http://kariera.mk

"Heqja e shtesës për fëmijën e tretë", pas shkrimeve të Zhurnal, reagojnë deputetët

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 9 nëntor - Pas shkrimeve të një pasnjëshme të Agjencisë së Lajmeve Zhurnal lidhur me propozimin e fundit të MPPS për të hequr ndihmën për fëmijën e tretë , "zgjohen nga gjumi" edhe deputetët shqiptarë...

Shfuqizimi i shtesave për fëmijën e tretë, reagojnë partitë shqiptare

para 4 muajve - Alsat-M

Reformat në ligjin për mbrotje sociale, posaçërisht për shfuqizimin e ndihmës për fëmijën e tretë të paralajmëruara nga pushteti, kanë përplasur partnerët e koalicionit qeveritar. Artan Grubi, në emër...

Shteti u ka siguruar shtëpi 96 romëve që janë gjetur nën Kala

para 4 muajve - Portalb

“Romët që janë gjetur nën Kala tani kanë shtëpi, dokumente dhe pothuajse të gjithë marrin ndihmë sociale. Kujdesemi për familje dhe çdo fëmijë. Për integrimin e tyre janë angazhuar organizata të romëve,...

Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Iliria News

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale...

Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Ina

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale...

Partitë shqiptare reagojnë për shfuqizimin e shtesave për fëmijët

para 4 muajve - Pa censure

Reformat në ligjin për mbrotje sociale, posaçërisht për shfuqizimin e ndihmës për fëmijën e tretë të paralajmëruara nga pushteti, kanë përplasur partnerët e koalicionit qeveritar. Artan Grubi, në emër...

Artan Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës mujore për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Telegrafi

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi për Alsat deklaroi se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës mujore prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren...

GRUBI: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Medial

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaroi se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale...

Grubi për Alsat: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Alsat-M

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale...

Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Tetova Sot

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale...

Shfuqizimi për shtesat e fëmijës së tretë, partitë shqiptare kundërshtojnë ashpër

para 4 muajve - AlbPortali

09/11/2018 Loading... Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë, pasi që me propozim ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e fëmijëve...

Shfuqizimi për shtesat e fëmijës së tretë, partitë shqiptare kundërshtojnë ashpër

para 4 muajve - Fakti Ditor

09/11/2018 Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë, pasi që me propozim ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e fëmijëve janë paraparë...

Artan Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës mujore për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Republika

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi për Alsat deklaroi se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës mujore prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren...

Shfuqizimi për shtesat e fëmijës së tretë, partitë shqiptare kundërshtojnë ashpër

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 9 nëntor - Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë, pasi që me propozim ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e fëmijëve janë...

Artan Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës mujore për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Fol

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi për Alsat deklaroi se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës mujore prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren...

Artan Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës mujore për fëmijën e tretë

para 4 muajve - Pa censure

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi për Alsat deklaroi se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës mujore prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren...

Shfuqizimi për shtesat e fëmijës së tretë, partitë shqiptare kundërshtojnë ashpër

para 4 muajve - Pa censure

Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë, pasi që me propozim ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e fëmijëve janë paraparë ndryshime...

Analizë Qeveria e ndërpret kompensimin për fëmijën e tretë pasi nuk përmbushet plani për rritje të natalitetit te maqedonasit!

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor – Do të s hfuqiz ohet vendimi për ndarjen e shtesave financiare për fëmijën e tretë dhe të katërt. Në vend të kësaj shtese do të futet ndihmë e njëherë shme për çdo të porsalindur. Analiza...

NDRYSHON LIGJI PËR “FËMIJËN E TRETË”, S’KA MË NGA 8 MIJË DENARË PËR ÇDO MUAJ

para 5 muajve - TV21

Shteti nuk të paguaj më nga 8  mijë denarë në muaj për fëmijën e tretë. Me ndryshimin e ri në Ministrinë e punës dhe politikës sociale, për fëmijën e tretë do të ndahen 60 mijë denarë vetëm njëherë pas...

Carovska: Shtesa për fëmijën e tretë nuk shfuqizohet, por transformohet

para 5 muajve - Telegrafi

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska, sot tha se masa për fëmijën e tretë nuk do të shfuqizohet, por do të transformohet. Ajo tha se kjo bëhet në mënyrë që të mos ketë diskriminim mes...

Shfuqizohet vendimi për shtesat e fëmijës së tretë

para 5 muajve - Alsat-M

Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë. Ministrja e punës dhe politikës sociale, Milla Carovska tha se kjo masë nuk dha asnjë efekt...

Hiqen shtesat për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Shenja

Familjet që do të kenë fëmijën e tretë nuk do të marrin shtesat mujore si deri më tani. Megjithatë, ministrja e Punës dhe politikës sociale, Milla Carovska, thotë se masa “Fëmija i Tretë” nuk hiqet por...

Lajmi i keq për prindërit në Maqedoni: Hiqet ndihma për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Tetova Sot

Ndihma shtesë për fëmijën e tretë do të mbetet vetëm një e kaluar e mirë për ata që patën fatin ta shfrytëzojnë. Ministrja e punës dhe politikës sociale, Milla Carovska tha se kjo masë nuk dha asnjë efekt...

Me ndryshime e propozuara ligjore nuk do të ndahen më para çdo muaj për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Portalb

Ndryshimet e Ligjit për mbrojtje të fëmijëve, të publikuar nga ana e Regjistrit nacional-elektrik parashikojnë heqje të masës për marrje të parave për fëmijën e tretë. Këto ndryshime duhet të shqyrtohen...

Me ndryshime e propozuara ligjore nuk do ta ndahen më para çdo muaj për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Portalb

Ndryshimet e Ligjit për mbrojtje të fëmijëve, të publikuar nga ana e Regjistrit nacional-elektrik parashikojnë heqje të masës për marrje të parave për fëmijën e tretë. Këto ndryshime duhet të shqyrtohen...

Carovska: Shtesa për fëmijën e tretë nuk shfuqizohet, por transformohet

para 5 muajve - Republika

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska, sot tha se masa për fëmijën e tretë nuk do të shfuqizohet, por do të transformohet. Ajo tha se kjo bëhet në mënyrë që të mos ketë diskriminim mes...

LAJM I FUNDIT: Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Medial

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Maqedonia heq shtesat për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Koha.net

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, një mase ë ishte miratuar më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozimligji që e bën këtë ndryshim...

Nuk ka më 8.000 denarë pë fëmijën e tretë, Qeveria heq këtë masë

para 5 muajve - Ina

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur...

Maqedoni, do të shfuqizohet shtesa për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Telegrafi

Ndryshimet në Ligjin për mbrojtje të fëmijëve parashohin shfuqizim të shtesës për fëmijën e tretë, e cila u vendos në vitin 2009 nga qeveria e OBRM-PDUKM-së. Propozim-ligji tashmë është publikuar nga ana...

Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Alsat-M

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Fakti Ditor

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Do të shfuqizohet shtesa për fëmijën e tretë, ja ndryshimet që parashikohen

para 5 muajve - Shenja

Do të shfuqizohet shtesa për fëmijën e tretë, ndërsa në vend të saj do të jepet ndihmë vetëm njëherë për çdo fëmijë të lindur. Kjo parashihet në Ligjin për mbrojtje të fëmijëve, me të cilat fshihen nenet...

Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Tetova Sot

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - Pa censure

Ndryshimet ligjore për mbrojtje të fëmijëve parashohin ndërprerjen e shtesave për lindjen e tretë, kjo masë u miratua më vitin 2009 nga qeveria e VMRO-DPMNE-së. Propozim ligji është shpallur në faqen e...

Maqedoni, hiqen shtesat për fëmiun e tretë

para 5 muajve - KosovaPress

Ky ligj do të ndërpritet për shkak që sipas qeverisë së re nuk ka pasur ndikim pozitiv në shtimin e popullsisë, siç priteshte nga qeveria e kaluar e cila e solli këtë ligj. Në vend të ligjit për shtesa...

Maqedoni, do të shfuqizohet shtesa për fëmijën e tretë

para 5 muajve - Republika

Ndryshimet në Ligjin për mbrojtje të fëmijëve parashohin shfuqizim të shtesës për fëmijën e tretë, e cila u vendos në vitin 2009 nga qeveria e OBRM-PDUKM-së. Propozim-ligji tashmë është publikuar nga ana...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK