http://kariera.mk

Vazhdon seanca me fjalët përfundimtare të të akuzuarve për ngjarjet e 27 prillit

para 3 muajve - Telegrafi

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë, me fjalët përfundimtare të të akuzuarve. Në seancën e kaluar fjalët përfundimtare i thanë të akuzuarit...

Në Gjykatën Penale, fjalë përfundimtare për “27 prillin”

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 21 prill – Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor...

Fjala e fundit sot për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit

para 3 muajve - Ina

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen...

Fjala e fundit sot për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit

para 3 muajve - Flaka

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen...

Fjalë përfundimtare për “27 prillin”

para 3 muajve - Tetova Sot

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen...

Në Gjykatën Penale, fjalë përfundimtare për “27 prillin”

para 3 muajve - Shenja

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen...

Fjala e fundit sot për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit

para 3 muajve - InfoMagazin

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen...

Fetah Alimi: Veprova sipas urdhërave të eprorëve të mi!

para 3 muajve - Tetova Sot

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

HALIMI: AKUZAT NDAJ MEJE JANË TË PABAZA, TË AKUZUARIT ME FJALË PËRFUNDIMATARE PËR RASTIN “27 PRILL”

para 3 muajve - TV21

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1, u thanë fjalët përfundimtare nga të akuzuarit. Abdulfetah Halimi u shpreh se është i pakuptimtë fakti që ai është në mes të të akuzuarve, pasi ditën kur ndodhi dhuna edhe...

27 prilli, fjalët përfundimtare të të akuzuarve

para 3 muajve - Alsat-M

Para përfundimit është gjykimi rreth ngjarjeve të 27 prillit në kuvend. Të pandehurit në fjalët përmbyllëse shpjeguan përse nuk duhet të dënohen. Para gjyqtarëve, këngëtari i operas Igor Durlovski pyeti...

Çento: Më kanë ofruar që të bëhem dëshmitar i mbrojtur për “27 prillin” dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - Telegrafi

Jane Çento në fjalët përfundimtare për ngjarjet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, tha se nga struktura të caktuara policore dhe prokurore ka marrë ofertë që të jetë dëshmitar i mbrojtur...

Çento: Më ofruan të jem dëshmitar i mbrojtur për “27 prillin” dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - Aktuale

Jane Çento, i akuzuar për ngjarjet e dhunshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në fjalët e tij përfundimtare tha se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë për të qenë...

Abdulfetah Alimi: Veprova sipas urdhërave të eprorëve të mi!

para 3 muajve - Shprehja.com

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

Pepiq, Alimi, Durlovski, Dodevski dhe Çento pohojnë se nuk janë fajtor për “27 prillin”

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 19 shkurt – Në Gjykatën Penale në Shkup sot  në suaza të gjykimit për ngjarjet   në Kuvend  më 27 prill të vitit 2017,  fjalë përfundimtare dhanë  të akuzuarit Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor...

Pepiq, Alimi, Durllovski, Dodevski dhe Çento pohojnë se nuk janë fajtor për "27 prillin"

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt – Në Gjykatën Penale në Shkup sot në suaza të gjykimit për ngjarjet në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, fjalë përfundimtare dhanë të akuzuarit Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durlovski,...

Abdulfetah Alimi: Veprova sipas urdhërave të eprorëve të mi!

para 3 muajve - Ina

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

Pepiq, Alimi, Durlovski, Dodevski dhe Çento thonë se nuk janë fajtor për “27 prillin”

para 3 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale në Shkup sot  në suaza të gjykimit për ngjarjet   në Kuvend  më 27 prill të vitit 2017,  fjalë përfundimtare dhanë  të akuzuarit Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durlovski, Mlladen...

Çento: Më ofruan të jem dëshmitar i mbrojtur për "27 prillin" dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Jane Çento, i akuzuar për ngjarjet e dhunshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në fjalët e tij përfundimtare tha se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë...

Çento: Më ofruan të jem dëshmitar i mbrojtur për 27 prillin dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - Alsat-M

Jane Çento, i akuzuar për ngjarjet e dhunshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në fjalët e tij përfundimtare tha se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë për të qenë...

Alimi: Veprova sipas Urdhrit të eprorëve të mi

para 3 muajve - TV21

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

Durllovski në Gjykatë: Nëse e kam ditur skenarin e 27 prillit, më dënoni

para 3 muajve - Telegrafi

Sot në Gjykatën Penale në Shkup është mbajtur seancë gjyqësore për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë, në të cilën fjalët përfundimtare i kanë thënë disa nga të akuzuarit. I...

Çento: Më ofruan të jem dëshmitar i mbrojtur për “27 prillin” dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - Fakti Ditor

Jane Çento, i akuzuar për ngjarjet e dhunshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në fjalët e tij përfundimtare tha se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë për të qenë...

Çento: Më ofruan të jem dëshmitar i mbrojtur për “27 prillin” dhe të dëshmoj rrejshëm

para 3 muajve - AlbPortali

Jane Çento, i akuzuar për ngjarjet e dhunshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në fjalët e tij përfundimtare tha se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë për të qenë...

Të akuzuarit për 27 Prillin: Nuk jemi terroristë!

para 3 muajve - Shenja

Të akuzuarit e “27 Prillit” që nuk janë amnistuar, po i thonë fjalët e fundit gjykatës në mbrojtje të tyre nga burgu. Të akuzuarit Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen Dodevski dhe Jane...

Alimi: Veprimet e mia në përputhje me urdhrat e eprorëve të mi

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 19 shkurt – I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë...

Vazhdon gjykimi me fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - Aktuale

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Alimi: Dyert e Kuvendit janë hapur pasi ja dhashë çelësat Levit

para 3 muajve - InfoShqip

Gjithçka që kam bërë më 27 prill ishte me qëllim që të kryejë detyrat dhe obligimet e mia që ishin nën komandën e eprorëve, tha Abdulfeta Alimi, i cili pjesë e sigurisë së parlamentit, kurse tani i akuzuar...

Çento: Më thanë bëhu dëshmitar i mbrojtur, i shpëton akuzës

para 3 muajve - Shenja

Njëri prej të akuzuarve për dhunën në Kuvend, Jane Çento, ka thënë sot gjatë fjalës përfundimtare në gjykatë se ai mori ofertë nga struktura të caktuar të policisë dhe prokurorisë për të qenë dëshmitar...

Abdulfetah Alimi: Veprova sipas urdhërave të eprorëve të mi!

para 3 muajve - InfoMagazin

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - Ina

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Alimi:Dyert e Kuvendit janë hapur pasi ja dhashë çelësat Levit

para 3 muajve - Lajm

Gjithçka që kam bërë më 27 prill ishte me qëllim që të kryejë detyrat dhe obligimet e mia që ishin nën komandën e eprorëve, tha Abdulfeta Alimi, i cili pjesë e sigurisë së parlamentit, kurse tani i akuzuar...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - InfoMagazin

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - Flaka

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Alimi: Veprimet e mia në përputhje me urdhrat e eprorëve të mi

para 3 muajve - Flaka

I akuzuari i vetëm shqiptar për rastin e 27 prillit në parlament, Abdulfetah Alimi në fjalët e tij përfundimtare është shprehur se të gjitha veprimet e ndërmarra me 27 prill 2017 kanë qenë në përputhje...

Durllovski në Gjykatë: Nëse e kam ditur skenarin e 27 prillit, më dënoni

para 3 muajve - Arbresh

Sot në Gjykatën Penale në Shkup është mbajtur seancë gjyqësore për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë, në të cilën fjalët përfundimtare i kanë thënë disa nga të akuzuarit. I...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - AlbPortali

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Fjalët përfundimtare për rastin e “27 Prillit”

para 3 muajve - Fakti Ditor

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Dje fjalë përfundimtare kishin disa nga të akuzuarit. Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe...

Seancë gjyqësore për ngjarjet e 27 prillit, të akuzuarit thonë fjalët përfundimtare

para 3 muajve - InfoMagazin

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e djeshme fjalët përfundimtare i kanë thënë disa nga të akuzuarit, përcjell Telegrafi...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK