http://kariera.mk

Mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën 100%, mbesin të pazhdoganuara

para 5 muajve - Telegrafi

Qeverisë e Kosovës ka miratuar propozim-vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit 2018. Lidhur...

Haradinaj mesazh BE-së: Taksa nuk hiqet

para 5 muajve - OraInfo

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e BE-së lidhur me tërheqjen e taksës prej 100% ndaj mallrave serbe. ”Ju e dini ne ende vazhdojmë të pranojmë...

Haradinaj ia kujton BE-së: Akoma marrim kufoma nga Serbia

para 5 muajve - Albeu

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Haradinaj: Akoma pranojmë trupa të pajetë nga Serbia, nuk e heqim taksën

para 5 muajve - Koha Jone

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Qeveria vendos për mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën

para 5 muajve - Zhurnal

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim - vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit...

Haradinaj: Nuk do ta heqim taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - Koha.net

Pas mbledhjes së parë për këtë vit të Qeverisë, kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se derisa nuk ka njohje nga Serbia, taksa 100 përqind do të jetë në fuqi, raporton KTV. Kryeministri Haradinaj ka...

Haradinaj: Akoma pranojmë trupa të pajetë nga Serbia, nuk e heqim taksën

para 5 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Haradinaj, BE-së: Kosova ende pranon trupa të pajetë në kufi të Serbisë, taksa nuk hiqet

para 5 muajve - Lajmi.net

”Ju e dini ne ende vazhdojmë të pranojmë trupa të pajetë në kufi të Serbisë. Kur isha kryeministër në 2004, kam shkuar në Merdarë e kam marr disa trupa të pajetë. Asnjë çertifikatë nuk iu është dhënë Kosovës...

​Haradinaj: Kosova nuk i nënshtrohet presionit të BE-së dhe Serbisë për taksën

para 5 muajve - Lajm

Qëndrimi Bashkimit Evropian karshi kushtëzimit nga ana e Serbisë për të mos marrë pjesë në dialogun Kosovë-Serbi, derisa të shfuqizohet taksa e Qeverisës 100 përqind për prodhimet e Serbisë, kryeministri...

Haradinaj ngul këmbë se taksa nuk do të hiqet, derisa të mos ketë njohje nga Serbia

para 5 muajve - RTV 21

Taksa 100 përqind do të jetë në fuqi Sot u mbajt mbledhja e parë e Qeverisë për këtë vit. Në mbledhjen e sotme të qeverisë ishte paraparë të diskutohet edhe masa doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake...

A do të paguajnë taksë mallrat serbe që hynë para vendimit të taksës?

para 5 muajve - Albeu

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim - vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 "> 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit...

Haradinaj për kërkesat e BE-së: Kosova ende pranon trupa të pajetë në kufi të Serbisë, taksa nuk hiqet deri në njohje

para 5 muajve - Klan Kosova

”Ju e dini ne ende vazhdojmë të pranojmë trupa të pajetë në kufi të Serbisë. Kur isha kryeministër në 2004, kam shkuar në Merdarë e kam marr disa trupa të pajetë. Asnjë çertifikatë nuk iu është dhënë Kosovës...

Haradinaj: Nuk do të hiqet taksa derisa njohja nga Serbia të mos jetë në tavolinë

para 5 muajve - Telegrafi

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj në një konferencë për media pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës përsëriti qëndrimin se taksa për produktet ndaj Serbisë nuk do të hiqet derisa njohja e shtetit...

Haradinaj: Nuk i nënshtrohemi Brukselit dhe Serbisë për heqjen e taksës

para 5 muajve - RTV 21

Haradinaj ka thënë se përderisa nuk ka njohje nga Serbia, taksa 100 përqind do të jetë në fuqi Sot u mbajt mbledhja e parë e Qeverisë për këtë vit. Në mbledhjen e sotme të qeverisë ishte paraparë të diskutohet...

Haradinaj:Kosova ende pranon trupa të pajetë në kufi të Serbisë, taksa nuk hiqet deri në njohje

para 5 muajve - GazetaBlic

”Ju e dini ne ende vazhdojmë të pranojmë trupa të pajetë në kufi të Serbisë. Kur isha kryeministër në 2004, kam shkuar në Merdarë e kam marr disa trupa të pajetë. Asnjë çertifikatë nuk iu është dhënë Kosovës...

Haradinaj: Akoma pranojmë trupa të pajetë nga Serbia, nuk e heqim taksën

para 5 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Qeveria vendos për mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën

para 5 muajve - Lajmi.net

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim - vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit...

Qeveria vendos për mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën

para 5 muajve - Gazeta Express

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim - vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit...

Haradinaj: Nuk do të hiqet taksa derisa njohja nga Serbia të mos jetë në tavolinë

para 5 muajve - Shenja

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj në një konferencë për media pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës përsëriti qëndrimin se taksa për produktet ndaj Serbisë nuk do të hiqet derisa njohja e shtetit...

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - GazetaBlic

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

“TAKSA”: Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Aktuale

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Mblidhet Qeveria, flet për taksën

para 5 muajve - OraInfo

Taksa 100 % ndaj produkteve serbe pritet do të diskutohet në mbledhjen e sotme të Qeverisë. Pika e diskutimit ishte shqyrtimi i propozim vendimit lidhur me mallrat që kanë hyrë në territorin e Kosovës...

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - Lajmi.net

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme. Pika...

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - Gazeta Express

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

Qeveria s’di çfarë të bëjë me produktet e Serbisë dhe Bosnjës që mbetën të pazhdoganuara para taksës

para 5 muajve - Infokusi

Qeveria e Kosovës nuk e di se çfarë do të bëjë me produktet të cilat kanë mbetur të pa zhdoganuara, para kohës së marrjes së vendimit për vendosje të taksës 100 përqind për produktet e Serbisë dhe Bosnjës....

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - Kallxo

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

Haradinaj për kërkesat e BE-së: Kosova ende pranon trupa të pajetë në kufi të Serbisë, taksa nuk hiqet deri në njohje

para 5 muajve - Gazeta Liria

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Europian sa i përkët kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ai po ashtu tha...

Haradinaj i bindur: Nuk i nënshtrohemi Brukselit e Serbisë për taksën

para 5 muajve - Infokusi

Pas mbledhjes së parë për këtë vit të Qeverisë, kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se derisa nuk ka njohje nga Serbia, taksa 100 përqind do të jetë në fuqi. Kryeministri Haradinaj ka thënë se nuk do...

​Mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën, mbesin të pazhdoganuara

para 5 muajve - Lajm

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim -vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit...

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - Lajm

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

Haradinaj: Kosova nuk i nënshtrohet presionit të BE-së dhe Serbisë për taksën

para 5 muajve - KosovaPress

Haradinaj thotë se pavarësisht  krimeve që Serbia ka bërë në  Kosovë, duke përmendur  personat e zhdukur dhe të kidnapuar gjatë luftës nga ana e Serbisë,  drejtues të Kosovës  kanë vazhduar bisedimet për...

Haradinaj: Akoma pranojmë trupa të pajetë nga Serbia, nuk e heqim taksën

para 5 muajve - Gazeta Monitor

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Kryeministri Haradinaj: Akoma pranojmë trupa të pajetë nga Serbia, nuk e heqim taksën

para 5 muajve - Arbresh

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se nuk ka asnjë koment në lidhje me qëndrimet e Bashkimit Evropian sa i përket kërkesave për tërheqjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe. Ndërsa përmend se Kosova...

Haradinaj, BE-së: Kosova ende pranon trupa të pajetë në kufi të Serbisë, taksa nuk hiqet

para 5 muajve - Sovrani

”Ju e dini ne ende vazhdojmë të pranojmë trupa të pajetë në kufi të Serbisë. Kur isha kryeministër në 2004, kam shkuar në Merdarë e kam marr disa trupa të pajetë. Asnjë çertifikatë nuk iu është dhënë Kosovës...

Haradinaj: Nuk i nënshtrohemi Brukselit dhe Serbisë për heqjen e taksës

para 5 muajve - Gazeta e re

Pas mbledhjes së parë për këtë vit të Qeverisë, kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se derisa nuk ka njohje nga Serbia, taksa 100 përqind do të jetë në fuqi. Kryeministri Haradinaj ka thënë se nuk do...

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria se ka në rend dite heqjen e taksës 100%

para 5 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 11 janar - Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të rregullt nuk pritet të tërheq vendimin për taksën 100% ndaj produkteve serbe. Nga zyra e Kryeministrit...

Haradinaj: Nuk do të hiqet taksa derisa njohja nga Serbia të mos jetë në tavolinë

para 5 muajve - Gazeta Observer

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj në një konferencë për media pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës përsëriti qëndrimin se taksa për produktet ndaj Serbisë nuk do të hiqet derisa njohja e shtetit...

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria se ka në rend dite heqjen e taksës 100%

para 5 muajve - Klan Kosova

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të rregullt nuk pritet të tërheq vendimin për taksën 100% ndaj produkteve serbe. Nga zyra e Kryeministrit të Kosovës,...

Haradinaj nuk tërhiqet, edhe pas kërkesës së BE-së, nuk e shti në rend dite taksën

para 5 muajve - GazetaBlic

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të rregullt nuk pritet të tërheq vendimin për taksën 100% ndaj produkteve serbe. Nga zyra e Kryeministrit të Kosovës,...

Mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën, mbesin të pazhdoganuara

para 5 muajve - Gazeta e re

Në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar propozim -vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin shkurt të vitit 2019 të përcaktuara me ligjin e buxhetit të vitit...

Haradinaj: Nuk i nënshtrohemi as Brukselit e as Serbisë për heqjen e taksës

para 5 muajve - Periskopi

Pas mbledhjes së parë për këtë vit të Qeverisë, kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se derisa nuk ka njohje nga Serbia, taksa 100 përqind do të jetë në fuqi. Kryeministri Haradinaj ka thënë se nuk do...

Haradinaj: Nuk i nënshtrohemi Brukselit dhe Serbisë për heqjen e taksës

para 5 muajve - KosovaPress

Kryeministri Haradinaj ka thënë se nuk do t’i nënshtrohen kërkesës së Serbisë dhe Brukselit për heqjen e taksës 100 përqind që ndërlidhet me dialogun Kosovë-Serbi. Haradinaj ka përmendur edhe personat...

Mallrat serbe që kanë hyrë para vendimit për taksën, mbesin të pazhdoganuara

para 5 muajve - KosovaPress

Lidhur me buxhetin e vitit 2019, kryeministri Ramush Haradinaj theksoi se pas pushimit të deputetëve, Kuvendi në një seancë do ta miratojë buxhetin e vitit 2019. Po ashtu Qeveria në mbledhjen e radhës...

Shtyhet diskutimi i Qeverisë rreth taksës ndaj Serbisë

para 5 muajve - Periskopi

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

Haradinaj fton LDK-në dhe VV-në: Nuk duhet të dobësohet kombëtarja

para 5 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nuk ka komentuar qëndrimet e Serbisë karshi Kosovës, sa i përket taksës për mallrat serbe, raporton Ekonomia Online. Haradinaj thotë se edhe po të kthehen në qëndrimet...

Haradinaj: Qeveria do të ketë fokus ekonominë

para 5 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri Ramush Haradinaj ka kërkuar që të ketë fokusim më të madh në ekonomi, raporton Ekonomia Online. “Vitin e kaluar e kemi pas një vit të ndishëm, dhe këtë vit një fokusim më të madh ta bëjmë...

Qeveria do të diskutojë për taksën me Serbinë

para 5 muajve - Bota Press

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u parapa të diskutohet edhe për masën doganore ndaj produkteve serbe dhe boshnjake që hyjnë në Kosovë. Megjithatë u vendos që të shtyhet për në mbledhjen e ardhshme Pika...

Pas taksës 100%, rritet importi i produkteve të brendeve ndërkombëtare nga Shqipëria dhe Maqedonia

para 5 muajve - Telegrafi

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Qeveria se ka në rend dite heqjen e taksës 100%

para 5 muajve - Insajderi

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të rregullt nuk pritet të tërheq vendimin për taksën 100% ndaj produkteve serbe. Nga zyra e Kryeministrit të Kosovës,...

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria se ka në rend dite heqjen e taksës 100%

para 5 muajve - Ekonomia Online

Pavarësisht kërkesës së Bashkimit Europian, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të rregullt nuk pritet të tërheq vendimin për taksën 100% ndaj produkteve serbe. Nga zyra e Kryeministrit të Kosovës,...

Haradinaj sot mban mbledhjen e rregullt tê Qeverisë, nuk i intereson çfarë thotë Johannes Hahn

para 5 muajve - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës sot mban mbledhjen e rregullt, të thirrrur nga Kryeministri Ramush Haradinaj, njofton Klan Kosova. Mbledhja e Qeverisë do të mbahet në ora 12:00. Ndonëse u tha dje që Bashkimi Europian...

PAS VENDOSJES SË TASKËS, RRITET IMPORTI I BRENDEVE NDËRKOMBËTARE NGA MAQEDONIA DHE SHQIPËRIA

para 5 muajve - Shenja

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Gazeta Express

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Pas vendosjes së taksës, rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Arbresh

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Pas vendosjes së taskës, rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Insajderi

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

A ka kërkuar Thaçi anulimin e taksës ndaj Serbisë, flet këshilltari i Haradinajt

para 5 muajve - Infokusi

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Bota Press

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

E thotë këshilltari i Ramush Haradinajt: Heqjen e taksës nuk e kërkoi Hashim Thaçi, por dikush tjetër

para 5 muajve - GazetaBlic

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Këshilltari i Haradinajt: Thaçi nuk ka kërkuar anulimin e taksës, kemi presione serioze nga BE-ja

para 5 muajve - Telegrafi

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Këshilltari i Haradinajt: Thaçi nuk ka kërkuar anulimin e taksës, kemi presione serioze nga BE-ja

para 5 muajve - Lajmi.net

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Kosovë, është rritur importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Lajm

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Kosovë, është rritur importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Portalb

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Këshilltari i Haradinajt: Thaçi nuk ka kërkuar anulimin e taksës, kemi presione serioze nga BE-ja

para 5 muajve - Lajm

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 10 janar – Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Kallxo

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Koha.mk

Shkup, 10 janar – Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin...

Haradinaj nuk lodhet se çfarë thotë Komisionari Hahn

para 5 muajve - Klan Kosova

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka vizituar Odën Ekonomike Amerikane të Kosovës ku ka biseduar për taksën e vendosur prej 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës. Ramush Haradinaj...

Këshilltari i Haradinajt: Thaçi nuk ka kërkuar anulimin e taksës, kemi presione serioze nga BE-ja

para 5 muajve - Gazeta Monitor

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Këshilltari i Haradinajt: Thaçi nuk ka kërkuar anulimin e taksës, kemi presione serioze nga BE-ja

para 5 muajve - Arbresh

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Selim Selimi, ka thënë se presioni kryesor për heqjen e taksës po bëhet nga Bashkimi Evropian dhe partnerët tjerë. “Presioni kryesor bëhet nga Bashkimi Evropian...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Koha.net

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Taksa 100 % ia rriti numrin e punëtorëve një kompanie kosovare

para 5 muajve - Infokusi

Burim Piraj, nga kompania për prodhimin e mishit “Meka”, e ka quajtur vit tejet të suksesshëm vitin 2018 në krahasim me vitin 2017. Ka thënë se gjatë vitit të fundit ka shënuar rritje prej 30% kompania...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - GazetaBlic

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Haradinaj: Viti 2019 – vit i ekonomisë

para 5 muajve - RTV 21

Kryeministri Haradinaj vizitoi Odën Ekonomike Amerikane Kryeministri Ramush Haradinaj  ka deklaruar se zhvillimi ekonomik do të jetë prioritet gjatë vitit 2019, në takimin me drejtues të Odës Ekonomike...

Haradinaj thotë se 2019-a do të jetë vit i ekonomisë

para 5 muajve - Lajmi.net

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë se ky vit do të jetë vit i ekonomisë. Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, një herësh kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është shprehur optimist...

Haradinaj: 2019-ta do të jetë vit i ekonomisë

para 5 muajve - Klan Kosova

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se 2019-ta do të jetë vit i ekonomisë. “Viti 2018 u finalizua me sukses me përmbylljen e arkitekturës së sigurisë së Kosovës, që paraqet kulmin e shtëpisë sonë të...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - Tetova Sot

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare. Këmbimi tregtar mes Kosovës e Shqipërisë është rritur...

Çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë?

para 5 muajve - Gazeta Liria

Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha ekonomisti Stojan...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Lajmi.net

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Rriten shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - OraInfo

Bllokada përmes taksës ndaj Serbisë ka rritur shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë. Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Evropa e Lirë

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - Lajmi.net

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare. Këmbimi tregtar mes Kosovës e Shqipërisë është rritur...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - Gazeta Express

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare. Këmbimi tregtar mes Kosovës e Shqipërisë është rritur...

Rritet importi i brendeve ndërkombëtare nga Maqedonia dhe Shqipëria

para 5 muajve - Arbresh

Vendosja e taksës doganore prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për importin e produkteve të brendeve ndërkombëtare që prodhohen në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, ka rritur importin e këtyre produkteve...

Kompania kosovare thotë se rriti numrin e punëtorëve pas taksës 100% ndaj Serbisë

para 5 muajve - Insajderi

Pirro Piraj, nga kompania për prodhimin e mishit “Meka”, e ka quajtur vit tejet të suksesshëm vitin 2018 në krahasim me vitin 2017. Ka thënë se gjatë vitit të fundit ka shënuar rritje prej 30% kompania...

Taksa 100%: Kryeministri Haradinaj flet për deklaratat e Komisionerit Hahn

para 5 muajve - Gazeta Liria

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka folur në lidhje me deklaratat e fundit të zyrtarëve të Bashkimit Europian. Haradinaj ka thënë se nuk e ka idenë se për çfarë ka folur Komisioneri europian Johannes...

Haradinaj foli për numrin e këshilltarëve: 400 i kanë punësuar paraardhësit tanë

para 5 muajve - RTV 21

“Del një lajm dhe thuhet që 400 zyrtarë kryeministria. Ata janë administratë e shtetit, nuk janë kryeministria” Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka komentuar numrin e lartë të këshilltarëve dhe...

KMDLNj i reagon BE-së pas deklaratave për taksën: Johannes Hahn dhe Federica Mogherini po luajnë lojë të pandershme

para 5 muajve - Gazeta Liria

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka reaguar ndaj deklaratave të fundit të komisarit Johannes Hahn sa i përket çështjes së taksës e po ashtu edhe çështjes së iberalizimit të vizave....

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - Gazeta Monitor

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare. Këmbimi tregtar mes Kosovës e Shqipërisë është rritur...

Haradinaj flet për numrin e madh të këshilltarëve: 400 i kanë punësuar paraardhësit tanë

para 5 muajve - GazetaBlic

Kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar numrin e lartë të këshilltarëve dhe zyrtarëve në Qeverinë e Kosovës, duke thënë se prej se ka ardhur në pozitën e shefit të ekzekutivit nuk ka punësuar më shumë...

Haradinaj flet për numrin e këshilltarëve: 400 i kanë punësuar paraardhësit tanë

para 5 muajve - Infokusi

Kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar numrin e lartë të këshilltarëve dhe zyrtarëve në Qeverinë e Kosovës, duke thënë se prej se ka ardhur në pozitën e shefit të ekzekutivit nuk ka punësuar më shumë...

Ramush Haradinaj: 2019 është viti i ekonomisë

para 5 muajve - Kallxo

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka thënë se viti 2019 do të jetë viti i ekonomisë për Kosovën. Ai këto deklarata i bëri gjatë vizitës në Odën Ekonomike Amerikane. “Këtë vit e kemi ekonomi, ekonomi,...

Kryeministri Haradinaj në OEA: Viti 2019, vit i ekonomisë

para 5 muajve - Koha.net

Prishtinë, 10 janar - “Do të punoj pa asnjë hezitim për temat e ekonomisë”. Ky ishte zotimi i kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, pasi zhvilloi një takim pune në Odën Ekonomike Amerikane,...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

para 5 muajve - Gazeta Observer

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare. Këmbimi tregtar mes Kosovës e Shqipërisë është rritur...

Ramush Haradinaj: Taksa ndaj Serbisë shkaktoi çrregullime në biznese por su bë kundër prodhuesve vendorë

para 5 muajve - Klan Kosova

“Do të punoj pa asnjë hezitim për temat e ekonomisë”, ky ishte zotimi i kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, pasi zhvilloi një takim pune në Odën Ekonomike Amerikane, bashkë me përfaqësues të bizneseve...

Hardinaj flet për punësimet në administratë dhe qeveri

para 5 muajve - Telegrafi

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto komente Haradinaj...

Taksa 100%: Kryeministri Haradinaj flet për deklaratat e Komisionerit Hahn

para 5 muajve - Klan Kosova

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka folur në lidhje me deklaratat e fundit të zyrtarëve të Bashkimit Europian. Haradinaj ka thënë se nuk e ka idenë se për çfarë ka folur Komisioneri europian Johannes...

KMDLNj i reagon Hahnit dhe Mogherinit: Po luani lojë të pandershme

para 5 muajve - Lajmi.net

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka reaguar ndaj deklaratave të komisionerit Johannes Hahn dhe përfaqësueses së lartë të BE-së, Federica Mogherini. Këshilli për Mbrojtjen e të...

KMDLNj i reagon BE-së pas deklaratave për taksën: Johannes Hahn dhe Federica Mogherini po luajnë lojë të pandershme

para 5 muajve - Klan Kosova

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka reaguar ndaj deklaratave të fundit të komisarit Johannes Hahn sa i përket çështjes së taksës e po ashtu edhe çështjes së iberalizimit të vizave....

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - GazetaBlic

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto komente Haradinaj...

Haradinaj: Taksa ka shkaktuar çrregullime, s’kemi qenë të pavetëdijshëm për vendosjen e saj

para 5 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një takim me bordin e Odës Ekonomike Amerikane ka folur rreth taksës 100% të vendosur nga Qeveria për shtetin serb. Haradinaj tha se kjo taksë ka pasur disa...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - RTV 21

Në fund të muajit  do të mbahet një seancë për buxhetin Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma...

Haradinaj flet për numrin e këshilltarëve, thotë se qeveritë para tij i kanë pasur nga 400

para 5 muajve - Periskopi

Kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar numrin e lartë të këshilltarëve dhe zyrtarëve në Qeverinë e Kosovës, duke thënë se prej se ka ardhur në pozitën e shefit të ekzekutivit nuk ka punësuar më shumë...

Pas Mogherinit, KMDLNJ e bën për ‘pesë pare’ edhe komisionarin Hahn

para 5 muajve - GazetaBlic

KMDLNJ ka reaguar ndaj kërkesës së komisionarit evropian për Zgjerimin, Johannes Hahn për heqjen e taksave ndaj mallrave serbe, duke thënë se ai së bashku me shefen e diplomacisë evropiane Federica Mogherini...

Haradinaj flet për numrin e këshilltarëve: 400 i kanë punësuar paraardhësit tanë

para 5 muajve - Gazeta e re

Kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar numrin e lartë të këshilltarëve dhe zyrtarëve në Qeverinë e Kosovës, duke thënë se prej se ka ardhur në pozitën e shefit të ekzekutivit nuk ka punësuar më shumë...

Haradinaj flet për numrin e këshilltarëve: 400 i kanë punësuar paraardhësit tanë

para 5 muajve - KosovaPress

Ai tha se të dhënat e fundit në media për punësime të rreth 400 zyrtarëve në Zyrën e Kryeministrit, janë të punuar nga Qeveria “Mustafa” dhe Qeveria “Thaçi”. “Del një lajm dhe thuhet që 400 zyrtarë kryeministria....

Pas Mogherinit, KMDLNJ e bën për ‘pesë pare’ edhe komisionarin Hahn

para 5 muajve - Infokusi

Këshilli i Mbrojtjes së Drejtave të dhe Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj kërkesës së komisionarit evropian për Zgjerimin, Johannes Hahn për heqjen e taksave ndaj mallrave serbe, duke thënë se ai së bashku...

Çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë

para 5 muajve - Koha.net

Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha ekonomisti Stojan...

Haradinaj: Taksa ka shkaktuar çrregullime, kemi qenë të vetëdijshëm kur e vendosëm

para 5 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një takim me bordin e Odës Ekonomike Amerikane ka folur rreth taksës 100% të vendosur nga Qeveria për shtetin serb, raporton Ekonomia Online. Haradinaj tha se...

Haradinaj: Ky vit është vit i ekonomisë për Kosovën

para 5 muajve - Insajderi

K ryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, zhvilloi një takim pune në Odën Ekonomike Amerikane, bashkë me përfaqësues të bizneseve amerikane në vend dhe sipërmarrës të tjerë. Ai tha se do...

Ky vit është vit i ekonomisë për Kosovën, thotë Haradinaj

para 5 muajve - KosovaLive360

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, zhvilloi një takim pune në Odën Ekonomike Amerikane, bashkë me përfaqësues të bizneseve amerikane në vend dhe sipërmarrës të tjerë. Ai tha se do...

Haradinaj: Taksa ka shkaktuar çrregullime, s’kemi qenë të pavetëdijshëm për vendosjen e saj

para 5 muajve - Sovrani

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një takim me bordin e Odës Ekonomike Amerikane ka folur rreth taksës 100% të vendosur nga Qeveria për shtetin serb. Haradinaj tha se kjo taksë ka pasur disa...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - Epoka e Re

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai ka theksuar se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto...

Haradinaj në Odën Amerikane: Viti 2019-të do të jetë vit i ekonomisë

para 5 muajve - Ekonomia Online

Oda Amerikane e Kosovës (OAK) sot priti në takim kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj. Aty Haradinaj i rrethuar nga bordi drejtues i Odës Amerikane, tha se këtë vit Kosova është përballë me një situatë...

Kryeministri Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - Arbresh

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto komente Haradinaj...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - Gazeta Observer

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto komente Haradinaj...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - Insajderi

Këto komente Haradinaj i ka bërë gjatë një takimi me drejtues të Odës Ekonomike Amerikane. Pas komenteve të komunitetit të bizneseve se sektori publik dhe Qeveria është bërë vend tërheqës për punësime,...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - Gazeta e re

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në vitin 2019 do të jetë prioritet ekonomia. Ai u shpreh se se nuk është përmbyllur ende reforma për lirimin e bizneseve nga ngarkesat tatimore. Këto komente Haradinaj...

Haradinaj flet për punësimet në administratë dhe Qeveri

para 5 muajve - KosovaPress

Këto komente Haradinaj i ka bërë gjatë një takimi me drejtues të Odës Ekonomike Amerikane. Pas komenteve të komunitetit të bizneseve se sektori publik dhe Qeveria është bërë vend tërheqës për punësime,...

Ja çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë

para 5 muajve - Infokusi

Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha ekonomisti Stojan...

Pas Mogherinit, tani KMDLNJ e bën për pesë pare Hahn’in

para 5 muajve - Periskopi

KMDLNJ ka reaguar ndaj kërkesës së komisionarit evropian për Zgjerimin, Johannes Hahn për heqjen e taksave ndaj mallrave serbe, duke thënë se ai së bashku me shefen e diplomacisë evropiane Federica Mogherini...

Pas Mogherinit, KMDLNJ e bën për ‘pesë pare’ edhe komisionarin Hahn

para 5 muajve - KosovaPress

Mogherini dhe Hahn duhet ta kenë të qartë se masa tarifore 100% për mallrat nga Serbia dhe Bosnja nuk mund të hiqet me deklarata të papërgjegjshme të presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të Prishtinës,...

Çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë

para 5 muajve - Bota Press

Botapress 10Janar-Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha...

Haradinaj: Taksa ka shkaktuar disa ç’rregullime, nuk kemi qenë të pavetëdijshëm për vendosjes e saj

para 5 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një takim me bordin e Odës Ekonomike Amerikane ka folur rreth taksës 100% të vendosur nga Qeveria për shtetin serb, raporton Ekonomia Online. Haradinaj tha se...

Çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë

para 5 muajve - Gazeta e re

Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha ekonomisti Stojan...

Ekonomisti serb paralajmëron ditë të vështira për Serbinë nëse Kosova s’e heq taksën

para 5 muajve - Periskopi

Nëse Prishtina zyrtare do të vazhdojë të mbajë taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, atëherë Serbinë e pret një ndërprerje totale e dërgimit të mallrave serbe në Kosovë. Kështu tha ekonomisti Stojan...

Çfarë ndodhë nëse Kosova nuk ia heq taksën Serbisë

para 5 muajve - KosovaPress

Kështu tha ekonomisti Stojan Stamenkoviq gjatë prezantimit të revistës Analizat Makroekonomike dhe Trendet (MAT). Sipas tij, shifra prej 409 milionë euro e mallrave të shitura nga Serbia në Kosovë është...

Kryeministri Haradinaj viziton Odën Amerikane

para 5 muajve - GazetaBlic

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj do të vizitojë sot Odën Ekonomike Amerikane. Haradinaj do të takohet me Drejtorin Ekzekutiv si dhe me Bordin e Guvernatorëve të Odës Amerikane. Qëllimi...

Kryeministri Haradinaj viziton Odën Amerikane

para 5 muajve - Gazeta Express

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj do të vizitojë sot Odën Ekonomike Amerikane. Haradinaj do të takohet me Drejtorin Ekzekutiv si dhe me Bordin e Guvernatorëve të Odës Amerikane. Qëllimi...

Kryeministri Haradinaj viziton Odën Amerikane

para 5 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj do të vizitojë sot Odën Ekonomike Amerikane. Haradinaj do të takohet me Drejtorin Ekzekutiv si dhe me Bordin e Guvernatorëve të Odës Amerikane. Qëllimi...

Kryeministri Haradinaj viziton Odën Amerikane

para 5 muajve - Arbresh

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj do të vizitojë sot Odën Ekonomike Amerikane. Haradinaj do të takohet me Drejtorin Ekzekutiv si dhe me Bordin e Guvernatorëve të Odës Amerikane. Qëllimi...

Qeveria e Kosovës nuk ndryshon qëndrim për taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - Lajm

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn sot tha se është duke pritur përgjigje nga Kosova lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina....

Hahn heziton të vijë në Kosovë – atë do ta zëvendësojë Angelina Eichhorst

para 5 muajve - Klan Kosova

Kur herën e fundit që ishte në Kosovë kërkoi heqjen e taksës për mallrat e Serbisë. Shija e hidhur e vizitës së nëntorit të kaluar, ka bërë që komisionari për zgjerim në BE-së, Johannes Hahn të hezitojë...

Qeveria nuk heqë dorë nga vendimi për taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - OraInfo

Javë më parë, Qeveria e Kosovës vendosi një taksë prej 100% për produktet serbe. Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn sot tha se është duke pritur përgjigje nga Kosova...

Qeveria e Kosovës nuk ndryshon qëndrim për taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - Lajmi.net

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn sot tha se është duke pritur përgjigje nga Kosova lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina....

Qeveria nuk ndryshon qëndrim rreth taksës

para 5 muajve - Sovrani

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn sot tha se është duke pritur përgjigje nga Kosova lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina....

Hahn po pret përgjigje nga Kosova për taksën ndaj mallrave serbe

para 5 muajve - Telegrafi

Komisioneri Evropian për Zgjerim, Johannes Hahn, shpreson që gjatë këtyre ditëve do të vijë një përgjigje nga Qeveria e Kosovës  lidhur me taksën e vendosur ndaj mallrave që importohen nga Serbia dhe Bosnja...

Qeveria e Kosovës nuk ndryshon qëndrim për taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - Epoka e Re

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn, sot ka thënë se është duke pritur përgjigje nga Kosova lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina....

Qeveria e Kosovës nuk ndryshon qëndrim për taksën ndaj Serbisë

para 5 muajve - Arbresh

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn sot tha se është duke pritur përgjigje nga Kosova lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina....

Hahni pret që këtyre ditëve të hiqet taksa ndaj mallrave serbe

para 5 muajve - Koha.net

Komisionari evropian për Zgjerim dhe Politika Fqinjësore, Johannes Hahn, ka thënë se shpreson që këtyre ditëve do të arrihet marrëveshja me Kosovën për taksën ndaj mallrave serbe dhe të Bosnjës. Hahn,...

Hahn tenton sërish të bëjë presion: Të hiqet taksa

para 5 muajve - GazetaBlic

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Komisioneri Hahn kërkon nga qeveria qe ta heq takësn ndaj Serbisë

para 5 muajve - OraInfo

Bashkimi Evropian po vazhdon të kërkojë nga autoritetet kosovarë që ta tërheqin vendimin për taksën 100 për qind ndaj produkteve serbe. Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është...

Komesari Hahn pret përgjigje nga Ramushi për të negociuar për taksën

para 5 muajve - InfoMagazin

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn, shpreson se gjatë këtyre ditëve do të marrë një përgjigje nga Kosova, lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia...

Hahn tenton sërish të bëjë presion: Të hiqet taksa

para 5 muajve - GazetaBlic

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Edhe Hahn nuk ndalet, kërkon të hiqet taksa ndaj Serbisë

para 5 muajve - Albeu

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn , ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Hahn po pret përgjigje nga Haradinaj për të negociuar për taksën

para 5 muajve - Lajmi.net

Komisioneri për Zgjerim dhe Politika të Jashtme Fqinjësore, Johannes Hahn, shpreson se gjatë këtyre ditëve do të marrë një përgjigje nga Kosova, lidhur me taksën për produktet që importohen nga Serbia...

Hahn provon të bëjë presion ndaj Kosovës: Hiqeni taksën

para 5 muajve - Gazeta Express

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Komisioneri Hahn, pret që Kosova ta heq taksën 100%

para 5 muajve - Infokusi

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia, transmeton...

Hahn pret që këtyre ditëve të hiqet taksa ndaj mallrave serbe

para 5 muajve - Shenja

Komisionari evropian për Zgjerim dhe Politika Fqinjësore, Johannes Hahn, ka thënë se shpreson që këtyre ditëve do të arrihet marrëveshja me Kosovën për taksën ndaj mallrave serbe dhe të Bosnjës. Hahn,...

Hahni pret që këtyre ditëve të hiqet taksa ndaj mallrave serbe

para 5 muajve - Arbresh

Komisionari evropian për Zgjerim dhe Politika Fqinjësore, Johannes Hahn, ka thënë se shpreson që këtyre ditëve do të arrihet marrëveshja me Kosovën për taksën ndaj mallrave serbe dhe të Bosnjës. Hahn,...

Porosia e Hahn: Hiqeni taksën

para 5 muajve - Sovrani

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Taksa ndaj Serbisë, Hahn: në pritje të një përgjigjeje nga Kosova

para 5 muajve - Te Sheshi

Komisioneri evropian për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johannes Hahn tha të mërkurën se shpreson këto ditë që të marrë një përgjigje nga Kosova në lidhje me taksës doganore ndaj Serbisë dhe Bosnjës...

Hahn po pret nga Kosova përgjigjen për heqjen e taksës

para 5 muajve - Ekonomia Online

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Hahn sërish bënë presion për heqjen e taksës ndaj mallrave serbe

para 5 muajve - Insajderi

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Hahn vazhdon presionin ndaj Kosovës: Hiqeni taksën

para 5 muajve - Gazeta Monitor

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Hahn po pret që Kosova t’ia plotësojë kërkesën, ta heq taksën 100%

para 5 muajve - Periskopi

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Hahn provon të bëjë presion ndaj Kosovës: Hiqeni taksën

para 5 muajve - Gazeta Observer

Komisioneri evropian për Zgjerim, Johanes Hahn, ka thënë sot se është duke pritur një përgjigje nga Prishtina për kërkesën e tij rreth heqjes së taksës ndaj produkteve me origjinë nga Serbia. “Shpresoj...

Haradinaj shpreh vetëm dashuri për presidentin

para 5 muajve - Koha.net

Ka vetëm dashuri publike për presidentin kryeministri Ramush Haradinaj, pavarësisht përplasjeve për çështje të mëdha. Haradinaj tha se është i painformuar rreth deklaratës së Thaçit se Kosova është e gatshme...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK