http://kariera.mk

Ja porosia e BE-së për ditën e votimeve

para 10 muajve - Gazeta Express

Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë mundësi për qytetarët të shprehin pikëpamjet e tyre për drejtimin e komunave të tyre që mund të lëvizin drejt së ardhmes. BE- ja i nxit liderët politikan, partitë...

Zhbogar: Zgjedhjet mundësi për zhvillimin e ardhshëm të komunave

para 10 muajve - Ina

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

BE ben thirrje që këto zgjedhje të konfirmojnë angazhimin ndaj vlerave demokratike

para 10 muajve - Almakos

Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë një mundësi për qytetarët që të shprehin pikëpamjet e tyre mbi drejtimin në të cilin komunat e tyre duhet të lëvizin në të ardhmen. BE inkurajon liderët politikë,...

BE: Në zgjedhje të konfirmohet përkushtimi i vlerave demokratike

para 10 muajve - Portalb

Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë një mundësi për qytetarët që t’i shprehin pikëpamjet e tyre për drejtimin në të cilin komunat e tyre duhet të lëvizin në të ardhmen. BE i inkurajon faktorët ta...

BE: Në zgjedhjet të konfirmohet përkushtimi i vlerave demokratike

para 10 muajve - Medial

Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë një mundësi për  qytetarët që t’i shprehin pikëpamjet e tyre për drejtimin në të cilin komunat e tyre duhet të lëvizin në të ardhmen. BE i inkurajon faktorët ta...

Maqedoni, BE bën thirrje për zgjedhje pa dhunë dhe frikësime

para 10 muajve - Telegrafi

Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së, kanë dalur me deklaratë të përbashkët në lidhje me zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Ata thonë se zgjedhjet lokale janë mundësi...

Ja porosia e BE-së për ditën e votimeve

para 10 muajve - Tetova1

“Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë mundësi për qytetarët të shprehin pikëpamjet e tyre për drejtimin e komunave të tyre që mund të lëvizin drejt së ardhmes. BE- ja i nxit liderët politikan, partitë...

Ja porosia e BE-së për ditën e votimeve

para 10 muajve - Lajm

“Zgjedhjet lokale më 15 dhe 29 tetor janë mundësi për qytetarët të shprehin pikëpamjet e tyre për drejtimin e komunave të tyre që mund të lëvizin drejt së ardhmes. BE- ja i nxit liderët politikan, partitë...

Sot përfundon fushata për zgjedhjet lokale në Maqedoni

para 10 muajve - Koha.net

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna,...

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Tetova1

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Albeu

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Maqedoni, BE bën thirrje për zgjedhje pa dhunë dhe frikësime

para 10 muajve - Lajm

Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së, kanë dalur me deklaratë të përbashkët në lidhje me zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Ata thonë se zgjedhjet lokale janë mundësi...

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Indeks online

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Zhbogar: Zgjedhjet të zbatohen pa frikësim dhe dhunë

para 10 muajve - Medial

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Maqedoni, BE bën thirrje për zgjedhje pa dhunë dhe frikësime

para 10 muajve - Arbresh

Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së, kanë dalur me deklaratë të përbashkët në lidhje me zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Ata thonë se zgjedhjet lokale janë mundësi...

Ambasada e SHBA-ve, paraqitni parregullsitë eventuale zgjedhore

para 10 muajve - MRT

Ambasada e SHBA-ve në Shkup inkurajon qytetarët... Ambasada e SHBA-ve në Shkup inkurajon qytetarët, shoqërinë civile dhe mediat  që të kontribuojnë për proces zgjedhor kredibil më 15 tetor, duke i paraqitur...

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - InfoShqip

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot përfundon fushata zgjedhore, nga mesnata heshtje

para 10 muajve - Alsat-M

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Zhbogar për zgjedhjet: Mundësi e mirë për zhvillimin e komunave

para 10 muajve - Gazeta Express

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Ambasada e SHBA-ve: Të paraqiten shkeljet në zgjedhje

para 10 muajve - Aktuale

Zgjedhjet e 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet euro-atlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës së SHBA-ve...

Zhbogar përcjellë mesazhin e BE-së: Zgjedhjet mundësi për zhvillimin e komunave

para 10 muajve - Ina

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Përfundon fushata, nga mesnata pason heshtja zgjedhore

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 tetor - Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët...

Zhbogar: Zgjedhjet mundësi për zhvillimin e ardhshëm të komunave

para 10 muajve - Aktuale

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Përfundon fushata, nga mesnata heshtje para zgjedhjeve lokale të së dielës

para 10 muajve - TV Koha

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Dita e fundit e fushatës në Maqedoni, partitë japin premtimet e fundit

para 10 muajve - Ina

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Infokusi

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna.Lëvizja...

Zgjedhjet Lokale 2017: Përfundon fushata, nga mesnata heshtje

para 10 muajve - Medial

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Në mesnatë fillon heshtja zgjedhore

para 10 muajve - Aktuale

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore

para 10 muajve - Sovrani

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Përfundon fushata, nga mesnata heshtje para zgjedhjeve lokale të së dielës

para 10 muajve - Portalb

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sonte përfundon fushata, fillon heshtja zgjedhore

para 10 muajve - Gazeta Express

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Ambasada e SHBA-ve: Të paraqiten shkeljet në zgjedhje

para 10 muajve - Almakos

Zgjedhjet e 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet euro-atlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës së SHBA-ve...

Përfundon fushata, nga mesnata heshtje para zgjedhjeve lokale të së dielës

para 10 muajve - Almakos

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Ambasada e SHBA-ve: Të paraqiten shklejet në zgjedhje

para 10 muajve - Gazeta Express

Zgjedhjet e 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet Euro-Atlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës së SHBA-ve...

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Gazeta e re

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Përfundon fushata, nga mesnata heshtje para zgjedhjeve lokale të së dielës

para 10 muajve - Lajm

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot në mesnatë përfundon fushata

para 10 muajve - Shenja

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot në mesnatë përfundon fushata

para 10 muajve - Almakos

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoni

para 10 muajve - KosovaPress

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna. Lëvizja Besa organizon takim me qytetarët në Çair. Fushata  për raundin e parë zgjedhor përfundon sonte në orën...

Dita e fundit e fushatës për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Tetova Sot

Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot me tubime dhe me takime me qytetarët e përfundojnë fushatën zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme lokale. Bashkimi Demokratik për Integrim do të ketë takime...

Zhbogar ka një porosi në prag të zgjedhjeve lokale për partitë politike në Maqedoni

para 10 muajve - Fol

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Sonte përfundon fushata, fillon heshtja zgjedhore

para 10 muajve - Arbresh

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore që zgjati 21 ditë dhe fillon heshtja para zgjedhjeve lokale të së dielës. Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të ketë takime finale me qytetarët në disa komuna....

Maqedoni, KSHZ fillon shpërndarjen e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Telegrafi

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka filluar me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor në Komisionet Komunale Zgjedhore për zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Sipas afateve zgjedhore, KSHZ materialin...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t'i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit...

Ambasada e SHBA-ve: Të paraqiten shklejet në zgjedhje

para 10 muajve - Alsat-M

Zgjedhjet e 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet Euro-Atlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës së SHBA-ve...

Ambasada amerikane: Zgjedhjet lokale, të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë

para 10 muajve - Aktuale

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci e qëndrueshme dhe prosperuese, e integruar plotësisht në institucionet euroatlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

para 10 muajve - Almakos

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

para 10 muajve - Tetova Sot

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Pushteti qendror në Maqedoni nuk do t’i diskriminojë komunat e udhëhequra nga partitë opozitare

para 10 muajve - Telegrafi

Anëtarët e misionit mbikëqyrës të Kongresit të pushtetit lokal dhe rajonal të Këshillit të Evropës, të cilët do ta vëzhgojnë procesin e realizimit të zgjedhjeve lokale në Maqedoni, sot realizuan takim...

Ambasada e SHBA-ve: Të paraqiten shklejet në zgjedhje

para 10 muajve - Almakos

12 October Zgjedhjet e 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet Euro-Atlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës...

Ambasada e ShBA-ve: paraqitni parregullsitë eventuale zgjedhore

para 10 muajve - Gazeta Express

Ambasada e ShBA-ve në Shkup inkurajon qytetarët, shoqërinë civile dhe mediat që të kontribuojnë për proces zgjedhor kredibil më 15 tetor, duke i paraqitur të gjitha informacionet për parregullsi eventuale....

Ambasada e ShBA-ve: paraqitni parregullsitë eventuale zgjedhore

para 10 muajve - MRT

Ambasada e ShBA-ve në Shkup inkurajon qytetarët, shoqërinë civile dhe mediat që të kontribuojnë për proces zgjedhor kredibil më 15 tetor... Ambasada e ShBA-ve në Shkup inkurajon qytetarët, shoqërinë civile...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

para 10 muajve - Fakti Ditor

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t’i shprehni pikëpamjet tuaja për drejtimin në të cilin komunat tuaja duhet të lëvizin në të ardhmen, tha shefi i Delegacionit të BE-së në Republikën...

Ambasada amerikane: Zgjedhjet lokale, të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë

para 10 muajve - Medial

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci e qëndrueshme dhe prosperuese, e integruar plotësisht në institucionet euroatlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës...

Zgjedhjet lokale 2017, KShZ nisi shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - MRT

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka filluar me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor në Komisionet Komunale Zgjedhore... Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka filluar me distribuimin e materialit të besueshëm...

Ambasada amerikane: Zgjedhjet lokale, të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë

para 10 muajve - Tetova Sot

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci e qëndrueshme dhe prosperuese, e integruar plotësisht në institucionet euroatlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës...

FAZLIU: Do të shtrijmë dorën e bashkëpunimit me gjitha komunat

para 10 muajve - Medial

Anëtarët e misionit vëzhgues të Kongresit të autoriteteve lokale dhe rajonale të Këshillit të Evropës, të cilët do të monitorojnë realizimin e zgjedhjeve lokale në Republikën e Maqedonisë, që do të mbahen...

Maqedoni, Ambasada e SHBA-së inkurajon qytetarët të dalin në votime

para 10 muajve - Portalb

Në prag të zgjedhjeve lokale që do të mbahen më 15 tetor, Ambasada e SHBA-së në Maqedoni duke vlerësuar se këto zgjedhje janë të rëndësishme bënë thirrje që qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës dhe...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale të 15 tetorit

para 10 muajve - Telegrafi

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Indeks online

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

Ambasada Amerikane apel qytetarëve për dalje masovike për votime të dielen

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Ambasa e SHBA-ve i inkurajon qytetarët që të dielen të dalin dhe të votojnë në zgjedhjet lokale, transmeton Zhurnal. Zgjedhjet lokale të 15 teotrit janë të rëndësishme për të ardhmen...

Fazliu dhe Pavleski u takuan me anëtarë të misionit mbikëqyrës të Kongresit të pushtetit lokal dhe rajonal të KE-së

para 10 muajve - Tetova Sot

Anëtarët e misionit vëzhgues të Kongresit të autoriteteve lokale dhe rajonale të Këshillit të Evropës, të cilët do të monitorojnë realizimin e zgjedhjeve lokale në Republikën e Maqedonisë, sot, me kërkesë...

Arrin delegacioni nga Strasburgu në Maqedoni, ja cili është misioni i tyre

para 10 muajve - TV Koha

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, transmeton Express. Ata do të qëndrojnë në Maqedoni nga sot deri më 16 të këtij muaji, në...

Amerika ka një mesazh për zgjedhjet e 15 tetorit, ja çka thuhet

para 10 muajve - Ina

Zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci përparimtare e stabile, tërësisht të integruar në institucionet Euro-Atlantike. Inkurajojmë të gjithë qytetarët...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale të 15 tetorit

para 10 muajve - Lajm

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

KSHZ filloi distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Shenja

Sot filloi shpërndarja dhe pranim-dorëzimi i materialit zgjedhor, nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale për zgjedhjet lokale që do të mbahen ditën e diel. Në shpërndarjen e...

KSHZ filloi distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Almakos

Sot filloi shpërndarja dhe pranim-dorëzimi i materialit zgjedhor, nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale për zgjedhjet lokale që do të mbahen ditën e diel. Në shpërndarjen e...

Maqedoni, Ambasada e SHBA-së inkurajon qytetarët të dalin në votime

para 10 muajve - Almakos

Në prag të zgjedhjeve lokale që do të mbahen më 15 tetor, Ambasada e SHBA-së në Maqedoni duke vlerësuar se këto zgjedhje janë të rëndësishme bënë thirrje që qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës dhe...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale të 15 tetorit

para 10 muajve - Tetova1

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

Ambasada e SHBA-së inkurajon qytetarët të dalin në votime

para 10 muajve - Lajm

Në prag të zgjedhjeve lokale që do të mbahen më 15 tetor, Ambasada e SHBA-së në Maqedoni duke vlerësuar se këto zgjedhje janë të rëndësishme bënë thirrje që qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës dhe...

Ambasada e SHBA-së: Zyrtarët qeveritar të hetojnë parregullsitë

para 10 muajve - Almakos

Në prag të përmbylljes së fushatës parazgjedhore për zgjedhjet lokale, Ambasada Amerikane në Shkup përmes një komunikate për media inkurajon institucionet, partitë politike, mediat, shoqërinë civile dhe...

Ambasada e SHBA-së: Zyrtarët qeveritar të hetojnë parregullsitë

para 10 muajve - Shenja

Në prag të përmbylljes së fushatës parazgjedhore për zgjedhjet lokale, Ambasada Amerikane në Shkup përmes një komunikate për media inkurajon institucionet, partitë politike, mediat, shoqërinë civile dhe...

Ambasada amerikane: Zgjedhjet lokale, të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë

para 10 muajve - Fakti Ditor

Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë të rëndësishme për ardhmërinë e Maqedonisë si demokraci e qëndrueshme dhe prosperuese, e integruar plotësisht në institucionet euroatlantike, thuhet në deklaratën e Ambasadës...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Sovrani

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

SHBA-të me deklaratë për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Arbresh

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

Arrin delegacioni nga Strasburgu në Maqedoni, ja cili është misioni i tyre

para 10 muajve - Gazeta Express

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, transmeton Express. Ata do të qëndrojnë në Maqedoni nga sot deri më 16 të këtij muaji, në...

SHBA del me deklaratë për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Periskopi

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup ka dalur me deklaratë për media në lidhje me zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor. Nga SHBA thonë se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë të...

Delegacioni nga Strasburgu sot mbërrin në Maqedoni, do të vëzhgojnë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Almakos

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

AFROHET DITA E ZGJEDHJEVE. KSHZ FILLOI SHPËRNDARJEN E MATERIALIT ZGJEDHOR

para 10 muajve - TV21

Komisioni shtetëror zgjedhor i Maqedonisë sot filloi me shpërndarjen dhe pranim-dorëzimin e materialit zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale  për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën. Në pajtim...

Delegacioni nga Strasburgu do të vëzhgojë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Aktuale

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

Delegacioni nga Strasburgu sot mbërrin në Maqedoni, do të vëzhgojnë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Ina

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

Delegacioni nga Strasbourgi sot mbërrin në Maqedoni, do të vëzhgojnë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Gazeta Express

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

Delegacioni nga Strasbourgi sot mbërrin në Maqedoni, do të vëzhgojnë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Telegrafi

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

KSHZ i Maqedonisë filloi shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Koha.net

Komisioni shtetëror zgjedhor i Maqedonisë sot filloi me shpërndarjen dhe pranim-dorëzimin e materialit zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën. Në...

Delegacioni nga Strasbourgi sot mbërrin në Maqedoni, do të vëzhgojnë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Almakos

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

Edhe 48 orë fushatë, partitë do shpërthejnë ‘bombat’ e fundit

para 10 muajve - Ina

Komisioni Shtetëror ZgjedhorPartitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit. Bashkimi Demokratik...

Filloi distribuimi i materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Medial

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të...

KSHZ filloi me shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Alsat-M

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën. Në pajtim...

Fillon shpërndarja e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Indeks online

Komisioni shtetëror zgjedhor i Maqedonisë sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën. Në...

Delegacioni nga Strasburgu do të vëzhgojë zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Fakti Ditor

Belgu Karim Van Overmeire do ta udhëheqë delegacionin e kongresit të Këshillit të Evropës për zgjedhjet lokale, i cili prej sot deri më 16 të këtij muaji do të qëndrojnë në Maqedoni, në misionin vëzhgues...

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranimdorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara...

Edhe dy ditë fushatë zgjedhore për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 tetor - Komisioni Shtetëror ZgjedhorPartitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit....

KSHZ filloi me shpërndarjen e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Portalb

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranimdorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

Edhe dy ditë fushatë zgjedhore për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Lajm

Komisioni Shtetëror ZgjedhorPartitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit. Bashkimi Demokratik...

Dy ditët e fundit të fushatës zgjedhore

para 10 muajve - Medial

Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit. Bashkimi Demokratik për Integrim është në takim...

KSHZ nis me distribuimin e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Medial

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

KSHZ fillon me shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Telegrafi

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot ka filluar me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në Komisionet Komunale Zgjedhore (KKZ), për zgjedhjet lokale të planifikuara për...

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Gazeta Express

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Aktuale

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

Dy ditët e fundit të fushatës zgjedhore

para 10 muajve - Almakos

Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit. Bashkimi Demokratik për Integrim është në takim...

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Tetova Sot

omisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranimdorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

Edhe dy ditë fushatë zgjedhore për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Fakti Ditor

Komisioni Shtetëror ZgjedhorPartitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur sot nëpër shumë qytete dhe vende të banuara e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e ardhshme lokale të 15 tetorit. Bashkimi Demokratik...

KSHZ fillon me shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Lajm

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot ka filluar me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në Komisionet Komunale Zgjedhore (KKZ), për zgjedhjet lokale të planifikuara për...

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Almakos

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranimdorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

KSHZ filloi me distribuimin e materialit të besueshëm zgjedhor

para 10 muajve - Shenja

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me distribuimin dhe pranimdorëzimin e materialit të besueshëm zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën....

KSHZ e Maqedonisë filloi me shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - Gazeta e re

Komisioni shtetëror zgjedhor i Maqedonisë sot filloi me distribuimin dhe pranim-dorëzimin e materialit zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale (KZK) për zgjedhjet lokale të caktuara për të dielën. Në...

KSHZ e Maqedonisë filloi me shpërndarjen e materialit zgjedhor

para 10 muajve - KosovaPress

Në pajtim me afatin zgjedhor, KSHZ-ja materialin zgjedhor e dorëzon në KZK më së voni në afat prej 72 orëve para ditës së përcaktuar për mbajtjen e zgjedhjeve, ndërsa KZK është i obliguar një ditë para...

KSHZ sot ka filluar me shpërndarjen e materialeve për zgjedhjet lokale

para 10 muajve - Fol

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot ka filluar me shpërndarjen dhe dorëzimin e materialit konfidencial zgjedhor të Komisioneve Komunale Zgjedhore (KKZ) për zgjedhjet lokale të planifikuara për ditën...

Sonte do të mbahet seanca e KSHZ-së

para 10 muajve - Tetova Sot

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sonte do të mbajë seancë në rend dite të së cilës është Sqarimi i procedurave të këshillave zgjedhore  gjatë zbatimit të Udhëzimit për zgjedhjet lokale  të vitit 2017....

Delegacioni nga Strasburgu në mision vëzhgues të zgjedhje lokale në Maqedoni

para 10 muajve - Tetova Sot

Van Karim Overmeir nga Belgjika do të drejtojë delegacionin e Kongresit nga Këshilli i Europës që do të monitorojë zgjedhjet lokale në vend, i cili prej nesër deri më 16 tetor do të qëndrojë në Maqedoni...

Zgjedhjet lokale në Maqedoni do të vëzhgohen edhe nga një delegacion i Strazburgut

para 10 muajve - Fol

Karim Van Overmeire nga Belgjika do të drejtojë delegacionin e Kongresit nga Këshilli i Europës që do të vëzhgojë zgjedhjet lokale në vend, ndërkohë që nga nesër deri më 16 tetor do të qëndrojë në Maqedoni...

Delegacioni nga Strazburgu do të vëzhgojë zgjedhjet lokale në Maqedoni

para 10 muajve - Telegrafi

Karim Van Overmeire nga Belgjika do të drejtojë delegacionin e Kongresit nga Këshilli i Europës që do të vëzhgojë zgjedhjet lokale në vend, ndërkohë që nga nesër deri më 16 tetor do të qëndrojë në Maqedoni...

KSHZ trajton këshilla komunal zgjedhor, të paraqitet çdo parregullsi

para 10 muajve - Gazeta Express

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka realizuar trajnim nëpër të gjitha vendvotimet për komisionet komunale edhe për këshillat zgjedhor në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Zëdhënësja e KSHZ-së,...

Një delegacion nga Strazburgu do të monitorojë zgjedhjet lokale në Maqedoni

para 10 muajve - Zhurnal

Strazburg, 11 tetor - Van Karim Overmeir nga Belgjika do të drejtojë delegacionin e Kongresit nga Këshilli i Europës që do të monitorojë zgjedhjet lokale në vend, ndërkohë që nga nesër deri më 16 tetor...

KSHZ trajton këshilla komunal zgjedhor, të paraqitet çdo parregullsi

para 10 muajve - Tetova1

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka realizuar trajnim nëpër të gjitha vendvotimet për komisionet komunale edhe për këshillat zgjedhor në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Zëdhënësja e KSHZ-së,...

Seancë e KSHZ-së

para 10 muajve - Gazeta Express

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sonte do të mbajë seancë, agjenda e së cilës është "Sqarimi i Komisioneve Zgjedhore në zbatimin e Udhëzimeve për votimin në Zgjedhjet Lokale 2017. Në seanca, siç...

KSHZ trajnon Këshillat Komunal Zgjedhor, të paraqitet çdo parregullsi

para 10 muajve - Almakos

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka realizuar trajnim nëpër të gjitha vendvotimet për komisionet komunale edhe për këshillat zgjedhor në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Zëdhënësja e KSHZ-së,...

KSHZ trajnon Këshillat Komunal Zgjedhor, të paraqitet çdo parregullsi

para 10 muajve - Shenja

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka realizuar trajnim nëpër të gjitha vendvotimet për komisionet komunale edhe për këshillat zgjedhor në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Zëdhënësja e KSHZ-së,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK