më 2.2018 - RTV 21
Uthulla e mollës prodhohet tradicionalisht nga lëngu i freskët i shtrydhur i mollës Uthulla e mollës ul oreksin, stimulon tretjen dhe djeg yndyrën. Megjithatë, studimet kanë treguar se uthulla e mollës...
RTV 21
Koha.net
Gazeta e re
KosovaPress
më 2.2018 - Koha.net
Uthulla e mollës ul oreksin, stimulon tretjen dhe djeg yndyrën. Megjithatë, studimet kanë treguar se uthulla e mollës ndikon në uljen e glukozës në gjak dhe kjo nuk është e papërfillshme. Në një studim...
më 2.2018 - Gazeta e re
më 2.2018 - KosovaPress
Në një studim të botuar në Journal of Foods Functional, personat me nivele të ngritura të glukozës në gjak kanë pirë 1 lugë çaji uthull molle dy herë në ditë dhe ishin në gjendje të ulnin nivelin e glukozës...