http://kariera.mk

Përfundon diskutimi për amendamentet e propozim-buxhetit për vitin 2018

para 8 muajve - Albeu

Komisioni për financim dhe buxhet sot, dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi diskutimin e amendamenteve në lidhje me Propozim buxhetin për vitin 2018. Nga gjithsej 279 amendamente të dorëzuara nga...

Maqedoni, përfundon diskutimi për amendamentet e Propozim-buxhetit për vitin 2018

para 8 muajve - Telegrafi

Komisioni për financim dhe buxhet sot, dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi diskutimin e amendamenteve në lidhje me Propozim buxhetin për vitin 2018. Nga gjithsej 279 amendamente të dorëzuara nga...

Përfundoi debati për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Komisioni për financim dhe buxhet dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi debatin për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018 dhe prej gjithsej 279 amendamenteve të dorëzuara...

Përfundon debati për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Portalb

Komisioni për financim dhe buxhet dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi debatin për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018 dhe prej gjithsej 279 amendamenteve të dorëzuara prej opozitës...

Përfundon debati për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Gazeta Express

Komisioni për financim dhe buxhet dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi debatin për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018 dhe prej gjithsej 279 amendamenteve të dorëzuara prej opozitës...

Përfundon debati për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Lajm

Komisioni për financim dhe buxhet dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi debatin për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018 dhe prej gjithsej 279 amendamenteve të dorëzuara prej opozitës...

Përfundon debati për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Almakos

Komisioni për financim dhe buxhet dy ditë para afatit përfundimtar e përfundoi debatin për amendamentet për Propozim buxhetin për vitin 2018 dhe prej gjithsej 279 amendamenteve të dorëzuara prej opozitës...

Komisioni për buxhet, opozita sërish bojkoton

para 8 muajve - Medial

Komisioni për financim dhe buxhet ka vazhduar debatin për amendamentet e propozim- buxhetit për vitin 2018. Pasojnë për shqyrtim edhe rreth 100 amendamente për të cilën duhen të debatojnë deputetët. Opozita...

Komisioni për buxhet, opozita sërish bojkoton

para 8 muajve - Tetova Sot

Komisioni për financim dhe buxhet ka vazhduar debatin për amendamentet e propozim- buxhetit për vitin 2018. Pasojnë për shqyrtim edhe rreth 100 amendamente për të cilën duhen të debatojnë deputetët. Opozita...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - RTV 21

Tevdovski paralajmëron se mosmiratimi i buxhetit mund të ndikoj në qëllimin e Maqedonisë Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2018 të miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së...

TEVDOVSKI: BUXHETI PËR VITIN 2018 DO TË MIRATOHET NË KOHË

para 8 muajve - TV21

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2018 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. Tevdovski paralajmëroi se mosmiratimi...

Projekt buxheti 2018, fillon shqyrtimi i amendamenteve, pranohen 6

para 8 muajve - MRT

Komisioni për Financa dhe Buxhet mbylli diskutimin e përgjithshëm rreth projektbuxhetit për vitin 2018 dhe filloi shqyrtimin e amendamenteve... Nga dhjetëra amendamentet e para të parashtruara nga opozita,...

Filloi shqyrtimi i amendamenteve në lidhje me propozim-buxhetin e vitit 2018

para 8 muajve - Telegrafi

Komisioni për buxhet dhe financim e përfundoi diskutimin e përgjithshëm për propozim-buxhetin për vitin 2018 dhe filloi me shqyrtimin e 279 amendamenteve të dorëzuara, pjesa më e madhe prej tyre të dorëzuara...

LSDM pranon amendamente të VMRO-së edhe pse ata bojkotojnë

para 8 muajve - Medial

Komisioni për financim dhe buxhet deri tani ka pranuar dy amendamente të VMRO-së edhe pse deputetët e opozitës bojkotojnë debatin për shkak të paraburgimit të të dyshuarve të 27 prillit. Anëtarë të Komisionit...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - TV Koha

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Xhaferi cakton kryesues në komisionin për buxhet

para 8 muajve - MRT

Komisioni amë vazhdon me shqyrtimin e propozimbuxhetit derisa Ministri i Financave Dragan Tevdovski... Komisioni amë vazhdon me shqyrtimin e propozimbuxhetit derisa Ministri i Financave Dragan Tevdovski...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. "Besoj fuqishëm...

Tevdovski: Besoj se buxheti i vitit 2018 do të votohet në kohë

para 8 muajve - Telegrafi

Ministri i Financave, Dragan Tevdovski mendon se buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë dhe se deputetët e OBRM-PDUKM-së do t’i përfundojnë diskutimet në kohë, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ai është...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Portalb

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Tevdovski: Buxheti 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Alsat-M

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Tevdovski: Buxheti do të miratohet në kohë të rregullt

para 8 muajve - Gazeta Express

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do të...

TEVDOVSKI: BUXHETI PËR VITIN 2018 DO TË MIRATOHET NË KOHË

para 8 muajve - TV21

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Aktuale

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do të...

Tovdevski: Buxheti do të silllet në kohë, me apo pa VMRO-DPMNE-në

para 8 muajve - InfoShqip

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. Tevdovski paralajmroi se mosmiratimi...

Opozita shqiptare a do të ashpërsoj debatin për buxhetin ?!

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Tanimë ka 5 herë që debati për propozim buxhetin për vitin 2018 po anulohet për shkak të VMRO-DPMNE-së, kurse sot në komisionin parlamentar për financa dhe buxhet  seanca do të udhëhiqet...

TEVDOVSKI: Buxheti për 2018-n do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Medial

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Ina

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

Vazhdon debati për Propozim-Buxhetin e vitit 2018

para 8 muajve - Gazeta Express

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

Pas bllokimeve nga OBRM-PDUKM, vazhdon debati për Propozim-buxhetin e vitit 2018

para 8 muajve - Telegrafi

Komisioni parlamentar për financa dhe buxhet do të vazhdojë me diskutimin për Propozim-buxhetin e vitit 2018, përcjell Telegrafi Maqedoni. Me autorizim të kryekuvendarit Talat Xhaferi, seanca do të udhëhiqet...

Tevdovski: Buxheti do të miratohet në kohë të rregullt

para 8 muajve - Lajm

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do të...

Vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Portalb

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

Vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Indeks.mk

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Shenja

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Aktuale

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Tetova Sot

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. “Besoj fuqishëm se buxheti do...

Tevdovski premton se buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

para 8 muajve - Fol

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit, përcjell Fol. “Besoj fuqishëm...

Vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2018

para 8 muajve - Almakos

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet ta vazhdojë debatin rreth Propozim-buxhetit për vitin 2018. Me seancën kryeson deputeti i LSDM-së Vasko Kovaçevski të cilin e autorizoi kryetari i Kuvendit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK