http://kariera.mk

Maqedoni, kërkohet nga Presidenti të mos dekretohet ligji për gjuhën shqipe

para 8 muajve - Opinion

Në Maqedoni i kërkojnë presidentit Ivanot të mos dekretojë ligjin e miratuar të enjten për gjuhën shqipe si gjuhë zyrtare në Shqipëri. Kërkesa është bërë nga parti opozitare, organizata të diasporës, akademikë...

Akademikë e profesorë maqedonas kërkojnë nga Ivanovi të mos e nënshkruaj Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Telegrafi

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota “për” u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër...

Presidentit i bëhet presion për të mos e dekretuar ligjin e gjuhës shqipe

para 8 muajve - Albeu

Miratimi i ligjit të gjuhëve në Maqedoni gjatë ditës së djeshme, ku gjuha shqipe tashmë është gjuhë zyrtare, ka shkaktuar reagime të shumta në të gjitha qarqet e institucioneve të ndryshme në Maqedoni....

Tërbohen maqedonasit, kërkojnë nga presidenti Ivanov bllokimin e gjuhës shqipe

para 8 muajve - Gazeta Tema

Akademikë maqedonas, organizata të diasporës dhe parti opozitare të së djathtës i bënë thirrje presidentit Gjorgje Ivanov të vendosë veton kundër ligjit të ri për gjuhën shqipe i miratuar të enjten, me...

Zyberi: Ivanov mund të përdorë veton, por ligjin se pengon dot

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 janar - Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit. Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithatë Kushtetuta...

Maqedoni, kërkohet nga presidenti të mos dekretohet Ligji për Gjuhën Shqipe

para 8 muajve - Periskopi

Në Maqedoni i kërkojnë presidentit Ivanot të mos dekretojë ligjin e miratuar të enjten për gjuhën shqipe si gjuhë zyrtare në Shqipëri. Kërkesa është bërë nga parti opozitare, organizata të diasporës, akademikë...

Ligji për gjuhën shqipe, presion presidentit mos ta dekretoj këtë ligj

para 8 muajve - Lajmi.net

Miratimi i ligjit të gjuhëve në Maqedoni gjatë ditës së djeshme, ku gjuha shqipe tashmë është gjuhë zyrtare, ka shkaktuar reagime të shumta në të gjitha qarqet e institucioneve të ndryshme në Maqedoni....

Ligji për gjuhën shqipe, presion presidentit mos ta dekretoj këtë ligj

para 8 muajve - GazetaBlic

Miratimi i ligjit të gjuhëve në Maqedoni gjatë ditës së djeshme, ku gjuha shqipe tashmë është gjuhë zyrtare, ka shkaktuar reagime të shumta në të gjitha qarqet e institucioneve të ndryshme në Maqedoni....

Zyberi: Ivanov nuk e pengon dot ligjin

para 8 muajve - Albeu

Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit. Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithëse Kushtetuta është e qartë....

Zyberi: Ivanov mund të përdorë veton, por ligjin se pengon dot

para 8 muajve - Aktuale

Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit. Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithatë Kushtetuta është e qartë....

Ziberi: Ligji avancon përdorimin e shqipes

para 8 muajve - Alsat-M

Eksperti juridik Naser Ziberi vlerëson se ligji për gjuhët i miratuar në Kuvend avancon përdorimin e gjuhës shqipe. Ai tha se më e rëndësishme është zbatimi i ligjit në praktikë. Për këtë Ziberi shprehet...

Parlamenti Studentor: Presidenti Ivanov t`i vë veto ligjit për gjuhët

para 8 muajve - TV Koha

Parlamenti Studentor i Universitetit Shën “Kirili dhe Metodi” sot me një letër publike, në të cilën thonë se i drejtohen studentëve, përfaqësuesve të legjislativit dhe të gjithë opinionit publik, ku kërkojnë...

Parlamenti Studentor: Presidenti Ivanov ti vë veto ligjit për gjuhët

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 Janar - Parlamenti Studentor i Universitetit Shën “Kirili dhe Metodi” sot me një letër publike, në të cilën thonë se i drejtohen studentëve, përfaqësuesve të legjislativit dhe të gjithë opinionit...

Parlamenti Studentor në UKM: Ivanov të vendos veto ndaj Ligjit për gjuhët

para 8 muajve - Telegrafi

Parlamenti Studentor pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” sot përmes një reagimi me shkrim kërkojnë që urgjentisht të shfuqizohet Ligji për përdorimin e gjuhëve. “Ndjejmë përgjegjësi të reagojmë...

Ligji për gjuhën shqipe, presion presidentit mos ta dekretoj këtë ligj

para 8 muajve - Infokusi

Miratimi i ligjit të gjuhëve në Maqedoni gjatë ditës së djeshme, ku gjuha shqipe tashmë është gjuhë zyrtare, ka shkaktuar reagime të shumta në të gjitha qarqet e institucioneve të ndryshme në Maqedoni....

Akademikë e profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 janar - Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e  Maqedonisë. Një pjesë e tyre...

Profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Aktuale

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e  Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër...

Ivanov nën presion bashkëatdhetarësh, edhe akademikë: mos dekreto ligjin e shqipes

para 8 muajve - Te Sheshi

Presidentit  maqedonas, Gjorgje Ivanov, tashmë ndodhet në një tjetër pozitë të vështirë. Ai është vënë para presionit për të mos e dekretuar ligjin e gjuhëve, ose thënë ndryshe ligjin që e kthen shqipen...

Akademikët maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Albeu

Akademikë dhe profesorë maqedonas janë kundër miratimit të Ligjit të gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër të përbashkët, por edhe përmes...

Profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Medial

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e  Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër...

Akademikët maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - InfoShqip

Akademikë dhe profesorë maqedonas janë kundër miratimit të Ligjit të gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër të përbashkët, por edhe përmes...

Akademikët maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Gazeta e re

Akademikë dhe profesorë maqedonas janë kundër miratimit të Ligjit të gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër të përbashkët, por edhe përmes...

Ligji për gjuhët, Zyberi: Presidenti mund të përdorë veton, por ligjin se pengon dot

para 8 muajve - Gazeta Express

Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithatë Kushtetuta është e qartë. Nëse presidenti nuk e dekreton , ligji kthehet sërisht në Kuvend , ku duhet të votohet me një shumicë...

Ligji për gjuhët, sfida e radhës: Pritet dekretimi nga presidenti Ivanov; Zyberi: Mund të përdorë veton, por ligjin se pengon dot

para 8 muajve - MRT

Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit... Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithatë Kushtetuta është e qartë....

Kolonel Haxhi-Janev emërohet adjutant i presidentit Ivanov

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 janar - Koloneli Metodij Haxhi-Janev me dekret të presidentit Gjorge Ivanov është avancuar në gradën gjeneral brigade dhe është emëruar për adjutant i komandatit suprem të forcave të armatosura...

Ivanovi emëron ndihmësin e tij të ri, kolonelin Metodij Haxhi-Janev

para 8 muajve - TV Koha

Kolonel Methodi Hadzi-Janev, me dekretin e Presidentit Gjorge Ivanov është emëruar si ndihmës i kryetarit të shtetit, është shkarkuar gjenerali i brigadës dhe u emërua ndihmës i Komandantit Suprem të Forcave...

Zyberi: Ivanov nuk e pengon dot ligjin

para 8 muajve - Fol

Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit. Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithëse Kushtetuta është e qartë....

Akademikë e profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Gazeta Express

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

Ky është ndihmësi i ri i presidentit Ivanov

para 8 muajve - Gazeta Express

Kolonel Methodi Hadzi-Janev, me dekretin e Presidentit Gjorge Ivanov është emëruar si ndihmës i kryetarit të shtetit, është shkarkuar gjenerali i brigadës dhe u emërua ndihmës i Komandantit Suprem të Forcave...

Kolonel Metodij Haxhi-Janev emërohet adjutant i presidentit Ivanov

para 8 muajve - Portalb

Koloneli Metodij Haxhi-Janev me dekret të presidentit Gjorge Ivnaov është avancuar në gradën gjeneral brigade dhe është emëruar për adjutant i komandatit suprem të forcave të armatosura të Republikës së...

Zyberi: Ivanov mund të përdorë veton, por ligjin se pengon dot

para 8 muajve - Fakti Ditor

Ligji i ri për përdorimin e gjuhëve ka arritur në presidencë dhe pret dekretimin e kreut të shtetit. Ende është e paqartë nëse Ivanov do ta përdorë këtë të drejtë, megjithatë Kushtetuta është e qartë....

Ivanovi emëron ndihmësin e tij të ri, kolonelin Metodij Haxhi-Janev

para 8 muajve - Telegrafi

Koloneli Metodij Haxhi-Janev është emëruar si ndihmës i kryetarit të shtetit, Gjorge Ivanov, përcjell Telegrafi Maqedoni. Siç është publikuar në Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë më 14 dhjetor,...

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit të gjuhës shqipe

para 8 muajve - TV Koha

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

Profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes...

Profesorë maqedonas i kërkojnë Ivanovit të mos e firmosë Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Fakti Ditor

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhës shqipe që dje me 69 vota PRO u votua në Kuvendin e Maqedonisë. Një pjesë e tyre përmes një letër...

Koloneli Haxhi-Janev emërohet adjutant i presidentit Ivanov

para 8 muajve - Fol

Koloneli Metodij Haxhi-Janev me dekret të presidentit Gjorge Ivanov është avancuar në gradën gjeneral brigade dhe është emëruar adjutant i komandatit suprem të forcave të armatosura të Republikës së Maqedonisë....

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit për gjuhët

para 8 muajve - Lajm

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit të gjuhës shqipe

para 8 muajve - Almakos

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

Ivanovi emëron ndihmësin e tij të ri, kolonelin Metodij Haxhi-Janev

para 8 muajve - Almakos

Kolonel Methodi Hadzi-Janev, me dekretin e Presidentit Gjorge Ivanov është emëruar si ndihmës i kryetarit të shtetit, është shkarkuar gjenerali i brigadës dhe u emërua ndihmës i Komandantit Suprem të Forcave...

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit të gjuhës shqipe

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike...

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit të gjuhës shqipe

para 8 muajve - Fakti Ditor

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

Akademikë e profesorë maqedonas kundër Ligjit të gjuhës shqipe

para 8 muajve - Ina

Akademikë dhe profesorë maqedonas aktivizohen kundër miratimit të Ligjit për gjuhët, gjegjësisht gjuhën shqipe. Një pjesë e tyre përmes letrave të përbashkëta, por edhe përmes deklaratave publike bëjnë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK