http://kariera.mk

KOÇAN E KONSIDERON VETEN TË PAFAJSHËM, “TRUST”, TË AKUZUARIT KANË “GËRRYER” 17 MILION EURO

para 11 muajve - TV21

Bindja se krimi paraqet aktivitet që ia vlen të bëhet, është gjëja e përbashkët e të akuzuarve në rastin Trust, të cilët me dokumente të falsifikuara kanë fituar tender nga SHA ELEM për gërryerjen e qymyrit...

Flet Sead Koçan,jam i pafajshëm

para 11 muajve - Gazeta Express

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

Rasti “Trust”, Koçan dhe të akuzuarit e tjerë nuk ndjehen fajtorë

para 11 muajve - MRT

I akuzuari i parë në rastin “Trust”, Seat Koçan, të akuzuarit tjerë dhe përfaqësuesit e kompanive "Transmet", "Sileks" dhe "Vato"... I akuzuari i parë në rastin “Trust”, Seat Koçan, të akuzuarit tjerë...

Koçan deklarohet i pafajshëm

para 11 muajve - RTV 21

Lënda “Trust” Seat Koçan, i akuzuari në lëndën Trust sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Speciale Publike. Prokurori Gavrill...

Gjykata Speciale tregon deri ku kanë arritur hetimet dhe çka po ndodhë me aktakuzat e para!

para 11 muajve - Lajmi.net

Nga Gjykata Speciale kanë folur në lidhje me atë se deri ku kanë arritur hetimet nga ana e kësaj gjykate, në lidhje me ish- drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët senatori zvicran në raportin...

Ekskluzivisht për Blic nga Specialja: Tregojnë deri ku kanë arritur hetimet dhe çka po ndodhë me aktakuzat e para!

para 11 muajve - GazetaBlic

Nga Gjykata Speciale kanë folur në lidhje me atë se deri ku kanë arritur hetimet nga ana e kësaj gjykate, në lidhje me ish- drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët senatori zvicran në raportin...

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 nëntor - Gjykimi për lëndën "Trust"  të PSP-së, në të cilën i akuzuari i parë biznesmeni Seat Koçan, ndërsa të akuzuar janë edhe dy persona fizikë dhe tre juridikë, midis të cilëve edhe drejtuesit...

Prokurori: Koçan me mashtrim të rëndë ka keqpërdorur 17 milionë euro para të qytetarëve

para 11 muajve - Portalb

Gjykimi për lëndën “Trust” të PSP-së, në të cilën i akuzuari i parë biznesmeni Seat Koçan, ndërsa të akuzuar janë edhe dy persona fizik dhe tre juridik, midis të cilëve edhe drejtuesit e firmave “Transmet”,...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin “Trust”

para 11 muajve - Almakos

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

Gjykimi për lëndën “Trust” vazhdon më 21 nëntor

para 11 muajve - Telegrafi

Gjykimi për lëndën “Trust” të PSP-së në të cilën i dyshuari kryesor është afaristi Sead Koçan, do të vazhdojë më 21 nëntor me paraqitjen e dëshmive. Në seancën e sotme PSP shfaqi aktakuzën dhe kërkoi që...

Gjykimi për “Trust vazhdon më 21 nëntor

para 11 muajve - Medial

Gjykimi për lëndën “Trust”  të PSP-së, në të cilën i akuzuari i parë biznesmeni Seat Koçan, ndërsa të akuzuar janë edhe dy persona fizikë dhe tre juridikë, midis të cilëve edhe drejtuesit e firmave “Transmet”,...

Bubevski: Përballë drejtësisë qëndrojnë kriminelët, seanca "trust" vazhdon më 21 nëntor

para 11 muajve - Gazeta Express

Gjykimi kundër të akuzuarit në lëndën “Trust”, do të vazhdojë javën e ardhshme pasi prokurori pretendon se ka siguruar dëshmi të reja. Në këtë proces së bashku me Koçanin akuzohen edhe dy persona fizik...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin "Trust"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 nëntor - Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën "Trust" sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori...

Rasti “Trust”, Seat Koçan thotë se është i pafajshëm

para 11 muajve - Portalb

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Speciale Publike . Prokurori Gavrill Bubevski,...

Seat Koçan: Nuk jam fajtor

para 11 muajve - Aktuale

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

Kryetarja e Speciales javën e ardhshme vjen në Kosovë

para 11 muajve - Klan Kosova

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet që po i bën kjo...

Sead Koçan nuk ndihet fajtor për akuzat

para 11 muajve - Shenja

Gjykimi për rastin “Trust” me të akuzuarin kryesor Sead Koçan filloi. Edhe pse mbrojtja përsëri kërkoi anulim të seancës meqë thanë se nuk i kanë parë tërësisht provat, gjykatësja më nuk toleroi prolongim...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - BalkanWeb

PRISHTINE- Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me...

Sead Koçan nuk ndihet fajtor për akuzat

para 11 muajve - Almakos

Gjykimi për rastin “Trust” me të akuzuarin kryesor Sead Koçan filloi. Edhe pse mbrojtja përsëri kërkoi anulim të seancës meqë thanë se nuk i kanë parë tërësisht provat, gjykatësja më nuk toleroi prolongim...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin "Trust"

para 11 muajve - Albeu

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën " Trust " sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski...

Sead Koçan deklarohet i pafajshëm, prokuroria dëshmon të kundërtën

para 11 muajve - Gazeta Express

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën "Trust" sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

LËNDA “TRUST”, KOÇAN DEKLAROHET I PA FAJSHËM

para 11 muajve - TV21

Seat Koçan, i akuzuari në lëndën Trust sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Speciale Publike . Prokurori Gavrill Bubevski, nga...

PSP i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin "Trust"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 nëntor - Prokuroria Speciale Publike sot  në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin "Trust" dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin...

Koçan do të gjykohet, gjykatësja vendos të fillojë diskutimin kryesor

para 11 muajve - Telegrafi

Në Gjykatën Penale ka filluar diskutimi kryesor për lëndën “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, dy persona fizik dhe tre persona juridik. Mbrojtja e Koçan, tentuan që rastin...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin “Trust”

para 11 muajve - Medial

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

Vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Albeu

Ekaterina Trendafilova , Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës , do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Indeks online

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Specialja i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust”

para 11 muajve - Medial

Prokuroria Speciale Publike sot në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust” dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin e sërishëm të...

NË GJYKATËN PENALE “TRUST”, TRAJKOVSKA:” GJYKIMI DO TË FILLOJË DHE NUK DO TË SHTYHET MË”

para 11 muajve - TV21

Pothuajse pas dy orëve debat në seancën mes Prokurorisë Speciale Publike dhe mbrojtjes së Sead Koçanit që po zhvillohet sot në Gjykatën Penale për “Trust”, gjykatësja Lidija Trajkovska tha se gjykimi do...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Politiko

Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet që po i bën kjo gjykatë rreth krimeve që pretendohen të jenë kryer pas konfliktit të viteve 1998-1999. Trendafilova, para se t’i bashkohej Dhomave të Specializuara...

Mbrojtja e Koçanit i kërkon provat për shqyrtim për rastin "Trust"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup,14 nëntor - Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin "Trust" në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik,...

Sead Koçan nuk ndihet fajtor për akuzat

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Gjykimi për rastin “Trust” me të akuzuarin kryesor Sead Koçan filloi. Edhe pse mbrojtja përsëri kërkoi anulim të seancës meqë thanë se nuk i kanë parë tërësisht provat, gjykatësja më nuk toleroi...

Koçan del në bankën e të akuzuarve, mbrojtja kërkon provat për shqyrtim

para 11 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin “Trust” në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Sead Koçan nuk ndihet fajtor për akuzat

para 11 muajve - Fakti Ditor

Gjykimi për rastin “Trust” me të akuzuarin kryesor Sead Koçan filloi. Edhe pse mbrojtja përsëri kërkoi anulim të seancës meqë thanë se nuk i kanë parë tërësisht provat, gjykatësja më nuk toleroi prolongim...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - GazetaBlic

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Gazeta Express

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Gjykatësja nuk i lejon Sead Kocanit të ‘ik’ nga gjykata

para 11 muajve - Aktuale

Pas dy ore debatë në gjykatë midis PSP-së dhe palës mbrojtëse, gjykatësja Lidija Trajkovska e prerë: gjykimi do të nis dhe s’ka shtyerje tjetër, përcjell Aktuale.mk. Gjykatësja nuk pranoi prpozimet e palës...

Ja deri ku kanë arritur hetimet dhe çka po ndodhë me aktakuzat e para!

para 11 muajve - Bota Press

Nga Gjykata Speciale kanë folur në lidhje me atë se deri ku kanë arritur hetimet nga ana e kësaj gjykate, në lidhje me ish- drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët senatori zvicran në raportin...

Rasti “Trust”: Mbrojtja kërkon provat për shqyrtim

para 11 muajve - Medial

Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin “Trust” në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin “Trust”

para 11 muajve - Lajm

Shkup, 14 nëntor – Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori...

PSP i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust”

para 11 muajve - Shenja

Prokuroria Speciale Publike sot  në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust” dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin e sërishëm të...

PSP i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust”

para 11 muajve - Almakos

Prokuroria Speciale Publike sot  në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust” dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin e sërishëm të...

KOÇAN NË SEANCË PËR FALSIFIKIM TË DOKUMENTEVE!

para 11 muajve - TV21

Gjykata Penale në Shkup sot duhet të pres edhe një seancë për rastin ”Trust” ku si i akuzuar i parë është Sead Koçan, afaristi i ndërmarrjes ”Transmet” së bashku me dy persona tjerë të përfshirë në aferën...

Seat Koçan prononcohet i pafajshëm për rastin “Trust”

para 11 muajve - Tetova Sot

Seat Koçan, i akuzuari i parë në lëndën “Trust” sot në seancën gjyqësore në Gjykatën Penale u prononcua i pafajshëm për akuzat që kundër tij i ngriti Prokuroria Publike Speciale. Prokurori Gavrill Bubevski,...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Infokusi

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Koçan del në bankën e të akuzuarve, mbrojtja kërkon provat për shqyrtim

para 11 muajve - Tetova1

Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin “Trust” në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Gjykimi për lëndën “Trust” vazhdon më 21 nëntor

para 11 muajve - Fol

Gjykimi për lëndën “Trust” të PSP-së në të cilën i dyshuari kryesor është afaristi Sead Koçan, do të vazhdojë më 21 nëntor me paraqitjen e dëshmive. Në seancën e sotme PSP shfaqi aktakuzën dhe kërkoi që...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin "Trust"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 nëntor - Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin "Trust", në të cilën i dyshuari i parë është  biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik,...

PSP i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust”

para 11 muajve - Tetova Sot

Prokuroria Speciale Publike sot  në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust” dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin e sërishëm të...

Seancë në Gjykatën Penale për rastin "Trust"

para 11 muajve - InfoShqip

Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin "Trust" në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Seancë për rastin “Trust” në Gjykatën penale

para 11 muajve - Medial

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është  biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të...

Sead Koçan edhe një herë në seancë për falsifikim të dokumenteve

para 11 muajve - Telegrafi

Gjykata Penale në Shkup sot duhet të pres edhe një seancë për rastin ”Trust” ku si i akuzuar i parë është Sead Koçan, afaristi i ndërmarrjes ”Transmet” së bashku me dy persona tjerë të përfshirë në aferën...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - Alsat-M

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin "Trust"

para 11 muajve - MRT

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin "Trust".... Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin "Trust", në të cilën i dyshuari i parë është  biznesmeni...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - Portalb

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust” , në të cilën i dyshuari i parë është  biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të...

Kryetarja e Gjykatës Speciale vjen në Kosovë javën e ardhshme

para 11 muajve - Illyria

Hagë, 14 nëntor 2017 – Ekaterina Trendafilova, kryetare e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, raporton Gazeta Express. Vizita e saj sigurisht...

Sead Kocan sot para trupit gjykues

para 11 muajve - Aktuale

Në gjykatën penale në Shkup sot do të duhet të mbahet seancë gjyqësore për rastin ‘Trust’, ku I dyshuari I parë është biznesmeni Sead Kocan dhe dy persona të tjerë fizikë dhe tre juridik për pjesëmarrje...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Gazeta Fjala

Ekaterina Trendafilova, kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Mbrojtja e Koçanit i kërkon provat për shqyrtim për rastin “Trust”

para 11 muajve - Tetova Sot

Në Gjykatën Penale në Shkup sot po zhvillohet seanca për rastin “Trust” në të cilin si i dyshuar i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

PSP i dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust”

para 11 muajve - Fol

Prokuroria Speciale Publike sot në sallën e gjyqit në Gjykatën Penale ia dorëzoi mbrojtjes faktet për rastin “Trust” dhe pas kësaj gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska nuk lejoi anulimin e sërishëm të...

Në Gjykatën Penale sot vazhdon seanca për rastin "Trust"

para 11 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin "Trust", në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të cilëve...

Kryetarja e Gjykatës Speciale për herë të parë vjen në Kosovë

para 11 muajve - Gazeta Liria

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - Almakos

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot(e martë) duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni Seat Koçan. Specialja i ngarkon kompaninë “Transmet”, “Sileks Nemetali”...

Seancë për rastin “Trust” në Gjykatën penale

para 11 muajve - Tetova1

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është  biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të...

Javën e ardhshme vjen në Kosovë për herë të parë kryetarja e Gjykatës Speciale

para 11 muajve - Bota Press

Ekaterina Trendafilova, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, do ta vizitojë Kosovën për herë të parë, gjatë javës së ardhshme, mëson Gazeta Express. Vizita e saj, sigurisht ka të bëjë me hetimet...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”…. Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - Fakti Ditor

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”…. Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni...

Në Gjykatën Penale seancë për rastin “Trust”

para 11 muajve - Fol

Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca për rastin “Trust”, në të cilën i dyshuari i parë është biznesmeni Seat Koçan si edhe dy persona të tjerë fizik dhe tre juridik, në mesin e të...

Gjykata Penale: Pranohen aktakuzat për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”

para 11 muajve - MRT

Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”.... Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në...

Penalja pranon aktakuzat për rastet “Tarifa” e “Trajektorja”

para 11 muajve - TV Koha

Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në rastin “Tarifa” përfshihen shtatë persona për shkak të dyshimit të bazuar se është bërë keqpërdorim...

Gjykata Penale i pranoi akuzat për “Tarifa” dhe “Traektorja”

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykata Penale e Shkupit i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja” të Gjykatës Speciale Publike, Seancat gjyqësore për këto dy raste, siç konfirmuan për MIA-n nga PSP, do të caktohen në...

Penalja pranon aktakuzat për rastet “Tarifa” e “Trajektorja”

para 11 muajve - Alsat-M

Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në rastin “Tarifa” përfshihen shtatë persona për shkak të dyshimit të bazuar se është bërë keqpërdorim...

Gjykata Penale i pranoi akuzat për "Tarifa" dhe "Traektorja"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 nëntor - Gjykata Penale e Shkupit i ka pranuar akuzat për rastet "Tarifa" dhe "Traektorja" të Gjykatës Speciale Publike, Seancat gjyqësore për këto dy raste, siç konfirmuan për MIA-n nga PSP,...

Gjykata Penale pranon aktakuzat për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”

para 11 muajve - Aktuale

Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në rastin “Tarifa” përfshihen shtatë persona për shkak të dyshimit të bazuar se është bërë keqpërdorim...

Detaje për pranimin e akuzës për “Tarifën” dhe “Trajektoren”

para 11 muajve - Shenja

Gjykata Penale në Shkup ka pranuar akt-akuzat e Prokurorisë Speciale Publike për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Këshilli për vlerësimin e aktakuzave ka dhënë dritë të gjelbërt që këto lëndë të shkojnë...

Detaje për pranimin e akuzës për “Tarifën” dhe “Trajektoren”

para 11 muajve - Almakos

Gjykata Penale në Shkup ka pranuar akt-akuzat e Prokurorisë Speciale Publike për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Këshilli për vlerësimin e aktakuzave ka dhënë dritë të gjelbërt që këto lëndë të shkojnë...

Gjykata Penale pranon aktakuzat për lëndët “Tarifa” dhe “Trajektore”

para 11 muajve - Telegrafi

Dy akt akuza të reja janë mirataur nga Gjykata Penale për rastet e PSP-së. Bëhet fjalë për lëndën “Trajektore” për provizionet e rrugëve kineze, ku të akuzuarit e parë janë ish-kryeministri Vlladimir Peshevski...

Gjykata pranon akuzat e PSP-së, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - TV Koha

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Gjykata i ka pranuar akuzat e PSP-së për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja”, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Portalb

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Pranohen aktakuzat për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”

para 11 muajve - Medial

Gjykata penale e Shkupit ka pranuar aktakuzat për rastin “Tarifa” dhe “Trajektorja” të Prokurorisë speciale. Seancat gjyqësore për këto dy raste, si që thonë në PSP tek do të caktohen. Në rastin “Tarifa”...

GJYKATA I KA PRANUAR AKUZAT E PSP-SË, PËR RASTET “TARIFA” DHE “TRAEKTORJA”

para 11 muajve - TV21

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. “Trajektorja”...

Gjykata pranon akuzat e PSP-së, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Gazeta Express

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Gjykata pranon akuzat e PSP-së, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Almakos

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Penalja pranon aktakuzat për rastet “Tarifa” e “Trajektorja”

para 11 muajve - Almakos

13 November Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në rastin “Tarifa” përfshihen shtatë persona për shkak të dyshimit të bazuar se është bërë...

Penalja pranon aktakuzat për rastet “Tarifa” e “Trajektorja”

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykata Penale ka pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale për rastet “Tarifa” dhe “Trajektorja”. Në rastin “Tarifa” përfshihen shtatë persona për shkak të dyshimit të bazuar se është bërë keqpërdorim...

Gjykata Penale i pranoi akuzat për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja”

para 11 muajve - Shenja

Gjykata Penale e Shkupit i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja” të Gjykatës Speciale Publike, Seancat gjyqësore për këto dy raste, siç konfirmuan për MIA-n nga PSP, do të caktohen në...

Gjykata Penale i pranoi akuzat për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja”

para 11 muajve - Almakos

Gjykata Penale e Shkupit i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja” të Gjykatës Speciale Publike, Seancat gjyqësore për këto dy raste, siç konfirmuan për MIA-n nga PSP, do të caktohen në...

Gjykata pranon akuzat e PSP-së, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Tetova Sot

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Gjykata i ka pranuar akuzat e PSP-së për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja”, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Tetova1

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Gjykata i ka pranuar akuzat e PSP-së për rastet “Tarifa” dhe “Traektorja”, Peshevskin dhe Janakieskin do t’i presin seancat gjyqësore

para 11 muajve - Fol

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës në Gjykatën Penale, duke vepruar sipas propozim akuzës që e ka dorëzuar Prokuroria Speciale Publike i ka pranuar akuzat për rastet “Tarifa” dhe Traektorja”. Seancat...

Avokatët që duan të punojnë për Specialen duhet të kalojnë edhe një licencim

para 11 muajve - Koha.net

Rreth 600 avokatë janë të licencuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës, por ata që duan të punojnë për Gjykatën Speciale, do të duhet të kalojnë rregulla shtesë të saj. Kjo pas miratimit të Direktivës për...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK