http://kariera.mk

Shekerinska: Suksesi më i madh me anëtarësimin në NATO është që ratifikimet e para erdhën nga fqinjët

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Ndryshimi më i madh me anëtarësimin në NATO është se u shndërruam në shtet i cili në korridor pret se si do të jetë vendimi për të ardhmen e tij nga ana e forcave të mëdha në shtet,...

Borisov: Bullgaria është e vendosur në ndihmën ndaj Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot në kuadër të vizitë së tij në Sofje, ka realizuar takim edhe me kryeministrin bullgar Boyko Borisov. Siç njoftojnë nga qeveria bullgare, në...

Shekerinska: Suksesi më i madh me anëtarësimin në NATO është që ratifikimet e para erdhën nga fqinjët

para 3 muajve - Nezavisen

Ndryshimi më i madh me anëtarësimin në NATO është se u shndërruam në shtet  i cili në korridor pret  se si do të jetë vendimi   për të ardhmen e tij nga ana e  forcave të mëdha në shtet, i cili hyri në...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Gazeta Express

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Shekerinska: Suksesi më i madh me anëtarësimin në NATO është që ratifikimet e para erdhën nga fqinjët

para 3 muajve - Tetova Sot

Ndryshimi më i madh me anëtarësimin në NATO është se u shndërruam në shtet  i cili në korridor pret  se si do të jetë vendimi   për të ardhmen e tij nga ana e  forcave të mëdha në shtet, i cili hyri në...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Shprehja.com

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Xhaferi: Përkrahja e Bullgarisë është garancë e fuqishme për rrugën eurotlantike

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, përderisa nuk kishte asnjë votë kundër dhe të përmbajtur. Në seancën ku u ratifikua protokolli...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Alsat-M

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n në Parlamentin bullgar  treguam vendosmërinë që të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO u bë realitet për ne

para 3 muajve - Indeks.mk

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosmërinë për të zgjidhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Kryeparlamentarja bullgare: T’i mbështesin proceset e pakthyeshme evropiane në rajon

para 3 muajve - Shenja

Kryetarja e Kuvendit të Bullgarisë, Cveta Karajnçeva, deklaroi pas takimit me kryeparlamentarin talat Xhaferi, se Sofja dhe Shkupi mund të krenohen me marrëveshjen e nënshkruar për miqësi dhe fqinjësi...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Nezavisen

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO u bë realitet për ne

para 3 muajve - Aktuale

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosmërinë për të zgjidhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Xhaferi në Bullgari: NATO është bërë realitet për ne

para 3 muajve - InfoMagazin

“Me ratifikimin e sotëm të protokollit për në NATO në Kuvendin e Bullgarisë, treguam vendosmërinë për të vazhduar të zgjidhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Xhaferi në Bullgari: NATO është bërë realitet për ne

para 3 muajve - Telegrafi

“Me ratifikimin e sotëm të protokollit për në NATO në Kuvendin e Bullgarisë, treguam vendosmërinë për të vazhduar të zgjidhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt -Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive,...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Tetova Sot

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Bullgari, me 140 vota pro Kuvendi votoi Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosshmërinë për të zgjidhhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Indeks.mk

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikon Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Java News

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt – Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe...

Bullgaria është “për” anëtarësimin e integrimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, me 140 vota ratifikohet protokolli

para 3 muajve - TV21

Pas Shqipërisë, edhe Bullgaria me 140 vota “për” ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO Me nënshkrimin e protokollit, Bullgaria bëhet vendi i katërt që e ratifikoi protokollin....

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Albeu

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Ina

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Shprehja.com

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Aktuale

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Nezavisen

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Portalb

Me 140 vota “për”, Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Me nënshkrimin e protokollit, Bullgaria është bërë vendi i katërt...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Gazeta Express

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Iliria News

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Fakti Ditor

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - AlbPortali

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokollin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Lajm

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokollin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Qytetarët e anketuar tregojnë qëndrimet e tyre për president,shikoni statistikat!

para 3 muajve - Pa censure

57.1% e shqiptarëve të anketuar do të dalin për të votuar në zgjedhjet presidenciale, 13.8% jo, ndërkaq 29.1% ende s’kanë vendosur. 57 % thonë se partitë shqiptare duhet që të dalin me kandidat të përbashkët...

Bullgaria ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

Me 140 vota “për” Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, njofton Agjencia e lajmeve “Fokus”. “Për” votuan nga GERB, Patriotët e Bashkuar, DPS, Vullneti...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokkolin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Talat Xhaferi: Jemi në drejtimin e duhur,NATO-ja u bë realitet

para 3 muajve - Pa censure

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

Kuvendi i Bullgarisë sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare në të cilën do të votohet për ratifikimin do të marrë pjesë edhe kryetari i Kuvendi...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria sot ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Klan Kosova

Kuvendi i Bullgarisë sot në seancë plenare duhet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Në ratifikimin e protokollit po merr pjesë edhe kryetari...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 20 shkurt - Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt – Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Fakti Ditor

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - AlbPortali

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Pa censure

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Ina

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - InfoShqip

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - InfoMagazin

Kuvendi i Bullgarisë sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare në të cilën do të votohet për ratifikimin do të marrë pjesë edhe kryetari i Kuvendi...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Gazeta Observer

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Lajm

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Parlamenti i Bullgarisë sot pritet ta ratifikojë Protokollin për Maqedoninë s Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Parlamenti i Bullgarisë në sesionin e sotëm plenar duhet të ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë Veriore në NATO. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Talat Xhaferi,...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - InfoMagazin

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Bullgaria ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Arbresh

Me 140 vota “për” Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, njofton Agjencia e lajmeve “Fokus”. “Për” votuan nga GERB, Patriotët e Bashkuar, DPS, Vullneti...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Ekonomia Online

Kuvendi i Bullgarisë sot në seancë plenare duhet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Në ratifikimin e protokollit po merr pjesë edhe kryetari...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Aktuale

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për...

Talat Xhaferi në vizitë zyrtare në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - TelegrafiMk

Siç informojnë nga kabinetit i Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, Xhaferi në Bullgari do të qëndroj gjatë seancë plenare të Kuvendit të Bullgarisë, ku do të ratifikohet Protokolli për anëtarësim të Republikës...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Fakti Ditor

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - AlbPortali

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Flaka

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë - instituti parlamentar, me temë: "Parlamenti (Kuvendi)...

Talat Xhaferi për vizitë në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të protokollit...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Pa censure

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

para 3 muajve - Tetova Sot

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Pa censure

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Alsat-M

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Indeks.mk

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Talat Xhaferi viziton Bullgarinë

para 3 muajve - Gazeta Observer

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Bullgari, ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Maqedonisë...

Talat Xhaferi për vizitë në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - Arbresh

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të protokollit...

Xhaferi viziton Bullgarinë

para 3 muajve - KosovaPress

Pas ratifikimit, kreu i Kuvendit do të takohet me kryetaren e Kuvendit të Bullgarisë Cveta Karajançeva me të cilën bashkë do të japin deklarata për mediume. Në kuadër të vizitës është parashikuar edhe...

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare | FOTO

para 3 muajve - AlbPortali

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion...

Xhaferi-Soha: SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Portalb

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve duke i theksuar marrëdhëniet...

Maqedonia në NATO, SHBA deri në fund ratifikon protokollin

para 3 muajve - Albeu

kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve duke i theksuar marrëdhëniet...

Maqedonia në NATO, SHBA deri në fund ratifikon protokollin

para 3 muajve - Klan Kosova

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi me  Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve Kryetari i Kuvendit...

SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Klan Kosova

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi me  Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve Kryetari i Kuvendit...

Xhaferi-Soha: SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Flaka

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi me  Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve. Kryetari i Kuvendit...

Deri në fund të vitit, SHBA do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Flaka

“Edhe pse procedura e ratifikimit të protokolleve aderuese me Traktatin e Atlantikut Verior në Senatin Amerikan është zakonisht një proces i gjatë dhe i ndërlikuar, në rastin e Maqedonisë së Veriut, për...

Xhaferi-Soha: SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi me  Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve. Kryetari i Kuvendit...

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Zhurnal

Bruksel, 18 shkurt - Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen...

Dimovski: Maqedonia solli vendime të rënda, NATO ta ket këtë parasysh

para 3 muajve - Flaka

Delegacioni i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit në Kuvendin parlamentar të NATO-s, sot ka marr pjesë në takimin e Këshillit Veriatlantik. Në...

Delegacioni i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-Atlantik në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Flaka

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Aktuale

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Delegacioni i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-Atlantik në NATO

para 3 muajve - InfoMagazin

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Deri në fund të vitit, SHBA do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Lajmi.net

Deri në fund të vitit, SHBA do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO “Edhe pse procedura e ratifikimit të protokolleve aderuese me Traktatin e Atlantikut Verior në Senatin Amerikan...

Deri në fund të vitit, SHBA do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

“Edhe pse procedura e ratifikimit të protokolleve aderuese me Traktatin e Atlantikut Verior në Senatin Amerikan është zakonisht një proces i gjatë dhe i ndërlikuar, në rastin e Maqedonisë së Veriut, për...

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Lajm

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

SHBA-ja mund ta përfundojë deri në fundvit protokolin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Koha.net

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Chris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-së, me të cilin ka biseduar për raportet...

Xhaferi-Soha: SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Aktuale

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi me Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve Kryetari i Kuvendit të...

Xhaferi-Soha: SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi me  Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-ve Kryetari i Kuvendit...

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Dimovski: Maqedonia solli vendime të rënda, NATO ta ket këtë parasysh

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 18 shkurt – Delegacioni i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit në Kuvendin parlamentar të NATO-s, sot ka marr pjesë në takimin e Këshillit...

Elvana Gjata falënderon Kosovën: Ti që më dhuron veç dashuri!

para 3 muajve - Pa censure

Elvana Gjata mbrëmë ka bërë një rikthim në skenën e muzikës pas një pauze të shkurtër. Këngëtarja e cila njihet për zërin e saj të mrekullueshëm dhe stilin e veçantë ka zgjedhur pikërisht 11 vjetori n...

SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Infokusi

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-së, me të cilin ka biseduar për raportet...

Dimitrovi takoi anëtarët e Komisionit për Politikë të Jashtme të Senatit amerikan

para 3 muajve - Gazeta Express

Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut Nikolla Dimitrov sot realizoi takim me anëtarët e Komisionit për punë të jashtme të Senatit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të udhëhequr nga drejtori...

Dimitrov takon anëtarët e Komisionit për politikë të jashtme të Senatit të SHBA-së

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 18 shkurt – Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot realizoi takim me anëtarët e Komisionit për punë të jashtme të Senatit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të udhëhequr nga drejtori...

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, takim me Këshillin Veri-atlantik në NATO

para 3 muajve - Pa censure

Delegacioni i parlamentit të Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i delegacionit parlamentar në Parlamentin e NATO-s, sot ka marr pjesë në mbledhjen e Këshillit veri-atlantik....

Dimitrov falënderon SHBA-të për mbështetjen e vazhdueshme për arritjen e qëllimeve strategjike të Maqedonisë

para 3 muajve - Telegrafi

Ministri për Punë të Jashtëm, Nikolla Dimitrov sot realizoi takim me anëtarët e Komisionit për Politika të Jashtme në Senatin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të udhëhequr nga Cris Soça, në të cilën...

SHBA-ja mund ta përfundojë deri në fundvit protokolin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Pa censure

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Chris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-së, me të cilin ka biseduar për raportet...

Dimitrov falënderon SHBA-të për mbështetjen e vazhdueshme për arritjen e qëllimeve strategjike të Maqedonisë

para 3 muajve - InfoMagazin

Ministri për Punë të Jashtëm, Nikolla Dimitrov sot realizoi takim me anëtarët e Komisionit për Politika të Jashtme në Senatin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të udhëhequr nga Cris Soça, në të cilën...

SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Gazeta e re

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi u takua me Kris Soha, udhëheqës i Shërbimit të Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë në Senatin e SHBA-së, me të cilin ka biseduar për raportet...

SHBA deri në fund të vitit ratifikon Protokollin për në NATO

para 3 muajve - KosovaPress

Kryetari Xhaferi dha një pasqyrë të shkurtër të gjendjes aktuale në shtet, me theks në procesin reformues. Ai drejtoi falënderim të sinqertë për mbështetjen e vazhdueshme të SHBA-ve për aspiratat tona...

Strugë, pamje dëshpëruese nga kallami i djegur

para 3 muajve - Pa censure

Një pamje dëshpëruese nga kallami i djegur dhe i shkatërruar në Liqenin e Ohrit, nga Struga, deri në fshatin Kalishtë që këto ditë u dogj disa herë. Institucionet nuk reaguan, ndërsa organizatat civile...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK