http://kariera.mk

Ukë Rugova e Astrit Haraqija sërish në gjykim për krim të organizuar

para 9 muajve - Politiko

Ukë Rugova, djali i Presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqija, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë, do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të...

Ukë Rugova e Astrit Haraqija sërish në gjykim për krim të organizuar

para 9 muajve - Medial

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqija, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Ukë Rugova e Astrit Haraqija sërish në gjykim për krim të organizuar

para 9 muajve - GazetaBlic

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqija, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Ukë Rugova e Astrit Haraqia nuk i “shpëtojnë” gjykimit, Apeli kërkon të fillojë shqyrtimi gjyqësor

para 9 muajve - Gazeta Express

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqia, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Ukë Rugova e Astrit Haraqija sërish në gjykim për krim të organizuar

para 9 muajve - Infokusi

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqija, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Ukë Rugova dhe Astrit Haraqia do të gjykohen

para 9 muajve - Albeu

Ukë Rugova , djali i presidentit Ibrahim Rugova , ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqia , si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të...

Ukë Rugova e Astrit Haraqia nuk i “shpëtojnë” gjykimit, Apeli kërkon të fillojë shqyrtimi gjyqësor

para 9 muajve - Koha.net

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqia, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Vjen një lajm i keq për Ukë Rugovën e Astrit Haraqinë

para 9 muajve - Bota Press

Ukë Rugova, djali i presidentit Ibrahim Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqia, si dhe 18 të akuzuarit e tjerë do të ballafaqohen me të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale për krim të organizuar,...

Aktakuzë kundër 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - RTV 21

Prokuroria Speciale e Kosovës ngritë aktakuzë kundër 46 personave Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë kundër...

Kosovë, aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Anadolu Agency

Speciale arkiv PRISHTINË (AA) - Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër 46 personave të cilët...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Klan Kosova

Prokuroria ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale: kundër ekonomisë dhe detyrës zyrtare...

46 të akuzuar për shmangie tatimi dhe kontrabandë të barnave seksuale e cigareve

para 9 muajve - Gazeta Express

​46 persona prej të enjtes janë në aktakuzë nga Prokuroria Speciale e Kosovës për dyshimet e kanë kryer krim të organizuar ekonomik. Sipas aktakuzës, të dyshuarit gjatë janarit 2015 deri në mars të 2016’ës...

Aktakuzë kundër 46 personave për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

para 9 muajve - Telegrafi

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër 46 të pandehurve, për vepra penale kundër ekonomisë...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë Kundër 46 Personave për Krim të Organizuar

para 9 muajve - Kallxo

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë kundër 46 të pandehurve për vepra penale: kundër ekonomisë dhe detyrës zyrtare...

Aktakuzë kundër 46 personave për vepra penale që ndërlidhen me krim te organizuar

para 9 muajve - Koha.net

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Ngritët aktakuzë ndaj 46 personave, merreshin me krim të organizuar

para 9 muajve - Lajmi.net

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Gazeta Express

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

46 të akuzuarit dyshohen për shmangie tatimi dhe kontrabandë të barnave seksuale e cigareve

para 9 muajve - Gazeta Liria

​46 persona prej të enjtes janë në aktakuzë nga Prokuroria Speciale e Kosovës për dyshimet e kanë kryer krim të organizuar ekonomik. “Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë,...

Aktakuzë kundër 46 personave për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

para 9 muajve - Almakos

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër 46 të pandehurve, për vepra penale kundër ekonomisë...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Gazeta Liria

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë për 46 persona: dëmtuan buxhetin e Kosovës me 2.4 milionë €

para 9 muajve - Albinfo

Për 46 persona ekziston dyshimi i bazuar, se gjatë periudhës kohore nga muaji, janar 2015 deri me 22 mars 2016, me dashje dhe me dijeni kanë dëmtuar buxhetin e Kosovës me 2.4 milionë euro Departamenti...

46 të akuzuar për shmangie tatimi dhe kontrabandë të barnave seksuale e cigareve

para 9 muajve - Bota Press

46 persona prej të enjtes janë në aktakuzë nga Prokuroria Speciale e Kosovës për dyshimet e kanë kryer krim të organizuar ekonomik. Sipas aktakuzës, të dyshuarit gjatë janarit 2015 deri në mars të 2016’ës...

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër 46 personave

para 9 muajve - Arbresh

Prokuroria Speciale ka ngritur  aktakuzë kundër 46 të pandehurve, për veprat penale kundër ekonomisë edhe detyrës zyrtare që ndërlidhen me krim te organizuar si dhe për njërin nga te pandehurit vetëm ne...

Ngritët aktakuzë ndaj 46 personave, merreshin me krim të organizuar

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Bota Press

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë ndaj 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Sovrani

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër dyzetegjashtë (46) të pandehurve, për vepra penale:...

Aktakuzë kundër 46 personave për krim të organizuar

para 9 muajve - Insajderi

Prokuroria Speciale ka ngritur sot aktakuzë kundër 46 të pandehurve, për veprat penale kundër ekonomisë edhe detyrës zyrtare që ndërlidhen me krim te organizuar si dhe për njërin nga te pandehurit vetëm...

Aktakuzë kundër 46 personave për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

para 9 muajve - Gazeta e re

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër 46 të pandehurve, për vepra penale kundër ekonomisë...

Aktakuzë kundër 46 personave për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

para 9 muajve - KosovaPress

Të akuzuarit janë: A.I. A.S. A.I. SH.I. L.B. A.R. R.S. G.T. Z.S. SH.S. B.R. I.B. B. B. M.Q. N.Z. N.Z. S.S. N.B. B. A. K.A. I.Z. A.I. D.K. A.H. A.RR. R.K. A.S. H.J. R.M. M.I. M.S. R.RR. L.K. A.RR. A.XH....

Apeli refuzoi ankesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës dhe grupit të tij për skandalin e vizave

para 9 muajve - Arbresh

Gjykata e Apelit i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për një numër të veprave si Krim i organizuar (Pjesëmarrje në Grupin kriminal të...

Apeli refuzon ankesën në rastin e Ukë Rugovës

para 9 muajve - Klan Kosova

Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesën e parashtruar në rastin që lidhet me 20 të pandehur, të njohur si “Rasti Ukë Rogova”. Shtatëmbëdhjetë të pandehur kanë parashtruar ankesa kundër Aktgjykimit të Kryetarit...

Apeli refuzoi ankesën e 20 të akuzuarve për krim të organizuar

para 9 muajve - Telegrafi

Gjykata e Apelit me anë të një Kolegji të përbërë nga 2 gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një vendas, i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për...

Gjykata e Apelit vendos që Ukë Rugova të gjykohet

para 9 muajve - RTV 21

Ukë Rugova dhe 20 persona tjerë akuzohen në lidhje me lëshimin e paligjshëm të 556 vizave italiane shengen Gjykata e Apelit refuzoi kërkesën për hedhje poshtë të aktakuzës në rastin e Ukë Rugovës dhe të...

Gjykata e Apelit vendos për Ukë Rugovën dhe skandalin me viza

para 9 muajve - GazetaBlic

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve të tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të...

Apeli vendos që Ukë Rugova dhe grupi i tij të gjykohen për skandalin me viza

para 9 muajve - Almakos

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të pagesës....

Gjykata e Apelit refuzon ankesën e Rugovës

para 9 muajve - Albeu

Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me djalin e Presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, Ukë Rugova dhe 20 të pandehurve të tjerë të cilët akuzohen për...

Apeli vërteton aktgjykimin ndaj 17 të akuzuarve për krim të organizuar

para 9 muajve - Koha.net

Prishtinë, 12 tetor - Kolegji i përbërë nga 2 gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një vendas i Gjykatës së Apelit më 22 gusht 2017 i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur...

Aktakuzë për vrasje në tentativë

para 9 muajve - Telegrafi

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë, nga neni 178 lidhur me nenin 28 të KP-së, dhe veprës...

Gjykata e Apelit e refuzoi ankesën e Rugovës

para 9 muajve - Indeks online

Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me djalin e Presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, Ukë Rugova dhe 20 të pandehurve të tjerë të cilët akuzohen për...

Ia kapi dorën derisa po shtinte, e shpëton nga vrasja

para 9 muajve - Koha.net

Prizren, 12 tetor - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë, nga neni 178 lidhur me nenin 28 të KP-së,...

Apeli vendos që Ukë Rugova dhe grupi i tij të gjykohen për skandalin me viza

para 9 muajve - Gazeta Express

​Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të pagesës....

Aktakuzë për vrasje për L.R. nga Suhareka

para 9 muajve - Albinfo

Prokuroria Themelore në Prizren njofton se ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., i cili dyshohet për veprën penale vrasje në tentativë si dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të...

Aktakuzë për tentim-vrasje në Suharekë

para 9 muajve - Klan Kosova

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim...

Apeli vendos që Ukë Rugova të gjykohet

para 9 muajve - Lajmi.net

Gjykata e Apelit refuzoi kërkesën për hedhje poshtë të aktakuzës në rastin e Ukë Rugovës dhe të tjerëve. Gjykata e Apelit ka vendosur që Ukë Rugova dhe të tjerët për dhënie të paligjshme të vizave italiane...

Aktakuzë për tentim-vrasje në Suharekë

para 9 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim...

Prizren, aktakuzë për tentim vrasje

para 9 muajve - Lajmi.net

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë, nga neni 178 lidhur me nenin 28 të KP-së, dhe veprës...

Aktakuzë për tentim vrasjen e ndodhur në Suharekë

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe posedim të paautorizuar të armëve, shkruan Indeksonline....

Apeli Vendos që Ukë Rugova të Gjykohet

para 9 muajve - Kallxo

Gjykata e Apelit refuzoi kërkesën për hedhje poshtë të aktakuzës në rastin e Ukë Rugovës dhe të tjerëve. Gjykata e Apelit ka vendosur që Ukë Rugova dhe të tjerët për dhënie të paligjshme të vizave italiane...

Aktakuzë për vrasje në tentativë

para 9 muajve - RTV 21

I akuzuari L.R. me dashje ka tentuar ta privoj nga jeta të dëmtuarin F.M. Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale...

Aktakuzë për vrasje në tentativë dhe mbajtje të armëve pa leje

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe posedim të paautorizuar të armëve, shkruan Indeksonline....

Apeli refuzoi ankesën e 20 të akuzuarve për krim të organizuar

para 9 muajve - Almakos

Gjykata e Apelit me anë të një Kolegji të përbërë nga 2 gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një vendas, i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për...

Apeli refuzoi ankesën e të akuzurave për skandalin e vizave italiane

para 9 muajve - Illyria

Prishtinë, 12 tetor 2017 – Gjykata e Apelit i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për një numër të veprave, si Krim i organizuar, në lidhje...

Aktakuzë për tentim-vrasje në Suharekë

para 9 muajve - Infokusi

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim...

Apeli vendos që Ukë Rugova dhe grupi i tij të gjykohen për skandalin me viza

para 9 muajve - Bota Press

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve të tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të...

Apeli vendos që Ukë Rugova dhe grupi i tij të gjykohen për skandalin me viza

para 9 muajve - AlbPortali

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të pagesës....

Gjykata e Apelit vendos për Ukë Rugovën dhe skandalin me viza

para 9 muajve - Sovrani

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve të tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të...

Apeli refuzon ankesën në rastin e Ukë Rugovës

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesën e parashtruar në rastin që lidhet me 20 të pandehur, të njohur si “Rasti Ukë Rogova”. Shtatëmbëdhjetë të pandehur kanë parashtruar ankesa kundër Aktgjykimit të Kryetarit...

Aktakuzë për veprën penale vrasje në tentativë

para 9 muajve - 10minuta

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të paautorizuar të armëve....

Apeli refuzoi ankesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës dhe grupit të tij për skandalin e vizave

para 9 muajve - Insajderi

Gjykata e Apelit i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për një numër të veprave si Krim i organizuar (Pjesëmarrje në Grupin kriminal të...

Apeli vendos që Ukë Rugova dhe grupi i tij të gjykohen për skandalin me viza

para 9 muajve - Fakti Ditor

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të pagesës....

Gjykata e Apelit e refuzoi ankesën e Ukë Rugovës

para 9 muajve - Arbresh

Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me djalin e Presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, Ukë Rugova dhe 20 të pandehurve të tjerë të cilët akuzohen për...

Apeli refuzoi ankesën e 20 të akuzuarve për krim të organizuar

para 9 muajve - Gazeta e re

Gjykata e Apelit me anë të një Kolegji të përbërë nga 2 gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një vendas, i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për...

Apeli refuzoi ankesën e 20 të akuzuarve për krim të organizuar

para 9 muajve - KosovaPress

Shtatëmbëdhjetë të pandehur kanë parashtruar ankesa kundër Aktgjykimit të Kryetarit të trupit gjykues të Gjykatës Themelore të Prishtinës të datës 27 mars 2017, me anë të cilit ishin refuzuar kërkesat...

Aktakuzë për tentim-vrasje në Suharekë

para 9 muajve - Sovrani

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim...

Apeli merr një vendim për Ukë Rugovën dhe grupin e tij për rastin e mashtrimit me viza

para 9 muajve - Periskopi

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Ukë Rugovës për hedhje poshtë të aktakuzës ndaj tij dhe 19 të akuzuarve tjerë të dyshuar për dhënie të paligjshme të vizave italiane në këmbim të pagesës....

Aktakuzë për veprën penale vrasje në tentativë

para 9 muajve - KosovaPress

Sipas aktakuzës L.R. më 01 shtator të këtij viti në Suharekë, në rrugën ,,Reqani”, pas një konflikti apo mosmarrëveshje me tani të dëmtuarin F.M., me dashje ka tentuar ta privoj nga jeta të dëmtuarin F.M.,...

Aktakuzë për veprën penale vrasje në tentativë

para 9 muajve - Arbresh

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë, nga neni 178 lidhur me nenin 28 të KP-së, dhe veprës...

Aktakuzë për veprën penale vrasje në tentativë

para 9 muajve - Gazeta e re

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë dhe veprës penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të paautorizuar të armëve....

Akuzohet për tentimvrasje, shoku e shpëtoi nga vdekja e sigurt

para 9 muajve - Insajderi

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda njofton se ka ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit L.R., për veprën penale të vrasjes në tentativë, nga neni 178 lidhur me nenin 28 të KP-së,...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - Infokusi

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë kundër gjyqtares Safete Tolaj

para 9 muajve - Albeu

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ngritur aktakuzë kundër gjykatëses Safete Tolaj për vepër penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, asgjësimin apo fshehjen e materialit arkivor dhe falsifikim...

Aktakuzë ndaj gjyqtares në Deçan

para 9 muajve - Klan Kosova

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja materialit...

Aktakuzë kundër gjyqtares Safete Tolaj

para 9 muajve - Gazeta Express

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ngritur aktakuzë kundër gjykatëses Safete Tolaj për vepër penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, asgjësimin apo fshehjen e materialit arkivor dhe falsifikim...

Në Pejë tre të akuzuar për keqpërdorim të pozitës

para 9 muajve - Koha.net

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë, për dy vepra penale

para 9 muajve - Telegrafi

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria ka...

Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare

para 9 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, përmes një kumtese ka njoftuar se ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit...

Aktakuzë ndaj Gjykatëses pas Hulumtimeve të ‘Drejtësia në Kosovë’

para 9 muajve - Kallxo

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës Safete Tolaj për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja...

Prokuroria në Pejë ngre aktakuzë për dy vepra penale ndaj personave me këto iniciale

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni 422 paragrafi 1 të...

Tre të akuzuar nga Deçani për keqpërdorim pozite, falsifikim e mashtrim

para 9 muajve - Koha.net

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni 422 paragrafi 1 të...

Aktakuzë për  ‘Keqpërdorim i pozitës zyrtar’ ‘Falsifikim i dokumenteve’  dhe ‘Mashtrim’

para 9 muajve - Lajmi.net

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni 422 paragrafi 1 të...

Prokuroria në Pejë ngre aktakuzë për dy vepra penale ndërsa personave me këto iniciale

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni 422 paragrafi 1 të...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë, për dy vepra penale

para 9 muajve - Almakos

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria ka...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - AlbPortali

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë ndaj gjyqtares në Deçan

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja...

Aktakuzë për tentim vrasjen e dëshmitarit në Prizren

para 9 muajve - Klan Kosova

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për veprën penale mbajtja në pronësi,...

Aktakuzë kundër gjyqtares Safete Tolaj

para 9 muajve - Bota Press

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ngritur aktakuzë kundër gjykatëses Safete Tolaj për vepër penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, asgjësimin apo fshehjen e materialit arkivor dhe falsifikim...

Aktakuzë për tentim vrasjen e dëshmitarit në Prizren

para 9 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për veprën penale mbajtja në pronësi,...

Ngritët aktakuzë për vrasje në tentativë të një dëshmitari

para 9 muajve - Telegrafi

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë, ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për...

Aktakuzë për Sulmin me Sëpatë e Revole ndaj Dëshmitarit

para 9 muajve - Kallxo

Është ngritur aktakuzë ndaj personave që sulmuan në Prizren një dëshmitar të gjykimit për fajde. Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale...

Ngritet aktakuzë në Prizren

para 9 muajve - Albeu

Prokuroria Themelore në Prizren , Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Aktakuzë për tentim-vrasje ndaj një dëshmitari në Prizren

para 9 muajve - Koha.net

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Aktakuzë kundër dy personave që tentuan ta vrasin me sëpatë dëshmitarin për fajde

para 9 muajve - Gazeta Express

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë kundër N.P dhe L.K, për vepër penale në tentim vrasje ndaj dëshmitarit Ibrahim Kazazi. Ky i fundit ishte dëshmitar ndaj gjyqit për fajde kundër Bernard...

Në Pejë tre të akuzuar për keqpërdorim të pozitës

para 9 muajve - Sovrani

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë kundër gjyqtares Safete Tolaj

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ngritur aktakuzë kundër gjykatëses Safete Tolaj për vepër penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, asgjësimin apo fshehjen e materialit arkivor dhe falsifikim...

Aktakuzë ndaj gjyqtares në Deçan

para 9 muajve - Fakti Ditor

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja materialit...

Aktakuzë për keqpërdorim pozite, falsifikim dokumentesh, mashtrim dhe ushtrim ndikimi

para 9 muajve - Sovrani

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja materialit arkivor” dhe “Falsifikim i...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - 10minuta

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë për tentim vrasjen e dëshmitarit në Prizren

para 9 muajve - Infokusi

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për veprën penale mbajtja në pronësi,...

Ngritet aktakuzë për vrasjen e një dëshmitari në Prizren

para 9 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Aktakuzë për vrasje në tentativë

para 9 muajve - Lajmi.net

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., përveprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - Gazeta e re

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër S.T., e dyshuar për keqpërdorim të pozitës, asgjësim apo fshehje të materialit arkivor dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Po ashtu, prokuroria...

Aktakuzë për keqpërdorim pozite, falsifikim dokumentesh, mashtrim dhe ushtrim ndikimi

para 9 muajve - Insajderi

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurës S.T. për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Asgjësim apo fshehja materialit arkivor” dhe “Falsifikim i...

Aktakuzë kundër tre personave në Pejë

para 9 muajve - KosovaPress

Po ashtu, prokuroria ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit F.T. për vepra penale mashtrim, falsifikim, mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve, si dhe kundër të pandehurit...

Ngritët aktakuzë për vrasje në tentativë të një dëshmitari

para 9 muajve - Almakos

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë, ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për...

Aktakuzë kundër dy personave që tentuan ta vrasin me sëpatë dëshmitarin për fajde

para 9 muajve - Bota Press

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë kundër N.P dhe L.K, për vepër penale në tentim vrasje ndaj dëshmitarit Ibrahim Kazazi. Ky i fundit ishte dëshmitar ndaj gjyqit për fajde kundër Bernard...

Aktakuzë për tentim-vrasje ndaj një dëshmitari në Prizren

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Ngritët aktakuzë për vrasje në tentativë të një dëshmitari

para 9 muajve - Gazeta e re

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë, ndërsa për të akuzuarin N.P., edhe për...

Ngritet aktakuzë për veprën penale vrasje në tentativë

para 9 muajve - Insajderi

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

Ngritët aktakuzë për vrasje në tentativë të një dëshmitari

para 9 muajve - KosovaPress

Sipas aktakuzës, N.P. dhe L.K., më 11.01.2017, me dashje tentojnë të privojnë nga jeta të dëmtuarin I.K., i cili në ato momente ishte duke punuar në punëtorin e tij pranë shtëpisë së tij në Prizren, me...

Ngritet aktakuzë për vrasjen e një dëshmitari në Prizren

para 9 muajve - Sovrani

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarve N.P. dhe L.K., për veprën penale të vrasjes në tentativë nga neni 178 lidhur me nenin 28 dhe 31,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK