http://kariera.mk

Qeveria e Kosovës rrit ndihmat sociale

më 1.2018 - Portalb

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale. Vendimi është marrë nga kabineti Haradinaj, ndërsa propozimi ka ardhur nga ministri Reçica. Mbi 26 mijë familje...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

më 1.2018 - GazetaBlic

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

E konfirmon Kryeministri: Pagat u rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

më 1.2018 - Gazeta Express

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria rrit pagat e ndihmat

më 1.2018 - Klan Kosova

Qeveria vendosi sot të rrisë pagat dhe ndihmat sociale, njofton Klan Kosova. Vet kryeministri e pranoi se kjo rritje nuk mund të krahasohet me atë të pagës së tij, ndërsa u qartësua edhe lidhur me pajisjen...

Qeveria Rritë Ndihmat Sociale

më 1.2018 - Kallxo

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale. Vendimi është marrë nga kabineti Haradinaj ndërsa propozimi ka ardhur nga ministri Reqica. Mbi 26 mijë familje...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

më 1.2018 - Infokusi

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Haradinaj, kryeministri më i paguar i rajonit me 2950 euro në muaj

më 1.2018 - Opinion

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Punëtorëve të shtetit nga 1 janari u rriten pagat

më 1.2018 - RTV 21

Tahiri: Jemi gati t’i marrim kompetencat e EULEX-it.- Reshitaj: 65 mijë euro për mbështetje të disa strehimoreve Punëtorëve të shtetit u rriten pagat. Këtë vendim e mori qeveria e Kosovës. Pagat rriten...

Qeveria rrit rrogat për të gjithë të punësuarit për 4%

më 1.2018 - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës ka marrë disa vendime në mbledhjen e sotme ku ndër të tjera është edhe vendimi për rritje për katër për qind për të gjithë të punësuarit që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Gjithashtu...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - Telegrafi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

"Kingut" të qeverisë nuk i del hesapi, mijëra familje mbesin pa rrogat e dhjetorit

më 1.2018 - Albeu

Mijëra mësues, policë, doktorë dhe infermierë nuk kanë marrë ende pagën e muajit dhjetor. Si të mos mjaftonte faktin se dërgohen si delet në tufë me listë emërore kur kryeministri Rama ka për të mbajtur...

Qeveria rrit pagat e ndihmat

më 1.2018 - Infokusi

Qeveria vendosi sot të rrisë pagat dhe ndihmat sociale, njofton Klan Kosova. Vet kryeministri e pranoi se kjo rritje nuk mund të krahasohet me atë të pagës së tij, ndërsa u qartësua edhe lidhur me pajisjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - GazetaBlic

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

më 1.2018 - Periskopi

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20%

më 1.2018 - Koha.net

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

E konfirmon Kryeministri: Pagat iu rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

më 1.2018 - Bota Press

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria miraton rritjen e ndihmës sociale

më 1.2018 - Albeu

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale , Skender Reçica në mbledhjen...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%!

më 1.2018 - GazetaBlic

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%. Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur...

E konfirmon Kryeministri: Pagat u rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

më 1.2018 - Gazeta Monitor

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

E konfirmon Kryeministri: Pagat iu rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

më 1.2018 - Gazeta Fjala

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria vendos për rritje të pagave

më 1.2018 - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot propozimin për rritjen e pagave për katër përqind për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin pagë nga buxheti i Kosovës. Kjo hyn në fuqi nga 1 janari i këtij viti....

Kryeministri: Pagat u rriten edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

më 1.2018 - Sovrani

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Rriten pagat në Kosovë

më 1.2018 - Albinfo

Qeveria e Kosovës gjithashtu ka vendosur të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve...

Haradinaj flet për Gjykatën Speciale dhe rritjen e pagave për të gjithë që paguhen nga shteti

më 1.2018 - Lajmi.net

Kryeministri Ramush Haradinaj duke folur për shfuqizim e Gjykatës Speciale ka thënë se iniciativa e deputetëve respektohet prej Qeverisë. Megjithatë, ai ka mohuar se Qeveria e Kosovës do të nisë ndonjë...

Punëtorëve të shtetit nga ky muaj u rriten pagat

më 1.2018 - Telegrafi

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Vendos Qeveria, pagat e janarit dalin me rritje

më 1.2018 - Gazeta Express

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Qeveria u rrit pagat shërbyesëve civil

më 1.2018 - Albeu

Qeveria e Kosovës ka rritur pagat për të gjithë shërbyesit civil prej 4 përqindëshit. Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se kjo do të hyjë në fuqi nga 1 janari. “Aprovohet për të gjitha kategoritë...

Qeveria rritë pagat e punëtorët që paguhen nga buxheti i shtetit

më 1.2018 - Politiko

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Vendimi i Qeverisë: Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

më 1.2018 - Koha.net

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Lajm i mirë për punëtorët e shtetit, nga ky muaj iu rriten pagat!

më 1.2018 - GazetaBlic

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Qeveria Rrit Rrogat e Atyre që Paguhen nga Buxheti i Kosovës

më 1.2018 - Kallxo

Qeveria e Kosovës vendosi sot që pagat për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas ministrit të Financave, Bedi Hamza, kjo rritje aplikohet që nga 1 janari i këtij...

Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

më 1.2018 - RTV 21

Këtë lajm kryeministri Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë për të gjithë Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që...

ZYRTARE: Rrogat e janarit, kush paguhet prej shtetit, do t’i marrin me rritje 4 për qind

më 1.2018 - Lajmi.net

Qeveria ka miratuar propozim-vendimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë  e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës në nivelin prej 4 për qind mbi pagën bazë duke filluar nga 1 janari...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - Infokusi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - Almakos

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - Gazeta Liria

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Ja për sa është rritur ndihma sociale

më 1.2018 - Sovrani

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%

më 1.2018 - Infokusi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica në mbledhjen...

Haradinaj flet për Gjykatën Speciale dhe rritjen e pagave për të gjithë që paguhen nga shteti

më 1.2018 - Infokusi

Kryeministri Ramush Haradinaj duke folur për shfuqizim e Gjykatës Speciale ka thënë se iniciativa e deputetëve respektohet prej Qeverisë. Megjithatë, ai ka mohuar se Qeveria e Kosovës do të nisë ndonjë...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%

më 1.2018 - Gazeta Monitor

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

më 1.2018 - Insajderi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Asistenca sociale rritet për 20%

më 1.2018 - Periskopi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20%

më 1.2018 - KosovaLive360

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Punëtorëve të shtetit u rriten pagat

më 1.2018 - Gazeta e re

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Qeveria rrit 4 përqind pagat dhe 20 përqind për rastet sociale

më 1.2018 - KosovaPress

Ministri i Financave Bedri Hamza, tha se  rritja e pagave,  nga bëhet në përputhje me rritjen ekonomike. Këtë lajm kryeministri i Kosovës  Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë për të gjithë. Qeveria...

Më në fund një lajm i mirë, rriten pagat sociale për 20%!

më 1.2018 - Bota Press

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%.Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur...

Qeveria miraton rritjen e pagave për punëtorët e shtetit

më 1.2018 - Sovrani

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Pagat e punëtorëve të sektorit publik rriten 4 për qind

më 1.2018 - Illyria

Prishtinë, 12 janar 2018 – Qeveria e Kosovës e ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi,...

Qeveria miraton rritjen e pagave për punëtorët e shtetit – mësohen detajet

më 1.2018 - Insajderi

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Vendos Qeveria, pagat e janarit dalin me rritje

më 1.2018 - Gazeta Monitor

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Lajm i mirë për punëtorët e shtetit, nga ky muaj iu rriten pagat!

më 1.2018 - Sovrani

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Punëtorët që marrin pagë nga buxheti i shtetit, u rriten pagat

më 1.2018 - Bota Press

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Rrogat e janarit me rritje 4 për qind

më 1.2018 - Gazeta Fjala

Qeveria ka miratuar propozim-vendimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë  e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës në nivelin prej 4 për qind mbi pagën bazë duke filluar nga 1 janari...

Qeveria merr një vendim të rëndësishëm për shërbyesit civil

më 1.2018 - Periskopi

Qeveria e Kosovës ka rritur pagat për të gjithë shërbyesit civil prej 4 përqindëshit. Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se kjo do të hyjë në fuqi nga 1 janari. “Aprovohet për të gjitha kategoritë...

Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

më 1.2018 - KosovaPress

Sipas këtij vendimi pagat rriten  4 përqind mbi pagën bazë, duke filluar nga 1 janari i vitit 2018. Ministri i Financave Bedri Hamza tha se me këtë vendim aprovohet rritja e pagave nga një janari dhe bëhet...

Rritja e buxhetit për përfituesit e ndihmave sociale e pamjaftueshme për të shmangur varfërinë

më 1.2018 - Sovrani

Ndonëse Qeveria e Kosovës kishte premtuar rritje të buxhetit për Skemën e Ndihmës Sociale, për 20 për qind, projekligji për buxhetin e vitit 2018, parasheh rritje prej vetëm 15 për qind. Në një studim...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 për qind

më 1.2018 - Telegrafi

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke kërkuar që paga të rritet së paku 10 për qind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shprehur mospajtim me deklaratën...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës 4 përqind

më 1.2018 - RTV 21

“Kërkojmë që ngritje të ketë më së paku përqind” Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke këkruar që paga të ketë ngritje së paku 10 përqind. Sindikata...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 për qind

më 1.2018 - Infokusi

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke kërkuar që paga të rritet së paku 10 për qind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shprehur mospajtim me deklaratën...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 për qind

më 1.2018 - Insajderi

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 për qind, duke kërkuar që paga të rritet së paku 10 për qind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shprehur mospajtim me deklaratën...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 për qind

më 1.2018 - Gazeta Monitor

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke kërkuar që paga të rritet së paku 10 për qind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shprehur mospajtim me deklaratën...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 %

më 1.2018 - Sovrani

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke këkruar që paga të ketë ngritje së paku 10 përqind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shkrehur mos pajtim...

Dikujt nuk po i pëlqen rritja e pagës për vetëm 4 për qind

më 1.2018 - Periskopi

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke këkruar që paga të ketë ngritje së paku 10 përqind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shkrehur mos pajtim...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 %

më 1.2018 - Gazeta e re

Sindikata e Shërbimit Korrektues është shprehur kundër ngritjes së pagës me 4 përqind, duke këkruar që paga të ketë ngritje së paku 10 përqind. Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shkrehur mos pajtim...

Shërbimit korrektues i duket pak ngritja e pagës për 4 %

më 1.2018 - KosovaPress

Sindikata nëpërmjet një komunikate ka shkrehur mos pajtim me deklaratën e ministrit të financave, Bedri Hamza se rritje page do të ketë vetëm 4%. “Sindikata jonë do të jetë në kontakt BSPK dhe sindikatat...

Haradinaj u premton rritje të pagave punëtorëve shëndetësorë

më 1.2018 - Koha.net

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj priti në takim delegacionin e Federatës Sindikale të Shëndetësisë të Kosovës (FSSHK), të kryesuar nga Blerim Syla, me të cilët bisedoi për gjendjen në shëndetësinë...

Kryeministri premton kategorizim të pagave për punëtorët shëndetësorë

më 1.2018 - KosovaPress

Sipas një njoftimi nga zyra e kryeministrit në takim ishte prezent edhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili. Kryeministri Haradinaj nga përfaqësuesit e FSSHK-së u njoftua me të arriturat e sektorit të...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK