http://kariera.mk

Gaf i Junkerit: Isha në Maqedoni, FYROM, Shkup..

para 10 muajve - Zhurnal

Bruksel, 7 dhjeto r - Kryetari i Komisionit Europian, Zhan Klod Junker sot pas takimit me kryeministrin Zaev ka pasur një konferencë të përbashkët për media, transmeton Zhurnal.mk Duke u përgjigjur në...

Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Lajmi.net

Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Gazeta Express

Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Tetova Sot

Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Alsat-M

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Laslo Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Medial

Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Medial

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Portalb

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Junker: Të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev

para 10 muajve - Aktuale

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Aktuale

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Zaev: Maqedonia do të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Gazeta Express

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri...

Laslo Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Almakos

– Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Lajm

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

GRUBI- VAJGËLL: Brukseli t’i plotësojë pritjet e Maqedonisë

para 10 muajve - Medial

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, Ivo Vajgëll, i cili...

Junker: Jam i kënaqur me punën e deritanishme të Zoran Zaevit

para 10 muajve - Gazeta Express

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Tetova Sot

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Grubi- Vajgëll: Brukseli t’i plotësojë pritjet e Maqedonisë për anëtarësim në BE

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, Ivo Vajgëll, i cili...

JUNKER, ZAEVIT: Ky është fillimi i një miqësie të mirë

para 10 muajve - Medial

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Almakos

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Junker: Të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev

para 10 muajve - Tetova Sot

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Grubi- Vajgëll: Brukseli t’i plotësojë pritjet e Maqedonisë

para 10 muajve - Aktuale

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, Ivo Vajgëll, i cili...

Junker: Të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev

para 10 muajve - Lajm

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Junker: Të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev

para 10 muajve - Almakos

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Grubi- Vajgëll: Brukseli t’i plotësojë pritjet e Maqedonisë

para 10 muajve - Almakos

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, Ivo Vajgëll, i cili...

Duks: Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me BE-në

para 10 muajve - Fol

Maqedonia i plotëson kushtet për të filluar negociata me Bashkimin Evropian. Hungaria çdoherë ka dhënë mbështetje për Maqedoninë për t’i filluar negociatat inkuadruese për anëtarësim, por ky është vendim...

Grubi- Vajgëll: Brukseli ti plotësojë pritjet e Maqedonisë

para 10 muajve - Lajm

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, z. Ivo Vajgëll,...

Rama dhe Basha në sytë e atyre që nuk flasin shqip

para 10 muajve - Gazeta Tema

Nga Skënder Minxhozi Kur i pyet socialistët e sotëm për Edi Ramën, ata parapëlqejnë ta shmangin disi analizën e tij të shkëputur nga konteksti dhe sidomos nga “ata që ka përballë”. Dhe kur flasim për ata...

Zaev: Maqedonia mund të jetë qendër transportuese në Ballkan

para 10 muajve - Fol

Maqedonia dëshiron të marrë pjesë në të gjitha projektet rajonale dhe mund të jetë qendër transportuese në Ballkan sepse përmes saj kalojnë dy korridore të rëndësishme, 8 dhe 10, theksoi kryeministri i...

Grubi- Vajgëll: Brukseli t’i plotësojë pritjet e Maqedonisë

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, e finalizoi vizitën dyditore në Bruksel me takim me deputetin e Parlamentit Evropian, z.  Ivo Vajgëll,...

JUNKER, ZAEVIT: Ky është fillimi i një miqësie të mirë

para 10 muajve - Fakti Ditor

Jemi shumë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryeministrit Zoran Zaev edhe pse ky është takimi jonë i parë, e di se është fillimi i një miqësie të mirë, ka thënë sot në Bruksel, kryetari i KE-së Zhan...

Mogerini takoi Zaevin, por shmangu konferencën me gazetarët

para 10 muajve - Ina

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

JUNKER: Maqedonia bëri përparim të jashtëzakonshëm

para 10 muajve - Medial

Dëshirojmë ta inkurajojmë Maqedoninë të vazhdojë në rrugën në të cilën është nisur. Jemi shumë të lumtur me punën e Qeverisë së re. Përmirësimet dhe progresi janë të jashtëzakonshme dhe presim ky proces...

Zaev pret që Maqedonia të pranojë rekomandim për fillim të negociatave me BE-në, Juncker pret rezultate nga reformat e implementuara

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia të bëhet pjesë e Strategjisë...

Zaev pret që Maqedonia vitin e ardhshëm të bëhet pjesë e Strategjisë për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Zhan Klod Junker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet...

Zaev-Tajani: Të bëhet gjithçka që viti 2018 të jetë vit i suksesit për Maqedoninë

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë dhe për politikën...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

Rama dhe Basha në sytë e atyre që nuk flasin shqip

para 10 muajve - Java News

Nga Skënder Minxhozi/ Kur i pyet socialistët e sotëm për Edi Ramën, ata parapëlqejnë ta shmangin disi analizën e tij të shkëputur nga konteksti dhe sidomos nga “ata që ka përballë”. Dhe kur flasim për...

Zaev pret që Maqedonia vitin e ardhshëm të bëhet pjesë e Strategjisë për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Portalb

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Zhan Klod Junker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

Juncker: Progresi i Maqedonisë gjatë muajve të kaluar është i jashtëzakonshëm

para 10 muajve - Telegrafi

Jam i kënaqur nga puna e tij dhe ky është fillimi i një shoqërie të shkëlqyer, tha kryetari i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker pas takimit të sotëm me kryeministrin Zoran Zaev në Bruksel. Ai theksoi...

Junker: I kënaqur nga Zaev, ky është fillimi i një miqësie të mrekullueshme

para 10 muajve - Zhurnal

Bruksel, 6 dhjetor - Jam i kënaqur nga puna e tij dhe ky është një fillim i mrekullueshëm i miqësisë, kështu ka deklaruar kryetari i KE-së Zhan Klod Junker pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev, transmeton...

Zaev pret që Maqedonia të pranojë rekomandim për fillim të negociatave me BE-në, Juncker pret rezultate nga reformat e implementuara

para 10 muajve - Lajm

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia të bëhet pjesë e Strategjisë...

Zaev pret që Maqedonia të pranojë rekomandim për fillim të negociatave me BE-në, Juncker pret rezultate nga reformat e implementuara

para 10 muajve - Almakos

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia të bëhet pjesë e Strategjisë...

Bruksel, Han-Zaevit: Reformat të mbajnë edhe vulën e opozitës

para 10 muajve - Alsat-M

Maqedonia duhet të jetë e përkushtuar në procesin e reformave dhe përpjekjet që vijnë nga ky vend, duhet të kenë edhe vulën e opozitës. Këtë mesazh të qartë tejcoi sot Komisioneri për zgjerim dhe fqinjësi...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm dhe bindës është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë,...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Almakos

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

Bruksel, Han-Zaevit: Reformat të mbajnë edhe vulën e opozitës

para 10 muajve - Gazeta Express

Maqedonia duhet të jetë e përkushtuar në procesin e reformave dhe përpjekjet që vijnë nga ky vend, duhet të kenë edhe vulën e opozitës. Këtë mesazh të qartë tejcoi sot Komisioneri për zgjerim dhe fqinjësi...

Juncker: Maqedonia bëri përparim të jashtëzakonshëm

para 10 muajve - Tetova Sot

Dëshirojmë ta inkurajojmë Maqedoninë të vazhdojë në rrugën në të cilën është nisur. Jemi shumë të lumtur me punën e Qeverisë së re. Përmirësimet dhe progresi janë të jashtëzakonshme dhe presim ky proces...

Zaev në Bruksel: Paketa e zgjerimit të përfshijë edhe RM-në

para 10 muajve - MRT

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bëjnë përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Maqedonisë.... Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bëjnë përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Maqedonisë në rrugën drejt...

Zaev-Mogherini: Plani për zgjerim të BE-së duhet t’i përfshijë të gjitha shtetet e Ballkanit Perëndimor

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev realizoi takim me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri, Federica Moghereini. Në takimin me Mogherini, në të cilën morë pjesë edhe Bujar...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Alsat-M

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Aktuale

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Gazeta Express

​ Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në...

Grubi - Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Indeks.mk

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Zaev pret që Maqedonia vitin e ardhshëm të bëhet pjesë e Strategjisë për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Almakos

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Zhan Klod Junker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia...

Zaev takon zyrtarë të lartë Evropian, BE pret zbatimin e reformave

para 10 muajve - Shenja

Bashkimi Evropian pret nga Maqedonia zbatimin e reformave të rekomanduara, që më pas të vlerësohet nëse vendi mundet të merr rekomandim të pakushtëzuar. Kjo u tha në konferencën e përbashkët për shtyp...

Zaev pret që Maqedonia vitin e ardhshëm të bëhet pjesë e Strategjisë për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Bruksel realizoi takim me kryetarin e Komisionit Evropian, Zhan Klod Junker. Në takim kryeministri i ka shprehur pritjet që Maqedonia...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Portalb

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Zaev në Bruksel, takime me zyrtarët e BE-së

para 10 muajve - Alsat-M

Pritet që Republika e Maqedonisë dhe shtetet tjera të Ballkanit Perëndimor të jenë prioritete në strategjinë e re për zgjerim të BE-së, që do të publikohet së shpejti. Kjo ishte garancia që Kryetari i...

Zaev: Maqedonia Duhet të Jetë në Pakon e Re për Zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Kallxo

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e serishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Zaev-Tajani: Reformat në Maqedoni japin rezultate të dukshme

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë...

Bruksel, Han-Zaevit: Reformat të mbajnë edhe vulën e opozitës

para 10 muajve - Tetova Sot

Maqedonia duhet të jetë e përkushtuar në procesin e reformave dhe përpjekjet që vijnë nga ky vend, duhet të kenë edhe vulën e opozitës. Këtë mesazh të qartë tejcoi sot Komisioneri për zgjerim dhe fqinjësi...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - TV Koha

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Bruksel, Han-Zaevit: Reformat të mbajnë edhe vulën e opozitës

para 10 muajve - Almakos

Maqedonia duhet të jetë e përkushtuar në procesin e reformave dhe përpjekjet që vijnë nga ky vend, duhet të kenë edhe vulën e opozitës. Këtë mesazh të qartë tejcoi sot Komisioneri për zgjerim dhe fqinjësi...

Zaev-Mogerini: Përparimi i Maqedonisë për një vit është I dukshëm

para 10 muajve - Aktuale

Në takimin me përfaqësuesen e lartë të BE-së Federika Mogerini, kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar se janë bërë përpjekje të fuqishme të qeverisë dhe institucioneve të BE-së që Maqedonia ti kthehet rrugës...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - RTV 21

Zaev :Politikat qeveritare kanë për qëllim ta bindin Komisionin Evropian Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e serishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt...

Zaev – Tajani: Reformat në Maqedoni japin rezultate të dukshme

para 10 muajve - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë dhe për politikën...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Medial

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Arben Taravari takon euro-deputetët Vajgëll dhe Kukan

para 10 muajve - Zhurnal

Gostivar/Bruksel, 6 dhjetor - Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari realizoi takime...

ZAEV: MAQEDONIA DUHET TË JETË NË PAKON E RE PËR ZGJERIM TË BE-së

para 10 muajve - TV21

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Lajm

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Taravari takime në Bruksel me eurodeputetë

para 10 muajve - Ina

Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari realizoi takime të rëndësishme me miq të...

Zaev – Tajani: Reformat në Maqedoni japin rezultate të dukshme

para 10 muajve - Medial

Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë dhe për politikën...

Zaev: Presim mbështetje ndërkombëtare për proceset eurointegruese

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryeministri i vendit, Zoran Zaev, pret mbështetje nga Parlamenti Evropian për iniciativën e re Zhan Mone të inicuar nga eurodeputeti, Ivo Vajgëll. Zaev këtë e ka shprehur gjatë takimit të tij me kryetarin...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Almakos

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Arben Taravari takon euro-deputetët Vajgëll dhe Kukan

para 10 muajve - Aktuale

Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari realizoi takime të rëndësishme me miq të...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Tetova Sot

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm dhe bindës është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm dhe bindës është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Tetova1

Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë, ka theksuar...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Antpress

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Tetova1

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Tetova Sot

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Lajm

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - AlbPortali

Loading... Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes...

Grubi – Kukan: 2018 është viti i Ballkanit Perendimor

para 10 muajve - Fakti Ditor

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel, Deputeti Artan Grubi, kryetar i komisionit për çështje evropiane, takoi edhe EuroDeputetin z. Eduard Kukan, pjesë e treshës negociatore të marrëveshjes politike....

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Tetova Sot

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Takim Zaev-Mogerini: I dukshëm dhe bindës është progresi i Maqedonisë për vetëm një vit

para 10 muajve - Fakti Ditor

Shkup, 6 dhjetor – Kryeministri Zoran Zaev sot në Bruksel u takua me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Frederika Mogerini. Qëllimi primar i Qeverisë së Maqedonisë,...

Grubi: Rekomandim i pastër dhe datë për negociata

para 10 muajve - Indeks.mk

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, njëherit edhe deputet nga radhët e BDI-së, Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel, duke takuar përgjegjësin për përgatitjen...

Zaev: Maqedonia duhet të jetë në pakon e re për zgjerim të BE-së

para 10 muajve - Almakos

Qeveria e Maqedonisë dhe BE-ja bën përpjekje të mëdha për kthimin e sërishëm të Republikës së Maqedonisë në rrugën e shpejtë drejt anëtarësimit në BE, theksoi kryeministri Zoran Zaev në debatin në Bruksel...

Arben Taravari takon euro-deputetët Vajgëll dhe Kukan

para 10 muajve - Tetova1

Maqedonia të kapë trenin evropian dhe të fitojë hapjen e negociatave për anëtarësim në BE Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm...

Bruksel, Zaev në takime me zyrtarët europianë

para 10 muajve - MRT

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker... Kryeministri, Zoran Zaev, po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel,...

Kronologjia e takimeve/Si duhet lexuar mesazhi i Brukselit për Shqipërinë

para 10 muajve - Shqiptarja

Kryeministri Rama ka mbyllur dje një vizitë dy ditore në Bruksel në kuadër të rrugës së Shqipërisë drejt BE-së, ku ka paur një axhendë të ngjeshur takimesh. Vizita e kryeministrit Rama ishte e plotë dhe...

Grubi në Bruksel: Rekomandim i pastër dhe datë për negociata

para 10 muajve - Aktuale

Kryetari i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel duke takuar z. David Kulen nga Komisioni Evropian, përgjegjës për përgaditjen...

Kronologjia e takimeve/ Si duhet lexuar mesazhi i Brukselit për Shqipërinë dhe shqiptarët

para 10 muajve - Gazeta Tema

Nga Flogert Muça Kryeministri Rama ka mbyllur dje një vizitë dy ditore në Bruksel në kuadër të rrugës së Shqipërisë drejt BE-së, ku ka paur një axhendë të ngjeshur takimesh. Vizita e kryeministrit Rama...

GRUBI: Rekomandim i pastër dhe datë për negociata

para 10 muajve - Medial

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, njëherit edhe deputet nga radhët e BDI-së, Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel, duke takuar përgjegjësin për përgatitjen...

Zaev – Tajani: Reformat në Maqedoni japin rezultate të dukshme

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë dhe për politikën...

GRUBI NË BRUKSEL: REKOMANDIM I PASTËR DHE DATË PËR NEGOCIATA

para 10 muajve - TV21

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, njëherit edhe deputet nga radhët e BDI-së, Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel, duke takuar përgjegjësin për përgatitjen...

Zaev-Mogherini: Plani për zgjerim të BE-së duhet t’i përfshijë të gjitha shtetet e Ballkanit Perëndimor

para 10 muajve - Fol

Kryeministri Zoran Zaev realizoi takim me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri, Federica Moghereini. Në takimin me Mogherini, në të cilën morë pjesë edhe Bujar...

Zaev: Përpjekja jonë në përputje me impulsin e përtërirë për zgjerim në BE

para 10 muajve - Shenja

Kryeministri i vendit, Zoran Zaev, pret mbështetje nga Parlamenti Evropian për iniciativën e re Zhan Mone të inicuar nga eurodeputeti, Ivo Vajgëll. Zaev këtë e ka shprehur gjatë takimit të tij me kryetarin...

Arben Taravari takon euro-deputetët Vajgëll dhe Kukan

para 10 muajve - Tetova Sot

Maqedonia të kapë trenin evropian dhe të fitojë hapjen e negociatave për anëtarësim në BE Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm...

Vizita e Ramës në Bruksel, që si një lajm i mirë për Shqipërinë (dhe zija që ka pllakosur në PD dhe LSI)

para 10 muajve - Gazeta Tema

Kryeministri Edi Rama kthehet nga Brukseli, me një bilanc mëse pozitiv. Më së pari për Shqipërinë, që, ashtu siç tha kreu i BE-së, Juncker, në muajt e ardhshëm mund të hapë negociatat me Brukselin për...

Ja si e shikon eurodeputeti gjerman Artan Grubin!

para 10 muajve - Tetova1

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Grubi takon eurodeputetin Flenkeshtajn

para 10 muajve - MRT

Kryetar i Komisionit Kuvendor për Çështje Evropiane deputeti Artan Grubi, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn... Kryetar i Komisionit Kuvendor për Çështje Evropiane deputeti Artan...

Zaev në Bruksel, takime me Junkerin dhe Mogerinin

para 10 muajve - Antpress

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio Tajani, me përfaqësuesen...

Eurodeputetët në mbështetje të Maqedonisë

para 10 muajve - Indeks.mk

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

Grubi në Bruksel: Rekomandim i pastër dhe datë për negociata

para 10 muajve - Antpress

Kryetari i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel duke takuar z. David Kulen nga Komisioni Evropian, përgjegjës për përgaditjen...

Eurodeputetët në mbështetje të Maqedonisë

para 10 muajve - Ina

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

Zaev – Tajani: Reformat në Maqedoni japin rezultate të dukshme

para 10 muajve - Fol

Kryeministri Zoran Zaev, në takimin e sotëm në Bruksel me kryetarin e Parlamentit Evropian, Antonio Tajani e shprehu kënaqësinë prej mbështetjes së vazhdueshme për Republikën e Maqedonisë dhe për politikën...

Zaev në Bruksel, takime me Junkerin dhe Mogerinin

para 10 muajve - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio Tajani, me përfaqësuesen...

Eurodeputetët në mbështetje të Maqedonisë

para 10 muajve - Lajmi.net

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

Grubi në Bruksel: Rekomandim i pastër dhe datë për negociata

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, ka vijuar vizitën në Bruksel duke takuar z. David Kulen nga Komisioni Evropian, përgjegjës për përgaditjen...

Eurodeputetët në mbështetje të Maqedonisë

para 10 muajve - TV Koha

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

Eurodeputetët në mbështetje të Maqedonisë

para 10 muajve - Gazeta Express

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

GRUBI- FLENKESHTAJN: Mbështetja e eurodeputetëve shumë e nevojshme

para 10 muajve - Medial

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Ja si e shikon eurodeputeti gjerman Artan Grubin!

para 10 muajve - Almakos

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

GRUBI – FLENKESHTAJN: MBËSHTETJA E EURODEPUTETËVE SHUMË E NEVOJSHME

para 10 muajve - TV21

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Ja si e shikon eurodeputeti gjerman Artan Grubin!

para 10 muajve - Lajm

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Zaev në Bruksel, përmes facebook përcjellë porosi

para 10 muajve - Ina

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Grubi – Flenkeshtajn: Evropa dhe vendet anëtare të na mbështesin

para 10 muajve - Aktuale

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, Grubi dhe Flenkeshtajn diskutuan...

Kronologjia / Si duhet lexuar mesazhi i Brukselit për shqiptarët

para 10 muajve - Java News

Kryeministri Rama ka mbyllur dje një vizitë dy ditore në Bruksel në kuadër të rrugës së Shqipërisë drejt BE-së, ku ka paur një axhendë të ngjeshur takimesh. Vizita e kryeministrit Rama ishte e plotë dhe...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Zaev në Bruksel takon sot Junker, Tajani, Mogerini dhe Han

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit...

Integrimi, Juncker: Mund t’i rekomandoj KE-së hapjen e negociatave

para 10 muajve - 24 ore

Presidenti i Këshillit të Europës, Jean-Claude Juncker gjatë konferencës së përbashkët me kryeministrin Edi Rama, ka deklaruar dje se ndodhet në një pikë ku mund t’i rekomandojë KE-së hapjen e negociatave...

Krerët e BE rrëzojnë akuzat e opozitës për Tahirin dhe drogën: Jemi të impresionuar nga reformat, hapja e negociatave brenda 3 muajve

para 10 muajve - Sot News

Deklaratat e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim në takimet me ndërkombëtarët, sa i takon krimit të organizuar në Shqipëri dhe lidhjes së tij me qeverinë “Rama 2”, kanë ka qenë të...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Aktuale

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Rama kthehet duarbosh nga Brukseli

para 10 muajve - Gazeta 55

Investimi i madh i Edi Ramës në lobimin pranë Bashkimit Evropian për të mos u konsideruar kanabizimi i Shqipërisë dhe për t’u hapur negociatat si një mënyrë për të mos destabilizuar vendin. Ai u kthye...

Grubi – Flenkeshtajn: Mbështetja e eurodeputetëve shumë e nevojshme

para 10 muajve - Tetova Sot

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Grubi – Flenkeshtajn: Mbështetja e eurodeputetëve shumë e nevojshme

para 10 muajve - Almakos

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Almakos

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Kryeministri Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han

para 10 muajve - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

GRUBI- FLENKESHTAJN: Mbështetja e eurodeputetëve shumë e nevojshme

para 10 muajve - AlbPortali

Loading... Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - AlbPortali

Loading... Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian...

GRUBI- FLENKESHTAJN: Mbështetja e eurodeputetëve shumë e nevojshme

para 10 muajve - Fakti Ditor

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel eurodeputetin gjerman, Knut Flenkeshtajn, me ç’rast u diskutua për situatën...

”Mbështetja e eurodeputetëve është shumë e nevojshme”

para 10 muajve - Fol

5 xDeputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit për Çeshtje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka takuar në Bruksel Eurodeputetin gjerman, Knut Fleckenstein, njofton Fol. Grubi dhe Fleckenstein...

Zaev në takim me Junker, Tajani, Mogerini dhe Han në Bruksel

para 10 muajve - Fakti Ditor

Kryeministri Zoran Zaev po qëndron për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio...

Rekomandimi për hapjen e negociatave, vetëm nëse ka progres në 6 muajt e ardhshëm...

para 10 muajve - Gazeta Telegraf

Presidenti i Komisionit Evropian Jean Claud Juncker në një konferencë të përbashkët me kryeministrin Edi Rama deklaroi se rekomandimi për hapjen e negociatave me Shqipërinë do të vijë vetëm nëse do të...

Zaev në takim me përfaqësuesit më të lartë të Brukselit

para 10 muajve - Fol

Kryeministri Zoran Zaev është duke qëndruar për vizitë dyditore në Bruksel, ku, siç u paralajmërua, sot do të takohet me kryetarin e Komisionit evropian Zhan Klod Junker, me kryetarin e Parlamentit Evropian...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK