http://kariera.mk

KSHZ shfajësohet: Parregullsitë t`i adresojë MPB-ja

para 9 muajve - Alsat-M

Komisioni Shtetëror Zgjedhor shfajësohet për parregullsitë e listës zgjedhore duke thënë se Ministria e Punëve të Brendshme është ajo e cila duhet të zgjidh çështjen e parregullsive të shumta të cilat...

Ademi e fton diasporën që të dalë të votojë në referendumin për emrin

para 9 muajve - Portalb

Ministri për diasporë Edmond Ademi i bëri thirrje diasporës që deri më 23 gusht 2018 të paraqiten për realizimin e së drejtës të votimit në faqen e internetit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve: https://dijaspora.sec.mk/Default...

KSHZ: Lista zgjedhore nuk është ideale dhe do të pastrohet deri më 7 shtator

para 9 muajve - Portalb

Shërbimi profesional i Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në vazhdimësi e pastron Listën Zgjedhore edhe kur nuk ka cikle zgjedhore, ndërkaq më 7 shtator duhet që të mbarohet përditësimi i Listës Zgjedhore...

Vijojnë procedurat për referendumin, interes i vogël për votim nga diaspora

para 9 muajve - Shenja

Qytetarët e vendit mund të shqyrtojnë të dhënat e tyre në listën zgjedhore në ueb faqen e KSHZ-së dhe në zyrat rajonale të këtij institucioni. Qytetarët e interesuar që dëshirojnë të shqyrtojnë të dhënat...

KSHZ shfajësohet: Parregullsitë t`i adresojë MPB-ja

para 9 muajve - Tetova Sot

Komisioni Shtetëror Zgjedhor shfajësohet për parregullsitë e listës zgjedhore duke thënë se Ministria e Punëve të Brendshme është ajo e cila duhet të zgjidh çështjen e parregullsive të shumta të cilat...

Reagime rreth parregullsive në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Alsat-M

Probleme të shumta me listën zgjedhore janë evidentuar qysh në ditën e parë të shqyrtimit publik. Deri tek organizata joqeveritare “CIVIL” e cila mes tjerash merret edhe me monitorimin e cikleve zgjedhore,...

Reagime rreth parregullsive në Listën zgjedhore

para 9 muajve - Medial

Probleme të shumta me listën zgjedhore janë evidentuar qysh në ditën e parë të shqyrtimit publik. Deri tek organizata joqeveritare “CIVIL” e cila mes tjerash merret edhe me monitorimin e cikleve zgjedhore,...

CIVIL: PERSONAT FANTOMËT FIGUROJNË NË LISTËN ZGJEDHORE

para 9 muajve - Klan Macedonia

Problemet e vjetra me Listën Zgjedhore janë akoma evidente Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje...

Skandal, edhe të vdekurit do votojnë në Maqedoni

para 9 muajve - Ina

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ndërkaq...

CIVIL: Fantomët dhe personat e vdekur ende figurojnë në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Portalb

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ndërkaq...

Civil: Personat e vdekur dhe fantomët akoma figurojnë në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Telegrafi

Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje për problemet me listën zgjedhore. Nga kjo organizatë...

Skandal, edhe të vdekurit do votojnë në Maqedoni

para 9 muajve - Tetova Sot

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ndërkaq...

Ademi i bëri thirrje diasporës të paraqitet për realizimin e së drejtës votuese në referendum

para 9 muajve - Republika

Ministri për diasporë Edmond Ademi i bëri thirrje diasporës që deri më 23 gusht 2018 të paraqiten për realizimin e së drejtës të votimit në faqen e internetit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve: https://dijaspora.sec.mk/Default...

Skandal, edhe të vdekurit do votojnë në Maqedoni

para 9 muajve - Republika

Problemi me të cilin Maqedonia është përballur vazhdimisht në zgjedhje, përsëri është aktual. Ashtu siç thonë nga OJQ CIVIL, fantomët janë kthyer dhe mirë janë “vendosur” në adresat e qytetarëve, ndërkaq...

A mundet diaspora ta shpëtojë Referendumin?

para 9 muajve - Nezavisen

Censusi prej afërsisht 940 zgjedhës që duhet të dalin për të votuar në referendum, më një bojkot eventual të opozitës len shumë për të dëshiruar se mund të arrihet. Në këtë drejtim aktivizimi i diasporës...

Civil: Personat e vdekur dhe fantomët akoma figurojnë në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Nezavisen

Me rastin e mbajtjes së referendumit më 30 shtator në Maqedoni, për marrëveshjen me Greqinë, deri tek organizata Civil kanë arritur dhjetëra paraqitje për problemet me listën zgjedhore. Nga kjo organizatë...

Derkoski: KSHZ është e gatshme ta zbatojë referendumin

para 9 muajve - Tetova Sot

“Para përbërjes së re të KSHZ-së që funksionon tashmë dy javë mbetet detyrë e rëndësishme në një periudhë kohore interesante për shtetin, ndërsa ekipi është i gatshëm të përgjigjet ndaj detyrës” konsideron...

KSHZ pa mekanizma kontrolli, në referendum do votojnë ‘fantomët’ dhe të vdekurit

para 9 muajve - InfoShqip

Lidhur me votuesit fantom, KSHZ u arsyetua se lista përpilohet me të dhëna nga institucionet dhe në këtë mënyrë ata nuk kanë ndikim. Por se secili denoncim i qytetarëve duhet doemos të bëhet në mënyrë...

Referendumi për emrin, ja si ta kontrolloni a jeni pjesë e listës zgjedhore

para 9 muajve - Iliria News

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Derkovski: KSZH është e gatshme ta zbatojë referendumin

para 9 muajve - Telegrafi

“Para përbërjes së re të KSHZ-së që funksionon tashmë dy javë mbetet detyrë e rëndësishme në një periudhë kohore interesante për shtetin, ndërsa ekipi është i gatshëm të përgjigjet ndaj detyrës” konsideron...

FILLON SHQYRTIMI PËR LISTËN ZGJEDHORE, MBETET E NJËJTË, E PA PASTRUAR

para 9 muajve - TV21

Edhe në referenduminqëdo të mbahet më 30 shtator, do të votohetme listënpa pastruar zgjedhore, njëjtë sikur në ciklet zgjedhore. Zëdhënësja eKSHZ, LupkaGugu­çevska,thotw se nuk ka mekanizma kontrolli për...

Referendumi për emrin, ja si ta kontrolloni a jeni pjesë e listës zgjedhore

para 9 muajve - InfoShqip

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Votues nga Pusteci mbeten edhe më tej në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Telegrafi

Një pjesë e votuesve të kontestuar nga Pusteci edhe më tej janë në listën e Listën Zgjedhore. Kontrolli elektronik i listës i cili nga sot është vendosur në inspektim publik tregon se në Listën Zgjedhore...

“Civil” dhe “Most” ende pa numër të saktë të vëzhguesve

para 9 muajve - Medial

Organizatat civile këto ditë po përfundojnë përgatitjet për vëzhgimin e procesit të referendumit. Ndonëse akoma nuk kanë përcaktuar shifrën e saktë të vëzhguesve që do të angazhojnë, MOST dhe CIVIL veçmë...

“Civil” dhe “Most” ende pa numër të saktë të vëzhguesve

para 9 muajve - Tetova Sot

Organizatat civile këto ditë po përfundojnë përgatitjet për vëzhgimin e procesit të referendumit. Ndonëse akoma nuk kanë përcaktuar shifrën e saktë të vëzhguesve që do të angazhojnë, MOST dhe CIVIL veçmë...

Referendumi në Maqedoni, kontrolloni a jeni në listën zgjedhore

para 9 muajve - Tetova Sot

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Filloi shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore

para 9 muajve - Alsat-M

Nga sot, edhe zyrtarisht Lista e votuesve është në shqyrtim publik. Janë regjistruar 1.850.700 votues. Paralelisht filloi edhe paraqitja e qytetarëve të diasporës, të cilët dëshirojnë të votojnë në referendumin...

Lista e zgjedhësve, qytetarët kontrollojnë të dhënat personale

para 9 muajve - MRT

Nëpër zyrat rajonale të KSHZ-së nisi kontrolli i të dhënave të qytetarëve në listat zgjedhore.... Përpos kontrollit të informacioneve kishte edhe qytetarë që kishin ardhur për të ndëryshuar të dhënat pasiqë...

Referendumi, fillon afati për këqyrje publike

para 9 muajve - MRT

Lista zgjedhore është vënë në këqyrje publike, që sot, dhe do të zgjasë deri më 23 gusht.... Sipas kësaj Liste, të drejtën për votë në referendumin e 30 shtatorit e kanë 1 805 707 votues. Kërkesat për...

“Civil” dhe “Most” ende pa numër të saktë të vëzhguesve

para 9 muajve - Alsat-M

Organizatat civile këto ditë po përfundojnë përgatitjet për vëzhgimin e procesit të referendumit. Ndonëse akoma nuk kanë përcaktuar shifrën e saktë të vëzhguesve që do të angazhojnë, MOST dhe CIVIL veçmë...

KSHZ: Inspektimi në Listën zgjedhore deri më 23 gusht, ndryshimet më së voni deri më 7 shtator

para 9 muajve - Tetova Sot

Në Listën zgjedhore që sot është vendosur në inspektim publik për referendumin e ardhshëm në vjeshtë për emrin, janë regjistruar gjithsej 1.805.700 qytetarë. Më së voni deri më 7 shtator KSHZ-ja  do ta ...

KSHZ: Fillon kontrolli publik i Listës Zgjedhore, mungon mekanizmi për t’i hequr votuesit fiktiv

para 9 muajve - Shenja

KSHZ nuk ka mekanizëm për t’i hequr votuesit fiktiv nga lista e votuesve. Siç u arsyetuan në konferencën e sotme për media, MPB-ja është ajo që i lëshon letërnjoftimet dhe KSHZ-ja vetëm i merr të dhënat...

Referendumi për emrin, KSHZ tregon sa është numri i votuesve dhe si do të votojë diaspora

para 9 muajve - Portalb

Në Listën Zgjedhore që sot është vendosur për kontroll publik për referendumin për emrin i cili është caktuar që të mbahet më 30 shtator, gjithsej janë regjistruar 1.805.700 qytetar, njofton Portalb.mk...

KSHZ: Mbikëqyrja në Listën zgjedhore deri më 23 gusht

para 9 muajve - Medial

Në Listën Zgjedhore e cila sot është vendosur për shqyrtim publik për referendumin më 30 shtator, të regjistruar janë gjithsej 1.805.700 qytetarë. Mbikëqyrja publike që përfundon në 23 gusht në mesnatë,...

KSHZ: Ndryshimet në Listën Zgjedhore më së voni deri më 7 shtator

para 9 muajve - Telegrafi

Në Listën Zgjedhore e cila sot është vendosur për shqyrtim publik për referendumin më 30 shtator, të regjistruar janë gjithsej 1.805.700 qytetarë. Më së voni deri më 7 shtator KSHZ do ta përmbyll Listën...

KSHZ: Mbikëqyrja në Listën zgjedhore deri më 23 gusht

para 9 muajve - Fakti Ditor

Në Listën Zgjedhore e cila sot është vendosur për shqyrtim publik për referendumin më 30 shtator, të regjistruar janë gjithsej 1.805.700 qytetarë. Mbikëqyrja publike që përfundon në 23 gusht në mesnatë,...

KSHZ: Fillon kontrolli publik i listës zgjedhore

para 9 muajve - Nezavisen

KSHZ nuk ka mekanizëm për t’i hequr votuesit fiktiv nga lista e votuesve. Siç u arsyetuan në konferencën e sotme për media, MPB-ja është ajo që i lëshon letërnjoftimet dhe KSHZ-ja vetëm i merr të dhënat...

Sot fillon shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore për referendumin në Maqedoni

para 9 muajve - Indeks.mk

Prej sot (9 gusht) do të fillojë kontrollimi i të dhënave të votuesve në Listën Zgjedhore për mbajtjen e referendumit më 30 shtator. Shqyrtimi do të zgjasë deri më 23 gusht në orën 00:00. KSHZ ju bën thirrje...

KSHZ: Inspektimi në Listën zgjedhore deri më 23 gusht, ndryshimet më së voni deri më 7 shtator

para 9 muajve - Republika

Në Listën zgjedhore që sot është vendosur në inspektim publik për referendumin e ardhshëm në vjeshtë për emrin, janë regjistruar gjithsej 1.805.700 qytetarë. Më së voni deri më 7 shtator KSHZ-ja  do ta ...

REFERENDUMI: FILLON MBIKËQYRJA NË LISTËN ZGJEDHORE

para 9 muajve - Klan Macedonia

Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në...

Për referendum do të vazhdojnë të votojnë “fantomët” dhe të vdekurit, KSHZ nuk ka mekanizma kontrolli

para 9 muajve - Shenja

Lidhur me votuesit fantom, KSHZ u arsyetua se lista përpilohet me të dhëna nga institucionet dhe në këtë mënyrë ata nuk kanë ndikim. Por se secili denoncim i qytetarëve duhet doemos të bëhet në mënyrë...

Hapet lista zgjedhore, ky është numri i qytetarëve me të drejtë vote

para 9 muajve - Shenja

KSHZ ja njoftoi se prej sot është hapur lista zgjedhore në të cilën qytetarët do të mund të bëjnë kontroll nëse kanë të drejtë vote në Referendumin e shtatorit. Sipas regjistrimit të fundit dhe pastrimit...

Sot fillon shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore për referendumin

para 9 muajve - Telegrafi

Prej sot (9 gusht) do të fillojë kontrollimi i të dhënave të votuesve në Listën Zgjedhore për mbajtjen e referendumit më 30 shtator. Shqyrtimi do të zgjasë deri më 23 gusht në orën 00:00. KSHZ ju bën thirrje...

Nga sot mund të kontrolloni të dhënat në Listën zgjedhore

para 9 muajve - MRT

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator.... Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator....

Sot fillon shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore për referendumin në Maqedoni

para 9 muajve - Sovrani

Prej sot (9 gusht) do të fillojë kontrollimi i të dhënave të votuesve në Listën Zgjedhore për mbajtjen e referendumit më 30 shtator. Shqyrtimi do të zgjasë deri më 23 gusht në orën 00:00. KSHZ ju bën thirrje...

LAJM I FUNDIT: Nis mbikëqyrja në Listën zgjedhore

para 9 muajve - Medial

Prej sot deri në 23 gusht fillon të rrjedh një nga afatet kyçe për referendumin për emrin. Qytetarët do të mund të kryejnë mbikëqyrje në Listën zgjedhore, ndërsa shtetasit e Maqedonisë të cilët jetojnë...

Lista zgjedhore e hapur për qytetarët që duan të kontrollojnë të dhënat

para 9 muajve - Medial

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00.Kontrollin e të dhënave mund...

Referendumi në Maqedoni, kontrolloni a jeni në listën zgjedhore

para 9 muajve - Ina

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Lista zgjedhore e hapur për qytetarët që duan të kontrollojnë të dhënat

para 9 muajve - Tetova Sot

Prej sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00.Kontrollin e të dhënave mund...

Referendumi në Maqedoni, kontrolloni a jeni në listën zgjedhore

para 9 muajve - Iliria News

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Referendumi në Maqedoni, kontrolloni a jeni në listën zgjedhore

para 9 muajve - Portalb

Sot fillon kontrolli i të dhënave në Listën zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri më 23 gusht të vitit 2018 deri në orën 24:00. KSHZ-ja ju bëri thirrje qytetarëve...

Referendumi, prej nesër qytetarët mund të kontrollojnë të dhënat në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Shenja

Qytetarët e Maqedonisë që nga dita e nesërme do të ketë mundësinë e kontrollimit të të dhënave në Listën Zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri në 23 gusht 2018...

Referendumi, prej nesër qytetarët mund të kontrollojnë të dhënat në Listën Zgjedhore

para 9 muajve - Shenja

Qytetarët e Maqedonisë që nga dita e nesërme do të ketë mundësinë e kontrollimit të të dhënave në Listën Zgjedhore për zbatimin e referendumit më 30 shtator. Inspektimi do të zgjasë deri në 23 gusht 2018...

Lista zgjedhore nga nesër në shqyrtim publik

para 9 muajve - Nezavisen

Komisioni Shtetëror Zgjedhor nesër publikon listën zgjedhore. Nga ky institucion njoftojnë se nga dita e nesërme e deri më 23 gusht sa do të zgjasë shqyrtimi publik me çrast të gjithë qytetarët do të mund...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK