http://kariera.mk

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Aktuale

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Flet nëna e Almirit të vogël: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Albeu

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuajë as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nëna e Almirit, djalit shqiptar të vrarë në Maqedoni: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Lajmi.net

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Telegrafi

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Ina

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Indeks online

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Indeks online

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Klan Kosova

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Gazeta Express

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Telegrafi

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Albeu

"Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje", shprehet juristi Osman Kadriu , duke komentuar shqetësimin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit nga Kumanova: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Ina

Një jetë e marrë  padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e katër vjeçarit Almir Aliu

më 11.2017 - Gazeta Express

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Lajmi.net

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër fjala përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - GazetaBlic

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Flet nëna e Almirit të vogël: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - InfoShqip

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuajë as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër fjala përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Indeks online

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit në Kumanovë

më 11.2017 - Lajmi.net

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Almakos

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Alsat-M

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Ina

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nëna e Almirit: Kisha dasht që kjo fatkeqësi të mos i ndodh as armikut, ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Fol

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Tetova1

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Lajm

Një jetë e marrë  padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit nga Kumanova: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Tetova Sot

Një jetë e marrë  padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Arbresh

Një jetë e marrë padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit në Kumanovë

më 11.2017 - Tetova Sot

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Shenja

Një jetë e marrë  padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Flet për herë të parë nëna e Almirit: Ma mbytën djalin para syve

më 11.2017 - Almakos

Një jetë e marrë  padrejtësisht, që në moshë të hershme. Një mall që nuk mund ta shuaj as një oqean. Një familje që humbën më të dashurin e tyre. Një nënë që assesi nuk pajtohet me faktin që vogëlushin...

Nesër fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Gazeta Liria

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

Nesër, fjalët përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Almakos

14 November Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke...

Nesër fjala përfundimtare për vrasjen e Almirit

më 11.2017 - Arbresh

Lënda për vogëlushin Almir Aliu nuk guxon të tjetërsohet nga Prokuroria dhe i dyshuari kryesor Boban Iliç duhet të marrë dënimin maksimal për vrasje. Kështu vlerëson juristi Osman Kadriu, duke komentuar...

RASTI “ALMIRI”, FAMILJA E INDINJUAR, NUK BESOJNË NË DREJTËSINË E GJYKATËS

më 11.2017 - TV21

Me rikualifikimin e veprës penale, Prokuroria e Kumanovës do të tentojë ta shpëtojë të akuzuarin Boban Iliq për vrasjen e katërjveçarit Almir Aliut, dyshojnë avokatët. Ata dhe familja e Almirit, sot u...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Telegrafi

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Avokatët e rasti “Almiri”, dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Portalb

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Ina

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - TV Koha

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Albeu

Vogëlushi katërvjeçar Almir Aliu për shkak të një grindjeje mes babit të tij dhe Boban Iliqit , natën e 25 qershorit të vitit të kaluar së bashku me nënën e tij u shtyp në mënyrë mizore nga një makinë,...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Aktuale

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Zhurnal

Shkup, 13 nëntor - Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Alsat-M

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Nijazi Aliu: Prokurorja dhe gjykatësi mbrojnë vrasësin e Almir Aliu

më 11.2017 - Gazeta Express

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu dhe avokatët kanë hedhur dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të...

Vrasja e 4-vjeçarit, Almir Aliu, avokatët: Prokuroria po mbron krimin. Familja Aliu kërkon drejtësi

më 11.2017 - MRT

Avokatët mbrojtës në rastin për vrasjen e Almiri Aliut 4-vjeçar nga Kumanova dhe familjarët e tij hedhin dyshime mbi prokuroren publike për tentim që të rikualifikojë veprën... Ata thonë se prokuroria...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - InfoShqip

Vogëlushi katërvjeçar Almir Aliu për shkak të një grindjeje mes babit të tij dhe Boban Iliqit, natën e 25 qershorit të vitit të kaluar së bashku me nënën e tij u shtyp në mënyrë mizore nga një makinë,...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Tetova1

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Avokatët e rasti “Almiri”, dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Tetova1

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Lajm

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Tetova Sot

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Shenja

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Almakos

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - AlbPortali

Loading... Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”....

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Almakos

13 November Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit...

Vrasja e Almirit, lirohet nga akuza për dhunë Bojan Iliqi

më 11.2017 - Fakti Ditor

Bojan Iliqit, vëllaut të Boban Iliqit, i akuzuar për vrasjen e katërvjeçarit Almir Aliu, Prokuroria e Kumanovës ka vendosur që t’ia tërheq akuzat, të cilat e ngarkonin për vepër penale “dhunë”. Ndërsa,...

Rasti “Almiri”, avokatët dyshojnë në punën e Prokurorisë

më 11.2017 - Fol

Familjarët e vogëlushit katër vjeçar nga Kumanova, Almir Aliu hedhin dyshime mbi prokuroren e lëndës Suzana Kusigerska e cila sipas tyre po tenton të ndryshojë aktakuzën në favor të të akuzuarit Boban...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK