http://kariera.mk

Parregullsi në sistemin AKMIS

më 12.2017 - RTV 21

Nëse vërtetohet, përbën shkelje të konventës evropiane Ministria e Drejtësisë konfirmon parregullsitë në sistemin e shpërndarjes së lëndëve gjyqësore përmes sistemit informatik AKMIS. “Grupi Punues mbikëqyrës,...

Parregullsi në sistemin AKMIS

më 12.2017 - RTV 21

Nëse vërtetohet, përbën shkelje të Konventës Evropiane Ministria e Drejtësisë konfirmon parregullsitë në sistemin e shpërndarjes së lëndëve gjyqësore përmes sistemit informatik AKMIS. “Grupi Punues mbikëqyrës,...

PARREGULLSI NË SISTEMIN AKMIS, NËSE VËRTETOHET, PËRBËN SHKELJE TË KONVENTËS EVROPIANE

më 12.2017 - TV21

Ministria e Drejtësisë konfirmon parregullsitë në sistemin e shpërndarjes së lëndëve gjyqësore përmes sistemit informatik AKMIS. “Grupi Punues mbikëqyrës, ka konstatuar inkonsekuencë në zbatimin  e Ligjit...

Raporti i Komisionit të Ministrisë së Drejtësisë tregon parregullsi të shumta në punën e sistemit AKMIS në Maqedoni

më 12.2017 - Telegrafi

Grupi i punës i Ministrisë së drejtësisë ka konstatuar shumë parregullsi në punën e Gjykatës Penale Shkupi dhe në Gjykatën Supreme në lidhje me shfrytëzimin e sistemit AKMIS – sistemi i automatizuar kompjuterik...

Raporti i punës i AKMIS, Saliji: Zbuluam keqpërdorime

më 12.2017 - MRT

Grupi punues i Ministrisë së Drejtësisë konstatoi parregullsi të shumta në punën e Gjykatës Penale.... Grupi punues i Ministrisë së Drejtësisë konstatoi parregullsi të shumta në punën e Gjykatës Penale...

Sistemi AKMIS, Saliji publikon raportin

më 12.2017 - Medial

Në Gjykatën themelore Shkup 1 ekzistojnë 860 lëndë në të cilat  nuk ka të caktuar gjykatës që e sjellë në pikëpyetje saktësinë e të dhënave statistikore në raportet mujore dhe vjetore për punën e gjykatës...

Sistemi “Akmis”, drejtësia publikon raportin

më 12.2017 - Alsat-M

Para pak çastesh ministri i drejtësisë Bilejnt Saliji ka publikuar raportin e komisionit për punën e sistemit “Akmis” në disa Gjykata, mbikëqyrja e cilave erdhi si rezultat i indikacioneve për abuzime...

AKMIS nuk ka funksionuar, nuk ka përgjegjësi penale për ndarjen manuale të lëndëve

më 12.2017 - Portalb

Ministria e Drejtësisë sot publikoi raportin që doli nga kontrolli i sistemit AKMIS. Megjithatë, siç njoftoi ministri Bilen Saliji, me këtë raport nuk parashihet ngritje e padisë penale ndaj personave...

Ministri Saliji flet për sistemin AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Aktuale

Pjesa e parë nga mbikëqyrja në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrja në  zbatimin e dispozitave të Rregullores Gjyqësore nëpër gjykatat, përfundoi. Siç jeni informuar deri më tani, nevoja...

Hetimet po tregojnë se në duar janë ndarë lëndë gjyqësore

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Ministria e Drejtësisë vërtetoi se lëndët në njësinë e Shkupit janë ndarë në duar, kurse 860 lëndë aspak nuk kanë fituar gjyqtar, transmeton Zhurnal. Pjesa e parë e shikimit të funksionimit...

Ministri i Drejtësisë publikon abuzimin me sistemin AKMIS nëpër gjykata

më 12.2017 - Anadolu Agency

Speciale arkiv SHKUP (AA) - Ministri i Drejtësisë së Maqedonisë, Bilen Salji, shpalosi të enjten gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara gjatë inspektimit të funksionalitetit të sistemit informativ...

Raporti i Komisionit të Ministrisë së Drejtësisë tregon parregullsi të shumta në punën e sistemit AKMIS në Maqedoni

më 12.2017 - Almakos

Grupi i punës i Ministrisë së drejtësisë ka konstatuar shumë parregullsi në punën e Gjykatës Penale Shkupi dhe në Gjykatën Supreme në lidhje me shfrytëzimin e sistemit AKMIS – sistemi i automatizuar kompjuterik...

Konferencë për shtyp për raportin se si ka punuar sistemi AKMIS

më 12.2017 - Portalb

15:08 – Filloi konferenca për shtyp nga Ministria e Drejtësisë për publikim e raportit të kontrollit të sistemit elektronik AKMIS, raporton Portalb.mk. ———————————————————————————————————————————- 10:030...

Saliji: Kontrolli i sistemit AKMIS në tre gjykata tregoi parregullsi të shumta

më 12.2017 - Tetova Sot

Në Gjykatën themelore Shkup 1 ekzistojnë 860 lëndë në të cilat  nuk ka të caktuar gjykatës që e sjellë në pikëpyetje saktësinë e të dhënave statistikore në raportet mujore dhe vjetore për punën e gjykatës...

Sot raporti i AKMIS-it, a vendosi partia se cili gjykatës t’i marrë lëndët e PSP-së?

më 12.2017 - Portalb

Sot do të publikohet raporti i kontrollit të sistemit elektronik AKMIS nga ku pritet të kuptohet se në çfarë mënyrë janë ndarë lëndët gjyqësore, njofton Portalb.mk . Raporti pritet të tregojë se rastet...

Sot publikohen gjetjet e kontrollit të sistemit AKMIS në gjykatat e Maqedonisë

më 12.2017 - Telegrafi

Në Ministrinë e Drejtësisë do të prezantohen sot gjetjet, respektivisht mospërputhjet nga kontrolli në funksionimin e sistemit informatik dhe mbikëqyrja e zbatimit të dispozitave të Rregullores Gjyqësore...

Prezantim i raportit nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Alsat-M

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Ministria e Drejtësisë prezanton raportin nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Gazeta Express

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Prezantim i raportit nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Medial

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Vetëvendosje: Kalludra po bën gjykim të fshehtë ndaj deputetëve tanë

më 12.2017 - Gazeta Liria

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj gjyqtarit Kalludra i cili sot nuk ka lejuar që të transmetohet drejtëpërdrejtë nga seanca ku po gjykoheshin katër deputetët e VV-së. Sipas kësaj partië, ky vendim tregon...

Prezantim i raportit nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Tetova Sot

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Prezantim i raportit nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Almakos

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Prezantim i raportit nga verifikimi i AKMIS në gjykata

më 12.2017 - Fol

Në Ministrinë e Drejtësisë, sot do të prezantohen gjetjet, respektivisht mospërputhjet e konstatuara nga verifikimi në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrjen mbi zbatimin e dispozitave...

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - Gazeta e re

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri, priti sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit. Në takim u...

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ngre gjashtë kallëzime penale

më 12.2017 - TV Koha

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ka ngritur gjashtë kallëzime penale për gjashtë persona fizik dhe dy persona juridik në periudhën shtator-nëntor 2017. Kallzimet janë ngritur nën dyshimin e kryerjes...

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - RTV 21

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri, priti sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës Takimi shërbeu për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit....

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - Koha.net

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri, priti sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit. Në takim u...

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - Gazeta Liria

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri, priti sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit. Në takim u...

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ngre gjashtë kallëzime penale

më 12.2017 - Telegrafi

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ka ngritur gjashtë kallëzime penale për gjashtë persona fizik dhe dy persona juridik në periudhën shtator-nëntor 2017. Kallzimet janë ngritur nën dyshimin e kryerjes...

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - KosovaPress

Në takim u diskutua edhe për kërkesat e vendimeve dhe procedurat, të cilat duhet të zbatohen nga Dogana dhe ATK, për të lehtësuar procedurat e importimit dhe për të përkrahur biznesin, gjatë procedurave...

Diskutojnë për lirimet doganore për prodhuesit

më 12.2017 - Insajderi

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri me bashkëpunëtor ka pritur sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit....

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ngre gjashtë kallëzime penale

më 12.2017 - Almakos

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë ka ngritur gjashtë kallëzime penale për gjashtë persona fizik dhe dy persona juridik në periudhën shtator-nëntor 2017. Kallzimet janë ngritur nën dyshimin e kryerjes...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK