http://kariera.mk

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Ina

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra, ka bërë të ditur Shefi i Shtabit të Përgjithshë, të Ushtrisë së Serbisë, gjenerali Lubisha Dikoviq....

Gjenerali serb kërkon të blihen raketa që arrijnë në çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - BalkanWeb

SERBI-Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikovic. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Telegrafi

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - GazetaBlic

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra . Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Gazeta Express

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - InfoShqip

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Shefi i ushtrisë serbe kërkon sistem raketor për të arritur çdo cak në Kosovë

para 9 muajve - Albeu

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq . “Natyrisht...

Shefi i ushtrisë serbe kërkon sistem raketor që mund ta arrijë çdo cak në territorin e Kosovës!

para 9 muajve - GazetaBlic

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Shefi i ushtrisë serbe kërkon sistem raketor që mund ta arrijë çdo cak në territorin e Kosovës!

para 9 muajve - Lajmi.net

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Almakos

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Illyria

Beograd, 13 janar 2018 – Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra, ka bërë të ditur Shefi i Shtabit të Përgjithshë, të Ushtrisë së Serbisë,...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Shefi i ushtrisë serbe kërkon sistem raketor që mund ta arrijë çdo cak në territorin e Kosovës!

para 9 muajve - Infokusi

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Insajderi

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Bota Press

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Gjenerali serb kërkon raketa që arrijnë çdo cep të Kosovës

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht...

Serbia kërkon sistem raketor që mund ta arrijë çdo cak në territorin e Kosovës

para 9 muajve - Periskopi

Serbia po planifikon të blejë sistem raketor i cili zhvillon luftë në largësi më të mëdha se 400 kilometra.Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. “Natyrisht se...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Portalb

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Politiko

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët: Thaçi e Haradinaj t’i Nisin Bisedimet për Ushtrinë

para 9 muajve - Kallxo

Deputetët kanë kërkuar të filojnë bisedimet me serbët në Kosovë për krijimin e ushtrisë. Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi,...

Deputetët kërkojnë nga krerët e shtetit t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Telegrafi

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët duan që Thaçi e Haradinaj të nisin bisedat për bërjen e Ushtrisë

para 9 muajve - Koha.net

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Lajmi.net

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - GazetaBlic

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t'i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Evropa e Lirë

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët kërkojnë nga krerët e shtetit t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Almakos

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Infokusi

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta e re

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Projektligji për Ushtrinë e Kosovës brenda tre muajsh shkon në Qeveri

para 9 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 13 janar - Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Periskopi

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Projektligji për Ushtrinë e Kosovës brenda tre muajsh shkon në Qeveri

para 9 muajve - Telegrafi

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës Rrustem...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Lajmi.net

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri i Ministrisë së Forcës...

Rrustemi përsërit atë që dihet, thotë se ushtria bëhet përmes kushtetutës

para 9 muajve - Albeu

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri i Ministrisë së Forcës...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - GazetaBlic

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri i Ministrisë së Forcës...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Gazeta Express

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “ Zërit ” ministri i Ministrisë së...

Ftesë Thaçit e Haradinajt t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Sovrani

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Deputetët ftojnë Thaçin e Haradinajn t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Bota Press

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Ftesë Thaçit e Haradinajt t’i nisin bisedimet për ushtrinë

para 9 muajve - Insajderi

Deputetët e partive politike në pushtet, por edhe ata të opozitës konsiderojnë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, por edhe kryeministri Ramush Haradinaj, duhet t’i nisin bisedimet me përfaqësuesit...

Projektligji për Ushtrinë e Kosovës brenda tre muajsh shkon në Qeveri

para 9 muajve - Almakos

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës Rrustem...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Infokusi

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “ Zërit ” ministri i Ministrisë së...

Projektligji për Ushtrinë e Kosovës brenda tre muajsh shkon në Qeveri

para 9 muajve - Gazeta Liria

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës Rrustem...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Insajderi

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “ Zërit ” ministri i Ministrisë së...

Ja se kur do të shkoj në Qeveri projektligji për Ushtrinë e Kosovës

para 9 muajve - Sovrani

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës Rrustem...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Periskopi

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri i Ministrisë së Forcës...

Projektligji për Ushtrinë e Kosovës brenda tre muajsh shkon në Qeveri

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcë të Armatosur të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar ministri i Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës Rrustem...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri i Ministrisë së Forcës...

Ushtria, përmes ndryshimeve kushtetuese

para 9 muajve - Bota Press

Botapress, 13 janar- Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është plotësisht e gatshme që të shndërrohet në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK). Kështu ka deklaruar gjatë një interviste dhënë “Zërit” ministri...

Rama mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - Telegrafi

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të komandantit të ushtrisë amerikane për Evropë, gjeneral major Timothy McGuire, mori pjesë në forumin ndërkombëtar...

Komandanti i FSK-së në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - RTV 21

Pjesëmarrës ishin përfaqësues ushtarakë të më se njëzet vendeve anëtar Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të komandantit të ushtrisë amerikane për Evropë,...

Komandanti i FSK-së merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - Klan Kosova

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të Komandantit të Ushtrisë Amerikane për Evropë, Gjeneral Major Timothy McGuire, mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar...

Rama mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - Almakos

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të komandantit të ushtrisë amerikane për Evropë, gjeneral major Timothy McGuire, mori pjesë në forumin ndërkombëtar...

Komandanti i FSK-së merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - GazetaBlic

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të Komandantit të Ushtrisë Amerikane për Evropë, Gjeneral Major Timothy McGuire, mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - GazetaBlic

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim zyrtar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi, njofton MFSK. Ministri Berisha, me këtë rast, e...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 12 janar - Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi. Ministri Berisha e njoftoi ambasadorin...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - Telegrafi

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi. Ministri Berisha e njoftoi ambasadorin Minxhozi me të...

Rama në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - Gazeta e re

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të komandantit të ushtrisë amerikane për Evropë, gjeneral major Timothy McGuire, mori pjesë në forumin ndërkombëtar...

Minxhozi falënderon FSK-në

para 9 muajve - Koha.net

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim zyrtar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi, njofton MFSK. Ministri Berisha, me këtë rast, e...

Kosovë/Sërish nismë ligjore për krijimin e ushtrisë

para 9 muajve - Respublica

Gazeta “Zëri” në Kosovë raporton sot se në muajin prill do të depozitohet projektligji për transformimin e Forcës së Sigurisë në ushtri të rregullt. Gazeta referon burime nga  Ministria e Forcës dhe e...

Komandanti i FSK-së merr pjesë në Forumin e Forcave Ajrore të NATO-së

para 9 muajve - Sovrani

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të Komandantit të Ushtrisë Amerikane për Evropë, Gjeneral Major Timothy McGuire, mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar...

Komandanti i FSK-së merr pjesë në Forumin e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - Insajderi

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të Komandantit të Ushtrisë Amerikane për Evropë, Gjeneral Major Timothy McGuire, mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar...

Ekskluzive! Majku dhe Melita Nushi për pushime në Austri

para 9 muajve - Almakos

Majk ka qenë vitin e kaluar një ndër këngëtaret më t ë përfolur në mediat rozë shqiptare. E gjithë kjo në saje të djalit të lindur nga një lidhje jashtëmartesore me Majlinda Zekën. Por, reperi kohët ka...

Komandanti i FSK-së në forumin ndërkombëtar në komandën e forcave ajrore të NATO-s

para 9 muajve - KosovaLive360

komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të komandantit të Ushtrisë Amerikane për Evropë, gjeneral major Timothy McGuire, mori pjesë në Forumin Ndërkombëtar...

SHBA i refuzon vizën shefit të ushtrisë serbe

para 9 muajve - InfoShqip

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleskandër Vulin, tha të enjten se refuzimi amerikan për t’i dhënë vizë shefit të shtabit të ushtrisë serbe, Lubisha Dikoviç, do të ndikojë në marrëdhëniet ushtarake të dy vendeve,...

Rama në Forumin Ndërkombëtar në Komandën e Forcave Ajrore të NATO-s

para 9 muajve - KosovaPress

Sips një komunikate të FSK-së, në Forumin Ndërkombëtar morën pjesë përfaqësues ushtarakë të më se njëzet vendeve anëtare të NATO-s, ku u diskutua lidhur me trendët e reja në teknologjinë e zjarrit luftarak,...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - Almakos

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi. Ministri Berisha e njoftoi ambasadorin Minxhozi me të...

Tërbohet Serbia: SHBA i refuzon vizën shefit të ushtrisë serbe

para 9 muajve - Gazeta Tema

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleskandër Vulin, tha të enjten se refuzimi amerikan për t’i dhënë vizë shefit të shtabit të ushtrisë serbe, Lubisha Dikoviç, do të ndikojë në marrëdhëniet ushtarake të dy vendeve,...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 12 janar - Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - Periskopi

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim zyrtar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi, njofton MFSK. Ministri Berisha, me këtë rast, e...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Telegrafi

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - Gazeta e re

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti sot në takim zyrtar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozi, njofton MFSK. Ministri Berisha, me këtë rast, e...

Në prill dorëzohet në Qeveri Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Politiko

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Minxhozi falënderon FSK-në për ndihmën dhënë Shqipërisë pas vërshimeve

para 9 muajve - KosovaPress

Ministri Berisha, me këtë rast, e njoftoi ambasadorin Minxhozi, me të arriturat e përgjithshme të MFSK-së dhe FSK-së, si dhe e falënderoi për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm  në mes Ministrisë së Forcës së...

Ministri Rrustem Berisha priti ambasadorin e Shqipërisë Qemajl Minxhozi

para 9 muajve - Bota Press

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, z. Rrustem Berisha, priti sot në takim zyrtar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, z. Qemal Minxhozi. Ministri Berisha, me këtë rast, e njoftoi...

Në prill fillon themelimi i ushtrisë

para 9 muajve - Indeks.mk

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill fillon themelimi i ushtrisë

para 9 muajve - Albeu

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta Express

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Lajmi.net

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - GazetaBlic

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Infokusi

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Almakos

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta e re

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Muaji kur do të procedohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Insajderi

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Bota Press

Botapress, 11 janar- Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Sovrani

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Ja në cilin muaj dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Periskopi

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

Në prill dorëzohet Projektligji për Ushtrinë

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Më 17 shkurt bëhen 10 vjet prejse Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran, mirëpo ende as pas një dekade nuk e ka formuar ushtrinë e saj. Pavarësisht kësaj, nga Ministria e Forcës dhe e Sigurisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK