http://kariera.mk

SEANCË PËR RASTIN “DHUNA NË QENDËR”. GRUEVSKI GJYKOHET NË PRANI TË KAMERAVE

para 7 muajve - TV21

Në Gjykatën Penale po mbahet seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër”, e cila po xhirohet nga dy kamera.  Në seancë u paraqitën VMRO-DPMNE Nikolla Greuvski, ish ministri i Transportit...

Shtyhet seanca për rastin "Dhuna në Qendër"

para 7 muajve - Albeu

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së " Dhuna në Qendër " që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancën e mëhershme...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

para 7 muajve - Ina

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

para 7 muajve - Aktuale

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

Ka filluar gjykimi i Gruevskit në prani të dy kamerave

para 7 muajve - Telegrafi

Është duke u zhvilluar gjykimi për lëndën ”Dhuna në Qendër”, ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, deputetja Daniela Rangellova, etj, përcjell Telegrafi Maqedoni. Kësaj radhe seanca është...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski për së pari herë gjykohet në prani të kamerave

para 7 muajve - Portalb

Pasi dje në rastin “ Traektorja ” seanca u shty për shkak të mungesës së mjeteve të incizimit, sot në rastin “ Dhuna në Qendër ” apo “Shuplakat” të akuzuarit e njëjtë, ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

para 7 muajve - Tetova Sot

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

Shtyhet seanca për “Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Medial

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër” që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancat paraprake, siç...

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Seanca për lëndën e PSP-së "Shuplaka" që sot duheshte të mbahet në Gjykatën Penale është anuluar, transmeton Zhurnal. Data për mbajtjen e seancës tjetër për këtë lëndë do të kumtohet...

Ka filluar gjykimi i Gruevskit në prani të dy kamerave

para 7 muajve - Almakos

Në Gjykatën Penale sot mbahet seancë për rastin “shuplakat” në të cilin të akuzuar janë lideri i VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryeministër Nikolla Gruveski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski,...

Shtyhet seanca për rastin ‘Dhuna në Qendër’

para 7 muajve - Gazeta Express

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së ‘Dhuna në Qendër’ që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht, transmeton Express. Në seancën...

Ish kryeministri Gruevski arrin në gjykatë për "Shuplakat"

para 7 muajve - Gazeta Express

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka arritur në Gjykatën Penale ku po merret në pyetje në lidhje me rastin “Shuplakat” të Prokurorisë Speciale Publike, transmeton Express. Në Gjykatën Penale,...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - TV Koha

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Shtyhet seanca për “Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Tetova Sot

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër” që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancat paraprake, siç...

Vazhdon gjykimi për rastin "Shuplaka"

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së "Shuplaka" sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, siç publikoi MIA, faj për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të...

Anulohet seanca për rastin “Dhuna në Qendër”

para 7 muajve - Shenja

Seanca për rastin e PSP-së “Dhuna në Qendër”, apo e njohur ndryshe si “Shuplakat”, që sot duhej të mbahet është anuluar. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet në mënyrë shtesë. Në këtë lëndë...

Gruevski arrin në Gjykatë për rastin “Shuplakat”

para 7 muajve - Shenja

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka arritur në Gjykatën Penale ku po merret në pyetje në lidhje me rastin “Shuplakat” të Prokurorisë Speciale Publike. Në Gjykatën Penale, në rastin “Shuplakat”...

Gruevski dhe Janakieski sërish në gjyq, dëshmon Zhernovski

para 7 muajve - Medial

Seancë e re për lëndën e PSP-së “Dhunë në Qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Deri ani dy veta e kanë pranuar fajin për ndodhitë në komunën Qendër në qershor 2013, të akuzuarit Tomisllav Lazarov...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski dhe Janakieski edhe sot do të përballen me “bomba”

para 7 muajve - Ina

Ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski dhe ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dje i shpëtuan trupit gjykues të rastit “ Traektorja ” kurse sot sërish do të duhen të përballen...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski dhe Janakieski edhe sot do të përballen me “bomba”

para 7 muajve - Portalb

Ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski dhe ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dje i shpëtuan trupit gjykues të rastit “ Traektorja ” kurse sot sërish do të duhen të përballen...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për "Dhunën në Qendër"

para 7 muajve - Albeu

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së " Dhuna në qendër " sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

para 7 muajve - Indeks.mk

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Vazhdon gjykimi për lëndën "Dhuna në qendër"

para 7 muajve - Gazeta Express

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale.Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

para 7 muajve - Alsat-M

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale.Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Shtyhet seanca për ‘Dhuna në Qendër’

para 7 muajve - Fol

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së ‘Dhuna në Qendër’ që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht, përcjell Fol. AIM bën të...

Vazhdon gjykimi për “shuplakat”

para 7 muajve - Almakos

Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet seancë për rastin “shuplakat” në të cilin të akuzuar janë lideri i VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryeministër Nikolla Gruveski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Telegrafi

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

para 7 muajve - Aktuale

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - AlbPortali

Loading... Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Fakti Ditor

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Antpress

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër” Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme Tomisllav Llazarov dhe Jordan...

Gruevski sot në karrigen e fajtorit

para 7 muajve - Fol

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski sot do të duhet të ulet në karrigen e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”. AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme Tomisllav Llazarov dhe Jordan Ristevski...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

para 7 muajve - Sovrani

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Shtyhet seanca për “Trajektoren”

para 7 muajve - RTV 21

Seanca u anulua pasi Millanov kërkoi që nga gjykata që në seancë të ketë mjete audio-vizuale për incizim “Atë që kemi bërë ne, të njëjtën po e bënë edhe LSDM, ndërsa ne po akuzohem e ata jo” – kështu tha...

SHTYHET SEANCA PËR “TRAJEKTOREN”, GRUEVSKI: ATË QË KEMI BËRË NE, PO E BËN EDHE LSDM

para 7 muajve - TV21

“Atë që kemi bërë ne, të njëjtën po e bënë edhe LSDM, ndërsa ne po akuzohem e ata jo” – kështu tha ish-kryeministri Nikolla Gruevski në lidhje me rastin Trajektorja. Për këtë lëndë, ai sot erdhi në seancë,...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofonë dhe kamerë

para 7 muajve - Tetova1

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofon dhe kamerë

para 7 muajve - Gazeta Express

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofon dhe kamerë

para 7 muajve - Shenja

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

“Trajektorja”, mbrojtja kërkon xhirimin e seancave

para 7 muajve - Alsat-M

Gjykata do të ketë 12 ditë kohë për të siguruar kushte për regjistrimin e seancës për rastin “Trajektorja”. Gjykimi i sotëm është shtyrë për më 18 dhjetor pasi avokatët e të pandehurve kërkuan regjistrim...

Shtyhet gjykimi për rastin "Traektorja"

para 7 muajve - Gazeta Express

Gjykimi për lëndën "Trajektorja" nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti... Të akuzuarit në këtë lëndë - ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

"Trajektorja", shtyhet gjykimi për 18 dhjetor

para 7 muajve - MRT

Gjykimi për lëndën "Trajektorja" nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti... Të akuzuarit në këtë lëndë - ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri...

Shtyhet edhe një seancë ku akuzohet Gruevski

para 7 muajve - InfoShqip

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

para 7 muajve - Ina

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor, kam punuar njëjtë siç vepron LSDM-ja tani

para 7 muajve - Telegrafi

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse, përcjell Telegrafi...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor, kam punuar njëjtë siç vepron LSDM-ja tani

para 7 muajve - Antpress

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse Ai shprehet se gjithçka...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

para 8 muajve - Albeu

Seancës e sotme për rastin e PSP-së "Trajektorja", është anuluar pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

GJYKIMI PËR LËNDËN “TRAJEKTORJA” ANULOHET PËR MË 18 DHJETOR

para 8 muajve - TV21

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Aktuale

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Rasti “Traektorja”, Gruevski sot “shpëtoi” nga trupi gjykues

para 8 muajve - Portalb

Seanca që u prit të mbahet sot për rastin “ Traektorja ” është shtyrë për më 18 dhjetor për shkak të mungesës së mjeteve për incizim audio- vizual të seancës, njofton Portalb.mk . Avokati Elenko Millanov...

GRUEVSKI: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

para 8 muajve - Medial

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Gjykimi për "Traektoren" është shtyrë  për më 18 dhjetor. Në këtë lëndë të akuzuar janë ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Gjykimi për "Traektoren" është shtyrë  për më 18 dhjetor. Në këtë lëndë të akuzuar janë ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Telegrafi

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - TV Koha

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të...

Gruevski, Janakieski, Peshevski dhe Georgievski janë në gjykatë, seanca pritet të fillojë

para 8 muajve - TV Koha

Ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, kanë arritur në Gjykatën Penale të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të akuzuar në lëndën...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

para 8 muajve - Tetova1

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Medial

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

para 8 muajve - Lajm

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Fillon sot gjykimi për rastin “Traektorja”,

para 8 muajve - Alsat-M

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Gruevski, Janakieski, Peshevski dhe Georgievski janë në gjykatë, seanca pritet të fillojë

para 8 muajve - Telegrafi

Ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, kanë arritur në Gjykatën Penale të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të akuzuar në lëndën...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

para 8 muajve - Tetova Sot

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Tetova Sot

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Gruevski: Diçka për të cilën akuzohem unë dikur e ka bërë Qeveria e LSDM-së

para 8 muajve - Shenja

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Antpress

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

para 8 muajve - TV Koha

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Rasti "Traektorja", ish-pjesëtar të qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

para 8 muajve - Albeu

Në Gjykatën Penale ka filluar gjykimi për rastin “ Traektorja ” në të cilin i akuzuar është ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski , ish ministri i Transportit...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Tetova1

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Seanca gjyqësore për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

para 8 muajve - Shenja

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

Rasti “Traektorja”, ish pjesëtar të Qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën "Traektorja" në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

para 7 muajve - AlbPortali

Loading... Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor

para 7 muajve - Periskopi

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse, përcjell Telegrafi...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

para 7 muajve - Fakti Ditor

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Të akuzuarit për “Traektoren” erdhën në Gjykatën Penale

para 8 muajve - Tetova Sot

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dhe ish-drejtori i Agjencisë për rrugë shtetërore, Lupço Georgievski,...

Gruevski sot ‘shpëtoi’ nga gjykata për rastin ‘Trajektorja’

para 7 muajve - Fol

Në Gjykatën Penale sot u mbajt seanca gjyqësore për lëndën ‘Trajektorja’ në PSP, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit...

Fillon gjykimi për rastin "Traektorja"

para 8 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Rasti “Traektorja”, ish pjesëtar të Qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

para 8 muajve - Portalb

Në Gjykatën Penale ka filluar gjykimi për rastin “ Traektorja ” në të cilin i akuzuar është ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish ministri i Transportit dhe...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

para 8 muajve - Antpress

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri...

Fillon gjykimi për “Traektoren”

para 8 muajve - Medial

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Fillon gjykimi për “Traektoren”

para 8 muajve - Aktuale

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

para 8 muajve - Telegrafi

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

para 8 muajve - Fakti Ditor

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Fillon gjykimi për rastin ‘Trajektorja’, Gruevski akuzohet për dëmtim të buxhetit të shtetit prej 155 milionë euro

para 8 muajve - Fol

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën ‘Trajektorja’ në PSP, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit...

Sot fillon gjykimi për lëndën “Trajektorja”, mes të cilëve i akuzuar është edhe Gruevski

para 8 muajve - Sovrani

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

para 8 muajve - Insajderi

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

Gruevski nesër në gjykatë për rrugët kineze

para 8 muajve - Aktuale

Në gjykatën penale nesër nis seanca për lëndën ‘Trajektorja’ , ku janë të akuzuar ish kryeministri Nikolla Gruevski, zv/kryeministri Vlladimir Peshevski, ish ministri I transportit dhe lidhjeve Mile Janakievski...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK