http://kariera.mk

ANULOHET SEANCA PËR RASTIN “TOTAL”. KËRKOHET INCIZIMI I TË GJITHA PROCESEVE GJYQËSORE

para 10 muajve - TV21

Seanca gjyqësore për rastin “Total” të PSP-së në të cilin për fshehje tatimi akuzohet gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas, është anuluar. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet në mënyrë plotësuese....

Është shtyrë seanca për rastin “Total’

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Pas kërkesës së avokatëve të Dragan Pavloviq Latas, seanca për rastin “ Total” është shtyrë, ata kanë kërkuar të xhirohet seanca, transmeton Zhurnal. Gjykatësja Sofçe Gavrilova Efremova...

Anulohet seanca për rastin "Total"

para 10 muajve - Gazeta Express

Seanca gjyqësore për rastin “Total” të PSP-së në të cilin për fshehje tatimi akuzohet gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas, është anuluar, transmeton Express. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet...

Anulohet seanca gjyqësore për rastin “Total”

para 10 muajve - Aktuale

Seanca gjyqësore për rastin “Total” të PSP-së në të cilin për fshehje tatimi akuzohet gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas, është anuluar. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet në mënyrë plotësuese....

Shtyhet rasti “Total”, Latas tani kërkon të incizohet

para 10 muajve - Medial

Seanca për lëndën “Total” të PSP-së ku dyshohet Dragan Pavloviq- Latas është shtyrë. Data e mbajtjes së seancës së re tek duhet caktohet. Mbrojtësit e Latasit, avokatët Anita Begova dhe Svetlana Saviq...

Shtyhet seanca për lëndën “Total”

para 10 muajve - Tetova Sot

Seanca për lëndën “Total” të PSP-së në të cilën për evazion tatimor dyshohet gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re gjyqësore duhet të caktohet në mënyrë shtesë....

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Ka filluar gjykimi për Dragan Pavlloviq – Llatas, i cili akuzohet për fshehje tatimi dhe dëmtim të buxhetit të shtetit. Me kërkesë të avokatit mbrojtësë dhe të gazetarit Llatas, gjykata...

Rasti "Total", avokatja e Llatas kërkoi përjashtimin e kameramanëve nga seanca

para 10 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale për sot mbahet seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas, transmeton Express. Pas kërkesës të avokatës së gazetarit...

Llatas nuk i lejoi gazetarët që ta inçizojnë në seancë

para 10 muajve - Telegrafi

Ka filluar gjykimi i gazetarit kotraverz Dragan Pavlloviq – Llatas, i cili akuzohet për fshehje tatimi dhe dëmtim të buxhetit të shtetit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Me kërkesë të avokatit mbrojtësë dhe...

Rasti “Total”: Llatasi dhe avokatja e tij nuk duan të inçizohen sot në seancë

para 10 muajve - Tetova Sot

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas, i cili është sot është ulur në bankën e të akuzuarve për akuzat për evazion fiskal, nuk deshi të inçizohej nga ana e mediave. Ai dhe avokati i tij kërkuan nga gjykatësi...

Rasti “Total”: Llatasi dhe avokatja e tij nuk duan të inçizohen sot në seancë

para 10 muajve - Portalb

Në Gjykatën Penale për sot mbahet seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Pas kërkesës të avokatës së gazetarit dhe redaktorit,...

Latas në gjyq- nuk lejon incizimin e seancës

para 10 muajve - Medial

Me kërkesë të avokates së gazetarit dhe redaktorit Dragan Pavloviq- Latas, gjykata nuk ka lejuar që kameramanët të xhirojnë seancën e sotme për rastin “Total” ku Latas ngarkohet për fshehje tatimi. Gjykatësja...

Llatas nuk lejon të filmohet në bankën e të akuzuarve

para 10 muajve - Aktuale

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas, i cili është sot është ulur në bankën e të akuzuarve për akuzat për evazion fiskal, nuk deshi të filmohej nga ana e mediave. Ai dhe avokati i tij kërkuan nga gjykatësi...

Në Gjykatën Penale seancë për "Total"

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën "Total" të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar...

Llahtas sërish në bankën e të akuzuarve, për çfarë do të japë llogari tani ?

para 10 muajve - Gazeta Express

Gazetari kontraverz Dragan Pavlloviq – Llatas do të paraqitet në gjykatë si i akuzuar në lëndën ”Total” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), transmeton Express. Ai është i dyshuar për fshehje tatimi....

Llatas nuk i lejoi gazetarët që ta inçizojnë në seancë

para 10 muajve - Antpress

Ka filluar gjykimi i gazetarit kotraverz Dragan Pavlloviq – Llatas, i cili akuzohet për fshehje tatimi dhe dëmtim të buxhetit të shtetit Me kërkesë të avokatit mbrojtësë dhe të gazetarit Llatas, gjykata...

Rasti “Total”: Llatasi dhe avokatja e tij nuk duan të inçizohen sot në seancë

para 10 muajve - Shenja

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas, i cili është sot është ulur në bankën e të akuzuarve për akuzat për evazion fiskal, nuk deshi të inçizohej nga ana e mediave. Ai dhe avokati i tij kërkuan nga gjykatësi...

Llatas edhe sot në gjykatë

para 10 muajve - Ina

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për fshehje tatimi është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Llatas në hall, nuk lejon të filmohet në bankën e të akuzuarve

para 10 muajve - Lajm

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas, i cili sot është është ulur në bankën e të akuzuarve për akuzat për evazion fiskal, nuk deshi të filmohej nga ana e mediave. Ai dhe avokati i tij kërkuan nga gjykatësi...

Llatas përsëri para gjyqit, do të jep llogari për fshehje tatimi

para 10 muajve - Telegrafi

Gazetari kontraverz Dragan Pavlloviq – Llatas do të paraqitet në gjykatë si i akuzuar në lëndën ”Total” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Ai është i dyshuar për fshehje...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Almakos

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Indeks.mk

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për fshehje tatimi është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Alsat-M

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për fshehje tatimi është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Portalb

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Almakos

Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet seanca për lëndën “Total” të PSP-së, ku është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Latas për fshehje të tatimit. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç konstatoi...

Sot do të mbahet seanca për rastin 'Total'

para 10 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Aktuale

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për fshehje tatimi është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Llatas edhe në gjykatë ‘bën’ show, nuk i lejon gazetarët të inçizojnë!

para 10 muajve - Fol

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas dhe avokatja e tij, në seancën e sotme për rastin ‘Total’ kërkuan nga gjykatësja që tu ndalojë gazetarëve të inçizojnë para fillimit të gjykimit. Gjykatësja e miratoi kërkesën...

Seancë për rastin “Total”, sot në Gjykatën Penale

para 10 muajve - Medial

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Në Gjykatën Penale seancë për “Total”

para 10 muajve - Shenja

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Llatas sot gjykohet për rastin ‘Total’

para 10 muajve - Fol

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për lëndën “Total” të PSP, në të cilën për invazion fiskal është i dyshuar gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas. Seanca e kaluar ishe anuluar për shkak se, siç...

Gazetari del para gjyqit për fshehje tatimi

para 10 muajve - Sovrani

Gazetari kontraverz Dragan Pavlloviq – Llatas do të paraqitet në gjykatë si i akuzuar në lëndën ”Total” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Ai është i dyshuar për fshehje...

Gazetari del para gjyqit për fshehje tatimi

para 10 muajve - Insajderi

Gazetari kontraverz Dragan Pavlloviq – Llatas do të paraqitet në gjykatë si i akuzuar në lëndën ”Total” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Ai është i dyshuar për fshehje...

Promovohen procedura të thjeshtëzuara për tatimin personal në Maqedoni

para 11 muajve - Telegrafi

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për tatimin personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit dhe personat fizik. Projekti është implementuar në...

DAP me procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - TV Koha

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë. Projekti...

DAP, procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Ina

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për tatimin personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit dhe personat fizik. Projekti është implementuar në...

DAP, procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Alsat-M

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për tatimin personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit dhe personat fizik. Projekti është implementuar në...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Almakos

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë. projekti...

DAP me procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Gazeta Express

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë. Projekti...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Medial

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë. projekti...

DAP, procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Almakos

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për tatimin personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit dhe personat fizik. Projekti është implementuar në...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Aktuale

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë. Projekti...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit - persona...

SHTYHET SEANCA PËR LATASIN, S’JANË CAKTUAR PËRFAQËSUESIT E KOMPANIVE

para 11 muajve - TV21

Fillimi i seancës kryesore në rastin “Total” ne te cilen  i akuzuar është Dragan Pavloviq- Latas është shtyrë për të enjten, pasi për dy firmat e apostrofuara, pronar i së cilës është Latas nuk është caktuar...

Llatas kërkon nga gjykata raport të njejtë si për Zaevin

para 11 muajve - Tetova Sot

Dragan Pavloviq Llatas, i dyshuari i parë në rastin “Total” të PSP-së për evazion tatimor, pas seancës së parë të shtyrë sot nga marrja e parë në pyetje tha se kërkon që gjykata të sillet në rastin e tij...

Anulohet seanca e rastit “Total”, ky është komenti i Llatasit

para 11 muajve - Gazeta Express

Asnjë përfaqësues nga dy kompanitë “Mediamaks” dhe “Total Media Centar”, të akuzuar në rastin “Total”, pronar dhe drejtues i të cilëve është gazetari Dragan Pavloviq Llatas, nuk ishte i pranishëm në seancën...

Anulohet seanca e rastit “TOTAL”, ky është komenti i Llatasit

para 11 muajve - Almakos

Asnjë përfaqësues nga dy kompanitë “Mediamaks” dhe “Total Media Centar”, të akuzuar në rastin “Total”, pronar dhe drejtues i të cilëve është gazetari Dragan Pavloviq Llatas, nuk ishte i pranishëm në seancën...

Anulohet seanca e rastit “TOTAL”, ky është komenti i Llatasit

para 11 muajve - Lajm

Asnjë përfaqësues nga dy kompanitë “Mediamaks” dhe “Total Media Centar”, të akuzuar në rastin “Total”, pronar dhe drejtues i të cilëve është gazetari Dragan Pavloviq Llatas, nuk ishte i pranishëm në seancën...

Anulohet seanca e rastit “Total”, ky është komenti i Llatasit

para 11 muajve - Shenja

Asnjë përfaqësues nga dy kompanitë “Mediamaks” dhe “Total Media Centar”, të akuzuar në rastin “Total”, pronar dhe drejtues i të cilëve është gazetari Dragan Pavloviq Llatas, nuk ishte i pranishëm në seancën...

Llatas kërkon nga gjykata raport të njejtë si për Zaevin

para 11 muajve - Aktuale

Dragan Pavloviq Llatas, i dyshuari i parë në rastin “Total” të PSP-së për evazion tatimor, pas seancës së parë të shtyrë sot nga marrja e parë në pyetje tha se kërkon që gjykata të sillet në rastin e tij...

Shtyhet seanca për rastin “Total”

para 11 muajve - MRT

Shtyhet seanca e parë për rastin “Total” për 7 dhjetor, ku i akuzuar është Dragan Pavlloviq - Llatas nën veprën penale “fshehje të tatimit”... Arsyeja e shtyrjes së seancës, sipas gjykatës, është sepse...

SHTYHET SEANCA PËR LATASIN. S’JANË CAKTUAR PËRFAQËSUESIT E KOMPANIVE

para 11 muajve - TV21

Fillimi i seancës kryesore në rastin “Total” ne te cilen  i akuzuar është Dragan Pavloviq- Latas është shtyrë për të enjten, pasi për dy firmat e apostrofuara, pronar i së cilës është Latas nuk është caktuar...

Llatas kërkon nga gjykata raport të njejtë si për Zaevin

para 11 muajve - Almakos

Dragan Pavloviq Llatas, i dyshuari i parë në rastin “Total” të PSP-së për evazion tatimor, pas seancës së parë të shtyrë sot nga marrja e parë në pyetje tha se kërkon që gjykata të sillet në rastin e tij...

Llatas: Ajo që vlen për Zaevin të vlejë edhe për mua

para 11 muajve - Tetova Sot

“Ndodhi ajo që nuk e prisja. Ne kemi gjykatës pa përvojë. Morëm vlerësim të një aktakuze, gjegjësisht heqja e bombave, të njëjtën gjë që kërkoi Zoran Zaev. Për të është miratuar ndërsa për mua është refuzuar....

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK