http://kariera.mk

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Si kryetar i Qytetit të Shkupit që prej ditës së parë do të filloj koncept serioz dhe do të ndërmarr masa serioze, të cilat do të kontribuojnë për çlirimin e qytetit nga ndotja enorme,...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Albeu

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

PASI U PAJTUAN, PËRSËRI U GRINDËN, KANDIDATËT PËR SHKUPIN AKUZA NJËRI-TJETRIT

para 11 muajve - TV21

Erdhën për të nënshkruar një marrëveshje, por u zunë mes vete me akuza dhe kundërakuza. Kandidatët për qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe Koce Trajanovski firmosën paktin për ajër të pastër. Por, pasi...

Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit nënshkruan deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Portalb

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të Nismës civile Koalicioni O2 për ajër të pastër. “Platforma...

Kandidatët për Bashkinë e Shkupit nënshkruajnë “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Telegrafi

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Bashkisë së Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të nismës civile “Koalicioni O2” për ajër të pastër. “Platforma...

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup

para 11 muajve - Almakos

Si kryetar i Qytetit të Shkupit që prej ditës së parë do të filloj koncept serioz dhe do të ndërmarr masa serioze, të cilat do të kontribuojnë për çlirimin e qytetit nga ndotja enorme, porositi sot Petre...

Intervistë/ Selmani: Problemin e ndotjes së ajrit do e zgjedhim së bashku me qytetarët dhe ekspertët

para 11 muajve - Almakos

Kandidatja e Lëvizjes Besa, për Qytetin e Shkupit, Nafie Selmani në një intervistë ekskluzive për Almakos, ka shtjelluar temat, zgjidhja e të cilave është parësore dhe nuk mund të presin më. Selmani u...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Portalb

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup

para 11 muajve - Tetova Sot

Si kryetar i Qytetit të Shkupit që prej ditës së parë do të filloj koncept serioz dhe do të ndërmarr masa serioze, të cilat do të kontribuojnë për çlirimin e qytetit nga ndotja enorme, porositi sot Petre...

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të "Platformës për ajër të pastër" të Nismës civile Koalicioni O2 për ajër të pastër....

Ekskluzive/ Nafie Selmani: Nëse fitoj, qytetarët nuk do të kenë probleme me ekonominë, gazifikimin dhe ajrin

para 11 muajve - Almakos

Kandidatja e Lëvizjes Besa, për Qytetin e Shkupit, Nafie Selmani në një intervistë ekskluzive për Almakos, ka shtjelluar temat, zgjidhja e të cilave është parësore dhe nuk mund të presin më. Selmani u...

“PLATFORMA PËR AJËR TË PASTËR”, E NËNSHKRUAJNË KANDIDATËT PËR SHKUPIN

para 11 muajve - TV21

Ndërsa sot u nënshkrua deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” në iniciativë të Lëvizjes qytetare O2. Në këtë koalicion për ajër të pastër u nënshkruan edhe kandidatët për kryetar për...

Shilegov ndërpret fjalimin e Trajanovskit, e fton në duel televiziv

para 11 muajve - Telegrafi

Kandidati i LSDM-së për Bashkinë e Shkupit, Petre Shilegov, sot ndërpreu kundërkandidatin nga OBRM-PDUKM-ja, Koce Trajanovski, përderisa ai mbante fjalim në një ngjarje në të cilën kandidatët duhej të...

Shilegov e ndaloi Trajanovskin që ta ftojë në debat

para 11 muajve - Portalb

Kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot e ka ndaluar kundër-kandidatin nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski, derisa ka dhënë deklaratë për ngjarje në të cilën kandidatët duhej ta nënshkruanin...

Shilegov ndërpret fjalimin e Trajanovskit, e fton në duel televiziv

para 11 muajve - TV Koha

Kandidati i LSDM-së për Bashkinë e Shkupit, Petre Shilegov, sot ndërpreu kundërkandidatin nga OBRM-PDUKM-ja, Koce Trajanovski, përderisa ai mbante fjalim në një ngjarje në të cilën kandidatët duhej të...

“Platformë për ajër të pastër”- kandidatët për Shkupin firmosën deklaratën

para 11 muajve - Medial

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të Nismës civile Koalicioni O2 për ajër të pastër. “Platforma...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Evropa e Lirë

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

“Cilësia e ajrit” përplas Trajanovskin dhe Shilegovin

para 11 muajve - Alsat-M

“Kjo nuk është logjike. Eja të dalim ne duel! Pse po i ikni duelit?! Ja, sot në ora 4 ju ftoj që të vini në duel. Të dalim para publikut, së bashku me kandidatët tjerë, jemi të thirrur në emision”, deklaroi...

Tensionohet situata, konflikt verbal mes kandidatëve për kryetar të Shkupit

para 11 muajve - Gazeta Express

“Kjo nuk është logjike. Eja të dalim ne duel! Pse po i ikni duelit?! Ja, sot në ora 4 ju ftoj që të vini në duel. Të dalim para publikut, së bashku me kandidatët tjerë, jemi të thirrur në emision”, deklaroi...

Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit nënshkruan deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”, munguan Fazliu i PDSH-së dhe Bajrami nga APSH

para 11 muajve - Almakos

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të Nismës civile Koalicioni O2 për ajër të pastër. “Platforma...

Kandidatët për Bashkinë e Shkupit nënshkruajnë “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Tetova1

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Bashkisë së Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të nismës civile “Koalicioni O2” për ajër të pastër. “Platforma...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Tetova1

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Gazeta e re

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Shilegov e ndaloi Trajanovskin që ta ftojë në debat

para 11 muajve - Tetova1

Kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot e ka ndaluar kundër-kandidatin nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski, derisa ka dhënë deklaratë për ngjarje në të cilën kandidatët duhej ta nënshkruanin...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Lajm

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Qyteti i Shkupit, fituesin pritet ta përcaktojnë shqiptarët

para 11 muajve - Almakos

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit nënshkruan deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të Nismës civile Koalicioni O2 për ajër të pastër. “Platforma...

Shilegov e ndaloi Trajanovskin që ta ftojë në debat

para 11 muajve - Almakos

Kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot e ka ndaluar kundër-kandidatin nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski, derisa ka dhënë deklaratë për ngjarje në të cilën kandidatët duhej ta nënshkruanin...

Shilegov e ndaloi Trajanovskin që ta ftojë në debat

para 11 muajve - Lajm

Kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot e ka ndaluar kundër-kandidatin nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski, derisa ka dhënë deklaratë për ngjarje në të cilën kandidatët duhej ta nënshkruanin...

“Cilësia e ajrit” përplas Trajanovskin dhe Shilegovin

para 11 muajve - Almakos

12 October “Kjo nuk është logjike. Eja të dalim ne duel! Pse po i ikni duelit?! Ja, sot në ora 4 ju ftoj që të vini në duel. Të dalim para publikut, së bashku me kandidatët tjerë, jemi të thirrur në emision”,...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Fol

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Kandidatët për kryeqytet nënshkruajnë “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Insajderi

Gjashtë nga tetë kandidatët për kryetar të Bashkisë së Shkupit sot e nënshkruan deklaratën për respektim të “Platformës për ajër të pastër” të nismës civile “Koalicioni O2” për ajër të pastër. “Platforma...

Shqiptarët pritet të përcaktojnë fituesin në Shkup

para 11 muajve - Insajderi

Partitë politike hyjnë në fazën finale të fushatës zgjedhore duke fokusuar betejën në qytetin e Shkupit sepse fitorja në kryeqendrën e Maqedonisë vlerësohet se përcakton dhe fituesin e zgjedhjeve vendore...

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për "Platformën për ajër të pastër"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Deklaratë për respektimin e "Platformës për ajër të pastër" duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. "Platformën për ajër të pastër" deri te kandidatët...

Ganiu nënshkroi memorandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 11 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ganiu nënshkroi memorrandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 11 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Portalb

Deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. “Platformën për ajër të pastër” deri te kandidatët për kryetar komune...

Kandidatët e Shkupit do nënshkruajnë deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Medial

Deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. “Platformën për ajër të pastër” deri te kandidatët për kryetar komune...

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për "Platformën për ajër të pastër"

para 11 muajve - Gazeta Express

Deklaratë për respektimin e "Platformës për ajër të pastër" duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. "Platformën për ajër të pastër" deri te kandidatët për kryetar komune...

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Almakos

Deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. “Platformën për ajër të pastër” deri te kandidatët për kryetar komune...

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

para 11 muajve - Almakos

Deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” duhet të nënshkruajnë sot kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit. “Platformën për ajër të pastër” deri te kandidatët për kryetar komune...

Zhvillimi i Çarshisë, një prej shtyllave kryesore të Kontratës së Ganiut

para 11 muajve - Aktuale

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Qeveria do të rinovojë Çarshinë e vjetër

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Kryeministri Zoran Zaev sot ka nënshkruar marrëveshje me Esnafin në Çarshinë e vjetër në Shkup me të cilën mundësohet rinovimi i saj dhe rregullimi që kjo Çarshi akoma më gjatë të jetojë,...

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit

para 11 muajve - Tetova Sot

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu,  ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Portalb

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Ina

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Kryeministri Zaev nënshkruan marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev sot nënshkruajti marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër të Shkupit, me të cilën do të mundësohet revitalizimi dhe modernizimi i saj. “Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta...

ZAEV: Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Aktuale

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Ina

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Aktuale

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

ZAEV: Çarshia e vjetër do të gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 12 muajve - Medial

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Portalb

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Almakos

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Tetova1

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 12 muajve - Tetova Sot

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov duhet ta dijë që ka studime për ndotësit në Shkup

para 12 muajve - Portalb

Kandidati për kryetar komune në Shkup, Petre Shilegov, në suaza të Tv debatit për problemet të cilat i ka qytetit dhe zgjidhjet që i ofrojnë, dha deklaratën në vazhdim, pjesën thelbësore të të cilës e...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Almakos

Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Tetova Sot

Memorandum për bashkëpunim me të cilin do të mundësohet revitalizim dhe modernizim i infrastrukturës së Çarshisë së Vjetër të Shkupit nënshkruan sot kryeministri, Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të...

Bashkëpunimi me Esnafin në Çarshi- Zaev, Shilegov e Ganiu shfaqen bashkë

para 12 muajve - Medial

Sot në Shtëpinë e zanatçinjve në Çarshinë e vjetër në Shkup, kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit Petre Shilegov kanë nënshkruar memorandum për bashkëpunim me Esnafin...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Lajm

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 12 muajve - Tetova1

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Shkupjanët kërkojnë më pak ndërtesa të reja dhe më shumë ajër

para 12 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Shkupjanët ankohen se gjatë viteve të fundit shumë pak marrim frymë, se brenda natës ndërtohen ndërtesa të mëdha, ndërsa mungojnë çerdhet dhe objekte tjera infrastrukturore, shkruan REL,...

Shilegov duhet ta dijë që ka studime për ndotësit në Shkup

para 12 muajve - Almakos

Kandidati për kryetar komune në Shkup, Petre Shilegov, në suaza të Tv debatit për problemet të cilat i ka qytetit dhe zgjidhjet që i ofrojnë, dha deklaratën në vazhdim, pjesën thelbësore të të cilës e...

Bashkëpunimi me Esnafin në Çarshi- Zaev, Shilegov e Ganiu shfaqen bashkë

para 12 muajve - Fakti Ditor

Sot në Shtëpinë e zanatçinjve në Çarshinë e vjetër në Shkup, kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit Petre Shilegov kanë nënshkruar memorandum për bashkëpunim me Esnafin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK