http://kariera.mk

NISIN PADITË BRENDA LËVIZJES BESA, ZEJDI: KASAMI TË JEP LLOGARI PARA ORGANEVE TË DREJTËSISË

më 3.2018 - TV21

Krahu i Besës së Shkupit, me kryetar Afrim Gashin ka dorëzuar padi kundër Bilall Kasamit për falsifikim të dokumenteve të partisë.  Skender Rexhepi Zejdi tha se dje në Prokurorinë Publike të vendit, padia...

Mbështetësit e Afrim Gashit dorëzojnë padi penale ndaj Bilall Kasamit

më 3.2018 - Telegrafi

Afrim Gashi dhe disa mbështetës të tij kanë ngritur padi penale ndaj Bilall Kasamit, për siç thonë, keqpërdorim të detyrës zyrtare si kryetar i Lëvizjes Besa. Sipas informacioneve të tyre, Kasami ka shkelur...

32 themelues të Lëvizjes Besa ngrejnë padi kundër Bilall Kasamit

më 3.2018 - Albeu

Ashtu siç kishim njoftuar para disa kohesh, dje në Prokurorinë Publike të vendit, në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej), është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Lëvizja Besa e Afrim Gashit padi penale ndaj Kasamit për falsifikim dokumentesh

më 3.2018 - Gazeta Express

Lëvizja Besa e drejtuar nga Afrim Gashi, akuzon kreun e Besës tjetër, Bilall Kasamin, për abuzim me detyrën zyrtare “përfaqësues juridik i Lëvizjes Besa para organeve të drejtësisë” dhe për “falsifikim...

Lëvizja Besa e Afrim Gashit padi penale ndaj Kasamit për falsifikim dokumentesh

më 3.2018 - MRT

Lëvizja Besa e drejtuar nga Afrim Gashi, akuzon kreun e Besës tjetër, Bilall Kasamin, për abuzim me detyrën zyrtare... Lëvizja Besa e drejtuar nga Afrim Gashi, akuzon kreun e Besës tjetër, Bilall Kasamin,...

BESA me kryetar Afrim Gashi: Bilall Kasami së shpejti do të ulet në karrigen e të akuzuarve

më 3.2018 - Portalb

Fraksioni i Lëvizjes BESA me kryetar Afrim Gashi sot nëpërmjet konferencës për media që u mbajt në Shkup ka njoftuar se 32 themelues juridik të kësaj partie kanë dorëzuar padi për vepër penale “falsifikim...

Ja dokumentet që dyshohen për falsifikime në Lëvizjen BESA? (DOKUMENTE)

më 3.2018 - Ina

Skender Rexhepi – Zejd nga Lëvizja BESA  e udhëhequr nga Afrim Gashi ka publikuar dokumente që sipas tyre janë falsifikuar dhe manipuluar. Ai ka theksuar se dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër...

Lëvizja BESA: Falsifikuesit dhe manipuluesit do të përballen me ligjin

më 3.2018 - Zhurnal

Shkup, 13 mars - Skender Rexhepi-Zejdi nga Lëvizja BESA ka dhënë shpjegime për dorëzimin e padisë ndaj ish-kryetarit Bilall Kasami. Dje në Prokurorinë Publike të vendit, në emër të 32 themeluesve juridikë...

Lëvizja BESA: Falsifikimi dhe manipulimi do të përballen me ligjin

më 3.2018 - Tetova Sot

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Lëvizja BESA: Falsifikimi dhe manipulimi do të përballen me ligjin

më 3.2018 - TV21

Dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish kryetarit të Lëvizjes BESA Bilall Kasamit,...

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së

më 3.2018 - Gazeta Express

“Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

REXHEPI: Kasami së shpejti në bankën e të akuzuarit për falsifikim

më 3.2018 - Medial

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Mbi 30 themelues të Lëvizjes Besa ngrejnë padi kundër Bilall Kasamit

më 3.2018 - Ina

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Gashi e godet rëndë Bilall Kasamin

më 3.2018 - Ina

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka dhënë shpjegime për dorëzimin e padisë ndaj ish-kryetarit Bilall Kasami. Dje në Prokurorinë Publike të vendit, në emër të 32 themeluesve juridikë (prej 57 gjithsej),...

Kasami do të përballet me padi për falsifikim

më 3.2018 - Shenja

Ish kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, së shpejti në bankën e të akuzuarit për falsifikim. Kështu deklaroi Skender Rexhepi nga Lëvizja BESA, duke shpjeguar se dje në Prokurorinë Publike të vendit,...

GASHI: Gatishmëri për të qenë pjesë e qeverisë

më 3.2018 - Medial

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi sot ka realizuar takim me Këshilltarin Politik  të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner

më 3.2018 - Zhurnal

Shkup, 13 mars - Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik  të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat...

Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik  të OSBE-së, Stephan Nunner

më 3.2018 - Lajm

Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik  të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

Mbi 30 themelues të Lëvizjes Besa ngrejnë padi kundër Bilall Kasamit

më 3.2018 - Tetova Sot

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Mbi 30 themelues të Lëvizjes Besa ngrejnë padi kundër Bilall Kasamit

më 3.2018 - Lajm

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Zejdi i çon selam Bilallit: Do të përballesh me ligjin për falsifikim

më 3.2018 - Tetova Sot

Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Zejd Rexhepi: Falsifikimi dhe manipulimi do të përballen me ligjin

më 3.2018 - Almakos

“Ashtu siç kishim njoftuar para do ko kohe, dje në Prokurorinë Publike të vendit – në emër të 32 themeluesve juridikë të Lëvizjes BESA (prej 57 gjithsej) – është dorëzuar padia për vepër penale ndaj ish...

Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner

më 3.2018 - Tetova Sot

Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik  të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

Lëvizja BESA: Falsifikuesit dhe manipuluesit do të përballen me ligjin

më 3.2018 - Shenja

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka dhënë shpjegime për dorëzimin e padisë ndaj ish-kryetarit Bilall Kasami. Dje në Prokurorinë Publike të vendit, në emër të 32 themeluesve juridikë (prej 57 gjithsej),...

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner

më 3.2018 - Shenja

Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner

më 3.2018 - Almakos

“Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Këshilltarin Politik të OSBE-së, Stephan Nunner. Në këtë takim tejet miqësor dhe konstruktiv është diskutuar për situatat e fundit politike...

Partia e Gashit: Falsifikuesit dhe manipuluesit do të përballen me ligjin

më 3.2018 - Fol

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka dhënë shpjegime për dorëzimin e padisë ndaj ish-kryetarit Bilall Kasami. Dje në Prokurorinë Publike të vendit, në emër të 32 themeluesve juridikë (prej 57 gjithsej),...

Spahiu: Pse Zaevi zgjedh Lëvizjen Besa të Afrim Gashit dhe jo të Bilall Kasamit?

më 3.2018 - Ina

Nëse e shohim në pamje të parë, dallimi mes dy Besa-ve është vetëm një deputet më shumë në favor Lëvizjes Besa të Afrimit, respektivisht 3: 2, por, nëse i futemi një analizë më të thellë të lëvizjeve politike...

Pse Zaevi zgjedh Lëvizjen Besa të Afrim Gashit dhe jo të Bilall Kasamit?

më 3.2018 - Aktuale

Nëse e shohim në pamje të parë, dallimi mes dy Besa-ve është vetëm një deputet më shumë në favor Lëvizjes Besa të Afrimit, respektivisht 3: 2, por, nëse i futemi një analizë më të thellë të lëvizjeve politike...

Pse Zaevi zgjedh Lëvizjen Besa të Afrim Gashit dhe jo të Bilall Kasamit?

më 3.2018 - Tetova Sot

Artin Spahiu Nëse e shohim në pamje të parë, dallimi mes dy Besa-ve është vetëm një deputet më shumë në favor Lëvizjes Besa të Afrimit, respektivisht 3: 2, por, nëse i futemi një analizë më të thellë të...

Spahiu: Pse Zaevi zgjedh Lëvizjen Besa të Afrim Gashit dhe jo të Bilall Kasamit?

më 3.2018 - Tetova Sot

Nëse e shohim në pamje të parë, dallimi mes dy Besa-ve është vetëm një deputet më shumë në favor Lëvizjes Besa të Afrimit, respektivisht 3: 2, por, nëse i futemi një analizë më të thellë të lëvizjeve politike...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK