http://kariera.mk

Gjatë 24 orëve regjistrohen 11 aksidente në Shkup

para 9 muajve - Aktuale

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Shkup, 11 aksidente komunikacioni gjatë ditës së djeshme

para 9 muajve - Medial

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Shkup, 11 aksidente komunikacioni gjatë ditës së djeshme

para 9 muajve - Gazeta Express

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - MRT

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup.... Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 tetor - Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - TV Koha

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Aksident në Vushtrri

para 9 muajve - Telegrafi

Një aksident trafiku ka ndodhur në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Nedakovc të Vushtrrisë. Shoferi i veturës gjersa ishte duke vozitur ka humbur drejtimin dhe ka përfunduar në anën e kundërt të...

Shkup, 11 aksidente dhe një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Lajm

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Tetova1

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Almakos

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Tetova Sot

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë 24 orëve, 11 aksidente në Shkup, një person i lënduar rëndë

para 9 muajve - Almakos

Gjithsej 11 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë ditës së fundit në rajonin e SPB Shkup. Në një prej tyre, më rëndë është lënduar një person, në katër lëndime të lehta trupore kanë marrë pesë persona,...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Gazeta Express

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Almakos

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Dy ditët e fundit në Shkup sollën 16 aksidente rrugore

para 9 muajve - MRT

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi.... Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Lajm

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona,...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Medial

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Shenja

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Almakos

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Gjatë dy ditëve të kaluara 16 fatkeqësi në rrethinën e Shkupit

para 9 muajve - Tetova Sot

Gjatë dy ditëve të kaluara në rajonin e SPB Shkup kanë ndodhur gjithsej 16 fatkeqësi të komunikacionit. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në nëntë lehtë u lënduan 14 persona, ndërsa pesë...

Aksident në Vushtrri, Ka të Lënduar

para 9 muajve - Kallxo

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Aksident i rëndë në Vushtrri

para 9 muajve - GazetaBlic

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Aksident në Vushtrri, ka të lënduar

para 9 muajve - RTV 21

Të lënduarit u dërguan për tretman mjekësor Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një...

Aksident me lëndime në Vushtrri

para 9 muajve - Indeks online

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Dy të lënduar në aksidentin në Samadrexhë të Vushtrrisë

para 9 muajve - Telegrafi

Dy persona janë lënduar në një aksident, i cili ka ndodhur sot rreth orës 11:00, në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Kështu ka thënë në një prononcim për Telegrafin zëdhënësi i Policisë së Kosovës për...

Aksident i rëndë në Vushtrri

para 9 muajve - Infokusi

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Dy të lënduar në aksidentin në Samadrexhë të Vushtrrisë

para 9 muajve - Almakos

Dy persona janë lënduar në një aksident, i cili ka ndodhur sot rreth orës 11:00, në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Kështu ka thënë në një prononcim për Telegrafin zëdhënësi i Policisë së Kosovës për...

Aksident me lëndime në Vushtrri

para 9 muajve - 10minuta

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Dy të lënduar në aksidentin në Samadrexhë të Vushtrrisë

para 9 muajve - Bota Press

Dy persona janë lënduar në një aksident, i cili ka ndodhur sot rreth orës 11:00, në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Kështu ka thënë në një prononcim për Telegrafin zëdhënësi i Policisë së Kosovës për...

Aksident i rëndë në Vushtrri

para 9 muajve - Periskopi

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

Aksident me lëndime në Vushtrri

para 9 muajve - KosovaPress

Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar drejtuesi i motoçikletës dhe veturës. Personat e lënduar kanë kërkuar tretman mjekësor në QKMF në Vushtrri./KosovaPress/...

Aksident me lëndime në Vushtrri

para 9 muajve - Gazeta e re

Dy persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti të komunikacionit sot në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë. Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë, ku si pasojë lëndime kanë pësuar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK