http://kariera.mk

Zgjedhjet lokale 2017, KASh - Uniteti prezantoi vizionin për Dibrën

para 9 muajve - MRT

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët prezantoi mbrëmë vizionin për Dibrën..... Koalicioni Aleanca për Shqiptarët prezantoi mbrëmë vizionin për Dibrën. Kandidati i UNITETIT, Shkëlqim Xhafa prezantoi projektet...

Ostreni: Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Tetova Sot

Tubim parazgjedhor në Dibër mbrëmë mbajti koalicioni Aleanca për Shqiptarët (RDK-Uniteti) në të cilin janë prezentuar kandidati për kryetar komune, Shkëlqim Xhafa dhe lista e kandidatëve për këshilltarë....

Për Ostrenin s’ka kushte për Parlament dydhomësh

para 9 muajve - Ina

Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh, ndërkaq paralajmërimet e tyre janë vetëm dëshirë për të ardhur deri në përplasje të reja dhe ti jepet arsyetim VMRO-DPMNE-ë dhe të tjerëve që të thonë...

Osteni në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 tetor - Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dy dhomësh dhe paralajmrimet e tilla janë vetëm dëshirë që të vijnë përpëasje të reja dhe ti jipet alibi VMRO-DPMN-së dhe të tjerëve dhe të thojnë...

Osteni: Ideja për parlamentin dydhomësh sjell trazira

para 9 muajve - Gazeta Express

Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh, ndërkaq paralajmërimet e tyre janë vetëm dëshirë për të ardhur deri në përplasje të reja dhe ti jepet arsyetim VMRO-DPMNE-ë dhe të tjerëve që të thonë...

Ostreni: Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Portalb

Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh, ndërkaq paralajmërimet e tyre janë vetëm dëshirë për të ardhur deri në përplasje të reja dhe ti jepet arsyetim VMRO-DPMNE-ë dhe të tjerëve që të thonë...

Ostreni: Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Telegrafi

“Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomës, ndërsa paralajmërimet e tilla janë vetëm dëshirë për përplasje të reja dhe t’i jepet rast OBRM-PDUKM-së dhe të tjerëve të thonë se shqiptarët janë fajtorë...

Uniteti-RDK mban tubim me qytetarët e Dibrës

para 9 muajve - Gazeta Express

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbrëmë në sheshin Skenderbeu në Dibër mbajti tubim parazgjedhor, transmeton Express. Në prani të mijëra përkrahësve, kandidati për Kryetar të komunës, Shkëlqim...

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbajti tubim në Dibër

para 9 muajve - Zhurnal

Dibër, 13 tetor - Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbrëmë në sheshin Skenderbeu në Dibër mbajti tubim parazgjedhor. Në prani të mijëra përkrahësve, kandidati për Kryetar të komunës, Shkëlqim...

Shkëlqim Xhafa i Unitetit mbushi sheshin në Dibër

para 9 muajve - Ina

Aleanca për Shqiptarët (RDK-UNiteti) mbajti sonte tubimin qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezantuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH Shkëlqim Xhafa, shkruan DibraIme.com Të pranishmëve...

Ostreni: Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Almakos

Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh, ndërkaq paralajmërimet e tyre janë vetëm dëshirë për të ardhur deri në përplasje të reja dhe ti jepet arsyetim VMRO-DPMNE-ë dhe të tjerëve që të thonë...

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbajti tubim në Dibër

para 9 muajve - Medial

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbrëmë në sheshin Skenderbeu në Dibër mbajti tubim parazgjedhor. Në prani të mijëra përkrahësve, kandidati për Kryetar të komunës, Shkëlqim Xhafa, shpalosi...

Ostreni: Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh

para 9 muajve - Lajm

Në Maqedoni nuk ka hapësirë për parlament dydhomësh, ndërkaq paralajmërimet e tyre janë vetëm dëshirë për të ardhur deri në përplasje të reja dhe ti jepet arsyetim VMRO-DPMNE-ë dhe të tjerëve që të thonë...

Koalicioni UNITETI-RDK mbajti tubim në Dibër

para 9 muajve - Almakos

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbajti tubim në Dibër Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbrëmë në sheshin Skenderbeu në Dibër mbajti tubim parazgjedhor. Në prani të mijëra...

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbajti tubim në Dibër

para 9 muajve - Tetova Sot

Koalicioni UNITETI-RDK (Aleanca për Shqiptarët) mbrëmë në sheshin Skenderbeu në Dibër mbajti tubim parazgjedhor. Në prani të mijëra përkrahësve, kandidati për Kryetar të komunës, Shkëlqim Xhafa, shpalosi...

ALEANCA MBRËMË NË DIBËR, SONTE NË GOSTIVAR, SELA: “T’I HEQIM QAFE ATA QË DËSHTUAN PREJ 15 VJETËSH”

para 9 muajve - TV21

Aleanca për Shqiptarët mbrëmë mbajti tubim në Dibër. Kryetari i kësaj partie Ziadin Sela kërkoi nga Dibranët që të votojnë kandidatin e tyre për kryetar të kësaj komune, Arben Agolli. Përderisa ky i fundit...

Problemi me deponinë e Strugës do të zgjidhet deri në fund të vitit

para 9 muajve - Tetova1

Banorët e Strugës duhet të presin deri në Vitin e Ri që mbeturinat nga qyteti të fillojnë të barten në Deponinë Drislla në Shkup. Edhe krahas premtimeve për zgjidhje të shpejtë, ky problem edhe më tej...

Problemi me deponinë e Strugës do të zgjidhet deri në fund të vitit

para 9 muajve - Alsat-M

Banorët e Strugës duhet të presin deri në Vitin e Ri që mbeturinat nga qyteti të fillojnë të barten në Deponinë Drislla në Shkup. Edhe krahas premtimeve për zgjidhje të shpejtë, ky problem edhe më tej...

Problemi me deponinë e Strugës do të zgjidhet deri në fund të vitit

para 9 muajve - Tetova Sot

Banorët e Strugës duhet të presin deri në Vitin e Ri që mbeturinat nga qyteti të fillojnë të barten në Deponinë Drislla në Shkup. Edhe krahas premtimeve për zgjidhje të shpejtë, ky problem edhe më tej...

Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI përmbyllin fushatën në Dibër dhe Gostivar

para 9 muajve - Medial

Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI, dy ditët e fundit ka vendos ti përmbyllë në Dibër dhe në Gostivar, njofton shërbimi medial i koalicionit, njofton medial.mk. Në komunikatën partiake, thuhet...

Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI përmbyllin fushatën në Dibër dhe Gostivar

para 9 muajve - Tetova1

Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI, dy ditët e fundit ka vendos ti përmbyllë në Dibër dhe në Gostivar, njofton shërbimi medial i koalicionit, njofton medial.mk. Në komunikatën partiake, thuhet...

Aleanca për Shqiptarët, tubim në komunën e Dibrës

para 9 muajve - Alsat-M

Aleanca për Shqiptarët mbrëmë ka mbajtur tubimin e radhës në qytetin e Dibrës. Kandidati për kryetar të Dibrës nga radhët e kësaj partie Arben Agolli potencoi nevojën urgjente për mundësimin e ujit të...

Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI përmbyllin fushatën në Dibër dhe Gostivar

para 9 muajve - Antpress

oalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI, dy ditët e fundit ka vendos ti përmbyllë në Dibër dhe në Gostivar, njofton shërbimi medial i koalicionit, njofton medial.mk. Në komunikatën partiake, thuhet...

Zgjedhjet lokale 2017, Aleanca për Shqiptarët prezantoi vizionin për komunën e Dibrës

para 9 muajve - MRT

Aleanca për Shqiptarët ka mbajtur mbrëmë tubimin qendror në Dibër... Lideri i kësaj partie, Ziadin Sela, sërish ka vënë theksin mbi çështjet e interesit të përgjithshëm, si: dështimi i procesit të decentralizimit,...

Problemi me deponinë e Strugës do të zgjidhet deri në fund të vitit

para 9 muajve - Almakos

12 October Banorët e Strugës duhet të presin deri në Vitin e Ri që mbeturinat nga qyteti të fillojnë të barten në Deponinë Drislla në Shkup. Edhe krahas premtimeve për zgjidhje të shpejtë, ky problem edhe...

Aleanca për Shqiptarët, tubim në komunën e Dibrës

para 9 muajve - Almakos

12 October Aleanca për Shqiptarët mbrëmë ka mbajtur tubimin e radhës në qytetin e Dibrës. Kandidati për kryetar të Dibrës nga radhët e kësaj partie Arben Agolli potencoi nevojën urgjente për mundësimin...

SELA: Kthesa e madhe politike ndodhi falë ASH-së

para 9 muajve - Medial

Mos e jepni votën tuaj atyre që e kufizojnë lirinë e të tjerëve, atyre fjala dhe premtimi i të cilëve janë gënjeshtra. Votoni për njerëzit të cilët  kujdesen  për të ardhmen tuaj, për ekonomi  më të mirë,...

SELA: Kthesa e madhe politike ndodhi falë ASH-së

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Mos e jepni votën tuaj atyre që e kufizojnë lirinë e të tjerëve, atyre fjala dhe premtimi i të cilëve janë gënjeshtra. Votoni për njerëzit të cilët kujdesen për të ardhmen tuaj, për ekonomi...

SELA: Kthesa e madhe politike ndodhi falë ASH-së

para 9 muajve - Fakti Ditor

Mos e jepni votën tuaj atyre që e kufizojnë lirinë e të tjerëve, atyre fjala dhe premtimi i të cilëve janë gënjeshtra. Votoni për njerëzit të cilët kujdesen për të ardhmen tuaj, për ekonomi më të mirë,...

Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit

para 9 muajve - Aktuale

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në kthesën...

Sela: Dibra, qendër e dijes dhe e guximit

para 9 muajve - Gazeta Express

Aleanca për Shqiptarët mbajti sonte tubimin qendror zgjedhor në Dibër, duke prezantuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në...

Sela: Dibra, qendër e dijes dhe e guximit

para 9 muajve - Albeu

Aleanca për Shqiptarët mbajti sonte tubimin qendror zgjedhor në Dibër , duke prezantuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në...

Sela: Mos votoni për ata që fjala dhe premtimi i të cilëve janë gënjeshtra

para 9 muajve - Tetova Sot

Mos e jepni votën tuaj atyre që e kufizojnë lirinë e të tjerëve, atyre fjala dhe premtimi i të cilëve janë gënjeshtra. Votoni për njerëzit të cilët  kujdesen  për të ardhmen tuaj, për ekonomi  më të mirë,...

Ziadin Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit

para 9 muajve - Antpress

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në kthesën...

Ziadin Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit

para 9 muajve - Zhurnal

Dibër, 11 tetor - Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin...

Sela: Dibra, qendër e dijes dhe e guximit

para 9 muajve - InfoShqip

Aleanca për Shqiptarët mbajti sonte tubimin qendror zgjedhor në Dibër, duke prezantuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në...

Sela: Kthesa e madhe me ASh do ndodhë edhe në Dibër

para 9 muajve - Ina

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në kthesën...

Ziadin Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit.

para 9 muajve - Tetova Sot

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në kthesën...

Ziadin Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin...

Ziadin Sela: Dibra, qendër e dijes, guximit dhe civilizimit

para 9 muajve - Fol

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qëndror zgjedhor në Dibër, duke prezentuar kandidaturën e kandidatit për qytetin e Dibrës nga ASH dr.Arben Agolli. Ziadin Sela foli për përkushtimin e ASH në kthesën...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK