http://kariera.mk

“Termokosi” merr nga Luksemburgu 2.3 milionë euro për zgjerim të ngrohjes

para 7 muajve - Koha.net

2 milionë e 300 mijë euro i janë shtuar fondit për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të Termokosit, në kryeqytet.

“Termokosi” merr nga Luksemburgu 2.3 milionë euro për zgjerim të ngrohjes

para 7 muajve - Koha.net

2 milionë e 300 mijë euro i janë shtuar fondit për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të Termokosit, në kryeqytet. Qeveria e Luksemburgut ka zyrtarizuar dhënien e këtij granti me një marrëveshje të...

“Termokosi” merr nga Luksemburgu 2.3 milionë euro për zgjerim të ngrohjes

para 7 muajve - Sovrani

2 milionë e 300 mijë euro i janë shtuar fondit për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të Termokosit, në kryeqytet. Qeveria e Luksemburgut ka zyrtarizuar dhënien e këtij granti me një marrëveshje të...

Prishtinë: “Termokosi” ndihma nga brenda dhe nga jasht

para 7 muajve - RTV 21

Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro.-Hamza: Nga buxheti i Kosovës janë dhënë 20 milionë euro Ministria e Financave dhe Banka Gjermane për Zhvillim nënshkruan marrëveshje për zgjerimin e rrjetit të Termokosit...

2.3 milionë euro për përmirësimin e rrjetit të ngrohtores qendrore në Prishtinë

para 7 muajve - Lexo

Në vlerën e 2.3 milionëve euro u nënshkrua sot marrëveshja grant, për përmirësimin e rrjetit të ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW),...

“Termokosi” merr nga Luksemburgu 2.3 milionë euro për zgjerim të ngrohjes

para 7 muajve - Insajderi

2 milionë e 300 mijë euro i janë shtuar fondit për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të Termokosit, në kryeqytet. Qeveria e Luksemburgut ka zyrtarizuar dhënien e këtij granti me një marrëveshje të...

Luksemburgu ndanë 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

para 7 muajve - Kallxo

Sot është nënshkruar një marrëveshje në vlerë prej 2.3 milionë euro për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW),...

Luksemburgu ndanë për Kosovën 2.3 milionë euro për ngrohjen në Prishtinë

para 7 muajve - Telegrafi

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim...

Luksemburgu jep 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

para 7 muajve - Gazeta Monitor

Ministria e Financave dhe Banka Gjermane për Zhvillim (KfW) kanë nënshkruar Marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë”, për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej...

Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro për zgjerimin e Termokosit

para 7 muajve - Gazeta Fjala

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim...

Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro për zgjerimin e Termokosit

para 7 muajve - Infokusi

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim...

Luksemburgu ndan 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit

para 7 muajve - Insajderi

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim...

Luksemburgu ndanë për Kosovën 2.3 milionë euro grant për financimin e zgjerimit të rrjetit të Termokosit në Prishtinë

para 7 muajve - Bota Press

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë, ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim...

Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro për zgjerimin e Termokosit

para 7 muajve - KosovaPress

Marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Financave, Bedri Hamza, drejtori i Zyrës  së Bankës Gjermane për Zhvillim (KFW), Rene Escheman dhe drejtori i Termokosit, Naser Canolli. Ministri i Financave, ka...

Luksemburgu jep 2.3 milionë euro për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

para 7 muajve - Ekonomia Online

Ministria e Financave dhe Banka Gjermane për Zhvillim (KfW) kanë nënshkruar Marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë”, për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej...

Gjermania jep 2.3 milionë euro për zgjerimin e ngrohjes në Prishtinë

para 7 muajve - Ina

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyrës së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

KfW jep 2.3 milionë euro për përmirësimin e ngrohtores në Prishtinë

para 7 muajve - Medial

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

Gjermania jep 2.3 milionë euro për zgjerimin e ngrohjes në Prishtinë

para 7 muajve - Telegrafi

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyrës së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

KfW jep 2.3 milionë euro për përmirësimin e ngrohtores në Prishtinë

para 7 muajve - Koha.net

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

2.3 milionë euro për ngrohtoren në Prishtinë

para 7 muajve - Gazeta Express

Ceremonia mbahet sot në Ministrinë e Financave Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen...

2.3 milionë euro për ngrohtoren në Prishtinë

para 7 muajve - RTV 21

Ceremonia mbahet sot në Ministrinë e Financave Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen...

Edhe 2.3 milionë euro nga Gjermania për Termokosin

para 7 muajve - Lajmi.net

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro ndërmjet Ministrisë...

2.3 milionë euro për ngrohtoren në Prishtinë

para 7 muajve - Infokusi

Ceremonia mbahet sot në Ministrinë e Financave Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen...

Edhe 2.3 milionë euro nga Gjermania për Termokosin

para 7 muajve - Kallxo

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro ndërmjet Ministrisë...

Edhe 2.3 milionë euro për Termokosin

para 7 muajve - Insajderi

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro ndërmjet Ministrisë...

Gjermania jep 2.3 milionë euro për zgjerimin e ngrohjes në Prishtinë

para 7 muajve - Sovrani

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyrës së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

KfW jep 2.3 milionë euro për përmirësimin e ngrohtores në Prishtinë

para 7 muajve - Bota Press

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së Bankës Gjermane për Zhvillim për Kosovë (KfW), Rene Escheman, do të nënshkruajnë sot marrëveshjen “Përmirësimi i rrjetit të ngrohtores qendrore...

Edhe 2.3 milionë euro nga Gjermania për Termokosin

para 7 muajve - Periskopi

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro ndërmjet Ministrisë...

KfW jep 2.3 milionë euro për përmirësimin e ngrohtores në Prishtinë

para 7 muajve - KosovaPress

Pjesëmarrëse do të jetë e ngarkuara me punë në Ambasadën e Luksemburgut, Anne Dostert, përfaqësues të Ndërmarrjes së Termokosit dhe Ambasadës Gjermane. Ceremonia e nënshkrimit do të mbahet në ora 14:00...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK