http://kariera.mk

Osmani në takim me Mogerinin: Maqedonia e Veriut i fillon negociatat këtë vit

para 3 muajve - Portalb

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel mbajti takim me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të...

Bujar Osmani pritet nga Federica Mogherini dhe Johannes Hahn

para 3 muajve - Klan Kosova

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut për Çështje Evropiane, Bujar Osmani ka qëndruar në Bruksel. Ai është pritur nga Shefja për Politikë të Jashtme të BE-së, Federica Mogherini dhe Komisionari për...

Osmani-Han: Presim raport nga KE-ja për konfirmimin e vendimit për negociata

para 3 muajve - Zhurnal

Bruksel, 20 shkurt - Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me Eurokomisarin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han, në të...

Osmani-Hahn: Shkupi pret nga KE-ja konfirmimin e vendimit për negociata

para 3 muajve - Gazeta Express

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me uuro-komisarin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johannes Hann,...

Osmani – Mogerini : Maqedonia e Veriut i fillon negociatat këtë vit

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel mbajti takim me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të...

Osmani: Presim raport nga KE për konfirmimin e vendimit për negociata

para 3 muajve - Aktuale

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me Eurokomisionerin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han. Në takim u hapën temat...

OSMANI TAKON HANIN, “PRESIM RAPORT NGA KE PËR KONFIRMIMIN E VENDIMIT PËR NEGOCIATA”

para 3 muajve - TV21

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me Eurokomisionerin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han. Në takim u hapën temat...

Osmani: Presim Raport edhe më të mirë të progresit

para 3 muajve - Shenja

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me eurokomisarin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han, në të cilin u hapën temat...

Osmani në Bruksel, takon Hanin dhe Mogerinin

para 3 muajve - Alsat-M

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani sot qëndron në Bruksel ku do të realizoj takime pune me zyrtarët e lartë të BE-së Federika Mogerini dhe Johanes Han. Në margjinat e vizitës, Osmani...

Osmani: Implementimi i Planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Indeks.mk

Kemi dinamikë jashtëzakonisht të suksesshme në zbatimin e reformave të parapara në Planin 18, që besoj do të rezultojë me raport edhe më të mirë nga Komisioni Evropian nga ai i vitit të kaluar, së bashku...

Osmani: Zbatimi i Planit 18, është bazë edhe për një raport pozitiv nga KE

para 3 muajve - Telegrafi

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me gazetarët para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor/Zgjerim...

Osmani: Implementimi i Planit 18 bazë edhe për një raport pozitiv të KE-së

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Kemi dinamikë jashtëzakonisht të suksesshme në zbatimin e reformave të parapara në Planin 18, që besoj do të rezultojë me raport edhe më të mirë nga Komisioni Evropian nga ai i vitit...

Osmani – Han: Presim raport nga komisioni evropian për konfirmimin e vendimit për negociata

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti takim me Eurokomisionerin për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han. Në takim u hapën temat...

Osmani: Implementimi i Planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Aktuale

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor, ku...

Osmani në Bruksel në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Indeks.mk

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani sot në Bruksel do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe Nënkryetare...

OSMANI: IMPLEMENTIMI I PLANIT 18, BAZË EDHE PËR NJË RAPORT POZITIV NGA KE-ja

para 3 muajve - TV21

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor, ku...

Osmani: Zbatimi i planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Portalb

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor/Zgjërim...

Osmani në Bruksel: Implementimi i planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - InfoMagazin

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor/Zgjërim...

Osmani në Bruksel në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Gazeta Express

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani sot në Bruksel do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe Nënkryetare...

Osmani në Bruksel: Implementimi i planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor/Zgjërim...

Osmani: Implementimi i planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Lajm

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor/Zgjërim...

Osmani në Bruksel në takim me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Zhurnal

Bruksel, 20 shkurt – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani sot në Bruksel do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë...

Osmani: Implementimi i Planit 18, bazë edhe për një raport pozitiv nga KE-ja

para 3 muajve - Fakti Ditor

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel mbajti brifing para përfaqësuesve të Grupit Punues në Këshillin e BE-së për Ballkanin Perëndimor, ku...

Bruksel, zëvendëskryeministri Osmani në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Alsat-M

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani po qëndron në Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe...

Osmani në Bruksel në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani sot në Bruksel do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë...

Zv/kryeministri Osmani takime me Mogerinin dhe Han sot në Bruksel

para 3 muajve - Shprehja.com

Zëvendëskryeministri për eurointegrime, Bujar Osmani sot në Bruksel do të takohet me përfaqsuëses të lartë të BE-së. Në agjendën e tij do të jenë takimet me përfaqësuesen e lartë për siguri dhe politikë...

Zv/kryeministri Osmani takime me Mogerinin dhe Han sot në Bruksel

para 3 muajve - Ina

Zëvendëskryeministri për eurointegrime, Bujar Osmani sot në Bruksel do të takohet me përfaqsuëses të lartë të BE-së. Në agjendën e tij do të jenë takimet me përfaqësuesen e lartë për siguri dhe politikë...

Bruksel, zëvendëskryeministri Osmani në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Aktuale

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani po qëndron në Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe...

Bruksel, zëvendëskryeministri Osmani në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Lajm

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani po qëndron në Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe...

Bruksel, zëvendëskryeministri Osmani në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani po qëndron në Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe...

Bruksel, zëvendëskryeministri Osmani në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - InfoMagazin

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani po qëndron në Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe...

Osmani në Bruksel në takim me Han dhe Mogerini

para 3 muajve - Aktuale

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

Osmani në Bruksel në takime me Mogherinin dhe Hahnin

para 3 muajve - Gazeta Express

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot udhëton për në Bruksel,  ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme...

Osmani në Bruksel në takime me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Nezavisen

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot udhëton për në Bruksel,  ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

Osmani në Bruksel në takim me Hahn dhe Mogerini

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe...

Osmani në Bruksel do të takohet me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup 19 shkurt – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe...

Osmani në Bruksel në takim me Han dhe Mogerini

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

Osmani në Bruksel do të takohet me Mogerinin dhe Hanin

para 3 muajve - Flaka

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

Osmani në Bruksel në takim me Han dhe Mogerini

para 3 muajve - Fakti Ditor

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

Osmani në Bruksel në takim me Han dhe Mogerini

para 3 muajve - AlbPortali

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, udhëton për Bruksel, ku do të mbajë takime pune me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK