http://kariera.mk

19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Klan Kosova

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Aktuale

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Lajmi.net

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Mijëra shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - GazetaBlic

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

EUROSTAT: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Kallxo

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

​Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - RTV 21

Numër rekord është regjistruar në vitin 2015 19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve....

​Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - GazetaBlic

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil gjatë 2018-s në BE

para 2 muajve - Koha.net

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE gjatë vitit 2018

para 2 muajve - Koha Jone

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së. Sipas të dhënave të Eurostatit, Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017,...

​Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Antpress

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Vitin e kaluar 19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në BE

para 2 muajve - Koha.mk

Tiranë, 14 mars – Zyra statistikore e BE-së, Eurostat ka bërë të ditur se gjatë vitit të kaluar 19 mijë shtetas shqiptar kanë kërkuar azil në ndonjë nga vendet anëtarë të BE-së. Sipas të dhënave të Eurostatit,...

Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Flaka

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Gazeta Monitor

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Ja sa shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Bota Press

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Infokusi

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Vitin e kaluar 19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në BE

para 2 muajve - InfoMagazin

Tiranë, 14 mars – Zyra statistikore e BE-së, Eurostat ka bërë të ditur se gjatë vitit të kaluar 19 mijë shtetas shqiptar kanë kërkuar azil në ndonjë nga vendet anëtarë të BE-së. Sipas të dhënave të Eurostatit,...

EUROSTAT: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE gjatë vitit 2018

para 2 muajve - Illyria

Bruksel, 14 mars 2019 – 19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së. Sipas të dhënave të Eurostatit, Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve....

Vazhdon emigrimi masiv nga Shqipëria/ Ja sa aplikime për azil u bënë në 2018

para 2 muajve - Koha Jone

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

Raporti Eurostat, ja sa shqiptarë kërkuan azil gjatë vitit 2018

para 2 muajve - BalkanWeb

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

Shifra të frikshme nga Eurostat, Shqipëria e para në botë për azilantë në 2018

para 2 muajve - Gazeta Shqip

Janë rreth 19 mijë shqiptarë që kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian në vitin 2018, sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat. Shqiptarët renditen në vend të nëntë për nga...

Raporti Eurostat, sa shqiptarë kërkuan azil gjatë vitit 2018

para 2 muajve - Albeu

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarë t në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

​Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Gazeta Observer

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - Gazeta e re

19 mijë shtetas shqiptarë kanë kërkuar azil në një nga vendet anëtare të BE-së, njofton Eurostat dhe Shqipëria gjendet në vendin e nëntë sipas numrit të azilkërkuesve. Krahasuar me vitin 2017, vitin e...

​Eurostat: 19 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE në vitin 2018

para 2 muajve - KosovaPress

Krahasuar me vitin 2017, vitin e kaluar është shënuar rënie e numrit të qytetarëve shqiptar azilkërkues me rreth 7 mijë. Numër rekord është regjistruar në vitin 2015 kur ka pasur rreth 69 mijë, ndërsa...

SHIFRAT: 19 mijë shqiptarë aplikuan për azil në BE në 2018-n

para 2 muajve - Gazeta Tema

Janë rreth 19 mijë shqiptarë që kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian në vitin 2018, sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat. Shqiptarët renditen në vend të nëntë për nga...

Më pak azilantë shqiptarë – 19 mijë kërkesa në 2018, Franca destinacioni i preferuar

para 2 muajve - Koha Jone

Të dhënat më të fundit të Eurostat tregojnë se shqiptarët vijojnë të qëndrojnë në listën e 10 azilkërkuesve më të mëdhenj në Bashkimin Europian, duke zënë vendin e 9-të. Së bashku me turqit, shqiptarët...

Ulet numri i azilkërkuesve shqiptarë në BE për 2018-n

para 2 muajve - Lexo

Janë rreth 19 mijë shqiptarë që kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian në vitin 2018, sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat. Shqiptarët renditen në vend të nëntë për nga...

Ulet numri i azilkërkuesve shqiptarë në BE për 2018-n

para 2 muajve - Java News

Janë rreth 19 mijë shqiptarë që kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian në vitin 2018, sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat. Shqiptarët renditen në vend të nëntë për nga...

Raporti Eurostat, ja sa shqiptarë kërkuan azil gjatë vitit 2018

para 2 muajve - Gazeta Observer

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

Vazhdon emigrimi masiv nga Shqipëria/ Ja sa aplikime azili u bënë në 2018

para 2 muajve - Gazeta Telegraf

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

Ja sa shqiptarë kërkuan azil në vendet e BE-së në 2018-në

para 2 muajve - Ekonomia Online

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Evropian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

Raporti i Eurostat/ Sa shqiptarë kërkuan azil gjatë vitit 2018

para 2 muajve - LajmiFundit

19 mijë shqiptarë gjatë vitit 2018 kanë aplikuar për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian. Të dhënat janë publikuar nga Eurostat që i rendit shqiptarët në vend të nëntë për nga numri i azilkërkuesve,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK