http://kariera.mk

Pazarxhinjtë mirëpresin Visar Ganiun dhe Kontratën e tij

para 10 muajve - Ina

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup Besnik Ajetin, bartësin...

Ganiu: Kontratën e prezantova para kryetarit të shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit

para 10 muajve - Medial

Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup  Besnik Ajetin, bartësin e listës për këshilltarë në Çair, Fikri Abdullai, Forumi i gruas dhe Forumit rinor të BDI-së në Çair kanë marrë...

Pazarxhinjëve dhe tregtarëve ofrojnë mbështetje për kontratën e Ganiut

para 10 muajve - Gazeta Express

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit, transmeton Express. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup Besnik...

Visar Ganiu shpalosi Kontratën para pazarxhinjëve

para 10 muajve - Ina

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup  Besnik Ajetin, bartësin...

Pazarxhinjtë mirëpresin Visar Ganiun dhe Kontratën e tij

para 10 muajve - Lajm

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup Besnik Ajetin, bartësin...

Pazarxhinjtë mirëpresin Visar Ganiun dhe Kontratën e tij

para 10 muajve - Aktuale

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup Besnik Ajetin, bartësin...

Pazarxhinjtë mirëpresin Visar Ganiun dhe Kontratën e tij

para 10 muajve - Tetova Sot

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup  Besnik Ajetin, bartësin...

Pazarxhinjtë mirëpresin Visar Ganiun dhe Kontratën e tij

para 10 muajve - Almakos

Visar Ganiu realizoi takim me kryetarin e shoqatës së pazarxhinjëve Ekrem Dolek dhe tregtarët e Bit Pazarit. Ganiu bashkë me bartësin e listës për këshilltar në qytetin e Shkup Besnik Ajetin, bartësin...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 10 muajve - Almakos

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 10 muajve - InfoShqip

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Ibrahimi në “Studio e hapur”: Do ta kthejmë Çarshinë e vjetër në qendër urbane të shqiptarëve

para 10 muajve - Tetova1

Sa i përket Çarshisë së Shkupit, Zeqirija Ibrahimi tha se në këtë pjesë duhet të flitet për trashëgiminë kulturore dhe atë të zhvillimit ekonomik. Ai tha se Shkupi është bërë shehër për shkak të Çarshisë...

Pse duhet t’i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje

para 10 muajve - Shenja

Edhe Visar Ganiu nuk u paraqit në studion e emisionit “Studio e hapur” në TV SHENJA, megjithatë edhe atij ju parashtruan 5 pyetjet, sikurse çdo kandidati tjetër të BDI-së. Ja Pyetje për kandidatin e BDI-së...

Pse duhet t’i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje

para 10 muajve - Almakos

Edhe Visar Ganiu nuk u paraqit në studion e emisionit “Studio e hapur” në TV SHENJA, megjithatë edhe atij ju parashtruan 5 pyetjet, sikurse çdo kandidati tjetër të BDI-së. Ja Pyetje për kandidatin e BDI-së...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ia hapim fytyrën Çarshisë

para 10 muajve - Shenja

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ia hapim fytyrën Çarshisë

para 10 muajve - Almakos

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ja hapim fytyrën Çarshisë

para 10 muajve - Shenja

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Idriz Orana në “Studio e hapur”: Bitpazarin do ta ndërtojmë nën tokë dhe do t’ja hapim fytyrën Çarshisë

para 10 muajve - Almakos

Kandidati i PDSH-së për Komunën e Çairit, Idriz Orana, vlerëson se projekti aktual për “Bitpazarin” është i dëmshëm dhe i mbulon pamjen Çarshisë së vjetër. Në emisionin debativ “Studio e hapur” Orana tha...

Ganiu nënshkroi memorandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 10 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ganiu nënshkroi memorrandumin për revitalizimin e Çarshisë

para 10 muajve - InfoShqip

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 10 muajve - Gazeta Express

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 10 muajve - Almakos

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 10 muajve - Tetova1

Ganiu ka folur edhe për financimin e sportit dhe objekteve sportive. Ai ka përmendur edhe investimet që do të bëhen në tribunat e stadiumit të K.F “Shkupi”, si dhe objekte tjera sportive. Mbi 27.000 metra...

Visar Ganiu premton investime kapitale në Çair

para 10 muajve - Ina

Mbi 27.000 metra katror në vendin ku dikur ka qenë ndërmarrja publike “Pastrim dhe Gjelbërim” do të shndërrohen në bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe, ka thënë Visar Ganiu,...

Zhvillimi i Çarshisë, një prej shtyllave kryesore të Kontratës së Ganiut

para 10 muajve - Aktuale

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu, ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Ganiu për Zërin e Amerikës: "Kontratën" e hartuam bashkë me qytetarët e Çairit

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Në një intervistë për Zërin e Amerikës, kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) për komunën e Çairit, Visar Ganiu, flet për platformën e tij para zgjedhjeve të së dielës....

Ganiu: Bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe në Çair

para 10 muajve - Tetova Sot

Mbi 27.000 metra katror në vendin ku dikur ka qenë ndërmarrja publike “Pastrim dhe Gjelbërim” do të shndërrohen në bllok vendbanimesh të urbanizuara, me parkingje, gjelbërim dhe parqe, ka thënë Visar Ganiu,...

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit

para 10 muajve - Tetova Sot

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim për kreun e komunës së Çairit, Visar Ganiu,  ishte pjesë e nënshkrimit të një memorandum bashkëpunimi për revitalizmin e Çarshisë së Shkupit, së bashku edhe...

Qeveria do të rinovojë Çarshinë e vjetër

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 tetor - Kryeministri Zoran Zaev sot ka nënshkruar marrëveshje me Esnafin në Çarshinë e vjetër në Shkup me të cilën mundësohet rinovimi i saj dhe rregullimi që kjo Çarshi akoma më gjatë të jetojë,...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Portalb

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 10 muajve - Ina

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

ZAEV: Çarshia do gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 10 muajve - Aktuale

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Kryeministri Zaev nënshkruan marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev sot nënshkruajti marrëveshje me esnafin e Çarshisë së Vjetër të Shkupit, me të cilën do të mundësohet revitalizimi dhe modernizimi i saj. “Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Almakos

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Ina

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Aktuale

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

ZAEV: Çarshia e vjetër do të gjallërojë, është simbol i të ardhmes së përbashkët

para 10 muajve - Medial

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, kandidati për Qytetin e Shkupit Petre Shilegov dhe ai për Çairin Visar Ganiu me esnafin e Çarshisë së vjetër të Shkupit sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. “Kjo Çarshi...

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Tetova1

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Portalb

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Shilegov: Revitalizim i shpejtë dhe efikas i Çarshisë së Vjetër të Shkupit

para 10 muajve - Tetova Sot

Revitalizim i shpejtë dhe efikas, si dhe plotësim i angazhimeve themelore infrastrukturore, qasje normale, vende të reja për parking, hapje e Kalasë së Shkupit për qasje të qytetarëve dhe turistëve, si...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Almakos

Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Tetova Sot

Memorandum për bashkëpunim me të cilin do të mundësohet revitalizim dhe modernizim i infrastrukturës së Çarshisë së Vjetër të Shkupit nënshkruan sot kryeministri, Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të...

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Lajm

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Zaev dhe Shilegov nënshkruan Memorandum me esnafin e Çarshisë së Vjetër

para 10 muajve - Tetova1

“Këtu jemi së bashku me të gjithë që ta japim fjalën tonë. Kjo Çarshi do të ringjallet. Kjo çarshi është shtëpi e esnafëve, por edhe shtëpi e çdo familje esnafe e cila e di rëndësinë e saj për Shkupin....

Visar Ganiu tuboi gjithë Çairin tek Sheshi Skenderbeu

para 10 muajve - InfoShqip

Mijëra aktivistë, simpatizantë dhe anëtarë kanë marshuar të hënën në sheshin Skënderbeu në Shkup, në tubimin e organizuar nga Bashkimi Demokratik për Integrim, Dega e Çairit, ku edhe njëherë janë prezantuar...

Bashkëpunimi me Esnafin në Çarshi- Zaev, Shilegov e Ganiu shfaqen bashkë

para 10 muajve - Fakti Ditor

Sot në Shtëpinë e zanatçinjve në Çarshinë e vjetër në Shkup, kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit Petre Shilegov kanë nënshkruar memorandum për bashkëpunim me Esnafin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK