http://kariera.mk

Gruevski: Është absurd gjykimi që na bëhet neve

më 12.2017 - Gazeta Express

Sot u mbajt seanca e radhës për lëndën ”Dhunë në Qendër” ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Daniela Rangellova, Mile Janakieski dhe disa të tjerë. Ashtu siç u kërkua, seanca e sotme u inçizua nga dy...

Gruevski në gjykatë për “shuplakat”

më 12.2017 - RTV 21

Gruevski, seancën e sotme e vlerësoi si përndjekje politike ndaj tij Duke u përgjigjur pyetjeve të PPS-së, ish kryetari i Qendrës, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme, tha se ka vërejtur komunikim ndërmjet...

GRUEVSKI NË GJYKATË PËR “SHUPLAKAT”, FETAI: AI MUND TË DËNOHET ME 5 VJET BURG

më 12.2017 - TV21

Duke u përgjigjur pyetjeve të PPS-së, ish kryetari i Qendrës, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme, tha se ka vërejtur komunikim ndërmjet këshilltarëve të VMRO-DPMNE-së dhe turmës e cila ka protestuar....

Fetai flet për dhunën e Gruevskit

më 12.2017 - Albeu

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai , pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën "Dhuna në Qendër", tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale "dhunë" sipas Kodit penal, ku është parashikuar...

Gruevski: Është absurd gjykimi që na bëhet neve

më 12.2017 - Tetova Sot

Sot u mbajt seanca e radhës për lëndën ”Dhunë në Qendër” ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Daniela Rangellova, Mile Janakieski dhe disa të tjerë, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ashtu siç u kërkua, seanca...

Fetai flet për dhunën e Gruevskit

më 12.2017 - Aktuale

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Dhuna në Qendër”, tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale “dhunë” sipas Kodit penal, për çka është paraparë...

Rasti “Dhuna në Qendër”, Zhernovski: Drejtësia po vjen ngadalë dhe sigurt

më 12.2017 - MRT

Gjykimi për rastin “Dhuna në Qendër” ka vazhduar me dëgjimin e dëshmisë..... Gjykimi për rastin “Dhuna në Qendër” ka vazhduar me dëgjimin e dëshmisë së ish-kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovskit....

“Shuplakat”, seanca gjyqësore xhirohet me dy kamera

më 12.2017 - Alsat-M

Gjykimi për “shuplakat e urdhëruara në Qendër” u filmua me dy kamera. Gjykata e plotësoi dëshirën e avokatëve dhe të pandehurve, seanca të regjistrohet në mënyrë vizuale dhe me ton. Sot dëshmoi Andrej...

Gruevski: Është absurd gjykimi që na bëhet neve

më 12.2017 - Aktuale

Sot u mbajt seanca e radhës për lëndën ”Dhunë në Qendër” ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Daniela Rangellova, Mile Janakieski dhe disa të tjerë, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ashtu siç u kërkua, seanca...

Gruevski: Është absurd gjykimi që na bëhet neve

më 12.2017 - Telegrafi

Sot u mbajt seanca e radhës për lëndën ”Dhunë në Qendër” ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Daniela Rangellova, Mile Janakieski dhe disa të tjerë, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ashtu siç u kërkua, seanca...

Seanca e rastit “Shuplakat”, përplasje mes Fatime Fetait dhe Nikolla Gruevskit

më 12.2017 - Ina

Seanca e sotme gjyqësore e rastit “Shuplakat” ku ndër dhjetëra të akuzuarit është edhe ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski ka përplasur këtë të fundit me prokuroren Speciale, Fatime Fetai për...

Gruevski: Po bëhet gjykim absurd ndaj neve

më 12.2017 - Gazeta Express

Sot u mbajt seanca e radhës për lëndën ”Dhunë në Qendër” ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Daniela Rangellova, Mile Janakieski dhe disa të tjerë. Ashtu siç u kërkua, seanca e sotme u inçizua nga dy...

Seanca e rastit “Shuplakat”, përplasje mes Fatime Fetait dhe Nikolla Gruevskit

më 12.2017 - Portalb

Seanca e sotme gjyqësore e rastit “ Shuplakat ” ku ndër dhjetëra të akuzuarit është edhe ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka përplasur këtë të fundit me prokuroren Speciale, Fatime Fetai...

Fatime Fetai tregon me sa vite burg do të dënohet Nikolla Gruevski

më 12.2017 - Lajm

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Dhuna në Qendër”, tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale “dhunë” sipas Kodit penal, për çka është paraparë...

Fetai: Gruevski është akuzuar për dhunë, avokatët zvarrisin

më 12.2017 - Lajm

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Dhuna në Qendër”, tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale “dhunë” sipas Kodit penal, për çka është paraparë...

Dëshmia e Zhernovskit: Jetën e kisha në rrezik

më 12.2017 - Medial

Ish kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski në pyetjen e prokurores Fatime Fetai tha se turma ka qenë e dhunshme dhe se edhe tjerët që kanë qenë në barakë në komunë, kanë ndjerë frikë dhe pasiguri...

Gjykimi për "Dhunën në Qendër" do të vazhdojë më 18 dhjetor

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Gjykimi për lëndën e PSP-së "Dhunë në Qendër" do të vazhdojë më 18 dhjetor, kumtoi gjykatësja Tatjana Mihajllova pas seancës së sotme në të cilën dëshmoi ish-kryetari i komunës Qendër,...

Gjykimi për “Dhunë në Qendër” do të vazhdojë më 18 dhjetor

më 12.2017 - Medial

Gjykimi për lëndën e PSP-së “Dhunë në Qendër” do të vazhdojë më 18 dhjetor, kumtoi gjykatësja Tatjana Mihajllova pas seancës së sotme në të cilën dëshmoi ish-kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski....

Fetai: Gruevski është akuzuar për dhunë, avokatët zvarrisin

më 12.2017 - Almakos

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Dhuna në Qendër”, tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale “dhunë” sipas Kodit penal, për çka është paraparë...

Fetai: Gruevski është akuzuar për dhunë, avokatët zvarrisin

më 12.2017 - Tetova Sot

Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, pas seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Dhuna në Qendër”, tha se Nikolla Gruevski është i akuzuar për vepër penale “dhunë” sipas Kodit penal, për çka është paraparë...

“Dhuna në Qendër”, Fetai demanton Gruevskin

më 12.2017 - Medial

Për dallim të pohimeve të liderit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski se ai dhe të tjerët gjykohen për disa dritare të thyera në komunën Qendër, prokurorja Fatime Fetai në deklaratën për media ka rikujtuar...

Gjykimi për “Dhunën në Qendër” xhirohet me kamerë dore

më 12.2017 - Medial

Seanca e sotme gjyqësore për rastin “Dhunë në Qendër” në Gjykatën penale xhirohet me kamera. Gjykatësja Tatjana Mihajlova në fillim të seancës deklaroi se gjykimi xhirohet me kamera dore, por vetëm xhirim...

Zhernovski identifikoi dhunuesit në Gjykatë

më 12.2017 - Gazeta Express

Ish kryetari I komunës qendër Andrej Zhernovski sot ka dëshmuar në gjykatë për rastin ‘Shuplakat’. Gjykimi është ndërprerë pasiqë e akuzuara Daniella Rangellova ka pasur obligime. Zhernovski tha se në...

Rasti “Shuplakat”, dëshmon Zhernovski, Gruevski fajëson politikën

më 12.2017 - Shenja

Ish kryetari i Komunës Qendër Andrej Zhernovski dha deklaratë para gjykatës si dëshmitar i dhunës në këtë komunë në vitin 2013, kur po votoheshin planet e detajuara urbanistike. Zhernovski u pyet për rolin...

Zhernovski identifikon dy dhunues në gjykatë

më 12.2017 - Aktuale

Ish kryetari I komunës qendër Andrej Zhernovski sot ka dëshmuar në gjykatë për rastin ‘Shuplakat’, përcjell Aktuale.mk. Gjykimi është ndërprerë pasiqë e akuzuara Daniella Rangellova ka pasur obligime....

Sipas dëshirës së Gruevskit, seanca gjyqësore inçizohet me 2 kamera

më 12.2017 - Lajm

Gjykimi për “shuplakat e urdhëruara në Qendër” u filmua me dy kamera. Gjykata e plotësoi dëshirën e avokatëve dhe të pandehurve, seanca të regjistrohet në mënyrë vizuale dhe me ton. Sot dëshmoi Andrej...

SEANCË PËR RASTIN “DHUNA NË QENDËR”. GRUEVSKI GJYKOHET NË PRANI TË KAMERAVE

më 12.2017 - TV21

Në Gjykatën Penale po mbahet seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër”, e cila po xhirohet nga dy kamera.  Në seancë u paraqitën VMRO-DPMNE Nikolla Greuvski, ish ministri i Transportit...

Shtyhet seanca për rastin "Dhuna në Qendër"

më 12.2017 - Albeu

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së " Dhuna në Qendër " që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancën e mëhershme...

Ka filluar gjykimi i Gruevskit në prani të dy kamerave

më 12.2017 - Telegrafi

Është duke u zhvilluar gjykimi për lëndën ”Dhuna në Qendër”, ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, deputetja Daniela Rangellova, etj, përcjell Telegrafi Maqedoni. Kësaj radhe seanca është...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

më 12.2017 - Ina

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski për së pari herë gjykohet në prani të kamerave

më 12.2017 - Portalb

Pasi dje në rastin “ Traektorja ” seanca u shty për shkak të mungesës së mjeteve të incizimit, sot në rastin “ Dhuna në Qendër ” apo “Shuplakat” të akuzuarit e njëjtë, ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

më 12.2017 - Aktuale

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Seanca për lëndën e PSP-së "Shuplaka" që sot duheshte të mbahet në Gjykatën Penale është anuluar, transmeton Zhurnal. Data për mbajtjen e seancës tjetër për këtë lëndë do të kumtohet...

Gjykimi për “Dhunë në Qendër” do të vazhdojë më 18 dhjetor

më 12.2017 - Tetova Sot

Gjykimi për lëndën e PSP-së “Dhunë në Qendër” do të vazhdojë më 18 dhjetor, kumtoi gjykatësja Tatjana Mihajllova pas seancës së sotme në të cilën dëshmoi ish-kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski....

Shtyhet seanca për “Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Medial

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër” që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancat paraprake, siç...

Shtyhet seanca për rastin ‘Dhuna në Qendër’

më 12.2017 - Gazeta Express

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së ‘Dhuna në Qendër’ që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht, transmeton Express. Në seancën...

Gruevski: Askush nuk e ka goditur Zhernovskin, kjo që po ndodh është absurde

më 12.2017 - Shenja

Pas mbarimit të seancës për dhunën në komunën Qendër, i akuzuari Nikolla Gruevski deklaroi se për të ky gjykim është absurd. “Ne jemi në përndjekje politike sepse në shekullin 21 po shkojmë në gjyq për...

Ish kryeministri Gruevski arrin në gjykatë për "Shuplakat"

më 12.2017 - Gazeta Express

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka arritur në Gjykatën Penale ku po merret në pyetje në lidhje me rastin “Shuplakat” të Prokurorisë Speciale Publike, transmeton Express. Në Gjykatën Penale,...

Gjykimi për “Dhunën në Qendër” xhirohet me kamerë dore

më 12.2017 - Tetova Sot

Seanca e sotme gjyqësore për rastin “Dhunë në Qendër” në Gjykatën penale xhirohet me kamera. Gjykatësja Tatjana Mihajlova në fillim të seancës deklaroi se gjykimi xhirohet me kamera dore, por vetëm xhirim...

Vazhdon gjykimi për rastin "Shuplaka"

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së "Shuplaka" sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, siç publikoi MIA, faj për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - TV Koha

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Gruevski në telefon derisa Zhernovski dëshmoi, reagon prokurorja Fetai

më 12.2017 - Tetova Sot

I akuzuari ish-kryeministri i Nikolla Gruevski, është marr me telefonin e tij gjatë dëshmisë së ish kryetarit të Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën Penale. Prokurorja...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski dhe Janakieski edhe sot do të përballen me “bomba”

më 12.2017 - Portalb

Ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski dhe ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dje i shpëtuan trupit gjykues të rastit “ Traektorja ” kurse sot sërish do të duhen të përballen...

Gruevski dhe Janakieski sërish në gjyq, dëshmon Zhernovski

më 12.2017 - Medial

Seancë e re për lëndën e PSP-së “Dhunë në Qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Deri ani dy veta e kanë pranuar fajin për ndodhitë në komunën Qendër në qershor 2013, të akuzuarit Tomisllav Lazarov...

Rasti “Shuplakat”, Gruevski dhe Janakieski edhe sot do të përballen me “bomba”

më 12.2017 - Ina

Ish kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski dhe ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dje i shpëtuan trupit gjykues të rastit “ Traektorja ” kurse sot sërish do të duhen të përballen...

Fetai: Aktakuza është shumë e qartë, Gruevski është fajtor!

më 12.2017 - Fol

Prokurorja Speciale Publike, Fatime Fetai, pas përfundimit të seancës kryesore në rastin ”Shuplaka”, tha se ishte i kënaqur me rezultatin e seancës, pasi që më në fund kishte filluar diskutimi kryesor,...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

më 12.2017 - Alsat-M

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale.Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për "Dhunën në Qendër"

më 12.2017 - Albeu

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së " Dhuna në qendër " sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

më 12.2017 - Indeks.mk

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Telegrafi

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Vazhdon gjykimi për lëndën "Dhuna në qendër"

më 12.2017 - Gazeta Express

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale.Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Shtyhet seanca për “Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Tetova Sot

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër” që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht. Në seancat paraprake, siç...

Anulohet seanca për rastin “Dhuna në Qendër”

më 12.2017 - Shenja

Seanca për rastin e PSP-së “Dhuna në Qendër”, apo e njohur ndryshe si “Shuplakat”, që sot duhej të mbahet është anuluar. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet në mënyrë shtesë. Në këtë lëndë...

Vazhdon gjykimi për “Dhunën në qendër”

më 12.2017 - Aktuale

Seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në qendër” sot duhet të mbahet në Gjykatën penale. Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendër në qershor të vitit 2013 pranuan i akuzuari...

Gruevski arrin në Gjykatë për rastin “Shuplakat”

më 12.2017 - Shenja

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka arritur në Gjykatën Penale ku po merret në pyetje në lidhje me rastin “Shuplakat” të Prokurorisë Speciale Publike. Në Gjykatën Penale, në rastin “Shuplakat”...

Shtyhet seanca për ‘Dhuna në Qendër’

më 12.2017 - Fol

Seanca e re gjyqësore për lëndën e PSP-së ‘Dhuna në Qendër’ që sot duhej të mbahet në Gjykatën Penale është shtyrë. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet plotësisht, përcjell Fol. AIM bën të...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - AlbPortali

Loading... Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Fakti Ditor

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Antpress

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër” Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme Tomisllav Llazarov dhe Jordan...

Gruevski sot në karrigen e fajtorit

më 12.2017 - Fol

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski sot do të duhet të ulet në karrigen e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”. AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme Tomisllav Llazarov dhe Jordan Ristevski...

Gruevski sërish në gjykatë, kësaj radhe për ”Dhunën në Qendër”

më 12.2017 - Sovrani

Edhe sot, lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski do të duhet të ulet në bankën e të akuzuarve për lëndën ”Dhuna në Qendër”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Agjencia AIM bën të ditur se në seancën e mëhershme...

Shtyhet seanca për “Trajektoren”

më 12.2017 - RTV 21

Seanca u anulua pasi Millanov kërkoi që nga gjykata që në seancë të ketë mjete audio-vizuale për incizim “Atë që kemi bërë ne, të njëjtën po e bënë edhe LSDM, ndërsa ne po akuzohem e ata jo” – kështu tha...

SHTYHET SEANCA PËR “TRAJEKTOREN”, GRUEVSKI: ATË QË KEMI BËRË NE, PO E BËN EDHE LSDM

më 12.2017 - TV21

“Atë që kemi bërë ne, të njëjtën po e bënë edhe LSDM, ndërsa ne po akuzohem e ata jo” – kështu tha ish-kryeministri Nikolla Gruevski në lidhje me rastin Trajektorja. Për këtë lëndë, ai sot erdhi në seancë,...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofon dhe kamerë

më 12.2017 - Gazeta Express

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

“Trajektorja”, mbrojtja kërkon xhirimin e seancave

më 12.2017 - Alsat-M

Gjykata do të ketë 12 ditë kohë për të siguruar kushte për regjistrimin e seancës për rastin “Trajektorja”. Gjykimi i sotëm është shtyrë për më 18 dhjetor pasi avokatët e të pandehurve kërkuan regjistrim...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofonë dhe kamerë

më 12.2017 - Tetova1

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

Gruevski nuk dëshiron gjykim pa mikrofon dhe kamerë

më 12.2017 - Shenja

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti pasi gjykata nuk kishte kushte për filmimin audio vizuel të seancës. Mbrojtja e Nikolla Gruevskit, Vlladimir Peshevskit dhe...

Shtyhet gjykimi për rastin "Traektorja"

më 12.2017 - Gazeta Express

Gjykimi për lëndën "Trajektorja" nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti... Të akuzuarit në këtë lëndë - ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

"Trajektorja", shtyhet gjykimi për 18 dhjetor

më 12.2017 - MRT

Gjykimi për lëndën "Trajektorja" nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti... Të akuzuarit në këtë lëndë - ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor, kam punuar njëjtë siç vepron LSDM-ja tani

më 12.2017 - Telegrafi

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse, përcjell Telegrafi...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

më 12.2017 - Ina

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Rasti “Traektorja”, Gruevski sot “shpëtoi” nga trupi gjykues

më 12.2017 - Portalb

Seanca që u prit të mbahet sot për rastin “ Traektorja ” është shtyrë për më 18 dhjetor për shkak të mungesës së mjeteve për incizim audio- vizual të seancës, njofton Portalb.mk . Avokati Elenko Millanov...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

më 12.2017 - Albeu

Seancës e sotme për rastin e PSP-së "Trajektorja", është anuluar pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Gjykimi për "Traektoren" është shtyrë  për më 18 dhjetor. Në këtë lëndë të akuzuar janë ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Gjykimi për "Traektoren" është shtyrë  për më 18 dhjetor. Në këtë lëndë të akuzuar janë ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

GJYKIMI PËR LËNDËN “TRAJEKTORJA” ANULOHET PËR MË 18 DHJETOR

më 12.2017 - TV21

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Aktuale

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” nga Gjykata Publike Speciale është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Telegrafi

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të...

GRUEVSKI: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

më 12.2017 - Medial

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Fillon sot gjykimi për rastin “Traektorja”,

më 12.2017 - Alsat-M

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Gruevski, Janakieski, Peshevski dhe Georgievski janë në gjykatë, seanca pritet të fillojë

më 12.2017 - Telegrafi

Ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, kanë arritur në Gjykatën Penale të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të akuzuar në lëndën...

Shtyhet edhe një seancë ku akuzohet Gruevski

më 12.2017 - InfoShqip

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - TV Koha

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të...

Gruevski, Janakieski, Peshevski dhe Georgievski janë në gjykatë, seanca pritet të fillojë

më 12.2017 - TV Koha

Ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, kanë arritur në Gjykatën Penale të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ata janë të akuzuar në lëndën...

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Medial

Gjykimi për lëndën “Trajektorja”  nga Gjykata Publike Speciale  është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Rasti “Traektorja”, ish pjesëtar të Qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën "Traektorja" në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor, kam punuar njëjtë siç vepron LSDM-ja tani

më 12.2017 - Antpress

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse Ai shprehet se gjithçka...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

më 12.2017 - TV Koha

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Rasti "Traektorja", ish-pjesëtar të qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

më 12.2017 - Albeu

Në Gjykatën Penale ka filluar gjykimi për rastin “ Traektorja ” në të cilin i akuzuar është ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski , ish ministri i Transportit...

Rasti “Traektorja”, ish pjesëtar të Qeverisë së Maqedonisë sot dalin para trupit gjykues

më 12.2017 - Portalb

Në Gjykatën Penale ka filluar gjykimi për rastin “ Traektorja ” në të cilin i akuzuar është ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish ministri i Transportit dhe...

Fillon gjykimi për rastin "Traektorja"

më 12.2017 - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

më 12.2017 - Tetova1

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

më 12.2017 - Lajm

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

më 12.2017 - Telegrafi

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

Gruevski: Akuzohemi për diçka që ka bërë edhe LSDM-ja

më 12.2017 - Tetova Sot

Pas anulimit të seancës së sotme për rastin e PSP-së “Trajektorja”, pasi të akuzuarit deshën që gjykimi të incizohet, ish kryeministri Nikolla Gruevski tha se akuzohen për diçka që në të kaluarën por edhe...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Tetova Sot

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Fillon gjykimi për “Traektoren”

më 12.2017 - Medial

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” në Prokurorinë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Gruevski: Diçka për të cilën akuzohem unë dikur e ka bërë Qeveria e LSDM-së

më 12.2017 - Shenja

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Fillon gjykimi për “Traektoren”

më 12.2017 - Aktuale

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Antpress

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti, Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Gjykimi i Gruevskit dhe të tjerëve shtyhet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Tetova1

Gjykimi për ish-funksionarët shtetëror Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Vlladimir Peshevski, Ljupço Georgievski, është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Ata janë të akuzuar në lëndën ”Trajektorja”...

Seanca gjyqësore për lëndën “Trajektorja” anulohet për më 18 dhjetor

më 12.2017 - Shenja

Gjykimi për lëndën “Trajektorja” është shtyrë për më 18 dhjetor të këtij viti. Të akuzuarit në këtë lëndë – ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri...

Të akuzuarit për “Traektoren” erdhën në Gjykatën Penale

më 12.2017 - Tetova Sot

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dhe ish-drejtori i Agjencisë për rrugë shtetërore, Lupço Georgievski,...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

më 12.2017 - AlbPortali

Loading... Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim...

Gruevski: Nuk ndjehem fajtor

më 12.2017 - Periskopi

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski i ka hedhur poshtë akuzat për të cilat ngarkohet në lëndën ”Trajektorja”, seanca e së cilës u shty për më 18 dhjetor, me kërkesë të palës mbrojtëse, përcjell Telegrafi...

Gruevski: Ne jemi akuzuar për diçka që e kanë bërë edhe LSDM

më 12.2017 - Fakti Ditor

Pas seancës së anuluar gjyqësore për rastin “Trajektorja”, ish kryeministri Nikolla Gruevski u tha gazetarëve se ai është akuzuar për diçka që dikur e ka bërë edhe Qeveria e LSDM-së. “Kishim një rast kur...

Gruevski sot ‘shpëtoi’ nga gjykata për rastin ‘Trajektorja’

më 12.2017 - Fol

Në Gjykatën Penale sot u mbajt seanca gjyqësore për lëndën ‘Trajektorja’ në PSP, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

më 12.2017 - Antpress

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

më 12.2017 - AlbPortali

Loading... Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir...

Fillon gjykimi për rastin “Traektorja”

më 12.2017 - Fakti Ditor

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën “Traektorja” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski,...

Fillon gjykimi për rastin ‘Trajektorja’, Gruevski akuzohet për dëmtim të buxhetit të shtetit prej 155 milionë euro

më 12.2017 - Fol

Në Gjykatën Penale sot duhet të fillojë gjykimi për lëndën ‘Trajektorja’ në PSP, në të cilën akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-zv.kryeministri Vlladimir Peshevski, ish-ministri i Transportit...

Sot fillon gjykimi për lëndën “Trajektorja”, mes të cilëve i akuzuar është edhe Gruevski

më 12.2017 - Sovrani

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

Sot fillon gjykimi për lëndën ”Trajektorja” ku i akuzuar është edhe Nikolla Gruevksi

më 12.2017 - Insajderi

Në Gjykatën Penale në Shkup duhet të fillojë gjykimi për lëndën ”Trajektorja” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), përcjell Telegrafi Maqedoni. Në këtë lëndë janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK