http://kariera.mk

Reagon Lumezi: Enver Hasani shpifi ndaj meje nga pakënaqësia që u dënua për korrupsion

para 11 muajve - Klan Kosova

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Lumezi tregon se nuk e...

Reagon Lumezi: Enver Hasani shpifi ndaj meje nga pakënaqësia që u dënua për korrupsion

para 11 muajve - Lajmi.net

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Lumezi tregon se nuk e...

Flet Kryeprokurori: Enver Hasani shpifi ndaj meje nga pakënaqësia që u dënua për korrupsion

para 11 muajve - Politiko

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

Gënjeshtra tjetër publike për rastin Lumezi: Kam rënë në lajthitje të gazetarëve

para 11 muajve - Insajderi

Ish-sekretari i Komisionit për Provimin e Jurisprudencës, Sahit Shala, i cili për 11 vjet punoi me Komisionin e Jurisprudencës, kishte thënë për KTV-në javën e kaluar se “asnjëherë nuk ka bërë përmirësime...

Aleksandër Lumezi tregon a do të padisë për shpifje Enver Hasanin

para 11 muajve - GazetaBlic

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

​Flet Kryeprokurori: Enver Hasani shpifi ndaj meje nga pakënaqësia që u dënua për korrupsion

para 11 muajve - Gazeta Express

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

Shikoni se si dëshmitari Sahit Shala gënjeu gazetarët për rastin Lumezi

para 11 muajve - Politiko

Ish-sekretari i Komisionit për Provimin e Jurisprudencës, Sahit Shala, i cili për 11 vjet punoi me Komisionin e Jurisprudencës, po del se ka gënjyer kur ka folur para gazetarëve për rastin Lumezi. Shala...

Ja se si dëshmitari Sahit Shala gënjeu gazetarët për rastin Lumezi

para 11 muajve - GazetaBlic

Ish-sekretari i Komisionit për Provimin e Jurisprudencës, Sahit Shala, i cili për 11 vjet punoi me Komisionin e Jurisprudencës, po del se ka gënjyer kur ka folur para gazetarëve për rastin Lumezi. Shala...

Shikoni se si dëshmitari Sahit Shala gënjeu gazetarët për rastin Lumezi

para 11 muajve - Gazeta Express

Ish-sekretari i Komisionit për Provimin e Jurisprudencës, Sahit Shala, i cili për 11 vjet punoi me Komisionin e Jurisprudencës, po del se ka gënjyer kur ka folur para gazetarëve për rastin Lumezi. Shala...

Prokuroria hedh poshtë akuzat e Enver Hasanit ndaj Aleksandër Lumezit

para 11 muajve - Klan Kosova

Prokuroria ka përfunduar hetimet ndaj Aleksandër Lumezit, sipas tyre nuk janë gjetur prova për falsifikim të diplomës. Më poshtë është njoftimi i plotë: Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti...

Prokuroria Themelore thotë se pretendimet për falsifikim të Lumezit janë të pavërteta

para 11 muajve - RTV 21

Prokuroria: Pretendimet e Hasanit nuk janë të vërteta Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të...

17 faktet që vërtetuan provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit

para 11 muajve - GazetaBlic

Dyshimet e dala në publik mbi provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit, Aleksandar Lumezi, kanë marrë fund, pasi Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda ka gjetur...

Gënjeshtra e Riza Smakës dhënë medias për Aleksandër Lumezin

para 11 muajve - Insajderi

Tri ditë pas deklaratës së dhënë në KTV, hetuesit policor e intervistuan në cilësinë e dëshimtarit Riza Smakën. Në këtë intervistë për policinë, Smaka ndërron deklaratë. Nga bindja e plotë që e kishte...

Prokuroria: Hasani e ka gabim, Lumezi “në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”! (Dokument)

para 11 muajve - Telegrafi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish-rektorit...

Prokuroria: Dosja e Lumezit Është në Rregull

para 11 muajve - Kallxo

Prokuroria Themelore në Prishtinë tha sot se dosja e provimit të jurisprudencës e Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, është konform procedurave dhe dispozitave të dhënies së këtij provimi. Kjo...

Prokuroria: Dosja e Lumezit për provimin e jurisprudencës nuk është falsifikuar

para 11 muajve - Evropa e Lirë

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit...

Enver Hasani ka gënjyer, Aleksandër Lumezi ka kryer provimin e Jurisprudencës (Provat)

para 11 muajve - Lajmi.net

Prokuroria e Shtetit ka hequr dilemat për dyshimet e ngritura për dosjen e provimit të Jurisprudencës së Kryeprokurorit Aleksandër Lumezi. Hetimi i kryer nga Prokuroria e Themelore e Prishtinës ka pasur...

Prokuroria mbyll hetimet për Lumezin: E ka dhënë provimin e jurisprudencës në mënyrë të pakontestueshme

para 11 muajve - Politiko

“Kryeprokurori Aleksandër Lumezi në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”. Kjo është gjetja përfundimtare e tashmë hetimit të mbyllur nga Prokuroria e Shtetit për dosjen e Kryeprokurorit....

​Enver Hasani ka gënjyer, Aleksandër Lumezi ka kryer provimin e Jurisprudencës (Të gjitha provat)

para 11 muajve - Gazeta Express

Prokuroria e Shtetit ka hequr dilemat për dyshimet e ngritura për dosjen e provimit të Jurisprudencës së Kryeprokurorit Aleksandër Lumezi. Hetimi i kryer nga Prokuroria e Themelore e Prishtinës ka pasur...

Prokuroria Themelore thotë se pretendimet për falsifikim të Lumezit janë të pavërteta – akuzon mediat për fushatë të orkestruar

para 11 muajve - Koha.net

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish-rektorit...

Prokuroria Themelore: Aleksandër Lumezi nuk e ka falsifikuar provimin e jurisprudencës

para 11 muajve - Lajmi.net

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit...

Prokuroria: Kjo është e vërteta përfundimtare e provimit të jurisprudencës së Aleksandër Lumezit

para 11 muajve - GazetaBlic

Prokuroria Themelore në Prishtinë përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se ka përfunduar procesi i grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve për rastin e ish-rektorit të UP-së, Enver...

Prokuroria përfundon hetimet ndaj Lumezit, nuk gjënë prova për falsifikim të diplomës (Dokument)

para 11 muajve - Indeks online

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit...

Prokuroria mbyll hetimet për Lumezin: E ka dhënë provimin e jurisprudencës në mënyrë të pakontestueshme

para 11 muajve - Gazeta Express

"Kryeprokurori Aleksandër Lumezi në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës". Kjo është gjetja përfundimtare e tashmë hetimit të mbyllur nga Prokuroria e Shtetit për dosjen e Kryeprokurorit....

Avokati i Enver Hasanit: Lumezi më ka qerasë me qebapë e djathë për jurisprudencë

para 11 muajve - Insajderi

Betim Shala, avokati i Enver Hasanit në procesin ku Hasani akuzohej për mashtrim në detyrë, ka qenë dëshimtarë në rastin e provimit të jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit, Aleksandër Lumezi. Dëshmia...

Aleksandër Lumezi tregon a do të padisë për shpifje Enver Hasanin

para 11 muajve - Infokusi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

Lumezi: Enver Hasani shpifi ndaj meje nga pakënaqësia që u dënua për korrupsion

para 11 muajve - Sovrani

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Lumezi tregon se nuk e...

17 faktet që vërtetuan provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit

para 11 muajve - Infokusi

Dyshimet e dala në publik mbi provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit, Aleksandar Lumezi, kanë marrë fund, pasi Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda ka gjetur...

Prokuroria: Dosja e Lumezit për provimin e jurisprudencës nuk është falsifikuar

para 11 muajve - Illyria

Prishtinë, 14 nëntor 2017 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë...

Lumezi ende nuk ka vendosur që ta padisë Hasanin për shpifje

para 11 muajve - Insajderi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

Prokuroria: Hasani e ka gabim, Lumezi “në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”! (Dokument)

para 11 muajve - Almakos

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish-rektorit...

Flet Kryeprokurori: Enver Hasani shpifi ndaj meje

para 11 muajve - Sovrani

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi thotë se ende nuk e ka të qartë situatën dhe qëllimet me të cilat, sipas tij, u sulmua ai dhe institucioni i Kryeprokurorit të Shtetit. Megjithëkëtë, Lumezi tregon...

Prokuroria: Kjo është e vërteta përfundimtare e provimit të jurisprudencës së Aleksandër Lumezit

para 11 muajve - Infokusi

Prokuroria Themelore në Prishtinë përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se ka përfunduar procesi i grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve për rastin e ish-rektorit të UP-së, Enver...

17 faktet që vërtetuan provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit

para 11 muajve - Insajderi

Dyshimet e dala në publik mbi provimin e jurisprudencës së kryeprokurorit të shtetit, Aleksandar Lumezi, kanë marrë fund, pasi Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda ka gjetur...

Aleksandër Lumezi i pafajshëm nga akuzat për falsifikim të provimit të jurisprudencës

para 11 muajve - Arbresh

Lajmi për Prokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi që ka falsifikuar provimin e jurisprudencës po del të jetë i pavërtetë. Një gjë të tillë e ka konfirmuar edhe Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti...

Prokuroria mbyll hetimet për Lumezin: E ka dhënë provimin e jurisprudencës në mënyrë të pakontestueshme

para 11 muajve - Gazeta Monitor

“Kryeprokurori Aleksandër Lumezi në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”. Kjo është gjetja përfundimtare e tashmë hetimit të mbyllur nga Prokuroria e Shtetit për dosjen e Kryeprokurorit....

Prokuroria: Hasani e ka gabim, Lumezi “në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”! (Dokument)

para 11 muajve - Bota Press

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish-rektorit...

Prokuroria: Lumezi e ka dhënë provimin e jurisprudencës

para 11 muajve - Gazeta e re

Prokuroria Themelore në Prishtinë, pas analizimit të informacioneve dhe provave të grumbulluara, ka hedhur poshtë pretendimet e ish-rektorit të UP-së, Enver Hasani, se dosja e provimit të jurisprudencës...

Nuk gjenden prova për falsifikim të diplomës së Lumezit

para 11 muajve - Arbresh

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit...

Prokuroria përfundon hetimet me shpejtësi, thotë se Lumezi nuk e falsifikoi provimin e jurisprudencës

para 11 muajve - Periskopi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka njoftuar përmes një komunikate për media se ka  përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme...

Mbyllen hetimet për Lumezin, prokuroria thotë se ka dhanë provimin e jurisprudencës në mënyrë të pakontestueshme

para 11 muajve - Sovrani

“Kryeprokurori Aleksandër Lumezi në mënyrë të pakontestueshme e ka dhënë provimin e jurisprudencës”. Kjo është gjetja përfundimtare e tashmë hetimit të mbyllur nga Prokuroria e Shtetit për dosjen e Kryeprokurorit....

Prokuroria: Lumezi e ka dhënë provimin e jurisprudencës

para 11 muajve - KosovaPress

Pas analizimit të hollësishëm të të gjitha informacioneve dhe provave të grumbulluara, si dhe deklaratave të siguruara nga të gjithë personat zyrtarë, të cilët në fillim të viteve nëntëdhjetë ishin përgjegjës...

Përfundojnë hetimet në rastin Lumezi – provimi i jurisprudencës nuk është falsifikuar

para 11 muajve - Insajderi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka njoftuar përmes një komunikate për media se ka  përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme...

Tomë Gashi: Gjykata Speciale është gjykatë raciste

para 11 muajve - Gazeta e re

Avokati Tomë Gashi është bërë i njohur edhe për opinionin publik, sidomos pas paraqitjeve të tij të shumta nëpër media. Rastet më të bujshme gjyqësore viteve të fundit, janë lidhur me emrin e tij. Ai është...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK