http://kariera.mk

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut i dha dritë jeshile Ministrisë për Sistem politik dhe Marrëdhënine mes komuniteteve

para 2 muajve - Portalb

Me 61 vota “për” deputetët miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe Marrëdhënine mes komuniteteve. Ligji u përcoll në procedurë të mëtejshme parlamentare,...

Vazhdojnë përplasjet brenda BDI-së, Lika nuk jam informuar për shuarjen e Sekretariatit

para 2 muajve - TelegrafiMk

Vazhdojnë përplasjet brenda BDI-së. Përplasje që kanë ardhur si pasoj e transformimit të Sekretariatit për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit në ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndëretnike....

Ministria për Marrëdhënie Midis Bashkësive, iniciativa kaloi filtrin e parë kuvendor

para 2 muajve - Aktuale

Propozim ligji për shuarjen e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe formimin e Ministrisë për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Midis Bashkësive, kaloi filtrin e parë në kuvend. Edhe pse...

LIKA PËR SHPËRBËRJEN E SIMO-së, “S’PO PËRÇAHEMI POR ASKUSH S’PO MË PYET NË BDI”

para 2 muajve - TV21

Duke qenë se gjatë kohë nuk është dukur në media, si dhe për faktin se po ia mbyllin Sekretariatin për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Televizioni 21 sot vendosi ta takojë zëvendëskryeministrin Hazbi...

Osmani thotë se nuk ka përçarje, Lika reagon sërish ndaj veprimeve të BDI-së

para 2 muajve - Shenja

Bashkimi Demokratik për Integrim është më i unifikuar se kurrë dhe po realizon programin zgjedhor. Kështu tha zëvendëkryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, duke u përgjigjur në pyetjen se a...

Shuarja e SIMO-s, Lika vazhdon kundër të gjithëve

para 2 muajve - Koha.mk

“Unë kam bërë reagim shumë objektiv për shkak se unë jam udhëheqës i një sektori që bart këtë proces. Me këtë rast, të ngrihet iniciativë për këtë sektor, është e nevojshme të pyetet ky sektor, të meeret...

Osmani: Shndërrimi i Sekretariatit të MO-së në Ministri është arritje serioze dhe është vendim i partisë

para 2 muajve - Nezavisen

Shndërrimi i Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit në Ministri është e arritur e madhe  dhe vendim i partisë, vlerëson zëvendës-kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani. Sipas tij kjo  kjo e arritur...

Shuarja e Sekretariatit për M.O., Bujar Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Aktuale

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Ish komandantët e UÇK-së nga Sellca godasin BDI-në

para 2 muajve - Tetova1

Ish komandanët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare Hazbi Lika dhe Rafiz Haliti, kanë përzgjedhur manifestimin e 18 vjetorit të fillimit të luftës së 2001 në fshatin Sellcë, për të dërguar mesazhe kreut të...

Shkrihet Sekretariati për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Alsat-M

Mbeten të thella dallimet në BDI sa i përket shkrirjes së Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshje së Ohrit në Ministri për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. Zëvendëskryeministri Hazbi Lika...

Lamtumirë Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit, Kuvendi hapi rrugën

para 2 muajve - Ina

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe e përcollën në procedurë të mëtejshme parlamentare, për në lexim të dytë,...

Shkrihet Sekretariati për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Antpress

Mbeten të thella dallimet në BDI sa i përket shkrirjes së Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshje së Ohrit në Ministri për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. Zëvendëskryeministri Hazbi Lika...

Flet sërish Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - Shprehja.com

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

MINISTRISË SË RE I JEPET DRITË JESHILE, BASHKËSITË MË TË VOGLA, TË PAQARTA RRETH DETYRIMEVE TË SAJ

para 2 muajve - TV21

Me 61 vota “për” deputetët miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe Marrëdhënine mes komuniteteve. Ligji u përcoll në procedurë të mëtejshme parlamentare,...

Flet sërish Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - Ina

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Flet Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - TV21

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Shuarja e SIMO-s, Lika vazhdon kundër të gjithëve

para 2 muajve - Tetova1

“Unë kam bërë reagim shumë objektiv për shkak se unë jam udhëheqës i një sektori që bart këtë proces. Me këtë rast, të ngrihet iniciativë për këtë sektor, është e nevojshme të pyetet ky sektor, të meeret...

Ministria e re kalon filtrin e parë në Parlament

para 2 muajve - InfoMagazin

Propozim ligji për shuarjen e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe formimin e Ministrisë për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Midis Bashkësive, kaloi filtrin e parë në kuvend. Edhe pse...

Shuarja e Sekretariatit për M.O., Bujar Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Flaka

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Alimi: Edhe VMRO-DPMNE mbështet formimin e ministrisë për sistem politik

para 2 muajve - Koha.mk

Shkup, 14 mars – Formimi i ministrisë së re për Sistem Politik dhe mardhënje midis bashkësive është e nevojshme dhe delë nga analiza e Marrëveshjes kornizë të Ohrit nga viti 2015, tha deputeti i BDI-së,...

Kuvend, miratohet nevoja e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik

para 2 muajve - TV21

Deputetët e miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe e përcollën në procedurë të mëtejshme parlamentare, për në lexim të dytë. Propozuesi i ligjit, koordinatori...

Të gjitha partitë të etura për Ministrinë e Sistemit Politik

para 2 muajve - Alsat-M

Kuvendi po debaton mbi propozimin e Qeverisë për shpërbërjen e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në ministri. Të gjitha subjektet politike interpretojnë propozimin duke u thirrur në organizimin...

Flet Hazbi Lika: S’po më pyet kush në BDI. Kjo nuk është lojë që mund të kapërcehet lehtë!

para 2 muajve - Fol

Duke qenë se gjatë kohë nuk është dukur në media, si dhe për faktin se po ia mbyllin Sekretariatin për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Televizioni 21 sot vendosi ta takojë zëvendëskryeministrin Hazbi...

Flet Hazbi Lika: Shpërbërja e SIMO-s nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - InfoShqip

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Alsat-M

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Shkrihet Sekretariati për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Arbresh

Mbeten të thella dallimet në BDI sa i përket shkrirjes së Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshje së Ohrit në Ministri për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. Zëvendëskryeministri Hazbi Lika...

Flet sërish Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - Antpress

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

OSMANI: Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, BDI më e unifikuar se kurrë

para 2 muajve - Medial

Zv/kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani ka folur sot edhe për transformimin e Sekretariatit për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për sistem politik dhe marrëdhënie mes komuniteteve,...

Hazbi Lika godet nga Sellca: Ali Ahmeti dhe Bdi-ja ma punuan pas shpine…

para 2 muajve - Tetova1

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

VIDEO/ Bujar Osmani: Shndërrimi i SIMO në ministri është arritje serioze dhe është vendim i partisë

para 2 muajve - TV21

Zëvendës-kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani shndërrimin e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit në Ministri e cilëson të arritur të madhe. Sipas tij, kjo e arritur është e barabartë me NATO-n,...

Flet sërish Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Hazbi Lika godet nga Sellca: Ali Ahmeti dhe Bdi-ja ma punuan pas shpine…

para 2 muajve - Tetova1

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Shprehja.com

Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në Qeveri,...

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Ina

Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në Qeveri,...

Flet Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - Flaka

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Shkrihet Sekretariati për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - KosovaPress

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë Veriore Hazbi Lika vazhdon të kërkojë bashkëpunim sa i përket shkrirjes së sekretariatit, duke shtuar se nuk është i njoftuar kur BDI ka marrë një vendim të tillë. Ai...

Osmani: Pavarësisht reagimit të Likës nuk ka përçarje në BDI

para 2 muajve - Shenja

Bashkimi Demokratik për Integrim është më e unifikuar se kurrë dhe po realizon programin zgjedhor. Kështu u përgjigj zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, duke u përgjigjur në pyetjen...

Hazbi Lika godet nga Sellca: Ali Ahmeti dhe Bdi-ja ma punuan pas shpine…

para 2 muajve - AlbPortali

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Kuvend, miratohet nevoja e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik

para 2 muajve - Tetova Sot

Deputetët e miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe e përcollën në procedurë të mëtejshme parlamentare, për në lexim të dytë. Propozuesi i ligjit, koordinatori...

Hazbi Lika godet nga Sellca: Ali Ahmeti dhe BDI-ja ma punuan pas shpine!

para 2 muajve - InfoMagazin

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Ministria e re kaloi leximin e parë, boshnjakët kërkojnë postin e ministrit

para 2 muajve - Shenja

Ministria e re për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive kaloi leximin e parë në seancë plenare dhe përcoll në procedurë të mëtejme në komisionet parlamentare dhe në lexim të dytë, raporton...

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Gazeta Observer

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Shuarja e Sekretariatit për M.O-në, Bujar Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Tetova1

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Tetova Sot

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Flet Hazbi Lika: Shpërbërja e Sekretariatit për MO nuk është lojë, nuk e di kur e ka sjellë BDI-ja këtë vendim

para 2 muajve - InfoMagazin

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika foli sot për shpërbërjen e Sekretariatit për Marrëveshjen e Ohrit. Ai tha se kjo nuk duhet të merret si një lojë ose si diçka e lehtë që mund të kapërcehet aty për aty....

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - Republika

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Kuvend, miratohet nevoja e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem Politik

para 2 muajve - InfoMagazin

Deputetët e miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe e përcollën në procedurë të mëtejshme parlamentare, për në lexim të dytë. Propozuesi i ligjit, koordinatori...

Alimi: Edhe VMRO-DPMNE mbështet formimin e Ministrisë për Sistem Politik

para 2 muajve - InfoMagazin

Formimi i ministrisë së re për Sistem Politik dhe mardhënje midis bashkësive është e nevojshme dhe delë nga analiza e Marrëveshjes kornizë të Ohrit nga viti 2015, tha deputeti i BDI-së, Ejup Alimi, në...

Osmani prononcohet për Sekretariatin e MO-së: Përpjekjet për avancim janë të kamotshme

para 2 muajve - Flaka

Zv/kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani ka folur sot edhe për transformimin e Sekretariatit për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për sistem politik dhe marrëdhënie mes komuniteteve....

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

para 2 muajve - InfoMagazin

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në...

Marrëveshja e Ohrit përçan BDI-në në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - BalkanWeb

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan partine shqiptare Bashkimi Demokratik për Integrim në Maqedoni. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin...

Marrëveshja e Ohrit përçan BDI-në në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - Tetova Sot

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan partine shqiptare Bashkimi Demokratik për Integrim në Maqedoni. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin...

Marrëveshja e Ohrit përçan BDI-në

para 2 muajve - Republika

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika, ka theksuar...

Përçarje e madhe në BDI, “krahu i luf.tës” se jep sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit?!

para 2 muajve - Tetova1

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar...

Përçarje e madhe në BDI, “krahu i luftës” se jep sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit?!

para 2 muajve - Fol

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar...

Përçarje në BDI, “krahu i luftës” se jep sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit?!

para 2 muajve - Ina

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar...

Përçarje në BDI, “krahu i luftës” se jep sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit?

para 2 muajve - InfoShqip

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Medial

Shkup, 13 mars 2019 Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për...

Lika i revoltuar pyet BDI-në: Cili do të jetë fati i Marrëveshjes së Ohrit!?

para 2 muajve - Nezavisen

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika nuk është i njoftuar për iniciativën e BDI-së për shpërbërjen e sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit. Ai përmes një shkrimi në faqen e tij në "Fejsbuk", ka...

PËRGJIGJET BDI, AVANCIMI I SIMO-s RRJEDH NGA ANALIZA E 2015-tës

para 2 muajve - TV21

Nga Bashkimi Demokratik për Integrim thonë se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve...

BDI iu përgjigj Likës: Ministria e avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Portalb

Pas deklaratës së zv/kryeministrit të Sekretariatit Zbatimin e MO-së, Hazbi Lika, se nuk ka qenë i informuar se do ta shuajnë resorin me të cilin ai udhëheq, partia e tij, Bashkimi Demokratik për Integrim...

BDI i përgjigjet Hazbi Likës

para 2 muajve - Shprehja.com

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI i përgjigjet Hazbi Likës

para 2 muajve - Ina

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

Deklaratë e zëvendëskryeministrit Lika lidhur me shpërbërjen e SIMO-s

para 2 muajve - Medial

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të...

HAZBI LIKA PYET BDI-në, PSE PO VARROSNI MARRËVESHJEN E OHRIT?!

para 2 muajve - TV21

Iniciativa e BDI-së për shpërbërjen e sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, ka nxitur reagimin e zëvendëskryeministrit Hazbi Lika. Ai kundërshton shkrirjen e dikasterit që vet e drejton në...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

Hazbi Lika ka një mesazh për ata që duan ta shpërbëjnë Sekretariatin e MO-së

para 2 muajve - Aktuale

Hazbi Lika Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë,...

Marrëveshja e Ohrit përçanë BDI-në

para 2 muajve - Alsat-M

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar...

Lika kundër BDI-së, kundërshton mbylljen e Sekretariatit

para 2 muajve - Koha.mk

Shpërbërja e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit ka nxitur edhe reagimin e zv. Kryeministrit Hazbi Lika, i cili kundërshton shndërrimin e Sekretariatit për zbatimin e MO-së në ministri për...

Deklaratë e zëvendëskryeministrit Lika lidhur me shpërbërjen e SIMO-s

para 2 muajve - Koha.mk

ë nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të Bashkimit...

SHPËRBËRJA E SIMO-s: SQAROHET HAZBI LIKA

para 2 muajve - Klan Macedonia

Zëvendëskryeministri për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe Sistemin Politik përmes një komunikate për mediat ka sqaruar situatën e krijuar së fundmi rreth iniciativës nga BDI për shpërbërjen e...

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim

para 2 muajve - TelegrafiMk

Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika ka theksuar se për këtë iniciativë të BDI-së, ai si bartës funksioni dhe njeriu i dytë i Qeverisë, nuk ka qenë i informuar...

Lika: Nuk më kanë informuar se do ta shuajnë Sekretariatin për Zbatimin e MO-së

para 2 muajve - Portalb

Zv/kryeministri për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe Sistemin Politik, Hazbi Lika, thotë se nuk është informuar dhe konsultuar për shuarjen e resorit që ai udhëheq dhe themelimin e një ministrie të...

Marrëveshja e Ohrit përçanë BDI-në, Hazbi Lika kundërshton mbylljen e Sekretariatit

para 2 muajve - Alsat-M

Shpërbërja e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit ka nxitur edhe reagimin e zv. Kryeministrit Hazbi Lika, i cili kundërshton shndërrimin e Sekretariatit për zbatimin e MO-së në ministri për...

BDI i përgjigjet Likës: Ministria avanson Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Lajm

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

Lika kundër shpërbërjes së Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Marrëveshja ende nuk është implementuar në tërësi

para 2 muajve - TV21

Iniciativa e BDI-së për shpërbërjen e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministrinë për politikë sociale, ka ngjallë reagimin e zëvendëskryeministrit Hazbi Lika. Ai thotë se nuk është...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - InfoMagazin

Nëpërmjet një njoftimi nga partia shqiptare në pushtet thonë se ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve avancon Sekretariatin për zbatimin e marrëveshjes së Ohrit. “Bashkimi Demokratik...

Hazbi Lika ka një mesazh për ata që duan ta shpërbëjnë Sekretariatin e MO-së

para 2 muajve - Ina

Hazbi Lika Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë,...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI i përgjigjet Likës: Ministria avanson Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Tetova1

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI i përgjigjet Likës: Ministria avanson Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

Marrëveshja e Ohrit përçan BDI-në

para 2 muajve - Arbresh

Shpërbërja e Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përçan Bashkimin Demokratik për Integrim. Përmes një reagimi, zëvendëskryeministri i angazhuar për zbatimin e MO-së, Hazbi Lika, ka theksuar...

BDI i përgjigjet Likës: Ministria avanson Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Fakti Ditor

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI i përgjigjet Likës: Ministria avanson Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - AlbPortali

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjërë në vend se iniciativa për avansimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrēveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - Fakti Ditor

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - AlbPortali

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - AlbPortali

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

BDI: Ministria avancon Sekretariatin dhe rrjedh nga programi jonë zgjedhor

para 2 muajve - AlbPortali

Bashkimi Demokratik për Integrim përkujton opinionin e gjerë në vend se iniciativa për avancimin dhe transformimin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe...

Lika: Askush nuk më ka informuar për shpërbërjen e Sekretariatit të MO-së

para 2 muajve - Shenja

Zv/kryeministri për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Hazbi Lika, ka reaguar lidhur me paralajmërimet e fundit, se Sekretariati për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit do të shpërbëhet dhe në vend  të...

Lika i revoltuar pyet BDI-në: Cili do të jetë fati i Marrëveshjes së Ohrit!?

para 2 muajve - InfoMagazin

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika nuk është i njoftuar për iniciativën e BDI-së për shpërbërjen e sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit. Ai përmes një shkrimi në faqen e tij në “Fejsbuk”, ka...

Lika prononcohet për Sekretariatin e MO-së

para 2 muajve - Flaka

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të...

Hazbi Lika reagon për iniciativën e deputetëve të BDI-së për shuarjen e SIMO-s

para 2 muajve - Lajm

Pas Rafis Alitit dhe Brigadave të UÇK-së, lidhur me nismën e deputetëve të BDI-së për shuarjen e Sekretariatit të Marrëveshjes së Ohrit, ka reaguar edhe zëvendës kryeministri Hazbi Lika, shkruan gazeta...

Marrëveshja e Ohrit përçanë BDI-në, Hazbi Lika kundërshton mbylljen e Sekretariatit

para 2 muajve - Antpress

Shpërbërja e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit ka nxitur edhe reagimin e zv. Kryeministrit Hazbi Lika, i cili kundërshton shndërrimin e Sekretariatit për zbatimin e MO-së në ministri për...

Hazbi Lika kundërshton BDI-në për shkrirjen e Sekretariatit të Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Shenja

Zëvendëskryeministri Hazbi Lika e kundërshton shndërrimin e pritur të Sekretariatit për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive. Ai ka sqaruar...

” Dokument ” Reagojnë edhe ish-ushtarët e UÇK-së – Brigada 113 Ismet Jashari: “Jemi kundër shuarjes së Marrëveshjes së Ohrit”

para 2 muajve - InfoMagazin

Ish ushtarët e UÇK-së, respektivisht Brigada 113 Ismet Jashari, janë prononcuar se janë kundër iniciativës parlamentare për ndryshimin e Ligjit për funksionimin e institucioneve shtetërore dhe shëndrimin...

Hazbi Lika ka një mesazh për ata që duan ta shpërbëjnë Sekretariatin e MO-së

para 2 muajve - Tetova Sot

Hazbi Lika Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë,...

Hazbi Lika thyen heshtjen. Ja çka thotë për Sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Tetova1

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të...

Lika kundër shpërbërjes së Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Marrëveshja ende nuk është implementuar në tërësi

para 2 muajve - Fol

Iniciativa e BDI-së për shpërbërjen e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Ministrinë për politikë sociale, ka ngjallë reagimin e zëvendëskryeministrit Hazbi Lika. Ai thotë se nuk është...

Kush do të fitojë në BDI, Hazbi Lika apo Musa Xhaferi?

para 2 muajve - Ina

Iniciativa për shuarjen e Sekretariatit per inplementimin e Marreveshjes se Ohrit është reflektim i konfliktit mes krahut të Hazbi Likës dhe atij të Misa Xhaferit, njoftojnë burime qeveritare. Sipas tyre,...

Lika: Nuk më kanë informuar se do ta shuajnë Sekretariatin për Zbatimin e MO-së

para 2 muajve - InfoMagazin

Zv/kryeministri për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe Sistemin Politik, Hazbi Lika, thotë se nuk është informuar dhe konsultuar për shuarjen e resorit që ai udhëheq dhe themelimin e një ministrie të...

Marrëveshja e Ohrit përçanë BDI-në, Hazbi Lika kundërshton mbylljen e Sekretariatit

para 2 muajve - InfoMagazin

Shpërbërja e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit ka nxitur edhe reagimin e zv. Kryeministrit Hazbi Lika, i cili kundërshton shndërrimin e Sekretariatit për zbatimin e MO-së në ministri për...

Edhe ish ushtarët nga Kumanova në përkrahje të Hazbi Likës

para 2 muajve - Fakti Ditor

Pas reagimit të ish ushtarëve të UÇK-së – Brigada 112, sot nëpërmjet një komunikate kanë reaguar edhe ish ushtarët nga Kumanova. Reagojnë ish ushtarët e UÇK-së – Brigada 113 Ismet Jashari “Jemi kundër...

Edhe ish ushtarët nga Kumanova në përkrahje të Hazbi Likës

para 2 muajve - AlbPortali

Pas reagimit të ish ushtarëve të UÇK-së – Brigada 112, sot nëpërmjet një komunikate kanë reaguar edhe ish ushtarët nga Kumanova. Reagojnë ish ushtarët e UÇK-së – Brigada 113 Ismet Jashari “Jemi kundër...

Hazbi Lika thyen heshtjen. Ja çka thotë për Sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - Fakti Ditor

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të...

Hazbi Lika thyen heshtjen. Ja çka thotë për Sekretariatin e Marrëveshjes së Ohrit

para 2 muajve - AlbPortali

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të...

Edhe ish ushtarët nga Kumanova në përkrahje të Hazbi Likës

para 2 muajve - Tetova1

Pas reagimit të ish ushtarëve të UÇK-së – Brigada 112, sot nëpërmjet një komunikate kanë reaguar edhe ish ushtarët nga Kumanova. Reagojnë ish ushtarët e UÇK-së – Brigada 113 Ismet Jashari “Jemi kundër...

Kush do të fitojë në BDI, Hazbi Lika apo Musa Xhaferi?

para 2 muajve - Tetova1

Iniciativa për shuarjen e Sekretariatit per inplementimin e Marreveshjes se Ohrit është reflektim i konfliktit mes krahut të Hazbi Likës dhe atij të Misa Xhaferit, njoftojnë burime qeveritare. Sipas tyre,...

Kush do të fitojë në BDI, Hazbi Lika apo Musa Xhaferi?

para 2 muajve - InfoShqip

Iniciativa për shuarjen e Sekretariatit per inplementimin e Marreveshjes se Ohrit është reflektim i konfliktit mes krahut të Hazbi Likës dhe atij të Misa Xhaferit, njoftojnë burime qeveritare. Sipas tyre,...

Kush do të fitojë në BDI, Hazbi Lika apo Musa Xhaferi?

para 2 muajve - Fol

Iniciativa për shuarjen e Sekretariatit per inplementimin e Marreveshjes se Ohrit është reflektim i konfliktit mes krahut të Hazbi Likës dhe atij të Misa Xhaferit, njoftojnë burime qeveritare. Sipas tyre,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK