http://kariera.mk

Mbi 90 të prekur nga fruthi, një i vdekur

para 9 muajve - Portalb

Në Kosovë nga muaji qershor i këtij viti janë paraqitur 94 raste me fruth. Një tashmë ka përfunduar me fatalitet. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ishte alarmuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë...

Mbi 90 të prekur nga fruthi - një i vdekur

para 9 muajve - Indeks online

Në Kosovë nga muaji qershor i këtij viti janë paraqitur 94 raste me fruth. Një tashmë ka përfunduar me fatalitet. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ishte alarmuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë...

Mbi 90 të prekur nga fruthi - një i vdekur

para 9 muajve - Evropa e Lirë

Në Kosovë nga muaji qershor i këtij viti janë paraqitur 94 raste me fruth. Një tashmë ka përfunduar me fatalitet. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ishte alarmuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë...

Panik nga fruthi në Kosovë

para 9 muajve - Politiko

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen 36 raste të reja

para 9 muajve - Gazeta Express

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Medial

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Skandaloze/ Shtohen rastet me fruth, reagimi i institucioneve le për të dëshiruar

para 9 muajve - Albeu

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Telegrafi

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - GazetaBlic

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Indeks online

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Infokusi

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Almakos

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Gazeta Liria

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës (QKUK).

Pas 16 vjetëve në Kosovë shënohen 94 raste të të prekurve nga fruthi

para 9 muajve - Insajderi

Në Kosovë nga muaji qershor i këtij viti janë paraqitur 94 raste me fruth. Një tashmë ka përfunduar me fatalitet. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ishte alarmuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë...

Mbi 90 të prekur nga fruthi, një i vdekur

para 9 muajve - Sovrani

Në Kosovë nga muaji qershor i këtij viti janë paraqitur 94 raste me fruth. Një tashmë ka përfunduar me fatalitet. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ishte alarmuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen 36 raste të reja

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Shënohet 120 vjetori i hapjes së shkollës së parë shqipe në Zllakuqan të Klinës

para 9 muajve - Gazeta Liria

Sot në Zllakuqan të Klinës shënohet 120 vjetori i hapjes së shkollës së parë shqipe “ Atë Shtjefan Gjeçovi”. _____________________________________________________________________________________________ MARKETING

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Bota Press

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Shënohen raste të reja të fruthit tek fëmijët

para 9 muajve - Periskopi

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Raste të reja të fruthit në QKUK

para 9 muajve - Sovrani

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Panik nga fruthi në Kosovë, raportohen raste të reja

para 9 muajve - Arbresh

Numri i të prekurve nga epidemia e fruthit në Kosovë po shënon rritje. Janë hiç më pak se 36 raste me këtë sëmundje ngjitëse që po trajtohen në Klinikën Infektive në kuadër të Qendrës Klinike dhe Universitare...

Shënohet 120 vjetori i hapjes së shkollës së parë shqipe në Zllakuqan të Klinës

para 9 muajve - Almakos

Sot në Zllakuqan të Klinës shënohet 120 vjetori i hapjes së shkollës së parë shqipe “ Atë Shtjefan Gjeçovi”. Manifestimi mbahet nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota dhe do të...

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Lajmi.net

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pavaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u...

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Telegrafi

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - GazetaBlic

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

I shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar në QKUK

para 9 muajve - Indeks online

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Gazeta Express

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - GazetaBlic

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pavaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u...

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Almakos

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pavaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u...

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Arbresh

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pavaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u...

Sejdiu e nis mandatin me reforma

para 9 muajve - Klan Kosova

Basri Sejdiu është i vetëdijshëm për punët e shumta që presin si Ushtrues Detyre i drejtorit Shërbimit Spitalor Klinik Universitar. Një ditë pasi u caktua në këtë detyrë, Sejdiu u zotua për reforma që...

Në QKUK i shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar

para 9 muajve - Bota Press

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pavaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u...

Edhe një 16-vjeçar i shtrirë në QKUK nga fruthi

para 9 muajve - Periskopi

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

I shtrirë nga fruthi edhe një 16 vjeçar në QKUK

para 9 muajve - Gazeta e re

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është me fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar....

Edhe një 16 vjeçar i shtrirë në QKUK në rrezik serioz nga fruthi

para 9 muajve - Sovrani

Është vetëm 16 vjeç dhe ka problem shëndetësor. Madje, edhe më keq është i pa vaksinuar. Është më fruth. Pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive thotë se tash shtatë ditë po qëndron aty duke u mjekuar.Kjo...

A do të mbyllen shkollat për shkak të epidemisë së fruthit? Ja çka thonë nga MASHT

para 9 muajve - Bota Press

Sëmundja epidemike Fruthi ka marrë përmasa të mëdha në Kosovë, ndërsa dje është shënuar edhe viktima e parë e kësaj sëmundje. Drejtori i Klinikës Infektive Hamdi Ramadani ka këshilluar se qytetarët duhet...

Ministria e Arsimit tregon nëse do të mbyllen shkollat për shkak të epidemisë së fruthit

para 9 muajve - GazetaBlic

Sëmundja epidemike Fruthi ka marrë përmasa të mëdha në Kosovë, ndërsa dje është shënuar edhe viktima e parë e kësaj sëmundje raporton Gazeta Blic. Drejtori i Klinikës Infektive Hamdi Ramadani ka këshilluar...

Ministria e Arsimit tregon nëse do të mbyllen shkollat për shkak të epidemisë së fruthit

para 9 muajve - Infokusi

Sëmundja epidemike Fruthi ka marrë përmasa të mëdha në Kosovë, ndërsa dje është shënuar edhe viktima e parë e kësaj sëmundje raporton Gazeta Blic. Drejtori i Klinikës Infektive Hamdi Ramadani ka këshilluar...

A do të mbyllen shkollat për shkak të epidemisë së fruthit? Ja çka thonë nga MASHT

para 9 muajve - Periskopi

Sëmundja epidemike Fruthi ka marrë përmasa të mëdha në Kosovë, ndërsa dje është shënuar edhe viktima e parë e kësaj sëmundje raporton Gazeta Blic. Drejtori i Klinikës Infektive Hamdi Ramadani ka këshilluar...

UD i drejtorit së SHSKUK-së, Basri Sejdiu, nisë ditën e parë të punës në Infektivë

para 9 muajve - Gazeta Express

Një ditë pas marrjes së mandatit, si ushtrues detyre i drejtorit së Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Inventive në QKUK. Klinikë kjo në të cilën janë...

Edhe 4 raste të rënda me fruth në QKUK

para 9 muajve - Albeu

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t'u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 Raste të Fruthit po Trajtohen në Infektive

para 9 muajve - Kallxo

Në Klinikën Infektive janë duke u trajtuar 36 raste me fruth. Pas raportimit për vdekjen e një foshnjeje nga fruthi, Klinikën Infektive në QKUK e ka vizituar Basri Sejdiu, ushtrues detyre i drejtorit të...

Në Klinikën Infektive të QKUK-së trajtohen 36 pacientë me fruth

para 9 muajve - Illyria

Prishtinë, 12 tetor 2017 – Drejtori i Klinikës infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Hamdi Ramadani, ka njoftuar se në këtë klinikë janë duke u mjekuar 36 raste me fruth, 4 prej këtyre...

Në QKUK po trajtohen 36 raste me fruth

para 9 muajve - Evropa e Lirë

Infektologu Hamdi Ramadani, njëherësh drejtor i Klinikës infektive në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka njoftuar se në këtë klinikë janë duke u mjekuar 36 raste me fruth, prej tyre 4 janë në gjendje...

36 raste me fruth po trajtohen në QKUK

para 9 muajve - Klan Kosova

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu në ditën e parë të punës, ka vizituar  Klinikën  Infektive për t`u njohur nga afër...

Kosovë, 36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - Alsat-M

Ushtruesi i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në lidhje...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Lajmi.net

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - Albinfo

Pas raportimit të vdekjes së një foshnje 15-muajshe e diagnostikuar me fruth në Klinikën Infektive U.D. i drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu,...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Telegrafi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në QKUK

para 9 muajve - Koha.net

UD. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr.Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në...

Pas vdekjes së foshnjës edhe 4 raste të rënda të fruthit në QKUK

para 9 muajve - Tetova Sot

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - RTV 21

Prej tyre 4 janë në gjendje më të komplikuar, përderisa 75 raste të tjera pasi kanë marrë ndihmën mjekësore UD. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr.Basri...

Pas vdekjes së foshnjës edhe 4 raste të rënda të fruthit në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Express

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në QKUK

para 9 muajve - Politiko

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu në ditën e parë të punës, ka vizituar  Klinikën  Infektive për t`u njohur nga afër...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Indeks online

Janë gjithsej 36 rate me fruth të cilat po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK, dhe kjo gjë është bërë e ditur nga vizita e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - GazetaBlic

UD. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr.Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në...

Prishet rehatia e “dajës” së Grabovcit

para 9 muajve - GazetaBlic

Curr Gjocaj nuk ka dashur të mbahet mend si drejtori i shkarkuar i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK). Pak metra larg zyrës në të cilën ka shërbyer me shumë se tre vjet si drejtor...

Panik në Kosovë: fruthi shkakton vdekjen e një fëmije, ja edhe sa tjerë janë duke u trajtuar

para 9 muajve - Te Sheshi

Nga Bashkim Kastrati Një fëmijë i komunitetit rom rreth 15 muajsh ka vdekur nga fruthi. Zyrtarë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) kanë bërë të ditur se fëmija ishte pranuar tri ditë para...

Pas vdekjes së foshnjës edhe 4 raste të rënda të fruthit në QKUK

para 9 muajve - Infokusi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

Daja i "Grabovcit" u bë trim, dha dorëheqje pak para shkarkimit

para 9 muajve - Albeu

Curr Gjocaj nuk ka dashur të mbahet mend si drejtori i shkarkuar i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK). Pak metra larg zyrës në të cilën ka shërbyer me shumë se tre vjet si drejtor...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Almakos

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

Ligji parasheh dënime për prindërit, nëse refuzojnë vaksinimin e fëmijëve

para 9 muajve - Periskopi

Së fundmi në Kosovë është shfaqur sëmundja e fruthit, për çka disa prindër po refuzojnë vaksinimin e fëmijëve për shkak të frikës se vaksina MMR shkakton autizimin, shkruan Gazeta Shneta. Zyrtarët e Ministrisë...

QKUK: 36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - KosovaLive360

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr.Basri Sejdiu, ka vizituar  Klinikën  Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në...

Prishet rehatia e “dajës” së Grabovcit, Gjocaj dorëhiqet para shkarkimit

para 9 muajve - Koha.net

Curr Gjocaj nuk ka dashur të mbahet mend si drejtori i shkarkuar i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK). Pak metra larg zyrës në të cilën ka shërbyer me shumë se tre vjet si drejtor...

Edhe katër raste të rënda të fruthit në QKUK

para 9 muajve - Periskopi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Liria

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

Ja sa raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Periskopi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - 10minuta

Ushtruesi i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në lidhje...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Arbresh

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

Fruthi ka prekur edhe moshat e rritura, 36 raste po trajtohen në QKUK

para 9 muajve - Insajderi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste tjera me fruth në QKUK

para 9 muajve - Sovrani

36 raste me fruth janë duke u trajtuar në Klinikën Infektive në QKUK. Kështu është bërë e ditur përmes një komunikate të lëshuar për medie, shkruan Sovrani.Info. Gjeni të plotë komunikatën: UD. Drejtori...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Bota Press

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën  Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - KosovaPress

Në takim me drejtorin dhe kryeinfermierin e kësaj klinike,  Naser Rrustemi, ai u njoftua  për numrin e rasteve të mjekuara deri tani dhe për masat që kjo klinikë ka ndërmarrë për të menaxhuar situatën....

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Monitor

UD. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr.Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për tu njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në...

36 raste me fruth po trajtohen në Klinikën Infektive

para 9 muajve - Gazeta e re

Ushtruesi i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka vizituar Klinikën Infektive për t’u njohur nga afër me gjendjen, pas raportimit të kësaj klinike në lidhje...

Prishet rehatia e “dajës” së Grabovcit

para 9 muajve - Periskopi

Curr Gjocaj nuk ka dashur të mbahet mend si drejtori i shkarkuar i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK). Pak metra larg zyrës në të cilën ka shërbyer me shumë se tre vjet si drejtor...

Fruthi i merr jetën fëmijës 14 muajsh

para 9 muajve - Albeu

Një fëmijë 14 muajsh ka humbur jetën si pasojë e sëmundjes epidemike të fruthit. Në klinikën infektive thanë se viktima nuk ishte vaksinuar me kohë. Prandaj bënë apel tek të gjithë që të marrin vaksinat me kohë. /albeu.com/

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Lajmi.net

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

E RËNDË! FOSHNJA 15-MUAJSHE NDËRRON JETË NË SPITAL PËR SHKAK TË FRUTHIT

para 9 muajve - NOA

Një foshnjë 15-muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme në Klinikën Infektive në QKUK në Prishtinë të Kosovës. Fëmija i komunitetit rom, që ishte shtruar në këtë klinikë para tri ditësh, ishte diagnostikuar...

IKSHP: Situata epidemiologjike me fruth është nën kontroll

para 9 muajve - Koha.net

Instituti Kombëtar i Shëndeti Publik i Kosovës, sonte, pas vdekjes së një foshnje 15 muajshe në QKUK nga fruthi, ka publikuar një komunikatë për situatën epidemiologjike të fruthit në Kosovë, transmeton...

Një foshnjë 15 muajshe ka vdekur nga fruthi

para 9 muajve - Koha.net

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur sot në Klinikën Infektive në QKUK. Fëmija i komunitetit rom, që ishte shtruar në këtë klinikë para tri ditësh, ishte diagnostikuar me fruth dhe ishte konstatuar se nuk...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Telegrafi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Gazeta Express

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Ministri Ismaili lëvdon punën e Curr Gjocajt

para 9 muajve - Klan Kosova

Drejtori i Shërbimit spitalor të Kosovës Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita që e mbante, njofton Klan Kosova. Ai këtë veprim nuk e lidhi me vdekjen e sotme, derisa angazhimi i tij u vlerësua shume...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - RTV 21

Këtë vit janë regjistruar gjithsej 94 raste Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht...

Vdes nga fruthi fëmija 14 muajsh

para 9 muajve - Klan Kosova

Një fëmijë 14 muajsh ka vdekur si pasojë e sëmundjes epidemike të fruthit, njofton Klan Kosova. Në klinikën infektive thanë se viktima nuk ishte vaksinuar me kohë. Prandaj bënë apel tek të gjithë që të...

Alarm: Fruthi po përhapet, apelohet për vaksinimin e fëmijëve

para 9 muajve - Indeks online

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës është deklaruar në lidhje me situatën epidemiologjike të fruthit në Kosovë, ku si pasojë ka humbur sot jetën një fëmijë. Përmes një komunikate për media,...

Vdes nga fruthi fëmija 14 muajsh

para 9 muajve - Lajmi.net

Një fëmijë 14 muajsh ka vdekur si pasojë e sëmundjes epidemike të fruthit. Në klinikën infektive thanë se viktima nuk ishte vaksinuar me kohë. Prandaj bënë apel tek të gjithë që të marrin vaksinat me kohë.

Fruthi po përhapet, apelohet për vaksinimin e fëmijëve

para 9 muajve - Indeks online

Ministria e Shëndetësisë është deklaruar në lidhje me situatën epidemiologjike të fruthit në Kosovë, ku si pasojë ka humbur sot jetën një fëmijë. Përmes një komunikate për media, kjo ministri apelon tek...

Pse s’u bënë ndryshime në Shëndetësi nga ish -drejtori i QKUK-ut

para 9 muajve - Koha.net

Ka dhënë dorëheqje të parevokueshme drejtori i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, raporton KTV. Në letrën e tij dërguar bordit dhe ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili,...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Infokusi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Almakos

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Ministri Ismaili apelon: Prindër, vaksinojini fëmijët

para 9 muajve - Politiko

Pas rastit tragjik të vdekjes së vajzës së vogël Rabije Kasumi si pasojë e sëmundjes së fruthit, Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Info Lokale në Klan Kosova se duhet të rritet vetëdijesimi...

Nga Fruthi Vdes Foshnja, Një Tjetër Pacient në Gjendje të Rëndë

para 9 muajve - Kallxo

Një foshnje 15-muajshe ka vdekur në orët e para të mëngjesit në Klinikën Infektive të QKUK-së nga fruthi. Sipas drejtorit të Klinikës, Hamdi Ramadani, foshnja është e një familjeje nga Fushë-Kosova me...

Pse s’u bën bënë ndryshime në Shëndetësi nga ish -drejtori i QKUK-ut

para 9 muajve - Koha.net

Ka dhënë dorëheqje të parevokueshme drejtori i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, raporton KTV. Në letrën e tij dërguar bordit dhe ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili,...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - 10minuta

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Gazeta Liria

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

94 raste të fruthit në Kosovë për një vit

para 9 muajve - Periskopi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Jep dorëheqje drejtori i SHSKUK

para 9 muajve - RTV 21

Gjocaj : Vështirë të zhbësh një sistem, në themelin e tij, i ndërtuar keq Ka dhënë dorëheqje drejtori i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës Curr Gjocaj. Ushtrues detyre i drejtorit është...

Familja rome që u godit nga fruthi: Humbën një foshnjë, zëvendësministri pagoi për ilaçet

para 9 muajve - Gazeta Express

Para dy ditësh Sabile Kastrati nga Fushë Kosova kishte sjellë në Klinikën Infektive pesë fëmijët e saj të prekur me epideminë e fruthit. Të njëjtët u janë nënshtruar terapive në këtë klinikë. Por foshnja...

Në QKUK vdes foshnja 15 muajshe

para 9 muajve - RTV 21

Dr. Ramadani:Të prekurit nuk i janë nënshtruar procesit të imunizimit me kohë Vdekja e foshnjës 15 muajshe në Qendrën  Klinike  Universitare të Kosovës është pasojë e mos vaksinimit me kohë. Drejtori i...

94 raste të fruthit në Kosovë për një vit

para 9 muajve - Insajderi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Ministri Ismaili apelon: Prindër, vaksinojini fëmijët!

para 9 muajve - Klan Kosova

Pas rastit tragjik të vdekjes së vajzës së vogël Rabije Kasumi si pasojë e sëmundjes së fruthit, Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Info Lokale në Klan Kosova se duhet të rritet vetëdijesimi...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Arbresh

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Ismaili: Prindërit të vetëdijesohen – dërgoni fëmijët për vaksinim

para 9 muajve - Klan Kosova

Pas rastit tragjik të vdekjes së një vajze të vogël vetëm një vjet e gjysmë, Rabije Kasumi, në QKUK, si pasojë e sëmundjes së fruthit, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Info Lokale në...

Ismaili: Prindërit të vetëdijesohen – dërgoni fëmijët për vaksinim

para 9 muajve - Indeks online

Pas rastit tragjik të vdekjes së një vajze të vogël vetëm një vjet e gjysmë, Rabije Kasumi, në QKUK, si pasojë e sëmundjes së fruthit, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Klan Kosova se...

Ministri i PDK-së lavdëron punën e dajës së Adem Grabovcit

para 9 muajve - Periskopi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë gjatë ditës së sotme. Ai dorëheqjen e tij e ka bërë të ditur vetë ai përmes një...

Bëjeni këtë ushtrim vetëm pesë minuta në ditë dhe kofshët tuaja do të jeni për medalje

para 9 muajve - Gazeta Liria

A po e ndieni që kofshët tuaja tepër “bredhin” derisa ecni dhe nuk janë mjaft të shtrënguara Këtë që do ta shihni do t’ju ndihmojë t’i bëni më të tendosura.

Kaq raste të fruthit janë regjistruar këtë vit

para 9 muajve - Sovrani

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

IKSHP: Ja sa raste të fruthit janë regjistruar këtë vit në Kosovë

para 9 muajve - Bota Press

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Ministri i PDK-së lavdëron punën e dajës së Adem Grabovcit

para 9 muajve - Insajderi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë gjatë ditës së sotme. Ai dorëheqjen e tij e ka bërë të ditur vetë ai përmes një...

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë: Dorëheqja e Gjocajt akt moral

para 9 muajve - Telegrafi

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar në lidhje me zhvillimet e fundit në SHSKUK, respektivisht me dorëheqjen e parevokueshme të drejtorit të SHSKUK-së Curr Gjocaj. “Gjocaj gjatë...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Gazeta e re

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Kosova nuk është e prekur nga epidemia e fruthit, pavarësisht se këtë vit janë regjistruar gjithsej...

Zëvendësministri që i paguan ilaçet familjes që humbi sot foshnjën

para 9 muajve - Insajderi

Para dy ditësh Sabile Kastrati nga Fushë Kosova kishte sjellë në Klinikën Infektive pesë fëmijët e saj të prekur me epideminë e fruthit. Të njëjtët u janë nënshtruar terapive në këtë klinikë. Por foshnja...

IKSHP: Këtë vit janë regjistruar 94 raste të fruthit në Kosovë

para 9 muajve - KosovaPress

Situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka...

Fruthi po përhapet, apelohet për vaksinimin e fëmijëve

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Ministria e Shëndetësisë është deklaruar në lidhje me situatën epidemiologjike të fruthit në Kosovë, ku si pasojë ka humbur sot jetën një fëmijë. Përmes një komunikate për media, kjo ministri apelon tek...

Vdes foshnja15-muajshe e diagnostikuar me fruth

para 9 muajve - Albinfo

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur gjatë ditës së sotme në Klinikën Infektive në QKUK. Fëmija i komunitetit rom, që ishte shtruar në këtë klinikë para tri ditësh, ishte diagnostikuar me fruth dhe ishte konstatuar...

Reagon FSSHK-ja për dorëheqjen e Gjocajt

para 9 muajve - RTV 21

FSSHK respekton vendimin e Gjocajt Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar në lidhje me zhvillimet e fundit në SHSKUK, respektivisht me dorëheqjen e parevokueshme të drejtorit...

Veseli konfirmon emërimin e Basri Sejdiut në vend të Curr Gjocajt

para 9 muajve - Lajmi.net

. Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), ka emëruar kardiologun Basri Sejdiu, ushtrues detyre të drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës....

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë: Dorëheqja e Gjocajt akt moral

para 9 muajve - Almakos

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar në lidhje me zhvillimet e fundit në SHSKUK, respektivisht me dorëheqjen e parevokueshme të drejtorit të SHSKUK-së Curr Gjocaj. “Gjocaj gjatë...

Shënohet viktima e parë nga fruthi në Kosovë, ‘alarmojnë’ mjekët

para 9 muajve - GazetaBlic

Sot është shënuar viktima e parë në Kosovë nga sëmundja epidemike fruthi,  dhe rreziku që të ketë viktima të reja është shumë i madh, kështu ka thënë për Gazeta Blic drejtori i Klinikës Infektive Hamdi...

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë: Dorëheqja e Gjocajt akt moral

para 9 muajve - Infokusi

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar në lidhje me zhvillimet e fundit në SHSKUK, respektivisht me dorëheqjen e parevokueshme të drejtorit të SHSKUK-së Curr Gjocaj. “Gjocaj gjatë...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Klan Kosova

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Lajmi.net

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Indeks online

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Ismaili: Prindërit të vetëdijesohen, dërgoni fëmijët për vaksinim

para 9 muajve - Arbresh

Pas rastit tragjik të vdekjes së një vajze të vogël vetëm një vjet e gjysmë, Rabije Kasumi, në QKUK, si pasojë e sëmundjes së fruthit, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Klan Kosova se...

Minitri i Shëndetësisë këshillon prindërit për fruthin

para 9 muajve - Sovrani

Pas rastit tragjik të vdekjes së një vajze të vogël vetëm një vjet e gjysmë, Rabije Kasumi, në QKUK, si pasojë e sëmundjes së fruthit, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë në Klan Kosova se...

Dorëhiqet drejtori i SHSKUK-së, në vend të Gjocajt caktohet Basri Sejdiu

para 9 muajve - Albinfo

"Shëndetësi cilësore pa buxhet nuk ka. Reformë e re, shërbim i ri e me buxhet të vjetër historik, madje me buxhet të zvogëluar edhe krahasuar me vitet paraprake, nuk ka dhe nuk mund të ketë” Drejtori i...

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, Basri Sejdiu caktohet ushtrues detyre në SHSKUK

para 9 muajve - Klan Kosova

Basri Sejdiu është caktuar ushtrues detyre në SHSKUK, pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, njofton Klan Kosova. “Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)  njofton se pas...

Basri Sejdiu, ushtrues detyre i drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - Telegrafi

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se ka caktuar Basri Sejdiun, ushtrues detyre i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)....

Basri Sejdiu emërohet ud i Drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - RTV 21

Ai tha se me prioritet të lartë do të punojë në zhvillimin e kardiokirurgjisë dhe kardiologjisë invazive Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se pas diskutimeve,...

Flet nëna e bebes që humbi jetën në QKUK

para 9 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 11 tetor - Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën...

Reagon FSSHK-ja për dorëheqjen e Gjocajt

para 9 muajve - Gazeta e re

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar në lidhje me zhvillimet e fundit në SHSKUK, respektivisht me dorëheqjen e parevokueshme të drejtorit të SHSKUK-së Curr Gjocaj. “Gjocaj gjatë...

Dr. Basri Sejdiu caktohet u. d. drejtor i SHSKUK

para 9 muajve - Koha.net

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se pas diskutimeve, ka caktuar dr. Basri Sejdiun, u d. drejtor të këtij institucioni, njoftoi përmes një komunikate...

Currin e zëvendësojnë menjëherë me këtë mjek

para 9 muajve - Albeu

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin . Gjocaj...

Reagon FSSHK-ja për dorëheqjen e Gjocajt

para 9 muajve - KosovaPress

“Gjocaj gjatë mandatit të tij tre vjeçar është përballur me sfida dhe problematika të grumbulluar dhe çështje të pazgjidhura në QKUK dhe të gjitha njësive përbërëse të SHSKUK-së, gjatë gjithë kësaj kohe...

Basri Sejdiu caktohet UD. Drejtor i SHSKUK-së

para 9 muajve - Indeks online

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)  njofton se pas diskutimeve,  ka caktuar dr. Basri Sejdiun, UD. Drejtor të Shërbimit  Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës...

Bordi emëron Basri Sejdiun ushtrues detyre në SHSKUK

para 9 muajve - GazetaBlic

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin. Gjocaj...

Ja kush është drejtori i ri i QKUK-së

para 9 muajve - OraInfo

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin. Gjocaj...

Ky është drejtori i ri i QKUK-së

para 9 muajve - GazetaBlic

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin. Gjocaj...

Shënohet viktima e parë nga fruthi në Kosovë, ‘alarmojnë’ mjekët

para 9 muajve - Periskopi

Sot është shënuar viktima e parë në Kosovë nga sëmundja epidemike fruthi,  dhe rreziku që të ketë viktima të reja është shumë i madh, kështu ka thënë për Gazeta Blic drejtori i Klinikës Infektive Hamdi...

Bordi emëron Basri Sejdiun ushtrues klinike të SHSKUK'së

para 9 muajve - Gazeta Express

Lajmin për Exprsss e ka konfirmuar Shemsi Veseli, anëtar i bordit në SHSKUK’së. Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun....

E humbi foshnjën nga fruthi, ja çfarë thotë nëna

para 9 muajve - InfoShqip

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Curr Gjocaj, jep dorëheqje nga posti i drejtorit të QKUK-së

para 9 muajve - Politiko

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë. Largimin e tij e ka konfirmuar ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli. Në një...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Arbresh

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Reagon Sindikata e Shëndetësisë pas dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Sovrani

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e ka mbështetur Curr Gjocajn, pas dorëheqjes së tij. Më poshtë është reagimi i plotë: Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është njoftuar...

Ja letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Klan Kosova

Drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga ky post. Me këtë rast, bordi drejtues i SHSKUK-së e ka falënderuar  Gjocajn për punën, angazhimin, bashkëpunimin dhe...

Pse dha dorëheqje Dr. Curr Gjocaj?

para 9 muajve - RTV 21

Gjocaj njoftoi se gjatë  3 viteve nuk ka qenë dhe nuk është i përfshirë në asnjë aferë korruptive apo skemë të dyshimtë Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), bën...

Flet nëna e bebes që humbi jetën në QKUK

para 9 muajve - Albeu

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit . Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Letra mallëngjyese e drejtorit të dorëhequr, thotë se ka shërbyer me ndershmëri

para 9 muajve - Albeu

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Ky është mjeku që e zëvendëson Curr Gjocajn

para 9 muajve - Gazeta Express

Burime të Gazetës Express kanë bërë të ditur se Bastri Sejdiu-kardiolog zgjidhet ushtrues detyre pas dorëheqjes së Gjocajt, drejtorit të deritanishëm të SHSKUK’së. Kardiolog nga Mitrovica, mbanë pozitën,...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt nga SHSKUK

para 9 muajve - GazetaBlic

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Bordi emëron Basri Sejdiun ushtrues detyre në SHSKUK

para 9 muajve - Infokusi

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin. Gjocaj...

Basri Sejdiu, ushtrues detyre i drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - Almakos

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se ka caktuar Basri Sejdiun, ushtrues detyre i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)....

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt, krenohet me punën, nuk i përmend vdekjet e dyshimta

para 9 muajve - Gazeta Express

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), përmes një komunikate për media, njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt nga SHSKUK

para 9 muajve - Lajmi.net

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Ja çka shkruan në letrën e dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - OraInfo

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Kjo është letra lamtumirëse e Curr Gjocajt, tregon se pse u largua

para 9 muajve - Indeks online

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK),  njofton se sot ka pranuar  një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt nga SHSKUK

para 9 muajve - Koha.net

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Flet nëna që e humbi sot foshnjën 15-muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Insajderi

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Dr. Basri Sejdiu caktohet ud. drejtor i SHSKUK-së

para 9 muajve - KosovaLive360

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)  njofton se pas diskutimeve,  ka caktuar dr. Basri Sejdiun, ud. drejtor të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës...

Flet nëna që e humbi sot foshnjën 15-muajsh nga fruthi

para 9 muajve - GazetaBlic

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Ky është rrëfimi i nënës që e humbi sot foshnjën 15-muajshe nga fruthi

para 9 muajve - OraInfo

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Basri Sejdiu, ushtrues detyre i drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - Arbresh

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se ka caktuar Basri Sejdiun, ushtrues detyre i drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)....

Curr Gjocaj, jep dorëheqje nga posti i drejtorit të QKUK-së

para 9 muajve - Evropa e Lirë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë. Largimin e tij e ka konfirmuar ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli. Në një...

Curr Gjocaj jep dorëheqje

para 9 muajve - Telegrafi

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Flet për Express nëna që e humbi sot foshnjën 15 muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Gazeta Express

Gjendje kaotike në Klinikën Infektive nga epidemia e fruthit, dhjetëra fëmijë kërkojnë shërim Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Viktima nga komuniteti...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt nga SHSKUK

para 9 muajve - Infokusi

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

LAJMI I FUNDIT: Jep dorëheqje Curr Gjocaj

para 9 muajve - Klan Kosova

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme, njofton Klan Kosova. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn...

Vdes foshnja 15 muajsh nga fruthi në QKUK

para 9 muajve - Telegrafi

Një foshnje 15-muajshe e komunitetit rom, ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, si pasojë e fruthit. Foshnja që tri ditë ishte nën kujdesin mjekësor në QKUK. Këtë...

Curr Gjocaj Jep Dorëheqje nga Bordi i Shërbimit Spitalor

para 9 muajve - Kallxo

Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e Drejtorit të Shërbimit Spitalor Universitar të Kosovës (SHKSUK). Lajmin për dorëheqjen e Gjocajt e konfirmoi ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili. “Posa u njoftova...

Jep dorëheqje Curr Gjocaj

para 9 muajve - RTV 21

Ministri e falenderoi për punën e deritashme Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij e deritanishme. Këtë e ka bërë të...

Uran Ismaili: Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Medial

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

E FUNDIT/ Jep dorëheqje drejtori i QKUK

para 9 muajve - Albeu

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili , ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Cirr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Uran Ismaili: Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - GazetaBlic

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Dorëhiqet drejtori QKUK-së, Curr Gjocaj

para 9 muajve - OraInfo

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Uran Ismaili: Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Lajmi.net

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Cirr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Jep dorëheqje Curr Gjocaj

para 9 muajve - Indeks online

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Cirr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Jep dorëheqje drejtori i QKUK’së Curr Gjocaj

para 9 muajve - Gazeta Express

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje. Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur për Gazetën Express se drejtori...

Jep dorëheqje para shkarkimit drejtori i SHSKUK-së, Curr Gjocaj

para 9 muajve - Koha.net

Drejtori i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga ky post. Lajmin për dorëheqje e ka bërë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i cili e ka falënderuar Gjocajn për punën që ka bërë deri më tani....

Flet nëna që e humbi sot foshnjën 15-muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Sovrani

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Basri Sejdiu emërohet ud i Drejtorit të QKUK

para 9 muajve - Gazeta e re

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) njofton se pas diskutimeve, ka caktuar Basri Sejdiun, UD. Drejtor të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës...

Basri Sejdiu emërohet ud i Drejtorit të QKUK

para 9 muajve - KosovaPress

Sejdiu, deri tani ka shërbyes si ushtrues detyre i  shefit të kardiologjisë invazive në QKUK. QKUK përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se me rastin e pranim të detyrës, anëtarët e Bordit Drejtues,...

Basri Sejdiu caktohet u.d. drejtor i SHSKUK-së

para 9 muajve - Insajderi

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)  njofton se pas diskutimeve,  ka caktuar Basri Sejdiun, UD. Drejtor të Shërbimit  Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës...

Vdes foshnja 15 muajsh nga fruthi në QKUK

para 9 muajve - Lajm

Një foshnje 15-muajshe e komunitetit rom, ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, si pasojë e fruthit. Foshnja që tri ditë ishte nën kujdesin mjekësor në QKUK....

Curr Gjocaj jep dorëheqje

para 9 muajve - Infokusi

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Vdes foshnja 15-muajshe nga fruthi në Kosovë

para 9 muajve - OraInfo

Një foshnjë 15-muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme si pasojë e fruthit. Foshnja që disa ditë ishte nën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e foshnjës...

Bordi emëron Basri Sejdiun ushtrues detyre në SHSKUK

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Lajmin për Exprsss e ka konfirmuar Shemsi Veseli, anëtar i bordit në SHSKUK’së. Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun....

Konfirmohet viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - GazetaBlic

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e ka bërë të ditur drejtori në...

Dorëhiqet ‘daja’ i Adem Grabovcit që erdhi me porosi

para 9 muajve - Insajderi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë. Dorëheqjen e tij e ka bërë të ditur vetë ai përmes një letre të cilën ia ka dërguar...

Ky është drejtori i ri i QKUK-së

para 9 muajve - Periskopi

Pas dorëheqjes së Curr Gjocajt, bordi e mori menjëherë vendimin tjetër që ta faktojë si ushtrues detyre, dr. Basri Sejdiun. “Ne si bord e falënderojmë Gjocajn për bashkëpunimin dhe profesionalizmin. Gjocaj...

Konfirmohet viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Klan Kosova

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e ka bërë të ditur drejtori në...

Vdes foshnja 15-muajshe, viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Lajmi.net

Një foshnjë 15-muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme si pasojë e fruthit. Foshnja që disa ditë ishte nën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e foshnjës...

Curr Gjocaj jep dorëheqje të parevokueshme nga pozita e drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - KosovaLive360

11 Tetor 2017 Curr Gjocaj jep dorëheqje të parevokueshme nga pozita e drejtorit të SHSKUK-së Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar  një...

Curr Gjocaj jep dorëheqje

para 9 muajve - Almakos

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Ky është mjeku që e zëvendëson Curr Gjocajn

para 9 muajve - Bota Press

Burime të Gazetës Express kanë bërë të ditur se Bastri Sejdiu-kardiolog zgjidhet ushtrues detyre pas dorëheqjes së Gjocajt, drejtorit të deritanishëm të SHSKUK’së. Kardiolog nga Mitrovica, mbanë pozitën,...

Ky është mjeku që e zëvendëson Curr Gjocajn

para 9 muajve - Sovrani

Burime të Gazetës Express kanë bërë të ditur se Bastri Sejdiu-kardiolog zgjidhet ushtrues detyre pas dorëheqjes së Gjocajt, drejtorit të deritanishëm të SHSKUK’së. Kardiolog nga Mitrovica, mbanë pozitën,...

Ja letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Gazeta Liria

Drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga ky post. _____________________________________________________________________________________________ MARKETING

Mjekët kosovarë ngrisin alarmin, merreni seriozisht fruthin, është vdekjeprurës

para 9 muajve - Arbresh

Një fëmijë 14 muajsh ndërroi jetë gjatë ditës, në Klinikën Infektive në Prishtinë si pasojë e fruthit. Sëmundja e fruthit me të cilën ai u infektua, nuk duket të jetë lehtë e kalueshme. Kështu tregon profesori...

Vdes foshnja 15 muajsh nga fruthi në QKUK

para 9 muajve - Almakos

Një foshnje 15-muajshe e komunitetit rom, ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, si pasojë e fruthit. Foshnja që tri ditë ishte nën kujdesin mjekësor në QKUK. Këtë...

Ky është mjeku që e zëvendëson Curr Gjocajn

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Burime të Gazetës Express kanë bërë të ditur se Bastri Sejdiu-kardiolog zgjidhet ushtrues detyre pas dorëheqjes së Gjocajt, drejtorit të deritanishëm të SHSKUK’së. Kardiolog nga Mitrovica, mbanë pozitën,...

Foshnja 15-muajshe, viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Politiko

Foshnja që disa ditë isht enën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e Foshnjes e ka bërë të ditur për Express, drejtori në Klinikën Infektive në Prishtinë, Hamdi...

Edhe dy raste të rënda nga fruthi në QKUK

para 9 muajve - Insajderi

Vdekja e foshnjës 15 muajshe në Qendrën  Klinike  Universitare të Kosovës si pasojë e prekjes me sëmundjen e fruthit ka shkaktuar frikë e panik në mesin e opinionit të gjerë. Siç shpjegojnë ata që merren...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - Indeks online

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur për familjarët. Klan...

Foshnja 15-muajshe, viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Gazeta Express

Një foshnjë 15 muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme si pasojë e fruthit. Foshnja që disa ditë isht enën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e Foshnjes...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - Klan Kosova

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur...

Vdes një bebe në QKUK

para 9 muajve - Albeu

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur për familjarët për Klan Kosovën.

Edhe dy raste të rënda nga fruthi në QKUK

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Vdekja e foshnjës 15 muajshe në Qendrën  Klinike  Universitare të Kosovës si pasojë e prekjes me sëmundjen e fruthit ka shkaktuar frikë e panik në mesin e opinionit të gjerë. Siç shpjegojnë ata që merren...

Kjo është letra lamtumirëse e Curr Gjocajt, tregon se pse u largua

para 9 muajve - Arbresh

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK),  njofton se sot ka pranuar  një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), njofton se sot ka pranuar një njoftimi nga Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Kjo është letra e dorëheqjes së Curr Gjocajt, tregon pse u largua pak para shkarkimit

para 9 muajve - Periskopi

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK),  njofton se sot ka pranuar  një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - GazetaBlic

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur...

Kjo është letra lamtumirëse e Curr Gjocajt, tregon se pse u largua

para 9 muajve - Sovrani

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK),  njofton se sot ka pranuar  një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Ky është rrëfimi i nënës që e humbi sot foshnjën 15-muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Kjo është letra lamtumirëse e Curr Gjocajt, tregon se pse u largua

para 9 muajve - Bota Press

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK),  njofton se sot ka pranuar  një njoftimi nga dr. Curr Gjocaj, për dorëheqje të parevokueshme nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm...

Drejtori i SHSKUK-së jep dorëheqje pak para se ta shkarkonin

para 9 muajve - Bota Press

Drejtori i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga ky post. Lajmin për dorëheqje e ka bërë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i cili e ka falënderuar Gjocajn për punën që ka bërë deri më tani....

Flet nëna së cilës i vdiq sot fëmija në QKUK, si pasojë e….

para 9 muajve - Periskopi

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Mjekët kosovar ngrisin alarmim, merreni seriozisht fruthin, është vdekjeprurës

para 9 muajve - Sovrani

Një fëmijë 14 muajsh ndërroi jetë gjatë ditës, në Klinikën Infektive në Prishtinë si pasojë e fruthit. Sëmundja e fruthit me të cilën ai u infektua, nuk duket të jetë lehtë e kalueshme. Kështu tregon profesori...

Flet nëna që e humbi sot foshnjën 15 muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Gjendje kaotike në Klinikën Infektive nga epidemia e fruthit, dhjetëra fëmijë kërkojnë shërim Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Viktima nga komuniteti...

Flet nëna që e humbi sot foshnjën 15-muajshe nga fruthi

para 9 muajve - Bota Press

Një foshnjë 15-muajshe ka vdekur në mëngjesin e sotëm, si pasojë e epidemisë së fruthit. Foshnja nga komuniteti RAE kishte qëndruar për disa ditë nën kujdesin shëndetësor në Klinikën Infektive në Qendrën...

Drejtori i SHSKUK-së jep dorëheqje pak para se ta shkarkonin

para 9 muajve - Periskopi

Drejtori i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga ky post. Lajmin për dorëheqje e ka bërë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i cili e ka falënderuar Gjocajn për punën që ka bërë deri më tani....

Vdes foshnja 15-muajshe, viktima e parë e fruthit në Kosovë

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Një foshnjë 15-muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme si pasojë e fruthit. Foshnja që disa ditë ishte nën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e foshnjës...

Jep dorëheqje drejtori i ShSKUK-së, Curr Gjocaj

para 9 muajve - Insajderi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje. Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së,...

Uran Ismaili: Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Sovrani

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditur se drejtori i deritashëm i QKUK-së Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Ministri Ismaili: Drejtori i QKUK-së Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Cirr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

“Daja Curr” jep dorëheqje nga pozita e drejtorit të SHSKUK-së

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar. Burime të Gazetës Shneta bëjnë të ditur se dorëheqja e tij është kërkuar nga Bordi i ri i SHSKUK-së. Dorëheqjen...

Lajmi i fundit: Jep dorëheqje ky zyrtar i lartë i shëndetësisë kosovare

para 9 muajve - Bota Press

Drejtori i SHSKUK-së, Curr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga ky post. Lajmin për dorëheqje e ka bërë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i cili e ka falënderuar Gjocajn për punën që ka bërë deri më tani....

Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - KosovaPress

Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme ndërsa ka paralajmëruar plotësimin e shpejtë të pozitës së drejtorit të ri të QKUK-së. Ismaili ka shkruar në llogarinë e tij në Facebook se shëndetësia...

Ismaili: Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Arbresh

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë të ditir se drejtori i deritashëm i QKUK-së Cirr Gjocaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme. Ismaili e ka falënderuar Gjocajn për punën e deritashme...

Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje

para 9 muajve - Gazeta e re

Drejtori i QKU-së Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij e deritanishme. Këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet rrjetit social Facebook ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili. Ismaili e ka falënderuar...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - Sovrani

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur për familjarët. Klan...

Vdes një fëmijë nga fruthi në QKUK, ishte i pa vaksinuar

para 9 muajve - Insajderi

Një fëmijë i komunitetit rom rreth 15 muajsh ka vdekur nga fruthi. Zyrtar të QKUK-së kanë bërë të ditur se fëmija ishte pranuar para tri ditësh në Klinikën Infektive. Deri të mospërballimi i këtij gripi,...

Foshnja 15-muajshe, viktima e parë e fruthit në këtë vit

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Një foshnjë 15-muajshe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme si pasojë e fruthit. Foshnja që disa ditë ishte nën kujdesin mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Lajmin për vdekjen e foshnjës...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - Fakti Ditor

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur...

Vdes fëmija në QKUK, shkaktar dyshohet të jetë fruthi

para 9 muajve - Sovrani

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë, njofton Klan Kosova.Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur...

Vdes një fëmijë në QKUK

para 9 muajve - Periskopi

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur për familjarët për...

Vdes fëmija në QKUK, familja thotë se ndërroi jetë nga fruthi

para 9 muajve - Gazeta e re

Një fëmijë i komunitetit egjiptian, 14 muajsh dyshohet se ka ndërruar jetë si pasojë e fruthit në Klinikën Infektive në Prishtinë. Lajmin për vdekjen e foshnjës e kanë bërë të ditur për familjarët për...

Bëjeni këtë ushtrim vetëm pesë minuta në ditë dhe kofshët tuaja do të jeni për medalje

para 9 muajve - Almakos

A po e ndieni që kofshët tuaja tepër “bredhin” derisa ecni dhe nuk janë mjaft të shtrënguara Këtë që do ta shihni do t’ju ndihmojë t’i bëni më të tendosura. Këto ushtrime janë dizajnuar vetëm për tendosjen...

100 persona të prekur nga fruthi, foshnja 4 muajshe në gjendje të rëndë

para 9 muajve - Sovrani

Klinika Infektive në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, tash e dy muaj po përballet me raste të sëmundjes së fruthit. Deri më tani, numri i të prekurve ka arritur në 100. Drejtori i kësaj klinike,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK