Si rrjedhojë, kjo ministri ia ka nisur analizat jashtë vendit analizat për vdekjet e dyshimta. Kështu ka njoftuar ministri Shëndetësisë Uran Ismaili në një deklaratë dërguar mediave. Deklarata e Ismailit...

Ismaili: Analizat për vdekjet e dyshimta në QKUK dërgohen jashtë

para 8 muajve - Gazeta e re

Që nga e hëna Ministria e Shëndetësisë ka ndërmarrë veprime konkrete për vdekjet e dyshuara në QKUK. Si rrjedhojë, kjo ministri ia ka nisur analizat jashtë vendit analizat për vdekjet e dyshimta. Kështu...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 8 muajve - Gazeta Max

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Rasti ka ndodh dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia. “Një mashkull K/Shqiptar...

Flet ministri i Shëndetësisë për vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Sovrani

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka reaguar në lidhje me vdekjet e dyshimta në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Përmes një deklarate nga ai ka  renditur veprimet konkrete të kësaj ministrie...

Deklaratë e ministrit të Shëndetësisë, Ismaili, për “vdekjet e dyshimta” në QKUK

para 8 muajve - KosovaLive360

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili, përmes një deklarate për publik, dëshiron të informojë opinionin lidhur me veprimet konkrete të ndërmarrë nga ana e tij lidhur me rastet e raportuara për “vdekjet...

Ministri Ismaili kërkon hetim të detajuar për vdekjet në QKUK

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka kërkuar hetime të dëtajuara dhe profesionale për rastin e vdkejeve në QKUK, që ndodhen të enjtën, disa ditë para se ai të merrte dëtyren.  Ismaili në një deklaratë...

Ministri Ismaili kërkon hetim të detajuar për vdekjet në QKUK, premton transparencë maksimale

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka kërkuar hetime të dëtajuara dhe profesionale për rastin e vdkejeve në QKUK, që ndodhen të enjtën, disa ditë para se ai të merrte dëtyren. Ismaili në një deklaratë...

QKU: Nuk janë bllokuar operacionet, po hetojmë vdekjet e dyshimta

para 8 muajve - AlbPortali

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se  që nga dita...

QKUK ka një njoftim të rëndësishëm

para 8 muajve - Arbresh

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin  publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,  Klinikën...

QKUK jep detaje për vdekjet e dyshimta të pacientëve

para 8 muajve - Bota Press

Zyra e drejtorit të Përgjithshëm të QKUK bën të ditur, se që nga dita e enjte klinikat kirurgjike në QKUK, janë raportuar dy raste të vdekjeve të ndodhura gjatë operacionit. QKUK njofton se  që nga dita...

QKUK pezullon operacionet

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka njoftuar se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në atë të Ortopedisë, ORL-së dhe  Klinikën...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK, ja çfarë thotë policia

para 8 muajve - Periskopi

Një grua ka vdekur derisa ishte duke u trajtuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Rasti ka ndodhur dje, rreth orës 16:00, ndërsa vdekja është cilësuar si e dyshimtë nga Policia. “Një mashkull...

QKUK: Në klinika është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit

para 8 muajve - KosovaLive360

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,  Klinikën e ORL-së dhe  Klinikën...

Ja çka thonë në QKUK për vdekjet e dyshimta që ndodhën ditët e fundit

para 8 muajve - Periskopi

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

QKUK: Operacionet po zhvillohen normalisht, përveç kirurgjisë

para 8 muajve - Insajderi

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin  publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë, ...

Alarmante, QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Gazeta Monitor

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marr vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

QKUK pezullon operacionet e planifikuara

para 8 muajve - Gazeta e re

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Bota Press

Botapress, 13 shtator- Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të...

Kryeministër vepro! Alarmante, QKUK pezullon gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Sovrani

Vetëm dy ditë më parë kryeministri Ramush Haradinaj vizitoi Qendrën Emergjente të QKUK-së, ku tha se po bëhet një pune heroike. Mirëpo brenda këtij institucioni ka aq shumë probleme të akumuluara nga të...

QKU: Nuk janë bllokuar operacionet, po hetojmë vdekjet e dyshimta

para 8 muajve - KosovaPress

Ndërkohë, nga dita e enjte,  përkohësisht janë pezulluar rastet e operacioneve të planifikuara (jo urgjente) në bllokun e klinikave kirurgjike. Rastet urgjente nga blloku kirurgjik  janë operuar në sallat...

QKU: Nuk janë bllokuar operacionet, po hetojmë vdekjet e dyshimta

para 8 muajve - 10minuta

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

QKUK pezullon operacionet jo urgjente

para 8 muajve - Arbresh

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) njofton opinionin publik se është duke u zhvilluar normalisht puna në sallat e operacionit në Klinikën e Gjinekologjisë me Obstetrike, në Klinikën e Ortopedisë,...

Alarmante kjo që po ndodh në QKUK në këto momente !

para 8 muajve - Bota Press

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

QKUK-ja pezullon të gjitha operacionet në klinika

para 8 muajve - Gazeta Fjala

Për shkak të vdekjes së 4 pacientëve në klinikat e QKUK-së, kjo e fundit ka marr vendim për pezullimin e të gjitha operacioneve të planifikuara. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se ndërhyrjet kirurgjikale...

Edhe një vdekje e dyshimtë në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Para pakë ditëve në QKUK kanë ndodhur katër vdekje për një ditë. Të gjitha janë cilësuar si të dyshimta. Një vdekje e dyshimtë ka ndodhur edhe të martën. Policia e Kosovës ka informuar se me datë 12 shtatorë...

Kërkohet hetim i jashtëm për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Klan Kosova

Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani, ka reaguar ndaj rastit të katër vdekjeve të dyshimta brenda klinikave të kirurgjisë në QKUK. Përmes një...

Kërkohet hetim i jashtëm për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Indeks online

Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani, ka reaguar ndaj rastit të katër vdekjeve të dyshimta brenda klinikave të kirurgjisë në QKUK. Përmes një...

Kërkohet hetim i jashtëm për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Express

​ Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani, ka reaguar ndaj rastit të katër vdekjeve të dyshimta brenda klinikave të kirurgjisë në QKUK. Përmes...

Kërkohet hetim i jashtëm për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Zeri

Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani, ka reaguar ndaj rastit të katër vdekjeve të dyshimta brenda klinikave të kirurgjisë në QKUK. Përmes një...

Vdekje të dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Koha.net

Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona; njëri prej tyre fëmijë. Ngjarja ka ndodhur javën që shkoi por e tëra ka kaluar në heshtje derisa nuk u bë publike nga mediat. Sot është...

Vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Telegrafi

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Të enjten e kaluar, në Klinikën e Kirurgjisë në QKUK kanë vdekur...

Çka po ndodhë në QKUK, katër vdekje të dyshimta brenda ditës

para 9 muajve - Indeks online

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Çka po ndodhë në QKUK, katër vdekje të dyshimta brenda ditës

para 9 muajve - Indeks online

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Publikohen dyshimet e para për 3 vdekjet brenda ditës në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Express

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Si ndodhën katër vdekje brenda një dite në QKUK?

para 9 muajve - Lajmi.net

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Kërkohet hetim i jashtëm për vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Arbresh

Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani, ka reaguar ndaj rastit të katër vdekjeve të dyshimta brenda klinikave të kirurgjisë në QKUK. Përmes një...

Vdekjet e dyshimta në QKUK, të hetohen nga jashtë

para 9 muajve - Sovrani

Drejtori Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani përmes një postimi në Facebook ka folur për rastin e katër vdekjeve të dyshimta brenda Klinikave të Kirurgjisë...

Kërkohet hetim i jashtëm për rastin e katër vdekjeve të dyshimta brenda QKUK

para 9 muajve - Periskopi

Drejtor Ekzekutiv i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “ KISCOMS ”, Xheladin Ujkani përmes një postimi në Facebook ka folur për rastin e katër vdekjeve të dyshimta brenda Klinikave të Kirurgjisë...

Vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Almakos

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Të enjten e kaluar, në Klinikën e Kirurgjisë në QKUK kanë vdekur...

Publikohen dyshimet e para për 3 vdekjet brenda ditës në QKUK

para 9 muajve - Infokusi

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

QKUK po hulumton rastet e vdekjeve në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Klan Kosova

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë të...

Si ndodhën katër vdekje të dyshimta në QKUK brenda një nate

para 9 muajve - Insajderi

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Të enjten e kaluar, në Klinikën e Kirurgjisë në QKUK kanë vdekur...

Vdekjet e ditëve të fundit alarmojnë QKUK-në

para 9 muajve - Albeu

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët, zyrtarë të...

Si ndodhën katër vdekje brenda një dite në QKUK?

para 9 muajve - Bota Press

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Vdekjet e dyshimta në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

Si ndodhën katër vdekje brenda një dite në QKUK?

para 9 muajve - Arbresh

Do të duhej të ishte vendi ku gjen shërim dhe i shpëton rrezikut nga vdekja, por në Qendrën Klinike Universitare ka ndodhur e kundërta. Në Klinikën e Kirurgjisë, brenda një dite kanë vdekur katër persona;...

QKUK po heton rastet e vdekjeve në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Lajmi.net

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë të...

Vdekjet e dyshimta në QKUK, nisin hetimet për rasin

para 9 muajve - Gazeta Express

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët, zyrtarë të...

QKUK po hulumton rastet në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Indeks online

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës , dr. Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë...

QKUK po hulumton rastet e vdekjeve në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Koha.net

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët, zyrtarë të...

QKUK po hulumton rastet në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Indeks online

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës , dr. Curr Gjocaj,  gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune  me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë...

Menaxhmenti i QKUK-së akuzohet për vdekjen e një foshnje

para 9 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 12 shtator - Kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka thënë se krimi i organizuar që ka përfshi shëndetësinë kosovare po vazhdon të shkaktoj vdekje të...

QKUK po hulumton rastet në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - KosovaLive360

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës , dr. Curr Gjocaj,  gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune  me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë...

Haradinaj në QKUK, premton përmirësim të gjendjes në shëndetësi

para 9 muajve - Klan Kosova

Kryeministri i ri i vendit, Ramush Haradinaj pas një dite të ngjeshur që ka pasur me marrjen e detyrës së re si shef i ekzekutivit në mbrëmje ka qëndruar për vizitë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës....

Menaxhmenti i QKUK-së akuzohet për vdekjen e një foshnje

para 9 muajve - Albeu

Kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka thënë se krimi i organizuar që ka përfshi shëndetësinë kosovare po vazhdon të shkaktoj vdekje të pacientëve të ndryshëm....

Tri vdekje të dyshimta për një ditë, QKUK nis hulumtimin

para 9 muajve - Bota Press

Dje u raportua se javën e kaluar nga 18 operacione, në tri raste nuk ka mbijetuar pacienti, e sot menjëherë ka marrë QKUK’ja. Curr Gjocaj, drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar...

‘Çartet’ Gëzimi, flet për vdekjen e foshnjës në QKUK

para 9 muajve - Indeks online

Kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka thënë se krimi i organizuar që ka përfshi shëndetësinë kosovare po vazhdon të shkaktoj vdekje të pacientëve të ndryshëm....

Haradinaj në QKUK, premton përmirësim të gjendjes në shëndetësi

para 9 muajve - Zeri

Kryeministri i ri i vendit, Ramush Haradinaj pas një dite të ngjeshur që ka pasur me marrjen e detyrës së re si shef i ekzekutivit në mbrëmje ka qëndruar për vizitë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës....

QKUK po hulumton rastet e vdekjeve në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët, zyrtarë të...

QKUK po hulumton rastet në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - KosovaPress

Në takim  u diskutua në lidhje  me punën  në bllokun operativ kirurgjikal, me theks të veçantë në lidhje me rastet e fundit të raportuara nga klinikat përkatëse, si komplikime të mundshme të gjendjes shëndetësore...

QKUK po hulumton rastet në klinikat kirurgjikale

para 9 muajve - Gazeta e re

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës , dr. Curr Gjocaj, gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë...

QKUK formon komision për hetimin e vdekjeve të dyshimta gjatë operimeve

para 9 muajve - Insajderi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës , Curr Gjocaj,  gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim pune  me drejtorët e klinikave kirurgjikale, anesteziologët , zyrtarë...

‘Çartet’ Gëzimi, flet për vdekjen e foshnjës në QKUK

para 9 muajve - Infokusi

Kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka thënë se krimi i organizuar që ka përfshi shëndetësinë kosovare po vazhdon të shkaktoj vdekje të pacientëve të ndryshëm....

Haradinaj në emergjencë!

para 9 muajve - Fakti Ditor

Kryeministri Haradinaj vizitoi QKUK-në! Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri i parë, Behgjet Pacolli, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka vizituar...

Haradinaj vizitoi Qendrën Klinike Universitare të Kosovës

para 9 muajve - KosovaLive360

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri i parë, Behgjet Pacolli, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka vizituar në orët e mbrëmjes Qendrën Klinike...

Katër ditë pas vdekjeve të dyshimta, Haradinaj thotë se ”QKUK po bën punë heroike”

para 9 muajve - Sovrani

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), Curr Gjocaj, njoftoi sot për tri vdekje të dyshimta që ndodhën të enjtën e 7 shtatorit në QKUK. Për këto tri vdekje...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK