http://kariera.mk

Me ndryshimet kushtetuese mund të përcaktohet etnia në dokumente

para 5 muajve - InfoShqip

Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente

para 5 muajve - Tetova Sot

Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim...

ZAEVI I VENDOSUR NË DEBATIN PUBLIK, “NUK DO NA QUAJNË MË FYROM”

para 5 muajve - TV21

Në ditën e dytë të debatit publik për ndryshimet kushtetuese kryeministri i vendit Zoran Zaev u ballafaqua me një sërë pyetjesh, të cilat kryesisht ishin kundër ndryshimeve kushtetuese. Këtyre pyetjeve...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo...

Amendamentet, Zaev: Me rrumbullakësimin e procesit do të kemi vend të njohur nga e mbarë bota

para 5 muajve - Gazeta Express

Kemi zgjidhje të drejtë, ndërsa ndryshimi më thelbësor në Kushtetutë i paraparë në amandamentin 32 është çdokund ku qëndron Republika e Maqedonisë, ndryshohet me Republika e Maqedonisë Veriore, ndërsa...

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë finalizohet në janar

para 5 muajve - Illyria

Shkup, 6 dhjetor 2018 – Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka thënë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në debatin publik lidhur me amendamentet kushtetuese...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente

para 5 muajve - Alsat-M

Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim...

Zaev: Do t’i marrim parasysh kërkesat e shqiptarëve

para 5 muajve - Shenja

Grafë e veçantantë për përkatësinë etnike nëpër dokumentet identifikuese, ishte një nga kërkesat e parashtruara në diskutimin e dytë publik për amendamentet kushtetuese, ku marrin pjesë edhe qytetarët....

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë, finalizohet në janar

para 5 muajve - Evropa e Lirë

Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka bërë të ditur kryeministri Zoran Zaev, në debatin publik kushtuar amendamenteve që kanë të bëjnë me Marrëveshjen e emrit...

Amendamentet, Zaev: Me rrumbullakësimin e procesit do të kemi vend të njohur nga e mbarë bota

para 5 muajve - Pa censure

Kemi zgjidhje të drejtë, ndërsa ndryshimi më thelbësor në Kushtetutë i paraparë në amandamentin 32 është çdokund ku qëndron Republika e Maqedonisë, ndryshohet me Republika e Maqedonisë Veriore, ndërsa...

Zaev: Pas ndryshimeve kushtetuese, përkatësia etnike do të shkruhet në letërnjoftime

para 5 muajve - Fol

Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim...

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë, finalizohet në janar

para 5 muajve - Gazeta e re

Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka bërë të ditur kryeministri Zoran Zaev, në debatin publik kushtuar amendamenteve që kanë të bëjnë me Marrëveshjen e emrit...

Zaev: Pas ndryshimeve kushtetuese, përkatësia etnike do të shkruhet në letërnjoftime

para 5 muajve - Pa censure

Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim...

Zaev optimist: Në janar përmbyllet Marrëveshja me Greqinë

para 5 muajve - KDPolitik

Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka bërë të ditur kryeministri Zoran Zaev, në debatin publik kushtuar amendamenteve që kanë të bëjnë me Marrëveshjen e emrit...

DBM kërkon rezistencë kundër ndryshimeve kushtetuese

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Diaspora e Bashkuar Maqedoni (DBM) i dënon “aktivitetet e vazhdueshme anti-shtetërore dhe tradhtuare  të deputetëve të LSDM-së dhe deputetët tjerë që i mbështesin amendamentet për ndryshimin...

Diaspora e Bashkuar Maqedonase kërkon rezistencë kundër ndryshimeve kushtetuese

para 5 muajve - Telegrafi

Diaspora e Bashkuar Maqedoni (DBM) i dënon “aktivitetet e vazhdueshme anti-shtetërore dhe tradhtuare  të deputetëve të LSDM-së dhe deputetët tjerë që i mbështesin amendamentet për ndryshimin e emrit Republika...

Diskutimi i dytë publik për amendamentet e Kushtetutës

para 5 muajve - Gazeta Express

Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet kushtetuese në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë janë prezantuar disa propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve nga opinioni shkencor dhe sektori...

Debat i dytë publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë

para 5 muajve - Indeks.mk

Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri Zoran Zaev tha...

Dita e dytë e debateve për ndryshimet kushtetuese

para 5 muajve - Medial

Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike...

Debat i dytë publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë

para 5 muajve - Alsat-M

Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri Zoran Zaev tha...

Debat i dytë publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri...

Debat i dytë publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë

para 5 muajve - Telegrafi

Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri Zoran Zaev tha...

Dita e dytë e debateve për ndryshimet kushtetuese

para 5 muajve - Shenja

Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike...

Debat publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë

para 5 muajve - KosovaPress

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev tha se ekziston pranim dhe mendime pozitive për pranimin e propozimeve të caktuara të dhëna në Komisioni kuvendar dhe në seancë plenare. Ai përsëriti se amendamentet...

Fërçkovski: Marrëveshja e Ohrit të mbetet në Kushtetutë, por jo në kontestin historik

para 6 muajve - Medial

Profesori universitar Lubomir Fërçkovski, ka thënë se Marrëveshja e Ohrit duhet të jetë në Preambulë, por jo në fjalinë e njejtë ku përmenden dokumentet historike me Kushtetutën 1991. Gjatë debatit të...

Popovski: MO-ja ka forcuar barazinë mes komuniteteve

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor – Në debatin e parë publik për propozim amendamentet kushtetuese, Vllado Popovski tha se sintagma e gjuhës maqedonase pas qytetarëve është e nevojshme. Ai kujtoi disa momente historike...

Zaev, i hapur ndaj propozimeve të opozitës

para 6 muajve - AlbPortali

Nga Qeveria filloi debati publik për ndryshimet Kushtetuese. Diskutimi u fokusua në Preambulën e cila sipas ekspertëve të cilët ishin pjesë e debatit duhet të merr karakterin gjithëpërfshirës. Kryeministri...

Zaev, i hapur ndaj propozimeve të opozitës

para 6 muajve - Fakti Ditor

Nga Qeveria filloi debati publik për ndryshimet Kushtetuese. Diskutimi u fokusua në Preambulën e cila sipas ekspertëve të cilët ishin pjesë e debatit duhet të merr karakterin gjithëpërfshirës. Kryeministri...

Zaev: Po konsultohemi me Greqinë – propozimet e VMRO DPMNE-së janë të pranueshme

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor – Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se ne gjithashtu konsultohemi me Greqinë dhe disa propozime nga opozita janë të pranueshme. Zaev theksoi se propozimet e Panço Minovit për aplikimin...

Fërçkovski ka diçka për Marrëveshjen e Ohrit

para 6 muajve - Ina

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Kryeministri Zaev: Po konsultohemi me Greqinë, propozimet e VMRO-së janë të pranueshme

para 6 muajve - InfoShqip

Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se ne gjithashtu konsultohemi me Greqinë dhe disa propozime nga opozita janë të pranueshme. Zaev theksoi se propozimet e Panço Minovit për aplikimin gradual, si dhe një...

Popovski: Për marrëveshjen e Ohrit duhet të thuhet se ka forcuar barazinë e komuniteteve

para 6 muajve - Telegrafi

Sot u mbajt debati i parë publik për propozim amendamentet kushtetuese ku pjesëmarrës ishin Zoran Zaev, Ljubomir Fërçkoski dhe Vllado Popovski. Fërçkovski tha se në amendamentet kushtetuese duhet të shkruhet...

Fërçkovski ka një kërkesë për Marrëveshjen e Ohrit

para 6 muajve - Ina

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Fërçkovski: Marrëveshja e Ohrit të ndahet nga dokumentet e para

para 6 muajve - Ina

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Fërçkovski: MO-ja të ndahet nga dokumentet e para

para 6 muajve - AlbPortali

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Zaev, i hapur ndaj propozimeve të opozitës

para 6 muajve - Tetova Sot

Nga Qeveria filloi debati publik për ndryshimet Kushtetuese. Diskutimi u fokusua në Preambulën e cila sipas ekspertëve të cilët ishin pjesë e debatit duhet të merr karakterin gjithëpërfshirës. Kryeministri...

Fërçkovski: MO-ja të ndahet nga dokumentet e para

para 6 muajve - Tetova Sot

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Fërçkovski: MO-ja të ndahet nga dokumentet e para

para 6 muajve - Alsat-M

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Zaev, Popovski dhe Fërçovski nisin debatet për ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev dhe profesorët universitarë, Vllado Popovski dhe Ljubomir Fërçkovski morrën pjesë në diskutimin e parë publik lidhur me amendamentet kushtetuese. Zaev foli për të gjitha katër amendamentet...

Fërçkovski: MO-ja të ndahet nga dokumentet e para

para 6 muajve - Fakti Ditor

Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e...

Zaev, i hapur ndaj propozimeve të opozitës

para 6 muajve - Alsat-M

Nga Qeveria filloi debati publik për ndryshimet Kushtetuese. Diskutimi u fokusua në Preambulën e cila sipas ekspertëve të cilët ishin pjesë e debatit duhet të merr karakterin gjithëpërfshirës. Kryeministri...

Boshnjakovski: Debatet për amendamentet kushtetuese janë të hapura dhe mund të marr pjesë secili

para 6 muajve - Medial

Debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marr pjesë dhe të shprehë qëndrimin e tij, theksoi sot zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnajovski në lidhje me debatet të cilat...

Fërçkovski: Marrëveshja e Ohrit të mbetet në Kushtetutë, por jo në kontestin historik!

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor – Profesori universitar Lubomir Fërçkovski, ka thënë se Marrëveshja e Ohrit duhet të jetë në Preambulë, por jo në fjalinë e njejtë ku përmenden dokumentet historike me Kushtetutën 1991,...

Zaev: Propozimet e pranuara mund të bëhen pjesë e amendamenteve kushtetuese

para 6 muajve - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev sot e hapi debatin e parë publik mbi propozim amendamentet e Kushtetutës, duke treguar propozimet e mundshme të pranueshme që mund të bëhet pjesë e tyre, dhe të paraqitur gjatë...

Boshnjakovski: Debatet për amendamentet kushtetuese janë të hapur dhe secili mund të marrë pjesë

para 6 muajve - Tetova Sot

Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski tha “debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marrë pjesë dhe ta thotë qëndrimin e tij”. Duke...

QEVERI: Debat i parë publik për draft -amendamentet kushtetuese

para 6 muajve - Medial

Në Qeveri pasdite ka filluar debati publik për draft amendamentet kushtetuese, i pari nga gjithsej pesë. Pas pesë ditësh, Qeveria do të duhet të dorëzojë Raport deri në Kuvend, ndërsa më pas kryetari i...

Zaev: Propozimet e pranuara mund të bëhen pjesë e amendamenteve kushtetuese

para 6 muajve - Pa censure

Kryeministri Zoran Zaev sot e hapi debatin e parë publik mbi propozim amendamentet e Kushtetutës, duke treguar propozimet e mundshme të pranueshme që mund të bëhet pjesë e tyre, dhe të paraqitur gjatë...

Boshnjakovski: Debatet për amendamentet kushtetuese janë të hapur dhe secili mund të marrë pjesë

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor - Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski tha “debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marrë pjesë dhe ta thotë qëndrimin...

Boshnjakovski: Debatet për amendamentet kushtetuese janë të hapur dhe secili mund të marrë pjesë

para 6 muajve - Telegrafi

Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski tha “debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marrë pjesë dhe ta thotë qëndrimin e tij”. Duke...

Ndryshimet kushtetuese në fazën përfundimtare

para 6 muajve - Indeks.mk

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese në harmonizimin me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet...

Zaev, Frçkovski dhe Popovski të parët do e hapin debatin publik për ndryshimet Kushtetuese

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor - Ditëve në vijim do të organizohet debat publik me ekspertë dhe qytetarë lidhur me propozim-amandamentet për ndryshimin e Kushtetutës, njofton Zhurnal. Kështu që sot, në ora 16 e 30 minuta...

Ndryshimet kushtetuese në fazën përfundimtare

para 6 muajve - Iliria News

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese në harmonizimin me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet...

Debate publike si hyrje në fazën përfundimtare të miratimit të ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Gazeta Express

Në Qeverinë e Maqedonisë sot do të mbahet debati i parë, nga gjithsej pesë sa janë paraparë, për katër draft-amendamentet kushtetuese, me çka nis faza e tretë e procedurës për ndryshime kushtetuese në...

Ndryshimet kushtetuese në fazën përfundimtare

para 6 muajve - Nezavisen

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese në harmonizimin me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet...

DEBATE PUBLIKE PËR NDRYSHIMET KUSHTETUESE

para 6 muajve - TV21

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshime kushtetuese në harmonizim me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet kushtetuese....

Ndryshimet kushtetuese në fazën përfundimtare

para 6 muajve - Alsat-M

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese në harmonizimin me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet...

NDRYSHIMET KUSHTETUESE: Debati zhvendoset në Qeveri, pastaj në Kuvend

para 6 muajve - Medial

Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshime kushtetuese në harmonizim me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet kushtetuese....

Sot fillon debati publik në Qeveri, me fillim në ora 16.00

para 6 muajve - Alsat-M

Qeveria prej sot do të fillojë debati publik për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese. Në diskutimin e parë i cili është paralajmëruar për në ora 16.00 në hapësirat e Qeverisë, do të flasin Kryeministri...

Debate publike për ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 5 dhjetor – Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshime kushtetuese në harmonizim me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të organizohet debati i parë nga pesë debatet publike për katër draft-amendamentet...

Ndryshimet kushtetuese, në qeveri nis debati, para qeverisë protestat

para 6 muajve - Fol

Qeveria prej sot do të fillojë debati publik për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese. Në diskutimin e parë i cili është paralajmëruar për në ora 16.00 në hapësirat e Qeverisë, do të flasin Kryeministri...

Emri i ri: nisi Diskutim Publik për Ndryshimin e Kushtetutës

para 6 muajve - Te Sheshi

Pritet që ndryshimet në Kushtetutë të përfundojnë deri në mes të janarit, Marrëveshja e Prespës duhet të ratifikohet nga Parlamenti i Greqisë. Në Maqedoni, nisi këtë të mërkurë një dëgjim publik për ndryshimin...

Prej sot hapet debati publik për ndryshimet kushtetuese për emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Ina

Sipas afateve të parapara me kushtetutë dhe rregulloren e Kuvendit, procesi i ndryshimit të Kushtetutës, pritet të përmbyllet mes 20 dhe 22 janarit. Amendamentet kushtetuese tashmë hynë në fazën e tretë...

Qeveria mbajti seancën e 106-të

para 6 muajve - Medial

Në seancën e 106-të të rregullt të Qeverisë, u morën në konsideratë konkluzionet e Kuvendit, të miratuara në seancë në kuadër të propozim amendamenteve të ndryshimeve kushtetuese 33, 34, 35 dhe 36. Siç...

Prej nesër Qeveria fillon diskutimet publike lidhur me draft-amendamentet për ndryshimet Kushtetuese

para 6 muajve - Medial

Duke filluar prej nesër, Qeveria organizon një seri diskutimesh publike me ekspertë dhe me qytetarët lidhur me draft-amendamentet për ndryshimin e Kushtetutës të Republikës së Maqedonisë, me qëllim të...

Nesër fillon debati publik për ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - Medial

Të mërkurën fillon debati publik mbi propozim-amendamentet për ndryshimet kushtetuese. Në diskutimin e thirrur nga Qeveria pritet të marrin pjesë ekspertë, profesorë, përfaqësues të institucioneve dhe...

Qeveria hap debatin publik për amendamentet e ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 4 dhjetor - Në seancën e 106-të të rregullt të Qeverisë, u morën në konsideratë konkluzionet e Kuvendit, të miratuara në seancë në kuadër të propozim amendamenteve të ndryshimeve kushtetuese 33,...

Etapat që po kalon Marrëveshja e Prespës

para 6 muajve - AlbPortali

Pas debatit treditor në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë janë konfirmuar Draft-amandamentet, me të cilat do të bëhen ndryshime të Kushtetutës në pajtim me Marrëveshjen nga Prespa. Me këtë përfundoi...

Tsipras: “I lumtur” për amendamentin 33. Mitsotakis: Sërish “Jo” marrëveshjes së Prespës

para 6 muajve - KDPolitik

Pas votimit të amendamentit 33 nga parlamenti në Shkup, kryeministri i Greqisë, Aleksis Tsipras, ka deklaruar se ndihet “i lumtur që fqinjët tanë po avancojnë me shpejtësi në procesin e rishikimit të Kushtetutës...

Etapat që po kalon Marrëveshja e Prespës

para 6 muajve - Fakti Ditor

Pas debatit treditor në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë janë konfirmuar Draft-amandamentet, me të cilat do të bëhen ndryshime të Kushtetutës në pajtim me Marrëveshjen nga Prespa. Me këtë përfundoi...

Qeveria merr vendim për hapjen e debatit publik për amendamentet e ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Pa censure

Në seancën e 106-të të rregullt të Qeverisë, u morën në konsideratë konkluzionet e Kuvendit, të miratuara në seancë në kuadër të propozim amendamenteve të ndryshimeve kushtetuese 33, 34, 35 dhe 36. Siç...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK