http://kariera.mk

Katër shtete e ratifikuan Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 21 shkurt – Pas Greqisë, Sllovenisë dhe Shqipërisë, dje në Parlamentin e Republikës së Bullgarisë e ratifikuan Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin...

Katër shtete e ratifikuan Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Pas Greqisë, Sllovenisë dhe Shqipërisë, dje në Parlamentin e Republikës së Bullgarisë e ratifikuan Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë,...

Presidenti Trump letër Zaevit. Ja çfarë i shkruan

para 3 muajve - Tetova Sot

Presidenti amerikan Donald Trump i ka dërguar një letër Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, duke e uruar për ‘udhëheqjen dhe përkushtimin’ për kontributin e dhënë në arritjen e Marrëveshjes...

Presidenti Trump letër Zaevit. Ja çfarë i shkruan

para 3 muajve - InfoMagazin

Presidenti amerikan Donald Trump i ka dërguar një letër Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, duke e uruar për ‘udhëheqjen dhe përkushtimin’ për kontributin e dhënë në arritjen e Marrëveshjes...

Presidenti Trump letër Zaevit. Ja çfarë i shkruan

para 3 muajve - Ina

Presidenti amerikan Donald Trump i ka dërguar një letër Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, duke e uruar për ‘udhëheqjen dhe përkushtimin’ për kontributin e dhënë në arritjen e Marrëveshjes...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

Presidenti Trump përshëndet arritjet e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Zëri i Amerikës

Presidenti amerikan Donald Trump i ka dërguar një letër Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, duke e uruar për ‘udhëheqjen dhe përkushtimin’ për kontributin e dhënë në arritjen e Marrëveshjes...

BULLGARIA RATIFIKOI PROTOKOLLIN PËR NË NATO XHAFERI: KEMI PRITUR SHUMË PARA DYERVE TË NATO-s

para 3 muajve - TV21

Me 140 vota “për” asnjë kundër dhe të përmbajtur, Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Pas këtij vendimi të parlamentit bullgar, votimin e protokollit...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 20 shkurt - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u...

Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për aspiratat euroatlantike të Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Portalb

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Alsat-M

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

NATO, Bullgaria ratifikoi Protokollin

para 3 muajve - Alsat-M

Parlamenti i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Pro votuan 140 deputetë, ndërsa opozita nuk mori pjesë në seancë. Kryetarja e Parlamentit bullgar Cveta...

Borisov: Bullgaria është e vendosur në ndihmën ndaj Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot në kuadër të vizitë së tij në Sofje, ka realizuar takim edhe me kryeministrin bullgar Boyko Borisov. Siç njoftojnë nga qeveria bullgare, në...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Gazeta Express

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

Borisov-Xhaferi: Bullgaria jep mbështetje të madhe për Republikën e Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Fol

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim me kryeministrin e Republikës së Bullgarisë, Bojko Borisov. Në takim, të dy bashkëbiseduesit u shprehën të kënaqur...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Alsat-M

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n në Parlamentin bullgar  treguam vendosmërinë që të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Nezavisen

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Shprehja.com

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

NATO, Bullgaria ratifikoi Protokollin

para 3 muajve - Flaka

Parlamenti i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Pro votuan 140 deputetë, ndërsa opozita nuk mori pjesë në seancë. Kryetarja e Parlamentit bullgar Cveta...

Xhaferi: NATO u bë realitet për ne

para 3 muajve - Indeks.mk

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosmërinë për të zgjidhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Xhaferi në Bullgari: NATO është bërë realitet për ne

para 3 muajve - Telegrafi

“Me ratifikimin e sotëm të protokollit për në NATO në Kuvendin e Bullgarisë, treguam vendosmërinë për të vazhduar të zgjidhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt -Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive,...

Karajnçeva: T’i mbështesin proceset e pakthyeshme evropiane në rajon

para 3 muajve - InfoMagazin

Kryetarja e Kuvendit të Bullgarisë, Cveta Karajnçeva, deklaroi pas takimit me kryeparlamentarin talat Xhaferi, se Sofja dhe Shkupi mund të krenohen me marrëveshjen e nënshkruar për miqësi dhe fqinjësi...

Bullgari, me 140 vota pro Kuvendi votoi Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosshmërinë për të zgjidhhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Xhaferi: NATO u bë realitet për ne

para 3 muajve - Aktuale

Me ratifikimin Protokollit të NATO-s në Kuvend bullgar e kemi treguar vendosmërinë për të zgjidhur problemet në rajon dhe të bartim përgjegjësi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajon, por në të gjithë...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt – Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Nezavisen

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Indeks.mk

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Xhaferi: Përkrahja e Bullgarisë është garancë e fuqishme për rrugën eurotlantike

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, përderisa nuk kishte asnjë votë kundër dhe të përmbajtur. Në seancën ku u ratifikua protokolli...

Bullgaria është “për” anëtarësimin e integrimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, me 140 vota ratifikohet protokolli

para 3 muajve - TV21

Pas Shqipërisë, edhe Bullgaria me 140 vota “për” ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO Me nënshkrimin e protokollit, Bullgaria bëhet vendi i katërt që e ratifikoi protokollin....

Bullgaria e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Portalb

Me 140 vota “për”, Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Me nënshkrimin e protokollit, Bullgaria është bërë vendi i katërt...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Iliria News

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Albeu

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Ina

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Shprehja.com

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Aktuale

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Kryeparlamentarja bullgare: T’i mbështesin proceset e pakthyeshme evropiane në rajon

para 3 muajve - Shenja

Kryetarja e Kuvendit të Bullgarisë, Cveta Karajnçeva, deklaroi pas takimit me kryeparlamentarin talat Xhaferi, se Sofja dhe Shkupi mund të krenohen me marrëveshjen e nënshkruar për miqësi dhe fqinjësi...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Gazeta Express

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

Me 140 vota “për” Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, njofton Agjencia e lajmeve “Fokus”. “Për” votuan nga GERB, Patriotët e Bashkuar, DPS, Vullneti...

Bullgaria ratifikoi protokollin për Maqedoninë në NATO

para 3 muajve - Albinfo

Parlamenti i Bullgarisë ka ratifikuar protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë. Në seancën plenare, në të cilën mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Tetova Sot

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam  vendosmërinë të vazhdojmë  t’i zgjedhim problemet  në rajon dhe të kujdesemi për  sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Xhaferi në Bullgari: NATO është bërë realitet për ne

para 3 muajve - InfoMagazin

“Me ratifikimin e sotëm të protokollit për në NATO në Kuvendin e Bullgarisë, treguam vendosmërinë për të vazhduar të zgjidhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, jo vetëm në rajonin...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Alsat-M

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Telegrafi

Kuvendi i Bullgarisë sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare në të cilën do të votohet për ratifikimin do të marrë pjesë edhe kryetari i Kuvendi...

Bullgaria sot ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Klan Kosova

Kuvendi i Bullgarisë sot në seancë plenare duhet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Në ratifikimin e protokollit po merr pjesë edhe kryetari...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 20 shkurt - Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Sofje, 20 shkurt – Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë...

Bullgaria ratifikon Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Java News

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Ina

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokollin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Lajm

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokollin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - Fakti Ditor

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Xhaferi: NATO-ja u bë realitet për ne

para 3 muajve - AlbPortali

Me ratifikimin e sotëm të Protokollit për NATO-n, në Parlamentin bullgar e treguam vendosmërinë të vazhdojmë t’i zgjedhim problemet në rajon dhe të kujdesemi për sigurinë kolektive, Jo vetëm në rajonin...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Kuvendi i Bullgarisë e miratoi Protokkolin për Maqedoninë e Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi me 140 vota “për” protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, një një seancë ku mori pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Fakti Ditor

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - AlbPortali

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - InfoShqip

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Lajm

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - InfoMagazin

Kuvendi i Bullgarisë sot do të ratifikojë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare në të cilën do të votohet për ratifikimin do të marrë pjesë edhe kryetari i Kuvendi...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për në NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë sot do ta ratifikojë Protokollin e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancën plenare ku do të votohet ratifikimi do të marrë pjesë kryetari i...

Bullgaria e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Gazeta Observer

Parlamenti i Republikës së Bullgarisë e ratifikoi sot Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Për ratifikimin votuan 140 deputetë, ndërsa kundër dhe të përmbajtur nuk...

Parlamenti i Bullgarisë sot pritet ta ratifikojë Protokollin për Maqedoninë s Veriut në NATO

para 3 muajve - Shenja

Parlamenti i Bullgarisë në sesionin e sotëm plenar duhet të ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë Veriore në NATO. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Talat Xhaferi,...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - InfoMagazin

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi po qëndron për vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës...

Bullgaria ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

para 3 muajve - Arbresh

Me 140 vota “për” Kuvendi i Bullgarisë e ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, njofton Agjencia e lajmeve “Fokus”. “Për” votuan nga GERB, Patriotët e Bashkuar, DPS, Vullneti...

Bullgaria sot do ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

para 3 muajve - Ekonomia Online

Kuvendi i Bullgarisë sot në seancë plenare duhet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO, transmeton Portalb.mk. Në ratifikimin e protokollit po merr pjesë edhe kryetari...

Danimarka së shpejti do ta nënshkruajë protokollin për NATO

para 3 muajve - Tetova Sot

Danimarka për kohë të shpejtë do ta ratifikojë protokollin për anëtarësim në NATO, tha ministrja daneze e Emigracionit, Integrimit dhe Strehimit, Inger Stoiberg, në takimin e sotëm me minsitrin e obliguar...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për...

Talat Xhaferi në vizitë zyrtare në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - TelegrafiMk

Siç informojnë nga kabinetit i Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, Xhaferi në Bullgari do të qëndroj gjatë seancë plenare të Kuvendit të Bullgarisë, ku do të ratifikohet Protokolli për anëtarësim të Republikës...

Talat Xhaferi për vizitë në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të protokollit...

Danimarka së shpejti do ta nënshkruajë protokollin për NATO

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 19 shkurt – Danimarka për kohë të shpejtë do ta ratifikojë protokollin për anëtarësim në NATO, tha ministrja daneze e Emigracionit, Integrimit dhe Strehimit, Inger Stoiberg, në takimin e sotëm me...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Alsat-M

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Indeks.mk

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Bullgari

para 3 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të...

Talat Xhaferi viziton Bullgarinë

para 3 muajve - Gazeta Observer

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Bullgari, ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të Protokollit për aderimin e Maqedonisë...

Talat Xhaferi për vizitë në Republikën e Bullgarisë

para 3 muajve - Arbresh

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot dhe nesër do të qëndrojë në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë ku do të jetë i pranishëm gjatë aktit të ratifikimit të protokollit...

Xhaferi viziton Bullgarinë

para 3 muajve - KosovaPress

Pas ratifikimit, kreu i Kuvendit do të takohet me kryetaren e Kuvendit të Bullgarisë Cveta Karajançeva me të cilën bashkë do të japin deklarata për mediume. Në kuadër të vizitës është parashikuar edhe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK