http://kariera.mk

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Ina

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Aktuale

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Foto/Ja pse psikologët ju këshillojnë të zbukuroni shtëpinë tuaj për festa…

para 10 muajve - Almakos

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Gazeta Liria

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Gruaja nga Shkodra tregon dramën: Burri më ka tradhtuar disa herë

para 10 muajve - Albeu

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “ Burri më...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Gazeta Express

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Psikologët, zbukuroni shtëpinë për festa dhe do të jeni...

para 10 muajve - Gazeta Telegraf

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Syri

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Gruaja nga Shkodra: Burri ma bëri dy herë gjënë më të dhimbshme për një femër

para 10 muajve - Tetova Sot

Bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar më shumë se një herë, e një grua e lënduar ka vendosur të ndajë me ndjekësit e faqes sonë historinë e saj. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”. “Burri më ka...

Ja pse psikologët ju këshillojnë të zbukuroni shtëpinë tuaj për festa…

para 10 muajve - Mapo

Foto 1 nga 25 Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve...

E thonë psikologët, nëse zbukuroni pemën…

para 10 muajve - Gazeta Liria

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Ja pse psikologët ju këshillojnë të zbukuroni shtëpinë tuaj për festa

para 10 muajve - Opinion

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Mitet më të mëdha rreth asaj se përse tradhtojnë femrat

para 10 muajve - Tetova Sot

Ka shumë klishe rreth tradhtisë. Shpeshherë supozohet se një mashkull tradhton kur nuk ndihet i kënaqur seksualisht, ndërsa femrat do të tradhtojnë kur nuk ndihen mirë emocionalisht. Por e gjithë kjo mund...

E thonë psikologët, nëse zbukuroni pemën...

para 10 muajve - Syri

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

E thonë psikologët, nëse zbukuroni pemën…

para 10 muajve - Tetova Sot

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

E thonë psikologët, nëse zbukuroni pemën...

para 11 muajve - Gazeta Express

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Mitet më të mëdha rreth asaj se përse tradhtojnë femrat!

para 11 muajve - GazetaBlic

Ka shumë klishe rreth tradhtisë. Shpeshherë supozohet se një mashkull tradhton kur nuk ndihet i kënaqur seksualisht, ndërsa femrat do të tradhtojnë kur nuk ndihen mirë emocionalisht. Por e gjithë kjo mund...

Mitet më të mëdha rreth asaj se përse tradhtojnë femrat

para 11 muajve - Telegrafi

Ka shumë klishe rreth tradhtisë. Shpeshherë supozohet se një mashkull tradhton kur nuk ndihet i kënaqur seksualisht, ndërsa femrat do të tradhtojnë kur nuk ndihen mirë emocionalisht. Por e gjithë kjo mund...

E thonë psikologët, nëse zbukuroni pemën…

para 11 muajve - Infokusi

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Mitet më të mëdha rreth asaj se përse tradhtojnë femrat

para 11 muajve - Infokusi

Ka shumë klishe rreth tradhtisë. Shpeshherë supozohet se një mashkull tradhton kur nuk ndihet i kënaqur seksualisht, ndërsa femrat do të tradhtojnë kur nuk ndihen mirë emocionalisht. Por e gjithë kjo mund...

MOS E NEGLIZHONI ZBUKURIMIN E SHTËPISË PËR FESTAT E FUNDVITIT SEPSE DO JENI...

para 11 muajve - NOA

Meqë po na afrojnë festat normalisht që kemi kuriozitet dhe dëshirë për të mësuar diçka sesi ti bëjmë ato edhe më të bukura kur hapet tema e përgatitjeve të zbukurimeve. Sipas ekspertëve ka një datë tradicionale...

Kush e zbukuron shtëpinë për festat është më i lumtur se të tjerët

para 11 muajve - Syri

Ka një datë tradicionale për zbukurimin e shtëpisë për festat e fundvitit (6 dhjetor) dhe psikologët thonë se, se ata që dekorojnë ambientin ku jetojnë janë më të lumtur se të tjerët. Steve McKeown, psikolog...

Kush e zbukuron shtëpinë për festat është më i lumtur se të tjerët

para 11 muajve - Gazeta Express

Ka një datë tradicionale për zbukurimin e shtëpisë për festat e fundvitit (6 dhjetor) dhe psikologët thonë se, se ata që dekorojnë ambientin ku jetojnë janë më të lumtur se të tjerët. Steve McKeown, psikolog...

Ai që zbukuron shtëpinë për festat e fundvitit është më i gëzuari i familjes

para 11 muajve - Albeu

Ka një datë tradicionale për zbukurimin e shtëpisë për festat e fundvitit (6 dhjetor) dhe psikologët thonë se, se ata që dekorojnë ambientin ku jetojnë janë më të lumtur se të tjerët. Steve McKeown, psikolog...

Kush e zbukuron shtëpinë për festat është më i lumtur se të tjerët

para 11 muajve - Opinion

Ka një datë tradicionale për zbukurimin e shtëpisë për festat e fundvitit (6 dhjetor) dhe psikologët thonë se, se ata që dekorojnë ambientin ku jetojnë janë më të lumtur se të tjerët. Steve McKeown, psikolog...

Taulant Xhaka i dashuruar ‘kokë e këmbë’, shfaqet në çaste romantike me të dashurën

para 11 muajve - Tetova Sot

Futbollisti i njohur Taulant Xhaka po e dëshmon çdo herë e më shumë, se është një mashkull i përkushtuar ndaj të dashurës së tij. Ai është bërë herë pas here temë e mediave rozë lidhur me jetën e tij private....

FOTO/ Taulant Xhaka i dashuruar ‘kokë e këmbë’, shfaqet në çaste romantike me të dashurën

para 11 muajve - Syri

Futbollisti i njohur Taulant Xhaka po e dëshmon çdo herë e më shumë, se është një mashkull i përkushtuar ndaj të dashurës së tij. Ai është bërë herë pas here temë e mediave rozë lidhur me jetën e tij private....

Taulant Xhaka i dashuruar “kokë e këmbë”, shfaqet në çaste romantike me të dashurën

para 11 muajve - Telegrafi

Futbollisti i njohur Taulant Xhaka po e dëshmon çdo herë e më shumë se është një mashkull i përkushtuar ndaj të dashurës së tij. Ai është bërë herë pas here temë e mediave rozë lidhur me jetën e tij private....

Taulant Xhaka i dashuruar “kokë e këmbë”, shfaqet në çaste romantike me të dashurën

para 11 muajve - Tetova1

Futbollisti i njohur Taulant Xhaka po e dëshmon çdo herë e më shumë se është një mashkull i përkushtuar ndaj të dashurës së tij. Ai është bërë herë pas here temë e mediave rozë lidhur me jetën e tij private....

Taulant Xhaka i dashuruar “kokë e këmbë”, shfaqet në çaste romantike me të dashurën

para 11 muajve - Almakos

Futbollisti i njohur Taulant Xhaka po e dëshmon çdo herë e më shumë se është një mashkull i përkushtuar ndaj të dashurës së tij. Ai është bërë herë pas here temë e mediave rozë lidhur me jetën e tij private....

Taulant Xhaka plot dashuri, ka një emër të veçantë për dashurën

para 11 muajve - Prive

Po e dëshmon dita ditës se është një burrë i përkushtuar dhe nuk e ka mendjen gjetkë tek vajzat e tjera. Taulant Xhaka, shpejt ‘i futi dy këmbët në një këpucë”, dhe na prezantoi me të dashurën e tij Arbnorën....

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen, imazhet e çiftit befasojnë!

para 11 muajve - GazetaBlic

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen me Arbnorën. Fotoja e fundit, e ciftit ku ata shfaqen të përqafuar, tregon që kjo marrëdhënie tashmë është zyrtarizuar. Kjo është fotoja e dytë që futbollisti Taulant Xhaka...

Futbollisti shqiptar zyrtarizon lidhjen, çifti poston të njëjtën foto

para 11 muajve - Zhurnal

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen me Arbnorën. Fotoja e fundit, e ciftit ku ata shfaqen të përqafuar, tregon që kjo marrëdhënie tashmë është zyrtarizuar. Kjo është fotoja e dytë që futbollisti Taulant Xhaka...

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen, imazhet e çiftit befasojnë…

para 11 muajve - Bota Press

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen me Arbnorën. Fotoja e fundit, e ciftit ku ata shfaqen të përqafuar, tregon që kjo marrëdhënie tashmë është zyrtarizuar. Kjo është fotoja e dytë që futbollisti Taulant Xhaka...

FOTO/ Futbollisti i Kombëtares zyrtarizon lidhjen me këtë bukuroshe

para 11 muajve - Syri

Nuk paska qenë një pasion vere. Fotoja e fundit, ku të dy janë të veshur me pulovrat e ngrohta të dimrit, e postuar njëkohësisht si në profilin e tij dhe të saj, tregon që kjo marrëdhënie tashmë është...

Futbollisti shqiptar zyrtarizon lidhjen, çifti poston të njëjtën foto

para 11 muajve - BalkanWeb

TIRANE – Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen me Arbnorën. Fotoja e fundit, e ciftit ku ata shfaqen të përqafuar, tregon që kjo marrëdhënie tashmë është zyrtarizuar. Kjo është fotoja e dytë që futbollisti...

Taulant Xhaka zyrtarizon lidhjen në rrjetet sociale: “Ti je dashuria ime!”

para 11 muajve - Blitz

Pas kaq shumë kohësh, teksa përflitej për jetën e tij private, futbollisti i njohur Taulant Xhaka ka zyrtarizuar lidhjen e tij me bukuroshen, Arbnora. Ka qenë vetë Xhaka ai që ka postuar një foto me partneren...

VIDEO/ Festoi i zhveshur pasi fitoi Kupën e Norvegjisë, mbrojtësi tashmë në telashe

para 11 muajve - Newsport

Skuadra e Lillestormit fitoi Kupën e Norvegjisë, kundër Sarpsborgut 08, me rezultatin 3-2. Pas fitores lojtarët e Lillestormit kanë festuar si të çmendur. Mbrojtësi Aleksander Melgalvis, është zhveshur...

Festa e çmendur, futbollisti norvegjez zhvishet nudo në skenë pas fitimit të Kupës

para 11 muajve - Ina

Në Norvegji, skuadra e Lilestrom fitoi Kupën e Norvegjisë, pasi mposhti në finale Sarpsborg 08, me rezultatin 3-2. Por, më tepër se sa për ngritjen e trofeut, bujë ka bërë festa e çmendur e lojtarit Aleksander...

FOTO+VIDEO/ Festa e çmendur, futbollisti norvegjez zhvishet nudo në skenë pas fitimit të Kupës

para 11 muajve - Syri

Në Norvegji, skuadra e Lilestrom fitoi Kupën e Norvegjisë, pasi mposhti në finale Sarpsborg 08, me rezultatin 3-2. Por, më tepër se sa për ngritjen e trofeut, bujë ka bërë festa e çmendur e lojtarit Aleksander...

Festa e çmendur, futbollisti norvegjez zhvishet nudo në skenë pas fitimit të Kupës (Foto/ Video)

para 11 muajve - Gazeta Liria

Në Norvegji, skuadra e Lilestrom fitoi Kupën e Norvegjisë, pasi mposhti në finale Sarpsborg 08, me rezultatin 3-2. Por, më tepër se sa për ngritjen e trofeut, bujë ka bërë festa e çmendur e lojtarit Aleksander...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK