http://kariera.mk

A duhet TVSH per biznesin e vogel? Ekspertet pro dhe kunder saj!

para 11 muajve - Gazeta Tema

SCAN TV Qeveria shqiptare ka njoftuar vendimin për zgjerimin e bazës së përfshirjes në skemën e TVSH-së, duke bërë pjesë edhe bizneset e vogla. E ky njoftim publik, ende i padetajuar në aspektin teknik...

Sa para do të arkëtojë shteti nga futja e biznesit të vogël në TVSH? Flet eksperti i MF

para 11 muajve - Gazeta Express

Fatura që do të arkëtojë buxheti nga futja në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar të biznesit të vogël nuk do të shkojë më shumë se 500 mijë dollarë në vit. Në një intervistë për televizionin Klan, drejtori...

Vendosja e TVSH-së për biznesin e vogël, sa do arkëtojë shteti në vit

para 11 muajve - Java News

Fatura që do të arkëtojë buxheti nga futja në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar të biznesit të vogël nuk do të shkojë më shumë se 500 mijë dollarë në vit. Në një intervistë për televizionin Klan, drejtori...

“TVSH për të gjithë”, FMN kundër qeverisë për të vegjlit

para 11 muajve - Mapo

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. “Top Channel” ka mësuar se, gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

Qeveria e vendosur të aplikojë TVSH tek biznesi i vogël

para 11 muajve - RTSH

Qeveria nuk tërhiqet nga nisma për të shtrirë TVSH-në tek biznesi i vogël. Pavarësisht rezervave të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe kundërshtive të forta të opozitës, Ministria e Financave është e vendosur...

Çfarë sjell vendosja e TVSH-së për biznesin e vogël, mendimet pro dhe kundër nga ekspertët

para 11 muajve - Java News

Qeveria shqiptare ka njoftuar vendimin për zgjerimin e bazës së përfshirjes në skemën e TVSH-së, duke bërë pjesë edhe bizneset e vogla. E ky njoftim publik, ende i padetajuar në aspektin teknik të funksionimit...

FMN: Taksat më të larta për të pasurit do zvogëlojë hendekun e pabarazisë

para 11 muajve - BalkanWeb

Norma më e lartë e tatimit mbi të ardhurat për të pasurit do të ndihmonte në zvogëlimin e pabarazisë pa pasur një ndikim negativ në rritjen e ekonomisë, deklaroi Fondi Monetar Ndërkombëtar. FMN-ja me seli...

TVSH duhet, por me hapa të matur

para 11 muajve - RTSH

Aplikimi dhe përfshirja e bisnesit të vogël në rregjimin e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar sipas ekspertëve kontabël është një domosdoshmëri. Në një intervistë për RTSH eksperti financiar Bujar Bendo shprehet...

Arben Malaj për heqjen e pragut të TVSH-së: Kur futen të gjithë në skemë rritet informaliteti

para 11 muajve - BalkanWeb

Profesor Arben Malaj, i cili ka qenë ministër i financave në periudhat 1997-1998, dhe 2003-2005 ka komentuar për “Monitor” lidhur me projektin e fundit të qeverisë për heqjen e pragut të TVSH-së për biznesin...

Ja sa para do t´i shtohen buxhetit të shtetit nga futja e bizneseve të vogla në skemën e TVSH

para 11 muajve - Te Sheshi

Fatura që do të arkëtojë buxheti nga futja në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar të biznesit të vogël nuk do të shkojë më shumë se 500 mijë dollarë në vit. Në një intervistë për televizionin Klan, drejtori...

Arben Malaj për heqjen e pragut të TVSH-së: Kur futen të gjithë në skemë rritet informaliteti

para 11 muajve - Koha Jone

Profesor Arben Malaj, i cili ka qenë ministër i financave në periudhat 1997-1998, dhe 2003-2005 ka komentuar për “Monitor” lidhur me projektin e fundit të qeverisë për heqjen e pragut të TVSH-së për biznesin...

Ja sa para do t´i shtohen buxhetit të shtetit nga futja e bizneseve të vogla në skemën e TVSH

para 11 muajve - AlbPress

Fatura që do të arkëtojë buxheti nga futja në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar të biznesit të vogël nuk do të shkojë më shumë se 500 mijë dollarë në vit. Në një intervistë për televizionin Klan, drejtori...

FMN: Vendosja e taksave më të larta për të pasurit do të zvogëlojë hendekun e pabarazisë

para 11 muajve - AlbPress

Norma më e lartë e tatimit mbi të ardhurat për të pasurit do të ndihmonte në zvogëlimin e pabarazisë pa pasur një ndikim negativ në rritjen e ekonomisë, deklaroi Fondi Monetar Ndërkombëtar. FMN-ja me seli...

FMN: Taksat më të larta për të pasurit do zvogëlojnë hendekun e pabarazisë

para 11 muajve - Gazeta Telegraf

Norma më e lartë e tatimit mbi të ardhurat për të pasurit do të ndihmonte në zvogëlimin e pabarazisë pa pasur një ndikim negativ në rritjen e ekonomisë, deklaroi Fondi Monetar Ndërkombëtar. FMN-ja me seli...

Arben Malaj për heqjen e pragut të TVSH-së: Kur futen të gjithë në skemë rritet informaliteti

para 11 muajve - 24 ore

Informaliteti nuk zgjidhet duke goditur bizneset, por duke i lehtësuar ata. Edhe fituesi i fundit i çmimit Nobel këtë mesazh dha. Profesor Arben Malaj, i cili ka qenë ministër i financave në periudhat...

FMN: TVSH-së mbi biznesin e vogël mund të krijojë probleme me administrimin

para 11 muajve - 24 ore

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

Basha: Shqipëria po bëhet vend i pajetueshëm, me rritjen e taksave në janar, edhe më e vështirë

para 11 muajve - Gazeta 55

Pas publikimit të Barometrit të Ballkanit ku thuhej se 900 mijë shqiptarë jetojnë buzë varfërisë dhe mbi 50% e shqiptarëve duan të largohen nga vendi, ka reaguar kreu i opozitës Lulzim Basha. Në një dalje...

Ligji i ri, ja si do llogaritet taksa për shtëpitë dhe pronat në Shqipëri

para 11 muajve - Gazeta Express

Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi...

Ligji i ri, ja si do të llogaritet taksa e re për shtëpitë dhe pronat

para 11 muajve - Lajme.al

Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi...

Ligji i ri/ Ja si do të llogaritet taksa e re për shtëpitë dhe pronat

para 11 muajve - Java News

Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi...

Ja si do të llogaritet taksa për shtëpitë dhe pronat në Shqipëri…

para 11 muajve - AlbPress

Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi...

Ja si do të llogaritet taksa për shtëpitë dhe pronat në Shqipëri…

para 11 muajve - Te Sheshi

Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi...

TVSH për të gjithë, biznesi i vogël frikë për mbyllje

para 11 muajve - Top Channel

Beli Cafi është një emër jo i panjohur në botën e estetikës. Ajo zotëron një sipërmarrje të vogël në fushën e shërbimeve që prej vitit 1999. Zonja Cafi është entuziaste për masën e re të qeverisë për vendosjen...

“TVSH për të gjithë”, FMN kundër qeverisë

para 11 muajve - Top Channel

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

“TVSH për të gjithë”, FMN kundër qeverisë

para 11 muajve - Gazeta Shqip

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

TVSH për biznesin e vogël, pronarët e kafeneve të parët që do të rrisin çmimet

para 11 muajve - Gazeta Express

Beli Cafi është një emër jo i panjohur në botën e estetikës. Ajo zotëron një sipërmarrje të vogël në fushën e shërbimeve që prej vitit 1999. Zonja Cafi është entuziaste për masën e re të qeverisë për vendosjen...

Vendosja e TVSH-së edhe për biznesin e vogël, FMN del kundër qeverisë

para 11 muajve - Albeu

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur rezerva për këtë nismë,...

FMN kundër Edi Ramës, TVSH për biznesin e vogël një gabim!

para 11 muajve - Gazeta Express

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

Vendosja e TVSH-së edhe për biznesin e vogël, FMN kundër qeverisë

para 11 muajve - Opinion

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

“TVSH për të gjithë”, FMN kundër qeverisë

para 11 muajve - Mapo

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

FMN kundër Ramës për TVSH në bizneset e vogla, ja arsyet…

para 11 muajve - Te Sheshi

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur rezerva për këtë nismë,...

FMN del kundër qeverisë: Jo TVSH për biznesin e vogël!

para 11 muajve - Java News

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk është dakord me vendimin e qeverisë për të futur biznesin e vogël në skemën e TVSH-së. Top Channel ka mësuar se gjatë diskutimeve me qeverinë, misioni i FMN-së ka shprehur...

Vendosja e TVSH, kostoja e biznesit të vogël rritet me 200 mijë lekë

para 11 muajve - Ora news

Shoqata e bizneseve të vogla paralajmëron protesta e madje dhe grevë urie nëse do të miratohet vendosja e TVSH-së për këto subjekte. Albert Nasto, kreu i shoqatës së biznesit të vogël thotë se përfshirja...

TVSH për biznesin e vogël, Lazmi: Bizneset do rrezikonin falimentim

para 11 muajve - Shqiptarja

Majlind Lazmi, sekretar për marrëdhëniet ekonomike në LSI, ka komentuar sot vendosjen e TVSH-së për biznesin e vogël. I ftuar në studion e Report Tv, Lazmi u shpreh vendosja e TVSH-së pr biznesin e vogël...

Basha: TVSH mbi biznesin e vogël do të rris çmimet e mallrave të konsumit, s’e lejojmë

para 11 muajve - Gazeta Shqip

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha në një deklaratë për mediat ditën e sotme ritheksoi edhe një herë vendosmërinë e PD për të mos lejuar futjen e biznesit të vogël në skemën e TVSH, çka sipas...

Arben Ahmetaj zbardh draftin për taksën e pronës, në janar nis zbatimi, nga çmimi fiks kalohet në referencë, ja sa do të paguhet për banesat

para 12 muajve - Sot News

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj deklaroi dje në një dalje për mediat se tashmë është gati drafti final për taksën e pronës, e cila nis zbatimin nga 1 janari 2018. Ahmetaj hodhi poshtë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK