http://kariera.mk

Këto janë bizneset e Labit por detyrohet t'i braktisë

para 9 muajve - Albeu

Agjencioni Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

AKK, merr vendim dëshpërues për Labinot Tahirin

para 9 muajve - GazetaBlic

Agjencia Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Lajmi.net

​ Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - GazetaBlic

Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij . Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

AKK detyron ministrin Ismaili të heqë dorë nga “Bon Vivant"

para 9 muajve - Gazeta Express

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”. Ky vendim është marrë nga AKK...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private

para 9 muajve - Albeu

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli , lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit . Gjatë kontrollimit të...

Urani heq dorë nga bizneset

para 9 muajve - Albeu

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”. Ky vendim është marrë nga AKK...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private /DOKUMENT

para 9 muajve - Lajmi.net

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit. Gjatë kontrollimit të...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private

para 9 muajve - GazetaBlic

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit. Gjatë kontrollimit të...

Agjencia Kundër Korrupsion detyron Labinot Tahirin të heqë dorë nga bizneset

para 9 muajve - Lajmi.net

Agjencia Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

AKK detyron ministrin Ismaili të heq dorë nga “BON VIVANT”

para 9 muajve - GazetaBlic

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi. Ky vendim është...

Tahiri Heq Dorë nga Bizneset për të Mbetur Deputet

para 9 muajve - Kallxo

Labinot Tahiri ka hequr dorë nga dy biznese për t’i ikur konfliktit të interesit dhe për të mbetur deputet. Agjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin e hetimit të deputetit Labinot Tahiri për konflikt...

Tahiri heq dorë nga bizneset për të mbetur deputet

para 9 muajve - Lajmi.net

Labinot Tahiri ka hequr dorë nga dy biznese për t’i ikur konfliktit të interesit dhe për të mbetur deputet. gjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin e hetimit të deputetit Labinot Tahiri për konflikt...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Gazeta Express

​ Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

AKK detyron ministrin Ismaili të heqë dorë nga menaxhimi i “Bon Vivant”

para 9 muajve - Portalb

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi. Ky vendim është...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - GazetaBlic

Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

AKK, merr vendim dëshpërues për Labinot Tahirin

para 9 muajve - Infokusi

Agjencia Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

Kundër-korrupsioni detyron Ministrin Ismajli të heqë dorë nga kafiteritë

para 9 muajve - Koha.net

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), përmes një vendimi të publikuar në ueb-faqen e saj, ka bërë me dije se ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka hequr dorë nga menaxhimi i dy bizneseve private “Bon...

AKK Detyron Ministrin të Heqë Dorë nga ‘Bon Vivant’ dhe ‘Tranquille’

para 9 muajve - Kallxo

Agjencia Kundër Korrupsion detyroi ministrin Uran Ismaili të tërhiqet nga menaxhimi i dy lokaleve. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) përmes një vendimi ka detyruar ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismajli...

Bizneset e Labit? Deputeti sqaron disa hollësi!

para 9 muajve - GazetaBlic

Agjencia Kundër Korrupsionit kishte filluar që një kohë hetimin ndaj deputetit të Kuvendit të Republikës, Labinot Tahirit me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni, deputeti i AKR-së...

AKK detyron ministrin Ismaili të heq dorë nga “BON VIVANT”

para 9 muajve - Infokusi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi. Ky vendim është...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private

para 9 muajve - Infokusi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit. Gjatë kontrollimit të...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Infokusi

Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

AKK detyron deputetin Labinot Tahiri të heqë dorë nga bizneset

para 9 muajve - Insajderi

Agjencioni Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

AKK detyron deputetin Labinot Tahiri të heq dorë nga bizneset

para 9 muajve - Sovrani

Agjencioni Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të rastit,...

Islam Pacolli nuk do të jetë më zyrtar i autorizuar në MABETEX

para 9 muajve - Sovrani

Deputeti i AKR-së, Islam Pacolli, nuk do të jetë më person i autorizuar në kompaninë “MABETEX Projekt engineering”. Kjo pasi që Agjencia Kundër Korrupsion kërkoi nga ai të shmangë konfliktin e interesit....

AKK detyron Pacollin të zgjedh mes postit ministror dhe biznesit privat

para 9 muajve - Insajderi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar, Zëvendëskryeministrin e Qeverisë së Kosovës, Behgjet Pacollin të heq dorë nga biznesi privat “Diamond Fashion”. Kjo për shkak se mbajtja e një posti publik si...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private /DOKUMENT

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit. Gjatë kontrollimit të...

Tahiri heq dorë nga bizneset për të mbetur deputet

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Labinot Tahiri ka hequr dorë nga dy biznese për t’i ikur konfliktit të interesit dhe për të mbetur deputet. Agjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin e hetimit të deputetit Labinot Tahiri për konflikt...

AKK detyron ministrin Ismaili të heq dorë nga “Bon Vivant”

para 9 muajve - Sovrani

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi. Ky vendim është...

AKK detyron ministrin Ismaili të heqë dorë nga “Bon Vivant”

para 9 muajve - Bota Press

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”. Ky vendim është marrë nga AKK...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private

para 9 muajve - Gazeta Liria

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit. Gjatë kontrollimit të...

AKK detyron Pacollin të zgjedh mes postit ministror dhe biznesit privat

para 9 muajve - Sovrani

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar, Zëvendëskryeministrin e Qeverisë së Kosovës, Behgjet Pacollin të heq dorë nga biznesi privat “Diamond Fashion”. Kjo për shkak se mbajtja e një posti publik si...

Islam Pacolli nuk do të jetë më zyrtar i autorizuar në MABETEX

para 9 muajve - Insajderi

Deputeti i AKR-së, Islam Pacolli, nuk do të jetë më person i autorizuar në kompaninë “MABETEX Projekt engineering”. Kjo pasi që Agjencia Kundër Korrupsion kërkoi nga ai të shmangë konfliktin e interesit....

AKK detyron ministrin Ismaili të heqë dorë “Bon Vivant”

para 9 muajve - Insajderi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi. Ky vendim është...

Lajmi i Fundit: Labinot Tahiri heq dorë …

para 9 muajve - Bota Press

Labinot Tahiri ka hequr dorë nga dy biznese për t’i ikur konfliktit të interesit dhe për të mbetur deputet. gjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin e hetimit të deputetit Labinot Tahiri për konflikt...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Infokusi

Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - AlbPortali

​ Loading... Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Fakti Ditor

​ Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

Bizneset e Labit? Deputeti sqaron disa hollësi!

para 9 muajve - Infokusi

Agjencia Kundër Korrupsionit kishte filluar që një kohë hetimin ndaj deputetit të Kuvendit të Republikës, Labinot Tahirit me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni, deputeti i AKR-së...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

para 9 muajve - Sovrani

Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon Ramadani...

AKK detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë nga biznesi privat

para 9 muajve - Insajderi

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani që të tërhiqet nga pozita e tij si “person i autorizuar” në një biznes privat, me qëllim të shmangies së...

Ja kush e detyroi Ministrin Ismajli të heqë dorë nga dy biznese private

para 9 muajve - Periskopi

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), përmes një vendimi të publikuar në ueb-faqen e saj, ka bërë me dije se ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka hequr dorë nga menaxhimi i dy bizneseve private “Bon...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK