http://kariera.mk

Qytetarët duan që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - RTV 21

Sipas sondazhit, Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës dhe Trepça duhet të mbetet pjesë e Kosovës Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin e sondazhit “Zëri...

Qytetarët duan që Lugina e Preshevës duhet t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - GazetaBlic

Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin e sondazhit “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë” tha se qëllimi ishte identifikimi i perceptimeve dhe...

Sondazhi i fundit: Qytetarët duan që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - TelegrafiMk

Ai tha se grupi i parë i gjetjeve tregon se shumica e popullsisë së Kosovës është kundër ndërprerjes së dialogut. “Grupi i dytë i gjetjeve fokusohet te vijat e kuqe të Kosovës lidhur me fazën përfundimtare...

Tre skenarët për arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi

para 6 muajve - Ina

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) sot në Prishtinë ka prezantuar sondazhin që i jep përgjigje disa nga dilemave kryesore që e karakterizojnë dialogun e fazës finale ndërmjet...

RIDEA: 30% e qytetarëve mbështesin shkëmbimin e territoreve

para 6 muajve - TelegrafiMk

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka organizuar konferencën - Zëri i Popullit rreth “Finales së Madhe” ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Skenari qe ka të bëjë me korrigjimin...

Shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi mbështetet nga 30 për qind e qytetarëve

para 6 muajve - Epoka e Re

Shkëmbimin e territoreve mes Kosovës dhe Serbisë, në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit të Kosovës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, e mbështesin vetëm 30 për qind e qytetarëve të Kosovës. Këto të...

62 përqind e qytetarëve përkrahin vazhdimin e dialogut – vetëm 30 përqind janë pro korrigjimit të kufirit

para 6 muajve - Klan Kosova

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit, RIDEA, ka prezantuar sot një sondazh në konferencën me “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë” Sipas këtij sondazhi...

30 për qind e qytetarëve e mbështesin shkëmbimin e territorëve Kosovë – Serbi

para 6 muajve - OraInfo

Një sondazh i bërë na RIDEA thuhet se shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, mbështetet nga 30 për qind e qytetarëve. Shkëmbimin e territoreve mes Kosovës dhe Serbisë, në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit...

Kosovarët kërkojnë që Ujmani, Trepça e Lugina t’i takojnë Kosovës, për dallim nga serbët

para 6 muajve - OraInfo

Në një sondazh të realizuar nga RIDEA thuhet se kosovarët kërkojnë që Ujmani, Trepça e Lugina t’i takojnë Kosovës, për dallim nga serbët. Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin...

62 përqind e qytetarëve përkrahin vazhdimin e dialogut – vetëm 30 përqind janë pro korrigjimin e kufirit

para 6 muajve - Klan Kosova

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit, RIDEA, ka prezantuar sot një sondazh në konferencën me “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë” Sipas këtij sondazhi...

RIDEA: Shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, mbështetet nga 30 për qind e qytetarëve

para 6 muajve - Evropa e Lirë

Shkëmbimin e territoreve mes Kosovës dhe Serbisë, në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit të Kosovës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, e mbështesin vetëm 30 për qind e qytetarëve të Kosovës. Këto të...

Qytetarët duan që Lugina e Preshevës duhet t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - RTV 21

Sipas sondazhit, Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës dhe Trepça duhet të mbetet pjesë e Kosovës Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin e sondazhit “Zëri...

Mbi 90 % e qytetarëve kundërshtojnë që veriu ti jepet Serbisë

para 6 muajve - GazetaBlic

62% e qytetarëve të Kosovës vlerësojnë qe dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të vazhdoj, derisa 96% e tyre thonë se Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës, kurse 91% e shqiptarëve...

Kosovarët kundërshtojnë idenë për ndarje të Kosovës

para 6 muajve - Gazeta Express

62% e qytetarëve të Kosovës vlerësojnë qe dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të vazhdoj, derisa 96% e tyre thonë se Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës, kurse 91% e shqiptarëve...

30% e qytetarëve mbështesin shkëmbimin e territoreve në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit në OKB

para 6 muajve - GazetaBlic

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka organizuar konferencën – Zëri i Popullit rreth “Finales së Madhe” ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Në fillim të kësaj konference, ku po...

RIDEA: 30% e qytetarëve mbështesin shkëmbimin e territoreve në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit në OKB

para 6 muajve - Koha.net

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka organizuar konferencën - Zëri i Popullit rreth “Finales së Madhe” ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Në fillim të kësaj konference, ku po marrin pjesë, veç tjerësh,

Sondazhi i fundit: Qytetarët duan që Lugina e Preshevës duhet t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - Gazeta e re

Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin e sondazhit “Zëri i Popullit rreth ‘Finalës së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë” tha se qëllimi ishte identifikimi i perceptimeve dhe...

30% e qytetarëve mbështesin shkëmbimin e territoreve në këmbim të njohjes dhe anëtarësimit në OKB

para 6 muajve - Infokusi

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka organizuar konferencën – Zëri i Popullit rreth “Finales së Madhe” ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Në fillim të kësaj konference, ku po marrin pjesë, veç tjerësh,

Sondazhi i fundit: Qytetarët duan që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - KosovaPress

Ai tha se grupi i parë i gjetjeve tregon se shumica e popullsisë së Kosovës është kundër ndërprerjes së dialogut. "Grupi i dytë i gjetjeve fokusohet te vijat e kuqe të Kosovës lidhur me fazën përfundimtare...

Sondazhi i fundit: Qytetarët duan që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - Periskopi

Profesori i Oxfordit, Anthony Heath, duke treguar për realizimin e sondazhit “Zëri i Popullit rreth ‘Finalës së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë” tha se qëllimi ishte identifikimi i perceptimeve dhe...

Kosovarët kundërshtojnë idenë për ndarje të Kosovës

para 6 muajve - Gazeta Monitor

62% e qytetarëve të Kosovës vlerësojnë qe dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të vazhdoj, derisa 96% e tyre thonë se Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës, kurse 91% e shqiptarëve...

Sondazhi i fundit: A duan qytetarët që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës?

para 6 muajve - Insajderi

Ai tha se grupi i parë i gjetjeve tregon se shumica e popullsisë së Kosovës është kundër ndërprerjes së dialogut. “Grupi i dytë i gjetjeve fokusohet te vijat e kuqe të Kosovës lidhur me fazën përfundimtare...

Zëri i popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - Gazeta Express

Sot mbahet konferenca ““Zëri i popullit rreth ‘Finales së madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”. Në këtë konferencë, do të merr pjesë Presidenti Hashim Thaçi. Kjo konferencë që ka të bëjë me mendimin e...

Qytetarët kundërshtojnë fuqishëm idenë për ndarje të Kosovës

para 6 muajve - Periskopi

62% e qytetarëve të Kosovës vlerësojnë qe dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të vazhdoj, derisa 96% e tyre thonë se Liqeni i Ujmanit duhet të mbetet brenda territorit të Kosovës, kurse 91% e shqiptarëve...

Sondazhi i fundit: Qytetarët duan që Lugina e Preshevës duhet t’i bashkohet Kosovës

para 6 muajve - KosovaPress

Ai tha se grupi i parë i gjetjeve tregon se shumica e popullsisë së Kosovës është kundër ndërprerjes së dialogut. "Grupi i dytë i gjetjeve fokusohet te vijat e kuqe të Kosovës lidhur me fazën përfundimtare...

Populli i Kosovës, kundër ndërprerjes së dialogut

para 6 muajve - Arbresh

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka mbajtur një konferencë me temën “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”. Në këtë konferencë kanë marrë...

62% e qytetarëve mbështesin vazhdimin e dialogut, 30% janë për shkëmbim territoresh për njohje

para 6 muajve - Ekonomia Online

62 për qind e qytetarëve mbështesin vazhdimin e dialogut në formatin aktual. Kurse 30 për qind e qytetarëve janë për shkëmbim territoresh në këmbim të njohjes nga Serbia, raporton Ekonomia Online. Këto...

Prezantohet “Zëri i popullit rreth finales ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”

para 6 muajve - Lajmi.net

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) organizon konferencën "Zëri i Popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë'. Sondazhi që do të prezantohet në fillim të...

Prezantohet “Zëri i popullit rreth finales ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”

para 6 muajve - Infokusi

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) organizon konferencën “Zëri i Popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë’. Sondazhi që do të prezantohet në fillim të...

Zëri i popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

para 6 muajve - Sovrani

Sot mbahet konferenca ““Zëri i popullit rreth ‘Finales së madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”. Në këtë konferencë, do të merr pjesë Presidenti Hashim Thaçi. Kjo konferencë që ka të bëjë me mendimin e...

Prezantohet “Zëri i popullit rreth finales ndërmjet Kosovës dhe Serbisë’

para 6 muajve - Arbresh

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) organizon konferencën “Zëri i Popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë’. Sondazhi që do të prezantohet në fillim të...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK