http://kariera.mk

NDËRPRITET GJYKIMI PËR LËNDËN “TARIFA”, LËNDA ËSHTË NGRITUR NGA PSP-ja

para 11 muajve - TV21

Gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremova e ndërpreu seancën e sotme për lëndën e PSP-së “Tarifa”, në të cilin janë të akuzuar ish-drejtori i SHA “ELEM” Dejan Boshkovski dhe dy persona të tjerë, pasi dëshmitari...

Dëshmitarit i bie të fikët, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - Aktuale

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fikët. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Rasti “Tarifa”, gjykimi vazhdoi me dëgjimin e dëshmitarëve

para 11 muajve - MRT

Gjykimi për lëndën “Tarifa”, ku të akuzuar janë ish-drejtori i përgjithshëm i Kompanisë shtetërore “Elektranat e Maqedonisë”, Dejan Boshkovski.... Gjykimi për lëndën “Tarifa”, ku të akuzuar janë ish-drejtori...

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shkurt - Gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremova e ndërpreu seancën e sotme për lëndën e PSP-së "Tarifa", në të cilin janë të akuzuar ish-drejtori i SHA "ELEM" Dejan Boshkovski dhe dy persona të...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ??Tarifa??

para 11 muajve - Albeu

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Gjykimi për “Tarifën” ndërpritet, do të vazhdojë më 1 mars

para 11 muajve - Portalb

Gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremova e ndërpreu seancën e sotme për lëndën e PSP-së “Tarifa”, në të cilin janë të akuzuar ish-drejtori i SHA “ELEM” Dejan Boshkovski dhe dy persona të tjerë, pasi dëshmitari...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - Gazeta Express

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Ndërpritet gjykimi për “Tarifën”, vazhdon më 1 mars

para 11 muajve - Medial

Gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremova e ndërpreu seancën e sotme për lëndën e PSP-së “Tarifa”, në të cilin janë të akuzuar ish-drejtori i SHA “ELEM” Dejan Boshkovski dhe dy persona të tjerë, pasi dëshmitari...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - Tetova Sot

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Gjykimi për “Tarifën” ndërpritet, do të vazhdojë më 1 mars

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremova e ndërpreu seancën e sotme për lëndën e PSP-së “Tarifa”, në të cilin janë të akuzuar ish-drejtori i SHA “ELEM” Dejan Boshkovski dhe dy persona të tjerë, pasi dëshmitari...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - Almakos

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - AlbPortali

Loading... Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi...

Dëshmitarit i bie të fiktë, ndërptitet gjykimi për lëndën ‘’Tarifa’’

para 11 muajve - Fakti Ditor

Procesi gjyqësor në Gjykatën Themelore për lëndën ‘’Tarifa’’ sot është ndërprerë për shkak se njërit nga dëshmitarët i ka rënë të fiktë. Gjyqtarja Sofçe Gavriloska e ka ndërprerë seancën pasi dëshmitarit...

Merren në pyetje dëshmitarët për lëndën “Tarifa”

para 11 muajve - Almakos

Procesi gjyqësor për lëndën “Tarifa” sot ka vazhduar në Gjykatën themelore me marjen në pyetje të dëshmitarëve.  Zharko Milenkovski pornar i kompanisë NES, partner në konsorciumin për prokurimin e softuerit...

Gjykimi për lëndën "Tarifa" vazhdon me dëgjimin e dëshmitarëve

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shkurt - Me dëgjimin e dëshmitarit Zharko Milenkovski sot në Gjykatën Penale vazhdoi gjykimi për lëndën "Tarifa" të PSP-së ku janë të akuzuar ish drejtori i përgjithshëm i SHA "Elem" Dejan Boshkovski...

Për shkak të sëmundjes së avokates, shtyhet gjykimi për rastin “Trust”

para 11 muajve - Portalb

Gjykimi për rastin “Trust” që duhej të vazhdojë sot në Gjykatën Penale, është anuluar për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit avokat të të akuzuarve. Avokatja Sanja Aleksiq për shkak të sëmundjes...

Sëmurja e avokatës shtynë gjykimin për tenderët e kurdisur në ELEM

para 11 muajve - Almakos

Seanca gjyqësore për rastin “Trust”, i cili ka të bëjë me kurdisjen e një tenderi të ELEM me vlerë prej 17 milionë euro, sot është shyrë me kërkesë të mbrojtjes. Avokatja e njërit nga të akuzuarit Sanja...

Gjykata penale, seanca për rastin “Trust” shtyhet për me 20 shkurt

para 11 muajve - MRT

Seanca për rastin “Trust” e cila duhej të mbahej sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20 shkurt.... Seanca për rastin “Trust” e cila duhej të mbahej sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20...

“Trust”, mungesa e njërit avokat anulon seancën

para 11 muajve - Alsat-M

Gjykimi për rastin “Trust” që duhej të vazhdojë sot në Gjykatën Penale, është anuluar për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit avokat të të akuzuarve. Avokatja Sanja Aleksiq për shkak të sëmundjes...

Seanca gjyqësore për “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - TV Koha

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Po i afrohet fundi gjykimit të Koçanit për tenderët e kurdisur në ELEM

para 11 muajve - Albeu

Sot në Gjykatën Penale do të mbahen dy seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “ Trust ” dhe “Tarifa”. Në “ Trust ” i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizik...

Gjykata Penale, vazhdon seanca gjyqësore për lëndën “Tarifa”

para 11 muajve - MRT

Sot në Gjykatën Penale duhet të vazhdojë seanca gjyqësore.... Sot në Gjykatën Penale duhet të vazhdojë seanca gjyqësore edhe për lëndën e Prokurorisë Speciale Publike  “Tarifa”. Në lëndën e Prokurorisë...

Po i afrohet fundi gjykimit të Koçanit për tenderët e kurdisur në ELEM

para 11 muajve - Gazeta Express

Sot në Gjykatën Penale do të mbahen dy seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa”. Në “Trust” i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizik...

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shkurt - Seanca për rastin "Trust" që duheshte të vazhdon sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20 shkurt sepse mungoi një nga avokatët e të akuzuarve, transmeton Zhurnal. Avokatja Sanja...

Seanca për rastin “Trust” shtyhet për më 20 shkurt

para 11 muajve - Telegrafi

Seanca për rastin “Trust” e cila duhej të mbahej sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit nga avokatët e të akuzuarve. Në lëndën “Trust” i akuzuari i parë është...

“Trust”, gjykimi shtyhet për më 20 shkurt

para 11 muajve - Medial

Gjykimi për rastin “Trust” që duhej të vazhdojë sot në gjykatën penale është anuluar për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit prej avokatëve të të akuzuarve. Avokatja Sanja Aleksiq për shkak të...

“Trust” dhe “Tarifa”, seanca gjyqësore sot në Penale

para 11 muajve - Alsat-M

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Po i afrohet fundi gjykimit të Koçanit për tenderët e kurdisur në ELEM prej 17 milionë euro

para 11 muajve - Portalb

Sot në Gjykatën Penale do të mbahen dy seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa”, njofton Portalb.mk . Në “Trust” i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si...

Seanca gjyqësore për "Trust" dhe "Tarifa"

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shkurt  - Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike "Trust" dhe "Tarifa" për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në "Trust", i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si...

Seanca gjyqësore për “Trust” anulohet për më 20 shkurt

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykimi për rastin “Trust” që duhej të vazhdojë sot në Gjykatën Penale, është anuluar për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit avokat të të akuzuarve. Avokatja Sanja Aleksiq për shkak të sëmundjes...

Seanca për rastin “Trust” shtyhet për më 20 shkurt

para 11 muajve - Almakos

Seanca për rastin “Trust” e cila duhej të mbahej sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit nga avokatët e të akuzuarve. Në lëndën “Trust” i akuzuari i parë është...

Anulohet seanca gjyqësore për rastin “Trust”

para 11 muajve - Shenja

Gjykimi për rastin “Trust” që duhej të vazhdojë sot në Gjykatën Penale, është anuluar për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit avokat të të akuzuarve. Avokatja Sanja Aleksiq për shkak të sëmundjes...

“Trust” dhe “Tarifa”, dihen të akuzuarit

para 11 muajve - Medial

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Seanca gjyqësore për "Trust" dhe "Tarifa"

para 11 muajve - MRT

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike "Trust" dhe "Tarifa"... Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike "Trust" dhe "Tarifa" për sot janë caktuar në Gjykatën penale....

“Trust” dhe “Tarifa”, seanca gjyqësore sot në Penale

para 11 muajve - Almakos

Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë dhe tre juridikë, midis të cilëve edhe drejtuesit e ndërmarrjeve “Transmet”, “Sileks” dhe “Vato” SHPKNJP, për pjesëmarrje...

Seanca gjyqësore për “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Fakti Ditor

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Seanca gjyqësore për “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Aktuale

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Sot seancat gjyqësore për rastet “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Gazeta Express

Sot në Gjykatën Penale në Shkup janë planifikuar të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Trust” dhe “Tarifa”. Në lëndën “Trust” të akuzuar janë afaristi Sead Koçan, si dhe dy persona fizik dhe...

Seanca gjyqësore për lëndët “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Telegrafi

Sot në Gjykatën Penale në Shkup janë planifikuar të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Trust” dhe “Tarifa”. Në lëndën “Trust” të akuzuar janë afaristi Sead Koçan, si dhe dy persona fizik dhe...

Seanca gjyqësore për “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Tetova Sot

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Po i afrohet fundi gjykimit të Koçanit për tenderët e kurdisur në ELEM prej 17 milionë euro

para 11 muajve - Fol

Sot në Gjykatën Penale do të mbahen dy seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa”, njofton Portalb.mk. Në “Trust” i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si...

Me dokumente të falsifikuara fituan tender 17 milionë eurosh

para 11 muajve - Insajderi

Seanca për rastin “Trust” e cila duhej të mbahej sot në Gjykatën Penale, është shtyrë për më 20 shkurt për shkak të mungesës së njërit nga avokatët e të akuzuarve. Në lëndën “Trust” i akuzuari i parë është...

Sot mbahen seancat gjyqësore për “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Shenja

Seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trust” dhe “Tarifa” për sot janë caktuar në Gjykatën Penale. Në “Trust”, i akuzuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, si dhe dy persona fizikë...

Seanca gjyqësore për lëndët “Trust” dhe “Tarifa”

para 11 muajve - Fol

Sot në Gjykatën Penale në Shkup janë planifikuar të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Trust” dhe “Tarifa”. Në lëndën “Trust” të akuzuar janë afaristi Sead Koçan, si dhe dy persona fizik dhe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK