http://kariera.mk

Komuna e Gostivarit: Marrja e kompetencave në arsim, vendim politik

para 3 muajve - Alsat-M

Marrja e kompetencave në fushën e arsimit për herë të dytë brenda një viti, për përgjegjësit e komunës së Gostivarit është vendim politik dhe jo vendim i bazuar në ligj. Drejtuesja e sektorit të arsimit...

Ademi: Heqja e kompetencave nuk është hakmarrje politike

para 3 muajve - Iliria News

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot ka deklaruar se heqja e kompetencave të Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve për shkollat fillore dhe ato të mesme nuk është hakmarrje...

Ademi: Heqja e kompetencave nuk është hakmarrje politike

para 3 muajve - Alsat-M

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot ka deklaruar se heqja e kompetencave të Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve për shkollat fillore dhe ato të mesme nuk është hakmarrje...

Ademi: Nuk është revanshizëm marrja e kompetencave në arsim Komunës së Gostivarit

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt  –  Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi sot deklaroi se marrja e kompetencës Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme nuk është...

Komuna e Gostivarit i përgjigjet MASH-it: Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i Ademit thjeshtë politik

para 3 muajve - Shprehja.com

Udhëheqësja e Sektorit për Veprimtari Publike në Komunën e Gostivarit, Aslian Snopçe përmes dokumentacionit përkatës tha se nuk ka pasur shkelje të proceduarve për shkarkim dhe emërim të drejtorëve nga...

Ademi: S'ka revanshizëm në marrjen e kompetencave në arsim Komunës së Gostivariit

para 3 muajve - Gazeta Express

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi sot deklaroi se marrja e kompetencës Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme nuk është revanshizëm dhe...

Komuna e Gostivarit i përgjigjet MASH-it: Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i Ademit thjeshtë politik

para 3 muajve - Ina

Udhëheqësja e Sektorit për Veprimtari Publike në Komunën e Gostivarit, Aslian Snopçe përmes dokumentacionit përkatës tha se nuk ka pasur shkelje të proceduarve për shkarkim dhe emërim të drejtorëve nga...

Kompetencat në arsim, reagon dega e BDI në Gostivar

para 3 muajve - Iliria News

Që në fillim të sqarimit të opinionit publik në lidhje me marrjen e kompetencave në arsim nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe deklarimeve irituese nga ana e Kryetarit të komunës së Gostivarit,...

BDI Gostivar: Taravari përsëriti gabimet e njëjta që publikisht pranoi se i kishte bërë

para 3 muajve - Indeks.mk

Që në fillim të sqarimit të opinionit publik në lidhje me marrjen e kompetencave në arsim nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe deklarimeve irituese nga ana e Kryetarit të komunës së Gostivarit,...

Ademi: Nuk është revanshizëm marrja e kompetencave në arsim Komunës së Gostivariit

para 3 muajve - Tetova Sot

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi sot deklaroi se marrja e kompetencës Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme nuk është revanshizëm dhe...

Mësimdhënësit kundër Taravarit: Veprim i ulët, emëron dhe shkarkon drejtorë brenda javës

para 3 muajve - Aktuale

Në lidhje me marrjen e kompetencave të komunës së Gostivarit nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH, si pasojë e shkeljes së rëndë ligjore jemi të detyruar t’u përgjigjemi dezinformatave dhe jo-korrektësisë...

Ademi: Heqja e kompetencave nuk është hakmarrje politike

para 3 muajve - Lajm

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot ka deklaruar se heqja e kompetencave të Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve për shkollat fillore dhe ato të mesme nuk është hakmarrje...

Komuna e Gostivarit i përgjigjet MASH-it: Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i Ademit thjeshtë politik

para 3 muajve - InfoShqip

Udhëheqësja e Sektorit për Veprimtari Publike në Komunën e Gostivarit, Aslian Snopçe përmes dokumentacionit përkatës tha se nuk ka pasur shkelje të proceduarve për shkarkim dhe emërim të drejtorëve nga...

BDI Gostivar: Taravari përsëriti gabimet e njëjta që publikisht pranoi se i kishte bërë

para 3 muajve - Aktuale

Që në fillim të sqarimit të opinionit publik në lidhje me marrjen e kompetencave në arsim nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe deklarimeve irituese nga ana e Kryetarit të komunës së Gostivarit,...

Komuna e Gostivarit i përgjigjet MASH-it: Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i Ademit thjeshtë politik

para 3 muajve - Portalb

Në lidhje me marrjen e kompetencave në sferën e arsimit kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për Veprimtari Publike në Komunën e Gostivarit,...

Komuna e Gostivarit: Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i ministrit Ademi politik

para 3 muajve - Koha.mk

Gostivar, 20 shkurt – Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari...

Profesori Ibrahim Asani nga shkolla e mesme Teknike në Gostivar, reagon ndaj Taravarit

para 3 muajve - Flaka

Ibrahim Asani, Profesor i fizikës në shkollën e mesme Teknike komunale – Gostivar: Në lidhje me marrjen e kompetencave të komunës së Gostivarit nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH, si pasojë e...

Kompetencat në arsim, reagon dega e BDI në Gostivar

para 3 muajve - Flaka

Që në fillim të sqarimit të opinionit publik në lidhje me marrjen e kompetencave në arsim nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe deklarimeve irituese nga ana e Kryetarit të komunës së Gostivarit,...

Kompetencat në arsim në Komunën e Gostivarit, ja çka thonë nga Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Flaka

Detyrimin për të sqaruar veprimet në kundërshtim me ligjin dhe procedurat, kryetari i Gostivarit e zëvendëson me dezinformim, spekulim dhe, mjerisht, edhe me keqpërdorim skandaloz të ngjarjeve të fundit...

Kompetencat në arsim, reagon udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike në Komunën e Gostivarit, Aslian Snopçe

para 3 muajve - Flaka

Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike pranë Komunës...

Kryetari Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i ministrit Ademi thjesht politik

para 3 muajve - Lajm

Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike pranë Komunës...

Kryetari Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i ministrit Ademi thjesht politik

para 3 muajve - Tetova Sot

Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike pranë Komunës...

Komuna e Gostivarit: Marrja e kompetencave në arsim, vendim politik

para 3 muajve - AlbPortali

Marrja e kompetencave në fushën e arsimit për herë të dytë brenda një viti, për përgjegjësit e komunës së Gostivarit është vendim politik dhe jo vendim i bazuar në ligj. Drejtuesja e sektorit të arsimit...

Arsim Sinani godet Ministrin Ademi: Vocrraku i Alisë e devalvoi komplet Arsimin!

para 3 muajve - InfoMagazin

Analisti politik Arsim Sinani ka goditur ashpër ministrin e Arsimit Arbër Ademin, për të cilin ka thënë se për shkak të inateve politike po dëmton arsimin dhe po i hakmerret komunave që drejtohen nga opozita...

Ademi: Heqja e kompetencave nuk është hakmarrje politike

para 3 muajve - AlbPortali

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot ka deklaruar se heqja e kompetencave të Komunës së Gostivarit për emërim dhe shkarkim të drejtorëve për shkollat fillore dhe ato të mesme nuk është hakmarrje...

MASH: Komuna e Gostivarit në mënyrë të paligjshme emëron dhe shkarkon drejtorët e shkollave

para 3 muajve - Gazeta Express

Detyrimin për të sqaruar veprimet në kundërshtim me ligjin dhe procedurat, kryetari i Gostivarit e zëvendëson me dezinformim, spekulim dhe, mjerisht, edhe me keqpërdorim skandaloz të ngjarjeve të fundit...

Kryetari Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i ministrit Ademi thjesht politik

para 3 muajve - InfoMagazin

Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike pranë Komunës...

MASH: Marrja e kompetencave Komunës së Gostivarit është për shkak të shkarkimeve të paligjshme të drejtorëve

para 3 muajve - InfoMagazin

Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës nëpërmes një deklarate thonë se janë të obliguar që të ndërmarrin masa për marrjen e kompetencave për një periudhë të përkohshme Komunës së Gostivarit për emërimin...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - InfoShqip

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

MASH: Marrja e kompetencave Komunës së Gostivarit është për shkak të shkarkimeve të paligjshme të drejtorëve

para 3 muajve - Telegrafi

Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës nëpërmes një deklarate thonë se janë të obliguar që të ndërmarrin masa për marrjen e kompetencave për një periudhë të përkohshme Komunës së Gostivarit për emërimin...

MASH: Komuna e Gostivarit në mënyrë të paligjshme emëron dhe shkarkon drejtorët e shkollave

para 3 muajve - Aktuale

Detyrimin për të sqaruar veprimet në kundërshtim me ligjin dhe procedurat, kryetari i Gostivarit e zëvendëson me dezinformim, spekulim dhe, mjerisht, edhe me keqpërdorim skandaloz të ngjarjeve të fundit...

Sinani akuza ministrit Ademi: As në kohën e komunizmit nuk ka pas kaq ndërhyrje në Arsim

para 3 muajve - Ina

Analisti i njohur Arsim Sinani ka goditur ashpër ministrin e Arsimit Arbër Ademin, për të cilin ka thënë se për shkak të inateve politike po dëmton arsimin dhe po i hakmerret komunave që drejtohen nga...

Sinani akuza ministrit Ademi: As në kohën e komunizmit nuk ka pas kaq ndërhyrje në Arsim

para 3 muajve - Shprehja.com

Analisti i njohur Arsim Sinani ka goditur ashpër ministrin e Arsimit Arbër Ademin, për të cilin ka thënë se për shkak të inateve politike po dëmton arsimin dhe po i hakmerret komunave që drejtohen nga...

MASH: Ia morëm kompetencat Taravarit se i përsëriti shkeljet ligjore

para 3 muajve - Portalb

Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot ka reaguar në lidhje me marrjen e kompetencave të arsimit kryetarit të Komunës së Gostivarit, Arben Taravari , njofton Portalb.mk . “Detyrimin për të sqaruar veprimet...

Sinani akuza ministrit Ademi: As në kohën e komunizmit nuk ka pas kaq ndërhyrje në Arsim

para 3 muajve - InfoMagazin

Analisti i njohur Arsim Sinani ka goditur ashpër ministrin e Arsimit Arbër Ademin, për të cilin ka thënë se për shkak të inateve politike po dëmton arsimin dhe po i hakmerret komunave që drejtohen nga...

Sinani godet Ademin: Vocrraku i Alisë e devalvoi komplet Arsimin

para 3 muajve - Lajm

Analisti i njohur Arsim Sinani ka goditur ashpër ministrin e Arsimit Arbër Ademin, për të cilin ka thënë se për shkak të inateve politike po dëmton arsimin dhe po i hakmerret komunave që drejtohen nga...

MASH: Komuna e Gostivarit në mënyrë të paligjshme emëron dhe shkarkon drejtorët e shkollave

para 3 muajve - Fakti Ditor

Detyrimin për të sqaruar veprimet në kundërshtim me ligjin dhe procedurat, kryetari i Gostivarit e zëvendëson me dezinformim, spekulim dhe, mjerisht, edhe me keqpërdorim skandaloz të ngjarjeve të fundit...

MASH: Komuna e Gostivarit në mënyrë të paligjshme emëron dhe shkarkon drejtorët e shkollave

para 3 muajve - AlbPortali

Detyrimin për të sqaruar veprimet në kundërshtim me ligjin dhe procedurat, kryetari i Gostivarit e zëvendëson me dezinformim, spekulim dhe, mjerisht, edhe me keqpërdorim skandaloz të ngjarjeve të fundit...

Marrja e kompetenave, Taravari ankohet MASH i përgjigjet

para 3 muajve - Flaka

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur përmes rrjetit social facebook,...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Koha.mk

Su, 19 shkurt – Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Shprehja.com

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Ina

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, ka reaguar Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Portalb

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Reagon ministria e Arsimit për marrjen e kompetencave në komunën e Gostivarit

para 3 muajve - Telegrafi

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Iliria News

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Taravari: Gostivari u godit sërish rëndë, vendim flagrant i Qeverisë menjëherë pas tragjedisë!

para 3 muajve - Shprehja.com

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar ashpër pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur përmes rrjetit social...

Ministria e Arsimit ia ka marrë përsëri kompetencat Komunës së Gostivarit

para 3 muajve - Portalb

Ministria e Arsimit i ka marrë përsëri kompetencat Komunës së Gostivarit. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Komunës Arben Taravari, i cili në Facebook ka shkruar se vendimi i pushtetit qendror është...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Aktuale

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Alsat-M

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Gostivar, Taravarit i merren përsëri kompetencat e arsimit

para 3 muajve - Alsat-M

Ministria e Arsimit i ka marrë përsëri kompetencat Komunës së Gostivarit. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Komunës Arben Taravari, i cili në Facebook ka shkruar se vendimi i pushtetit qendror është...

​Kryetarit të Gostivarit i merren kompetencat e arsimit

para 3 muajve - KosovaPress

Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Komunës Arben Taravari, i cili në Facebook ka shkruar se vendimi i pushtetit qendror është i padrejtë. Taravari në reagimin e tij thotë se pushteti në vend se të...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Tetova Sot

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Taravari: Gostivari u godit sërish rëndë, vendim flagrant i Qeverisë menjëherë pas tragjedisë!

para 3 muajve - Zhurnal

Gostivar, 19 shkurt - Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar ashpër pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur...

Taravari: Gostivari u godit sërish rëndë, vendim flagrant i Qeverisë menjëherë pas tragjedisë!

para 3 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar ashpër pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur përmes rrjetit social...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Lajm

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Taravari: Gostivari u godit sërish rëndë, vendim flagrant i Qeverisë menjëherë pas tragjedisë!

para 3 muajve - Ina

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar ashpër pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur përmes rrjetit social...

Gostivarit i merren kompetencat në arsim, Taravari: Vendim flagrant menjëherë pas tragjedisë

para 3 muajve - Koha.mk

Gostivar, 19 shkurt – Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, përmes llogarisë së tij në rrjetin social “Facebook”, ka njoftuar se përsëri i janë marrë kompetencat në sektorin e arsimit, njofton...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - InfoShqip

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

TARAVARI KONFIRMON PËR LARGIMIN E KOMPETENCAVE NË ARSIM

para 3 muajve - TV21

Kryetari i Komunës së Gostivarit nëpëmes rrjetit social facebook ka konfirmuar se sërish i janë hequr kompetencat në arsim. Më poshtë mund të lexoni reagimin e plotë të Taravarit. Deklaroj me keqardhje...

Taravari: Komunës së Gostivarit ju rihoqën kompetencat e arsimit

para 3 muajve - Telegrafi

Kreu i komunës së Gostivarit, Arben Taravari nëpërmjet “Facebook” reagoi se sot, Komuna e Gostivarit për herë të dytë mbeti pa kompetencat në arsim. Taravari thotë se ky vendim ka ardhur nga pushteti qendror...

Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?!

para 3 muajve - Aktuale

Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për Tv21 se kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravarit, ia kanë marrë përgjegjësitë në sektorin e arsimit me arsyetimin se “ai dyshohet për shkelje...

Abazi: Nuk është e çuditshme që Arbër Ademi kërcen, e i merr ingerencat Taravarit!

para 3 muajve - Fol

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit , ka reaguar nënkryetarja e ASH, Bujare Abazi nëpërmjet një postimi në fejsbuk, njofton Fol . Në vijim reagimi i...

Gostivar, Taravarit i merren përsëri kompetencat e arsimit

para 3 muajve - Fakti Ditor

Ministria e Arsimit i ka marrë përsëri kompetencat Komunës së Gostivarit. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Komunës Arben Taravari, i cili në Facebook ka shkruar se vendimi i pushtetit qendror është...

Gostivar, Taravarit i merren përsëri kompetencat e arsimit

para 3 muajve - AlbPortali

Ministria e Arsimit i ka marrë përsëri kompetencat Komunës së Gostivarit. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Komunës Arben Taravari, i cili në Facebook ka shkruar se vendimi i pushtetit qendror është...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - Fakti Ditor

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Marrja e kompetencave komunës së Gostivarit, reagon Ministria e Arsimit

para 3 muajve - AlbPortali

Pasi Ministria e Arsimit ia ka marrë për herë të dytë kompetencat Komunës së Gostivarit ka ardhur edhe reagimi i vet saj nga ku thonë se kompetencat janë rimarrë sepse janë konstatuar parregullsi të shumta...

Taravari: Gostivari u godit sërish rëndë, vendim flagrant i Qeverisë menjëherë pas tragjedisë!

para 3 muajve - Fol

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari reaguar ashpër pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit. Ai reagimin e tij e ka shprehur përmes rrjetit social...

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?

para 3 muajve - Ina

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Publikuar E martë, 19 Shkurt, 2019 15:57 Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për...

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?

para 3 muajve - Shprehja.com

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Publikuar E martë, 19 Shkurt, 2019 15:57 Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për...

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?

para 3 muajve - InfoShqip

Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për Tv21 se kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravarit, ia kanë marrë përgjëgjësitë në sektorin e arsimit me arsyetimin se “Taravari dyshohet për...

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?

para 3 muajve - Lajm

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim? Publikuar E martë, 19 Shkurt, 2019 15:57 Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për...

Deklaron Taravari: Komunës të Gostivarit ju rihoqën kompetencat e Arsimit

para 3 muajve - InfoMagazin

Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari përmes një postimi në facebook njofton opinion publik se Ministria e Arsimit dhe Shkencës ia kanë marrë përgjëgjësitë në sektorin e arsimit, përcjell InfoMagazin...

Sabotohet Kryetari i Gositvarit nëpërmjet Inspektoratit Arsimor

para 3 muajve - TelegrafiMk

Kryetari i Gostivarit, nëpërmjet një bisede telefonike për TV 21 ka deklaruar se nuk ka asnjë informata për këtë vendim. Reagimi zyrtar i Arben Taravarit pritet gjatë ditës së sotme. Pritet që ky vendim...

Arben Taravarit i merren sërish kompetencat në arsim?

para 3 muajve - Tetova Sot

Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për Tv21 se kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravarit, ia kanë marrë përgjëgjësitë në sektorin e arsimit me arsyetimin se “Taravari dyshohet për...

TARAVARIT I MERREN SËRISH KOMPETENCAT NË ARSIM

para 3 muajve - TV21

Burime pranë Inspektoratit për Arsim, informojnë për Tv21 se kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravarit, ia kanë marrë përgjëgjësitë në sektorin e arsimit me arsyetimin se “ai dyshohet për shkelje...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK