http://kariera.mk

Godina qeveritare e gatshme për mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Nezavisen

Pas marrjes  së Notës verbale me të cilën Athina sot do ta informojë Shkupin se janë ratifikuar Marrëveshja e Prespës dhe protokolli për anëtarësim në NATO, dhe përmbushja e të gjitha kushteve juridike...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” sot në kufi me Greqinë

para 6 muajve - Koha.net

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social Twitter është publikuar një foto nga kufiri...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ina

Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut u demoluan, transmeton...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut...

Godina qeveritare e gatshme për mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Express

Pas marrjes  së Notës verbale me të cilën Athina sot do ta informojë Shkupin se janë ratifikuar Marrëveshja e Prespës dhe protokolli për anëtarësim në NATO, dhe përmbushja e të gjitha kushteve juridike...

“Republika e Maqedonisë” shkon në histori – qytetarët të ndarë për emrin e ri

para 6 muajve - Lajm

Qeveria e para ka filluar me ndryshimin e emrit dhe i ka larguar të gjitha mbishkrimet me emrin Republika e Maqedonisë nga ndërtesa e saj ndërsa po punon për vendosjen e mbishkrimeve tjera me emrin e ri...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Flaka

Shkup, 11 shkurt – Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - InfoShqip

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut-nacionalistët maqedon në aksion

para 6 muajve - Aktuale

Pak çaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Historike, hiqet nga ndërtesa e Qeverisë emri i Maqedonisë

para 6 muajve - InfoShqip

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Tabela e parë me emrin e ri do të vendoset në pikën kufitare Maqedoni-Greqi

para 6 muajve - TV21

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” pritet të vendoset në kalimin kufitar me Greqinë. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri me Greqinë me emrin e ri të vendit,...

Hiqet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - TV21

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi i emrit tashmë të vjetër “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”.  Së shpejt pritet të zëvendësohet me emrin e ri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”....

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Indeks.mk

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset në “Evzoni” ose “Nëna e Zotit”

para 6 muajve - Alsat-M

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Largohet emri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga objekti i Qeverisë

para 6 muajve - Klan Kosova

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”, ja ku ka gjasa të vendoset

para 6 muajve - InfoShqip

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Shkupi sot e pret notën verbale nga Athina për Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin e NATO-s

para 6 muajve - Gazeta Express

Gjatë ditës së sotme, sipas paralajmërimeve të shefit alternativ të diplomacisë greke, Jorgos Katrugallos, pritet që Athina të dërgojë notë verbale deri te Shkupi, ku do të informojë se Greqia e ka ratifikuar...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” sot në kufi me Greqinë

para 6 muajve - Ekonomia Online

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social Twitter është publikuar një foto nga kufiri...

Tabela e parë me emrin e ri do të vendoset në pikën kufitare Maqedoni-Greqi

para 6 muajve - Flaka

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” pritet të vendoset në kalimin kufitar me Greqinë. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri me Greqinë me emrin e ri të vendit,...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Alsat-M

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, shkon në histori

para 6 muajve - Alsat-M

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi” Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, i njëjti pritet të zëvendësohet me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Në ndërkohë përveç në Qeveri, ndër të...

KE brenda disa ditëve do të përdor emrin Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Alsat-M

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga ndërtesa qeveritare

para 6 muajve - Telegrafi

Mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” është larguar nga fasada e ndërtesës qeveritare dhe pritet të zëvendësohen me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Sipas mediumeve maqedonase...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Lajm

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Është larguar mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Portalb

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk . Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

KE-ja për disa ditë duhet të përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Iliria News

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar...

Komisioni Evropian brenda disa ditëve do të përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Aktuale

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Mbishkrimi “Republika e Maqedonisë” hiqet nga fasada e Qeverisë

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup 11 shkurt – Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga fasada e ndërtesës së Qeverisë janë hequr me siguri gjatë natës që t’i bëhet vendi emrit të ri të shtetit Republika e Maqedonisë së...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Iliria News

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Alsat-M

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Komisioni Evropian për disa ditë duhet ta përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Telegrafi

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njofton AIM. Pasi të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset në “Evzoni” ose “Nëna e Zotit”

para 6 muajve - Lajm

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Aktuale

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

KE-ja për disa ditë duhet të përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Koha.mk

Bruksel, 11 shkurt – Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. Pas do të dyja vendet...

Komisioni Evropian për disa ditë do të fillojë ta përdor emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Portalb

Komisioni Evropian është duke u përgatitur që për disa ditë të fillojë ta shfrytëzojë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njoftoi korrespondentja e MIA- s nga Brukseli, transmeton Portalb.mk....

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, shkon në histori

para 6 muajve - Flaka

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi” Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, i njëjti pritet të zëvendësohet me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Në ndërkohë përveç në Qeveri, ndër të...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes dhe Protokollit për NATO

para 6 muajve - Koha.mk

Athinë, 11 shkurt – Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Lajmi.net

Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” janë hequr nga fasada në hyrje të godinës. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së Prespës, pasi që Kuvendi grek i dha dritë jeshile...

Kalon në histori ‘Qeveria e Republikës së Maqedonisë’

para 6 muajve - InfoShqip

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Albeu

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

KE-ja për disa ditë do përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Zhurnal

Bruksel, 11 shkurt - Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Lajm

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Tetova Sot

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Zhurnal

Athinë, 11 shkurt - Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Express

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ina

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Shprehja.com

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Tetova Sot

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Tetova Sot

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Ina

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Komisioni Evropian për disa ditë duhet ta përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - InfoMagazin

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njofton AIM. Pasi të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret...

Komisioni Evropian për disa ditë do të fillojë ta përdor emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Lajm

Komisioni Evropian është duke u përgatitur që për disa ditë të fillojë ta shfrytëzojë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli, transmeton Portalb.mk....

Shkupi sot e pret notën verbale nga Athina për Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin e NATO-s

para 6 muajve - Bota Press

Gjatë ditës së sotme, sipas paralajmërimeve të shefit alternativ të diplomacisë greke, Jorgos Katrugallos, pritet që Athina të dërgojë notë verbale deri te Shkupi, ku do të informojë se Greqia e ka ratifikuar...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Lajm

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Emri i ri i shtetit, nisin ndryshimet. Edhe Komisioni Evropian po përgatitet

para 6 muajve - Flaka

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Alsat-M

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

KE-ja për disa ditë do përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Tetova Sot

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret të përfundojnë...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Tetova Sot

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Monitor

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Komisioni Evropian brenda disa ditëve do të përdor emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Shenja

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e  emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin për dy ratifikimet

para 6 muajve - Flaka

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar Marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO. Këtë e bëri të ditur ministri alternativ për Punë të Jashtme i...

Athina dërgon sot në Shkup njoftimin zyrtar për ratifikimin e protokollit dhe Marrëveshjes së Prespës

para 6 muajve - Shenja

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar Marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO.  Këtë e bëri të ditur ministri alternativ për Punë të Jashtme...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Fakti Ditor

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - InfoMagazin

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Lajm

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Në objektet qeveritare ka filluar të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Fakti Ditor

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ekonomia Online

Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” janë hequr nga fasada në hyrje të godinës. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së Prespës, pasi që Kuvendi grek i dha dritë jeshile...

"The Economist" Maqedonia nuk është shteti i vetëm që ka ndryshuar emrin, ja cili shtet i BE-së ndryshoi emrin në 2016

para 6 muajve - Zhurnal

Shkruan: "The Economist", ndërsa artikulli është përkthyer nga Agjencia e Lajmeve Zhurnal.mk Shkup, 10 shkurt - Historia na thotë se duhet vite derisa publiku të pranojë ndryshimin e emrit të një shteti,...

Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut u vendos në Jug

para 6 muajve - TelegrafiMk

Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk është vendosur. Gjatë ditës së nesërme pritet të nis ndryshimi i emrit duke filluar...

Athina, notë diplomatike Shkupit!

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 10 shtator – Greqia do t’i dërgojë ditën e hënë një notë diplomatike Maqedonisë, për ta informuar mbi ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe protokollit të anëtarësimit në NATO. Lajmin e ka bërë...

Në vendkalimin Bogorodicë ndryshohet tabela me emrin e vendit, tashmë zyrtarisht ‘Maqedonia e Veriut’

para 6 muajve - Zhurnal

Gjevgjeli, 10 shkurt – Ashtu edhe si ishte lajmëruar ndryshimi i emrit ka nisur të aplikohet në vendkalimet kufitare. Tabela ku shkruhet Maqedonia e Veriut tashmë është ndryshuar në vendkalimin kufitar...

Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut arriti në “Bogorodicë”

para 6 muajve - Telegrafi

Ndryshimi i emrit do të fillojë së pari nga vendkalimet kufitare të Maqedonisë. Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk...

Nesër Athina njofton Shkupin për ratifikimin e Protokollit

para 6 muajve - Shenja

Ministri alternativ për Punë të Jashtme i Greqisë, Georgios Katrougalos tha se Greqia të hënën me notë verbale do ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale deri tek Shkupi

para 6 muajve - Nezavisen

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Aktuale

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Nesër Greqia dërgon në Maqedoni notën verbale për në NATO

para 6 muajve - Albeu

Nesër , Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve të Jashtme...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Tetova Sot

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Tetova Sot

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Arbresh

Siç raportojnë nga AIM, sipas ministrit alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Tetova Sot

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Athina nesër me notë verbale e njofton Shkupin për ratifikimin Marrëveshjes së Prespës dhe protokollit për NATO

para 6 muajve - Gazeta Express

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - TV21

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Alsat-M

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Aktuale

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Greqia nesër do të dërgojë në Maqedoni notë verbale: Është ratifikuar Protokolli

para 6 muajve - Portalb

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO , kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Klan Kosova

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Zhurnal

Athinë, 10 shkurt - Ministri alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim...

Greqia nesër do të të dërgojë në Maqedoni notë verbale: Është ratifikuar Protokolli

para 6 muajve - Portalb

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO , kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Koha.mk

Athinë, 10 shkurt – Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Fakti Ditor

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Telegrafi

Siç raportojnë nga AIM, sipas ministrit alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Flaka

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - InfoShqip

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Tetova Sot

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Shenja

Ministri alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, shkruan...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - InfoMagazin

Siç raportojnë nga AIM, sipas ministrit alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Ekonomia Online

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Pas kësaj ditë termi Maqedoni zëvendësohet me Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Albeu

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Nga e marta, IRJM zyrtarisht do të quhet Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Kallxo

Vendi fqinj i Kosovës, edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë. Pas ratifikimit...

Nga e marta Maqedonia do të jetë e Veriut

para 6 muajve - Insajderi

Pas ratifikimit në Parlamentin grek, qeveria maqedonase me letër duhet të njoftojë të gjitha organizatat dhe forumet ndërkombëtare si dhe vendet e OKB-së se Republika e Maqedonisë, nga ai moment është...

Nga e marta – edhe zyrtarisht Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - RTV 21

Vendi fqinj i Kosovës, edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë. Pas ratifikimit...

Nga e marta Maqedonia do të quhet me ketë emër

para 6 muajve - OraInfo

Marrëveshja e Prespës nuk parasheh afate konkrete për ndërmarrjen e aktiviteteve brenda vendit. Shteti fqinj i Kosovë edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet...

Nga e marta, Maqedonia do të jetë e Veriut

para 6 muajve - Gazeta Express

​ Shteti fqinj i Kosovë edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë Pas ratifikimit...

Nga e marta, Maqedonia do të jetë e Veriut

para 6 muajve - Koha.net

Shteti fqinj i Kosovë edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë. Pas ratifikimit...

Nga e marta, Maqedonia do të jetë e Veriut

para 6 muajve - Infokusi

Shteti fqinj i Kosovë edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë Pas ratifikimit...

Maqedonia nga e marta zyrtarisht e Veriut

para 6 muajve - Periskopi

Shteti fqinj i Kosovës edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë Pas ratifikimit...

Nga e marta, Maqedonia do të jetë e Veriut

para 6 muajve - Bota Press

Shteti fqinj i Kosovë edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë. Pas ratifikimit...

EMRI I RI TË MARTËN NË GAZETËN ZYRTARE TABELAT ME “MAQEDONIA E VERIUT” DO TË VENDOSEN PËR 7 DITË

para 6 muajve - TV21

Vendi edhe zyrtarisht nga e marta do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Amendamentet kushtetuese kanë hyrë në fuqi dhe me këtë fillojnë menjëherë obligimet e Qeverisë. Pas ratifikimit në Parlamentin...

Deri të martën edhe zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Ina

Pasi Greqia ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë, dy vendet fqinje fillojnë edhe procedurat që Maqedonia e Veriut, të bëhet anëtare e plotë e aleancës Veri-Atlantike. Fillimisht,...

Pas plotësimit të kushteve do të publikohet data e vendosjes së emrit Maqedoni e Veriut

para 6 muajve - Klan Kosova

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Në ditët në vijim do të mësohet data e hyrjes në fuqi të Amendamenteve kushtetuese në Gazetën zyrtare

para 6 muajve - Koha.mk

Pas realizimit të të gjitha kushteve ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe amendamenteve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë, do ta publikojë në Gazetën zyrtare datën...

MPJ: SË SHPEJTI LETËR E PËRBASHKËT ME GREQINË PËR TË INFORMUAR OKB-NË

para 6 muajve - Fol

Pas plotësimit të gjithë kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes Finale dhe amendamenteve kushtetuese, Qeveria e Maqedonisë, do të publikoj në Gazetën Zyrtare, datën për hyrje në fuqi të ndryshimeve...

Hyn në fuqi emri i ri i Maqedonisë, hapat që do të ndjekë Shkupi

para 6 muajve - BalkanWeb

Autoritetet qeveritare në Shkup pas ratifikimit të Protokollit për anëtarësim të vendit në NATO nga ana e Parlamentit grek, do të ndjekin disa hapa në fazën e implementimit të emrit të ri Republika e Maqedonisë...

Të mërkurën institucionet marrin emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Shenja

Kanë ngelur 4 ditë deri në fillimin e procedurës së vendosjes së emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut” nëpër tabelat e institucioneve shtetërore, pikave kufitare dhe përfaqësive diplomatike-konsullore....

Hyn në fuqi emri i ri i Maqedonisë, si do bëhet implementimi

para 6 muajve - Lexo

Autoritetet qeveritare në Shkup pas ratifikimit të Protokollit për anëtarësim të vendit në NATO nga ana e Parlamentit grek, do të ndjekin disa hapa në fazën e implementimit të emrit të ri Republika e Maqedonisë...

MPJ e Maqedonisë: Në “Gazetë zyrtare” do të publikohet data e hyrjes në fuqi të emrit të ri

para 6 muajve - Telegrafi

Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) njofton se do ta publikojë në “Gazetën zyrtare” datën e hyrjes në fuqi të amendamenteve kushtetuese. “Pas plotësimit të të gjithë kushteve ligjore për hyrje në fuqi...

Pas plotësimit të kushteve do të publikohet data e vendosjes së emrit Maqedoni e Veriut

para 6 muajve - Ekonomia Online

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Pas plotësimit të të gjitha kushteve, do të publikohet data prej kur do të thirremi Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Portalb

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Pas plotësimit të të gjitha kushteve, do të publikohet data prej kur do të thirremi Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Fol

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Hyn në fuqi emri i ri i Maqedonisë, si do bëhet implementimi

para 6 muajve - Java News

Autoritetet qeveritare në Shkup pas ratifikimit të Protokollit për anëtarësim të vendit në NATO nga ana e Parlamentit grek, do të ndjekin disa hapa në fazën e implementimit të emrit të ri Republika e Maqedonisë...

Deri të martën edhe zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Aktuale

Pasi Greqia ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë, dy vendet fqinje fillojnë edhe procedurat që Maqedonia e Veriut, të bëhet anëtare e plotë e aleancës Veri-Atlantike. Fillimisht,...

MPJ: Së shpejti letër e përbashkët me Greqinë për të informuar OKB-në

para 6 muajve - Lajm

Pas plotësimit të gjithë kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes Finale dhe amendamenteve kushtetuese, Qeveria e Maqedonisë, do të publikoj në Gazetën Zyrtare, datën për hyrje në fuqi të ndryshimeve...

MPJ: Së shpejti letër e përbashkët me Greqinë për të informuar OKB-në

para 6 muajve - Shenja

Pas plotësimit të gjithë kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes Finale dhe amendamenteve kushtetuese, Qeveria e Maqedonisë, do të publikoj në Gazetën Zyrtare, datën për hyrje në fuqi të ndryshimeve...

MPJ e Maqedonisë: Në “Gazetë zyrtare” do të publikohet data e hyrjes në fuqi të emrit të ri

para 6 muajve - Arbresh

Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) njofton se do ta publikojë në “Gazetën zyrtare” datën e hyrjes në fuqi të amendamenteve kushtetuese. “Pas plotësimit të të gjithë kushteve ligjore për hyrje në fuqi...

Deri të martën edhe zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Lajm

Pasi Greqia ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë, dy vendet fqinje fillojnë edhe procedurat që Maqedonia e Veriut, të bëhet anëtare e plotë e aleancës Veri-Atlantike. Fillimisht,...

Deri të martën edhe zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Flaka

Pasi Greqia ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë, dy vendet fqinje fillojnë edhe procedurat që Maqedonia e Veriut, të bëhet anëtare e plotë e aleancës Veri-Atlantike. Fillimisht,...

MPJ: SË SHPEJTI LETËR E PËRBASHKËT ME GREQINË PËR TË INFORMUAR OKB-NË

para 6 muajve - Pa censure

Pas plotësimit të gjithë kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes Finale dhe amendamenteve kushtetuese, Qeveria e Maqedonisë, do të publikoj në Gazetën Zyrtare, datën për hyrje në fuqi të ndryshimeve...

Pas plotësimit të të gjitha kushteve, do të publikohet data prej kur do të thirremi Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Pa censure

“Pas plotësimit të të gjitha kushteve juridike për hyrje në fuqi të Marrëveshjes së Prespës, Qeveria e Maqedonisë do ta publikojë në Gazetën Zyrtare datën për hyrje të fuqi të ndryshimeve kushtetuese,...

Deri të martën edhe zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Gazeta Observer

Pasi Greqia ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë, dy vendet fqinje fillojnë edhe procedurat që Maqedonia e Veriut, të bëhet anëtare e plotë e aleancës Veri-Atlantike. Fillimisht,...

Nuk mund të ketë askush pretendimin për pronësi prioritare mbi shtetin

para 6 muajve - Shenja

Intervistë me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, TalatXhaferi “Çështja e marrëdhënieve nuk është akt që rregullohet vetëm me dekrete, me marrëveshje në kuptimin e asaj çka është...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK