http://kariera.mk

ASHMA: Nga mesnata ndalojnë të gjitha format për prezantime rreth zgjedhjeve lokale

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 tetor - Nga mesnata mbaron kampanja zgjedhore për rrethin e parë në zgjedhjet lokale dhe fillon heshtja zgjedhore,  ku mund të njoftohet për zgjedhjet gjatë votimeve, por ndalojnë të gjitha format...

ASHAA: Nga mesnata nuk transmetohen forma të paraqitjes mediatike për zgjedhjet

para 10 muajve - Portalb

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për raundin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore ku përfundojnë të gjitha format e paraqitjes zgjedhore mediale, njoftoi sot Agjencia për Shërbime...

ASHAA paralajmëron: Ata që shkelin heshtjen zgjedhore do të ballafaqohen me gjykatën

para 10 muajve - Gazeta Express

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për raundin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, kur mund të raportohet për zgjedhjet dhe vijimin e zgjedhjeve, por përfundojnë të gjitha format...

“Nga mesnata ndalohet çdo formë e propagandës zgjedhore”

para 10 muajve - Antpress

Agjencia për Shërbime Metiadike Audio dhe Audiovizuale (ASHMAA) njofton se sot në mbrëmje përfundon fushata zgjedhore e rrethit të parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, e cila do të zgjasë...

“Nga mesnata ndalohet çdo formë e propagandës zgjedhore”

para 10 muajve - Telegrafi

Agjencia për Shërbime Metiadike Audio dhe Audiovizuale (ASHMAA) njofton se sot në mbrëmje përfundon fushata zgjedhore e rrethit të parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, e cila do të zgjasë...

ASHAA: Nga mesnata nuk transmetohen forma të paraqitjes mediatike për zgjedhjet

para 10 muajve - Medial

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për raundin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, kur mund të raportohet për zgjedhjet dhe vijimin e zgjedhjeve, por përfundojnë të gjitha format...

“Nga mesnata ndalohet çdo formë e propagandës zgjedhore”

para 10 muajve - Lajm

Agjencia për Shërbime Metiadike Audio dhe Audiovizuale (ASHMAA) njofton se sot në mbrëmje përfundon fushata zgjedhore e rrethit të parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, e cila do të zgjasë...

ASHAA: Nga mesnata nuk transmetohen forma të paraqitjes mediatike për zgjedhjet

para 10 muajve - Almakos

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për raundin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, kur mund të raportohet për zgjedhjet dhe vijimin e zgjedhjeve, por përfundojnë të gjitha format...

ASHAA: Nga mesnata nuk transmetohen forma të paraqitjes mediatike për zgjedhjet

para 10 muajve - Tetova Sot

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për raundin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja zgjedhore, kur mund të raportohet për zgjedhjet dhe vijimin e zgjedhjeve, por përfundojnë të gjitha format...

ASHMAA do të inicojë procedurë penale ndaj mediumeve që do të shkelin heshtjen parazgjedhore

para 10 muajve - Fol

Nga mesnata përfundon fushata zgjedhore për rrethin e parë të zgjedhjeve lokale dhe fillon heshtja parazgjedhore, kur mund të raportohet për zgjedhjet dhe gjatë votimit, por mbeten të gjitha format e raportimit...

Sokol Cikalleshi bëhet për herë të parë baba

para 10 muajve - Almakos

Sokol Cikalleshi ka një arsye më tepër që të festojë ditën e sotme. Sulmuesi i kombëtares shqiptare është bërë për herë baba i një fëmije, të cilën në jetë e ka sjell bashkëshortja i kavajasit, Kornelia....

Zgjedhjet, mediat kryesisht të balancuara

para 10 muajve - Gazeta Express

Është evidentuar përmirësim drastik i raportimi të mediave periudhën parazgjedhore. Drejtori i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, Zoran Trajçevski tha se deri tani janë regjistruar...

“Edhe pse ligji jo, mediat kanë ndryshuar”

para 10 muajve - RTV 21

Më pak shkelje gjatë raportimit Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuele  në Maqedoni vlerëson se në këto zgjedhje ka përmirësim në mënyrën e raportimit të mediave. Drejtori i agjencisë, Zoran Trajçevski...

Zgjedhjet, mediat kryesisht të balancuara

para 10 muajve - Aktuale

Është evidentuar përmirësim drastik i raportimi të mediave periudhën parazgjedhore. Drejtori i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, Zoran Trajçevski tha se deri tani janë regjistruar...

MË PAK SHKELJE GJATE RAPORTIMIT, ASHAA: EDHE PSE LIGJI JO, MEDIAT KANË NDRYSHUAR

para 10 muajve - TV21

Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuele vlerëson se në këto zgjedhje ka përmirësim në mënyrën e raportimit të mediave. Drejtori i agjencisë, Zoran Trajçevski thotë se përderisa në fushatën e zgjedhjeve...

Raportimi i mediave për zgjedhjet është përmirësuar

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Në Klubin e gazetarëve u mbajt debat me temë: “Raportimi i medias në fushatën zgjedhore, përvojat dhe sfidat”. Folës në debat ishin drejtori i AShMAA-së Zoran Trajçevski, kryetari i organizatës...

Mediat në Maqedoni gjatë kësaj fushate zgjedhore më profesionale nga vitet e kaluara

para 10 muajve - Telegrafi

Sot në Klubin e gazetarëve u mbajt debat në temën “Puna e mediave në fushatë zgjedhore, përvoja dhe sfida”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë debat fjalime mbajtën drejtori i ASHMAA-së, Zoran Trajçevski,...

Kodi Civil i Kosovës do të bëhet si ai i Gjermanisë, investim 2.5 milionësh i BE-së

para 10 muajve - Gazeta Liria

Jeta e qytetarëve të Kosovës do të rregullohet dhe mbrohet edhe më shumë për nga ana ligjore. _____________________________________________________________________________________________ MARKETING

Debati në gazetari: Kush i mbron gazetarët, pse përfshihet politika në media, reklamat e fushatës zgjedhore, kanë gjuhë të urretjes

para 10 muajve - Almakos

Në debatin me temë: “Raportimi i mediave gjatë fushatës, eksperiencat dhe sfidat zgjedhore, përpos rezultateve të dhëna u hap debat. Nga Almakos u parashtruan pyetje, se si politika përfshihet në media?...

Mediat në Maqedoni gjatë kësaj fushate zgjedhore më profesionale nga vitet e kaluara

para 10 muajve - Antpress

Sot në Klubin e gazetarëve u mbajt debat në temën “Puna e mediave në fushatë zgjedhore, përvoja dhe sfida”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë debat fjalime mbajtën drejtori i ASHMAA-së, Zoran Trajçevski,...

Raportimi i mediave gjatë fushatës ka pësuar ndryshim drastik

para 10 muajve - Almakos

Në këtë fushatë parazgjedhore, krahasuar me atë të zgjedhjeve parlamentar të dhjetorit të kaluar, mediat kanë bërë raportim më të balancuar. Që nga shpallja e datës për mbajtjen e zgjedhjeve lokale, nga...

CIVILI me mesazhe deri te opinioni dhe rekomandime deri te partitë dhe institucionet, para zgjedhjeve vendore

para 10 muajve - Almakos

Një ditë para heshtjes zgjedhore, CIVIL-Qendra për Liri i fton mediat, përfaqësuesit e organizatave qytetare dhe misioneve vëzhguese, vëzhguesit e Civilit dhe të gjithë qytetaret dhe qytetarët e interesuar,...

Zgjedhjet, mediat kryesisht të balancuara

para 10 muajve - Alsat-M

Është evidentuar përmirësim drastik i raportimi të mediave periudhën parazgjedhore. Drejtori i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, Zoran Trajçevski tha se deri tani janë regjistruar...

Raportim më i mirë për zgjedhjet, por edhe fjalë e urrejtjes

para 10 muajve - Medial

Përmirësimi i mënyrës së raportimit të mediave gjatë zgjedhjeve me balancim më të madh, por edhe fjalë e urrjejtes dhe fushatë e zezë politike nga partitë, janë vërejtur në prag të zgjedhjeve lokale, ndërsa...

Këto janë televizionet ndaj të cilave është inicuar procedurë kundërvajtëse

para 10 muajve - Gazeta Express

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale ka ngritur procedura për kundërvajtje ndaj televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”, mbi bazën e raportimeve nga monitorimi i fushatës zgjedhore,...

ASHMAA inicon procedura për kundërvajtje ndaj disa televizioneve

para 10 muajve - TV Koha

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale ka ngritur procedura për kundërvajtje ndaj televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”, mbi bazën e raportimeve nga monitorimi i fushatës zgjedhore....

CIVILI me mesazhe deri te opinioni dhe rekomandime deri te partitë dhe institucionet, para zgjedhjeve vendore

para 10 muajve - Tetova Sot

Një ditë para heshtjes zgjedhore, CIVIL-Qendra për Liri i fton mediat, përfaqësuesit e organizatave qytetare dhe misioneve vëzhguese, vëzhguesit e Civilit dhe të gjithë qytetaret dhe qytetarët e interesuar,...

PPD: Të krijohet mekanizëm me të dhëna për kontributin financiar të vetëqeverisjes lokale

para 10 muajve - Portalb

Partia Për Prosperitet Demokratik mbrëmë realizoi një takim me qytetarët e komunës Gazi Babë në hapësirat e Shkollës Fillore në Lagjen Hasan Beg. “Pritja e ngrohtë dhe madhështore që na u bë mbrëmë na...

Raportim më i mirë për zgjedhjet, por edhe fjalë e urrejtjes

para 10 muajve - Almakos

Përmirësimi i mënyrës së raportimit të mediave gjatë zgjedhjeve me balancim më të madh, por edhe fjalë e urrjejtes dhe fushatë e zezë politike nga partitë, janë vërejtur në prag të zgjedhjeve lokale, ndërsa...

PPD: Të krijohet mekanizëm me të dhëna për kontributin financiar të vetëqeverisjes lokale

para 10 muajve - Almakos

Partia Për Prosperitet Demokratik mbrëmë realizoi një takim me qytetarët e komunës Gazi Babë në hapësirat e Shkollës Fillore në Lagjen Hasan Beg. “Pritja e ngrohtë dhe madhështore që na u bë mbrëmë na...

ASHMAA inicon procedura për kundërvajtje ndaj disa televizioneve

para 10 muajve - Almakos

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale ka ngritur procedura për kundërvajtje ndaj televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”, mbi bazën e raportimeve nga monitorimi i fushatës zgjedhore....

Raportim më i mirë për zgjedhjet, por edhe fjalë e urrejtjes dhe fushatë e zezë

para 10 muajve - Medial

Përmirësimi i mënyrës së raportimit të mediave gjatë zgjedhjeve me balancim më të madh, por edhe fjalë e urrjejtes dhe fushatë e zezë politike nga partitë, janë vërejtur në prag të zgjedhjeve lokale, ndërsa...

Raportim më i mirë për zgjedhjet, por edhe fjalë e urrejtjes dhe fushatë e zezë

para 10 muajve - Tetova Sot

Përmirësimi i mënyrës së raportimit të mediave gjatë zgjedhjeve me balancim më të madh, por edhe fjalë e urrjejtes dhe fushatë e zezë politike nga partitë, janë vërejtur në prag të zgjedhjeve lokale, ndërsa...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile "Onlimit media" sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve,...

Procedura penale kundër tre mediumeve në Maqedoni

para 10 muajve - Fol

Procedura për shkelje kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star” parashtroi Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale (ASHAA) mbi bazën e raporteve nga monitorimi i kryer për përfaqësimin...

ASHMAA inicon procedura për kundërvajtje ndaj disa televizioneve

para 10 muajve - Telegrafi

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale ka ngritur procedura për kundërvajtje ndaj televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”, mbi bazën e raportimeve nga monitorimi i fushatës zgjedhore....

Procedurë penale kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”

para 10 muajve - Medial

Procedura për shkelje kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star” parashtroi Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale (ASHAA) mbi bazën e raporteve nga monitorimi i kryer për përfaqësimin...

Procedura penale për tre media rreth raportimit për zgjedhje

para 10 muajve - Aktuale

Procedura për shkelje kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star” parashtroi Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale (ASHAA) mbi bazën e raporteve nga monitorimi i kryer për përfaqësimin...

ASHAA: Procedura penale kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star”

para 10 muajve - Tetova Sot

Procedura për shkelje kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star” parashtroi Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale (ASHAA) mbi bazën e raporteve nga monitorimi i kryer për përfaqësimin...

ZL2017/SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - MRT

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile "Onlimit media" sot organizojnë debat.... Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile "Onlimit media" sot organizojnë debat për raportimin...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Gazeta Express

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile "Onlimit media" sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Medial

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Tetova1

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

Procedura penale për tre media rreth raportimit për zgjedhje

para 10 muajve - Fakti Ditor

Procedura për shkelje kundër televizioneve “Alfa”, “Kompani 21-M” dhe “Star” parashtroi Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale (ASHAA) mbi bazën e raporteve nga monitorimi i kryer për përfaqësimin...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Lajm

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Tetova Sot

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

ZL2017/SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Almakos

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

para 10 muajve - Fakti Ditor

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile “Onlimit media” sot organizojnë debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore. Debati do të mbahet në Klubin e Gazetarëve, ndërsa është paralajmëruar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK