http://kariera.mk

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon Kosovën

para 6 muajve - Koha Jone

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Shkodra e Shqipërisë dhe Veriu i Kosovës-Paralele historike

para 6 muajve - Koha Jone

Prof.Lisen Bashkurti Debati i nisur për ndarjen e Veriut të Kosovës si pjesë e marrëveshjes përfundimtare për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi tanimë vetëm sa ka shpërthyer në sipërfaqe. E themi...

Akademia e Shkencave del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - RTV 21

ASHAK Shpreh shqetësim serioz Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - Telegrafi

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Akademikët kundër ndryshimit të kufjeve, kjo është me pasoja të dëmshme

para 6 muajve - OraInfo

Akademikët i dalin kundër idesë së presidentit Hashim Thaçit për kufijtë sipas tyre, plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme. Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit...

ASHAK: Ndryshimi i kufijve midis Kosovës dhe Serbisë me pasoja shumë të dëmshme për pavarësinë

para 6 muajve - Koha.net

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Akademikët i dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme

para 6 muajve - Gazeta Express

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - GazetaBlic

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Loja e Thaçit me fjalët “korigjim i lehtë” të kufirit

para 6 muajve - Koha Jone

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur debatin duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Ndryshimi i kufijve Kosovë-Serbi, profesori Bieber: Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta

para 6 muajve - Lajm

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas tij,...

Përfaqësuesit e Luginës duan zgjidhje që ruan sovranitetin e Kosovës

para 6 muajve - Koha.net

Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut...

Zgjidhja të ruajë sovranitetin e Kosovës dhe jo dëmtimin e saj

para 6 muajve - Lajmi.net

Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës

para 6 muajve - Gazeta Telegraf

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Shkodra e Shqipërisë dhe veriu i Kosovës, paralele historike

para 6 muajve - Epoka e Re

Prof. Lisen Bashkurti Debati i nisur për ndarjen e veriut të Kosovës si pjesë e marrëveshjes përfundimtare për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi tanimë vetëm sa ka shpërthyer në sipërfaqe. E themi...

Prof.Lisen Bashkurti: Shkodra e Shqipërisë dhe Veriu i Kosovës-Paralele historike

para 6 muajve - Gazeta Telegraf

Debati i nisur për ndarjen e Veriut të Kosovës si pjesë e marrëveshjes përfundimtare për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi tanimë vetëm sa ka shpërthyer në sipërfaqe. E themi këtë, sepse në të...

Lugina e Preshevës me qëndrim për korrigjimin e kufirit Kosovë- Serbi

para 6 muajve - GazetaBlic

Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut...

Akademikët dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme

para 6 muajve - 24 ore

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Zgjidhja të ruajë sovranitetin e Kosovës dhe jo dëmtimin e saj

para 6 muajve - Lajm

Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut që pritet të fillojë me Serbinë për arritjen e një marrëveshjeje historike gjithëpërfshirëse, të zgjidhet edhe problemi...

Marrëveshja përfundimtare me Serbinë do të përfshijë edhe korrigjimin “e lehtë” të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - Ina

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Akademikët kundër idesë së Thaçit për korrigjim të kufijve: Plan i vjetër serb

para 6 muajve - Insajderi

ASHAK konsideron se diskursi i tensionuar për ndryshimin e kufijve midis Kosovës dhe Serbisë si ide dhe plan i vjetër serb, në formë të “korrigjimit”, “shkëmbimit” dhe “ndarjes” së Kosovës, është me pasoja...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - Gazeta Observer

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Akademikët i dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme

para 6 muajve - Bota Press

Botapress 11 Shkurt-Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin “e lehtë” të kufirit

para 6 muajve - Ina

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut

para 6 muajve - Gazeta e re

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

Aktivizohet Akademia e Shkencave: Del me qëndrim rreth idesë së ndryshimit të kufijve

para 6 muajve - Periskopi

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale,...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - KosovaPress

ASHAK konsideron se diskursi i tensionuar për ndryshimin e kufijve midis Kosovës dhe Serbisë si ide dhe plan i vjetër serb, në formë të “korrigjimit”, “shkëmbimit” dhe “ndarjes” së Kosovës, është me pasoja...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin “e lehtë” të kufirit

para 6 muajve - Iliria News

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Si po kamuflon Thaçi me korrigjimin “e lehtë” të kufirit

para 6 muajve - OraInfo

Kosova dhe Serbia janë duke u përgitur për fazën finale të dialugut. Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin,...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin 'e lehtë' të kufirit

para 6 muajve - Gazeta Express

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin ‘e lehtë’ të kufirit

para 6 muajve - GazetaBlic

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës

para 6 muajve - PortaliOnline

Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut...

Dr. Qemal Lame: Jo imponime për ndryshimin e kufijve Kosovë-Serbi

para 6 muajve - Gazeta Telegraf

Bisedimet për realizimin e marrëveshjes midis Kosovës e Serbisë, kërkohen nga SHBA dhe BE të rifillohen e të finalizohen, më 12 qershor 2019, në Washigton, në praninë e Presidentit Donald Trump. Ndërsa...

Thaçi fsheh ndryshimin e kufijve me “korrigjim të lehtë”

para 6 muajve - Insajderi

Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët politikë thonë se kjo është lojë me fjalë e kreut të vendit, pasi që ideja është e njëjtë dhe ekziston rreziku që “Kosova me lehtësi t’i humbë dy-tri komuna në veri”,...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin “e lehtë” të kufirit

para 6 muajve - Bota Press

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Kamuflimi i Thaçit me korrigjimin ‘e lehtë’ të kufirit

para 6 muajve - Ekonomia Online

Presidenti Hashim Thaçi vazhdon të këmbëngulë në idenë e tij për korrigjim të kufirit me Serbinë, por së fundi ka zbutur diskursin, duke përmendur korrigjimin “e lehtë”. Përfaqësuesit e opozitës dhe analistët...

Ndryshimi i kufijve Kosovë-Serbi, profesori Bieber: Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta

para 6 muajve - Portalb

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net . Këtë ndryshim kufijsh, sipas...

Ribashkimi i Luginës së Preshevës me shtetin e Kosovës është para aktit të kryer

para 6 muajve - Tetova Sot

Nga Abdulla Mehmeti Çka duhet të dinë shqiptarët për Luginën e Preshevës dhe ardhmërinë e saj? Ky rajon me popullsi shqiptare, i cili aktualisht ndodhet nën Serbi, së shpejti do t’i ribashkohet shtetit...

Bieber mendon se Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta për ndryshimin e kufijve

para 6 muajve - Koha.mk

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas tij,...

RIBASHKIMI I LUGINËS SË PRESHEVËS ME SHTETIN E KOSOVËS ËSHTË PARA AKTIT TË KRYER

para 6 muajve - Fakti Ditor

Abdulla Mehmeti Çka duhet të dinë shqiptarët për Luginën e Preshevës dhe ardhmërinë e saj? Ky rajon me popullsi shqiptare, i cili aktualisht ndodhet nën Serbi, së shpejti do t’i ribashkohet shtetit të...

Bieber: Deklarimet e Thaçit për korrigjim kufijsh tregojnë se ai po zhvillon bisedime sekrete

para 6 muajve - Shekulli

Historiani dhe diplomati nga Luksemburgu, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

Denoncimi, Thaçi po bën pazare të fshehta me Vuçiçin

para 6 muajve - Albeu

Historiani dhe diplomati nga Luksemburgu, Florian Bieber , njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

Historiani nga Luksemburgu: Deklarimet e Thaçit për korrigjim kufijsh tregojnë se ai po zhvillon bisedime sekrete

para 6 muajve - GazetaBlic

Historiani dhe diplomati nga Luksemburgu, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

Bieber mendon se Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta për ndryshimin e kufijve të Kosovës

para 6 muajve - Koha.mk

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas tij,...

Bieber mendon se Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta për ndryshimin e kufijve të Kosovës

para 6 muajve - Koha.net

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas tij,...

Bieber: Deklarimet e Thaçit për korrigjim kufijsh tregojnë se ai po zhvillon bisedime sekrete

para 6 muajve - Gazeta Express

Historiani dhe diplomati nga Luksemburgu, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

Bieber: Për ndryshimin e kufijve të Kosovës po zhvillohen bisedime të fshehta

para 6 muajve - GazetaBlic

Analisti austriak, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura po bisedohet për...

Bieber: Për ndryshimin e kufijve të Kosovës po zhvillohen bisedime të fshehta

para 6 muajve - InfoShqip

Analisti austriak, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura po bisedohet për...

Bieber: Për ndryshimin e kufijve të Kosovës po zhvillohen bisedime të fshehta

para 6 muajve - Telegrafi

Analisti austriak, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura po bisedohet për...

Bieber mendon se Gjermania është përjashtuar nga bisedat e fshehta për ndryshimin e kufijve të Kosovës

para 6 muajve - Arbresh

Profesori i Universitetit në Graz Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas tij,...

Bieber: Deklarimet e Thaçit për korrigjim kufijsh tregojnë se ai po zhvillon bisedime sekrete

para 6 muajve - Gazeta Observer

Historiani dhe diplomati nga Luksemburgu, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

Austriaku Bieber: Për ndryshimin e kufijve të Kosovës po zhvillohen bisedime të fshehta

para 6 muajve - Bota Press

Botapress, 10 Shkurt – Analisti austriak, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura...

”Gjermania s’është pjesë e bisedave të fshehta për ndryshimin e kufijve të Kosovës”

para 6 muajve - Periskopi

Profesori i Universitetit në Graz,  Florian Bieber ka përshtypjen se për Kosovën po bisedohet prapa dyerve të mbyllura mbi ndryshimin e kufijve të saj, transmeton Koha.net. Këtë ndryshim kufijsh, sipas...

Bieber: Për ndryshimin e kufijve të Kosovës po zhvillohen bisedime të fshehta

para 6 muajve - Ekonomia Online

Analisti austriak, Florian Bieber, njëherësh bashkërendues i Grupit për Këshill Politik Evropian (BIEPAG), mendon se lidhur me Kosovën, jashtë skenës publike, prapa dyerve të mbyllura po bisedohet për...

Jeta e ngrirë në konfliktin e ngrirë

para 6 muajve - Gazeta Tema

Si jetojnë serbët në Kosovë? Pse ata s’kanë frikë nga shqiptarët, por nga serbët e dirigjuar nga Beogradi? Përse në veri të Mitrovicës nuk mund të shikohet as televizioni publik RTK-2, as televizioni i...

Jeta e ngrirë në konfliktin e ngrirë

para 6 muajve - Gazeta Tema

Si jetojnë serbët në Kosovë? Pse ata s’kanë frikë nga shqiptarët, por nga serbët e dirigjuar nga Beogradi? Përse në veri të Mitrovicës nuk mund të shikohet as televizioni publik RTK-2, as televizioni i...

Jeta e ngrirë në konfliktin e ngrirë

para 6 muajve - Lexo

Nga Enver Robelli/ Konfuzion, pasiguri, papunësi – kjo është gjendja në të cilën ndodhet pakica serbe në Kosovë. Përpjekjet për të imponuar ndarjen e Kosovës, dobësimi i potencialit mobilizues të Bashkimit...

Profesori britanik: Nëse kjo çon në marrëveshje, le të bëhet shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi

para 6 muajve - InfoShqip

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Jeta e ngrirë në konfliktin e ngrirë

para 6 muajve - DialogPlus

Si jetojnë serbët në Kosovë? Pse ata s’kanë frikë nga shqiptarët, por nga serbët e dirigjuar nga Beogradi? Përse në veri të Mitrovicës nuk mund të shikohet as televizioni publik RTK-2, as televizioni i...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë nuk shkakton telashe

para 6 muajve - Klan Kosova

Hulumtuesi nga Shkolla Ekonomike dhe e Shkencave Politike në Londër, eksperti për Evropë-juglindore, James Ker Lindsey, në një intervistë të dhënë për Tanjug, ka thënë se ideja për ndryshim e kufinjve...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë nuk shkakton telashe

para 6 muajve - GazetaBlic

Hulumtuesi nga Shkolla Ekonomike dhe e Shkencave Politike në Londër, eksperti për Evropë-juglindore, James Ker Lindsey, në një intervistë të dhënë për Tanjug, ka thënë se ideja për ndryshim e kufijve mes...

Befason hulumtuesi britanik: Le të bëhet shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi

para 6 muajve - OraInfo

Hulumtuesi britanuk thotë se shkëmbimi i tërritoreve mes Kosovës dhe Serbisë nuk shkakton telashe. Hulumtuesi nga Shkolla Ekonomike dhe e Shkencave Politike në Londër, eksperti për Evropë-juglindore, James...

Profesori britanik: Le të bëhet shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, nëse kjo çon në marrëveshje finale

para 6 muajve - InfoMagazin

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

“Shkëmbimi i territoreve s’shkakton probleme”

para 6 muajve - OraInfo

Kosova dhe Serbia ende nuk kanë arritur një marrëveshje përfundmitare. Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve si pavarësia, s’shkakton telashe

para 6 muajve - Lajmi.net

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Profesori britanik: Le të bëhet shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, nëse kjo çon në marrëveshje finale

para 6 muajve - Gazeta Liria

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve si pavarësia, s’shkakton telashe

para 6 muajve - Gazeta Express

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Hulumtuesi britanik: Nuk ka arsye për frikë nga ideja për ndryshim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - PortaliOnline

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Eksperti britanik: Jo frikës nga ndryshimi i kufijve mes Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - Gazeta Tema

Nuk ka asnjë arsye që të ketë droje nga ndryshimi i kufijve, si një zgjidhje e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë – thotë studiuesi në i Shkollës Ekonomike të Londrës dhe i Shkencave Politike, eksperti për...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë nuk shkakton telashe

para 6 muajve - Ekonomia Online

Hulumtuesi nga Shkolla Ekonomike dhe e Shkencave Politike në Londër, eksperti për Evropë-juglindore, James Ker Lindsey, në një intervistë të dhënë për Tanjug, ka thënë se ideja për ndryshim e kufinjve...

Profesori britanik: Le të bëhet shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, nëse kjo çon në marrëveshje finale

para 6 muajve - Infokusi

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Ndryshimi i kufijve Kosovë – Serbi, eksperti britanik: Zgjidhje e mundshme

para 6 muajve - Lexo

Nuk ka asnjë arsye që të ketë droje nga ndryshimi i kufijve, si një zgjidhje e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë – thotë studiuesi në i Shkollës Ekonomike të Londrës dhe i Shkencave Politike, eksperti për...

Eksperti britanik: Ndryshimi i kufijve Kosovë – Serbi, zgjidhje e mundshme!

para 6 muajve - Java News

Nuk ka asnjë arsye që të ketë droje nga ndryshimi i kufijve, si një zgjidhje e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë – thotë studiuesi në i Shkollës Ekonomike të Londrës dhe i Shkencave Politike, eksperti për...

Hulumtuesi britanik: Shkëmbimi i territoreve si pavarësia, s’shkakton telashe

para 6 muajve - Gazeta Monitor

Nuk ka asnjë arsye që të shikohet me frikë ideja për ndryshim të mundshëm të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje finale për problemin shumë vjeçar ndërmjet dy shteteve, kështu thotë hulumtuesi...

Ragmi Mustafa: Presheva administrohet padrejtësisht nga Serbia

para 6 muajve - Shekulli

Në një intervistë për gazetën “Shekulli”, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Preshevë, Ragmi Mustafa flet për idenë e bashkimit me Kosovën të tre komunave autoktone shqiptare. Sipas liderit preshevar,...

QASJA/ Eksperti britanik: jo frikës nga ndryshimi i kufijve mes Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - Te Sheshi

Nuk ka asnjë arsye që të ketë droje nga ndryshimi i kufijve, si një zgjidhje e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë – thotë studiuesi në i Shkollës Ekonomike të Londrës dhe i Shkencave Politike, eksperti për...

Gjermania paralajmëron Ramën për kufijtë

para 6 muajve - Koha Jone

Berlini zyrtar deklaroi dje në mënyrë urdhërore për kryeministrin Rama, me anë të ministrit të Shtetit, Michael Roth, ku tha se: “ Nga Shqipëria ne presim që kjo ta përdorë në mënyrë konstruktive ndikimin...

Shkëmbim territoresh me Serbinë? Ja rezultatet e sondazhit

para 6 muajve - Java News

Nga Eduard Zaloshnja Nga një sondazh elektronik që zhvillova për një revistë anglisht në Tiranë, rezultoi se 45% popullsisë shqiptare të Kosovës është pro shkëmbimit të territoreve me Serbinë, me kusht...

Asgjë nuk ndodh nëse Haradinaj do ketë shumicën në Parlament

para 6 muajve - BalkanWeb

Ndërrimi i kufijve është fyerje që kërkojnë t’i bëjnë shqiptarëve kur këta janë sot në kulmin e suksesit të tyre historik. Dobësimi i Serbisë është mision historik i shqiptarëve për të neutralizuar në...

Korrupsioni shqiptar i të dy krahëve kërkon që t’i japë oksigjen Sërbisë. Thaçi te lobi ruso-serb, Rama me brekushe në Arabi

para 6 muajve - Gazeta Tema

Nga Spartak Ngjela Asgjë nuk mund të ndodhë nëse Ramush Haradinaj do të ketë shumicën në Parlament. Ndërrimi i kufijve është fyerje që kërkojnë t’i bëjnë shqiptarëve kur këta janë sot në kulmin e suksesit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK