http://kariera.mk

Hoxha: Kosova t’i zbatojë masat e MSA-së

para 3 muajve - RTV 21

Apostolova: MSA ndikon në përmirësimin e cilësisë së jetës.-Millaku: Ka shkelje të mëdha të të drejtave të punëtorëve Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, vlerëson se përfitimet që vijnë nga...

Hoxha: Na duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE

para 3 muajve - Medial

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha priti në takim, Ambasadorin e ShBA-së, Philip Kosnett, me të cilin diskutoi çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe më gjerë...

Hoxha takon Kosnett: Duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE

para 3 muajve - Klan Kosova

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha priti në takim, Ambasadorin e ShBA-së, Philip Kosnett, me të cilin diskutoi çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe më gjerë...

Ministrja Hoxha priti në takim ambasadorin Kosnett

para 3 muajve - RTV 21

“Na duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE” Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha priti në takim, Ambasadorin e ShBA-së, Philip Kosnett, me të cilin...

Hoxha: Na duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE

para 3 muajve - Lajmi.net

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, është takuar me Ambasadorin e SHBA-së, Philip Kosnett, me të cilin diskutoi çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe reformat...

“Duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE”

para 3 muajve - Koha.net

Ministria e Integrimit Evropian Dhurata Dora ka diskutuar me ambasadorin e SHBA-së në Kosovë Philip Kosnett lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe reformat me ndikim në procesin e...

Dhurata Hoxha: Kosova troket në derën e BE-së

para 3 muajve - Klan Kosova

Kosova do të jetë anëtare e BE-së në vitin 2030? Kjo është në çdo rast ajo që e shpreson Dhurata Hoxha, ministrja kosovare e Integrimit evropian. Kjo grua e re, e arsimuar në Shtete të Bashkuara, ishte...

Dhurata Hoxha: Kosova troket në derën e BE-së

para 3 muajve - GazetaBlic

Kosova do të jetë anëtare e BE-së në vitin 2030? Kjo është në çdo rast ajo që e shpreson Dhurata Hoxha, ministrja kosovare e Integrimit evropian. Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimit Evropian, ishte në...

Hoxha: Na duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE

para 3 muajve - Gazeta Observer

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, është takuar me Ambasadorin e SHBA-së, Philip Kosnett, me të cilin diskutoi çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe reformat...

Hoxha takon Kosnett: Duhet fuqizim i sundimit të ligjit për të përshpejtuar procesin e integrimit në BE

para 3 muajve - Ekonomia Online

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha priti në takim, Ambasadorin e ShBA-së, Philip Kosnett, me të cilin diskutoi çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe më gjerë...

Kosnetti: ShBA-ja vazhdon t’i përkrahë përpjekjet e Kosovës për të fuqizuar sundimin e ligjit

para 3 muajve - Epoka e Re

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka pritur të hënën në takim, ambasadorin e ShBA-së, Philip Kosnett, me të cilin ka diskutuar çështjet lidhur me sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit...

Implementimi i MSA-së përmirëson cilësinë e jetës së qytetarëve

para 3 muajve - GazetaBlic

Nëse implementimi i MSA-së bëhet në mënyrë të duhur, kjo do të ndikojë në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve. Kosova importon dhe eksporton produktet më së shumti nga vendet e BE-së dhe gjatë...

Implementimi i MSA-së përmirëson cilësinë e jetës së qytetarëve

para 3 muajve - RTV 21

Mbrojtja e Konsumatorit, Bujqësia, Siguria e Ushqimit dhe Siguria në Punë Nëse implementimi i MSA-së bëhet në mënyrë të duhur, kjo do të ndikojë në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve. Kosova...

Dhurata Hoxha: Kosova troket në derën e BE-së

para 3 muajve - Periskopi

Kosova do të jetë anëtare e BE-së në vitin 2030? Kjo është në çdo rast ajo që e shpreson Dhurata Hoxha, ministrja kosovare e Integrimit evropian. Kjo grua e re, e arsimuar në Shtete të Bashkuara, ishte...

Dhurata Hoxha: Kosova troket në derën e BE-së

para 3 muajve - Bota Press

Kosova do të jetë anëtare e BE-së në vitin 2030? Kjo është në çdo rast ajo që e shpreson Dhurata Hoxha, ministrja kosovare e Integrimit evropian. Kjo grua e re, e arsimuar në Shtete të Bashkuara, ishte...

Hoxha thotë se me MSA-në, Kosova ka përfituar shumë

para 3 muajve - RTV 21

Vlerëson se duhet bërë më shumë Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha vlerëson se përfitimet që vijnë si rezultat i nënshkrimit të Marrëveshjes për Stabilizim Asociim (MSA) në mes të Bashkimit...

Hoxha për të përditshme franceze l’Opinion: Kosova troket në derën e BE-së

para 3 muajve - Ekonomia Online

Prishtina shpreson të integrohet në Bashkim Evropian deri më 2030 – Dhurata Hoxha, ministre e Integrimit Evropian ka ardhur javën e kaluar në Paris për ta mbrojtur kauzën e Kosovës. Gjatë vizitës së saj...

Ministrja Hoxha: Të arriturat nga MSA-ja janë të shumta, mbesim të përkushtuar për zbatim të shtuar

para 3 muajve - Medial

Sot është zhvilluar diskutim në kuadër të projektit të financuar nga BE-ja: “Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” që synon promovimin e standardeve të BE-së në katër sektorët prioritarë:...

Hoxha: Kosova ka shënuar rezultate pozitive në implementim të reformave

para 3 muajve - Koha.net

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në diskutimin ““Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” ku ka thwnw se janë të shumta përfitimet që vijnë si rezultat i...

Hoxha: Të arriturat nga MSA-ja janë të shumta, mbesim të përkushtuar për zbatim të shtuar

para 3 muajve - Klan Kosova

Sot është zhvilluar diskutim në kuadër të projektit të financuar nga BE-ja: “Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” që synon promovimin e standardeve të BE-së në katër sektorët prioritarë:...

Apostolova tregon se si do të mund të ndërronte për mirë shoqëria kosovare

para 3 muajve - Periskopi

Nëse implementimi i MSA-së bëhet në mënyrë të duhur, kjo do të ndikojë në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve. Kosova importon dhe eksporton produktet më së shumti nga vendet e BE-së dhe gjatë...

Implementimi i MSA-së përmirëson cilësinë e jetës së qytetarëve

para 3 muajve - Gazeta e re

Nëse implementimi i MSA-së bëhet në mënyrë të duhur, kjo do të ndikojë në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve. Kosova importon dhe eksporton produktet më së shumti nga vendet e BE-së dhe gjatë...

Implementimi i MSA-së përmirëson cilësinë e jetës së qytetarëve

para 3 muajve - KosovaPress

Kosova importon dhe eksporton produktet më së shumti nga vendet e BE-së dhe gjatë vitit 2018, ka eksportuar dhe importuar më së shumti produkte me Gjermaninë. Këto u thanë në diskutimin e organizuar nga...

Hoxha: Kosova ka shënuar rezultate pozitive në implementim të reformave

para 3 muajve - Infokusi

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në diskutimin ““Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” ku ka thwnw se janë të shumta përfitimet që vijnë si rezultat i...

Apostolova: Implementimi i MSA-së ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Klan Kosova

Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financohet një kampanjë në disa komuna të Kosovës e cila qëllim ka vetëdijesimin e qytetarëve për sigurinë në punë. “Kampanja do të organizohet nëpër...

Apostolova: MSA-ja shteg për në BE, implementimi ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Lajmi.net

Zyra e BE-së në Kosovë dhe Ministria e Integrimit Evropian kanë mbajtur diskutimin me temën “Përfitimi nga MSA-ja”. Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financojnë një kampanjë në disa komuna...

Apostolova: Impelmentimi i MSA-së ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Klan Kosova

Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financohet një kampanjë në disa komuna të Kosovës e cila qëllim ka vetëdijesimin e qytetarëve për sigurinë në punë. “Kampanja do të organizohet nëpër...

Apostolova: Implementimi i MSA-së ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - GazetaBlic

Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financohet një kampanjë në disa komuna të Kosovës e cila qëllim ka vetëdijesimin e qytetarëve për sigurinë në punë. “Kampanja do të organizohet nëpër...

Ministrja Hoxha: Të arriturat nga MSA-ja janë të shumta

para 3 muajve - Epoka e Re

Sot është zhvilluar diskutim në kuadër të projektit të financuar nga BE-ja: “Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” që synon promovimin e standardeve të BE-së në katër sektorët prioritarë:...

Dhurata Hoxhën e ndjek vetëm një person

para 3 muajve - Infokusi

Interesimi i qytetarëve për deklaratat e ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha duket se ka rënë në minimum. Së paku kështu tregojnë të dhënat për paraqitjen e saj online. Në një paraqitje publike...

Hoxha: Të arriturat nga MSA-ja janë të shumta, mbesim të përkushtuar për zbatim të shtuar

para 3 muajve - Bota Press

Sot është zhvilluar diskutim në kuadër të projektit të financuar nga BE-ja: “Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” që synon promovimin e standardeve të BE-së në katër sektorët prioritarë:...

Apostolova: MSA-ja është shteg për në BE dhe se implementimi i saj ndikon në standardet e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Arbresh

Shefja e Zyrës së BE-së, Natalya Apostolova, gjatë diskutimit të mbajtur me Ministrinë e Integrimeve Evropiane ka thënë se kanë organizuar një kampanjë në komunat e Kosovës që ka për qëllim vetëdijesimin...

Hoxha: MSA-ja ka ndikuar në rritjen ekonomike

para 3 muajve - Arbresh

Prej hyrjes një fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, Kosova ka pasur rritje ekonomike. Kështu tha sot ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha në diskutimin për përfitimet nga Marrëveshja...

Apostolova: MSA-ja, shteg për në BE- implementimi ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Gazeta Observer

Zyra e BE-së në Kosovë dhe ministria e Integrimit Evropian kanë mbajtur diskutimin me temën “Përfitimi nga MSA-ja”. Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financojnë një kampanjë në disa komuna...

Apostolova: MSA-ja shteg për në BE, implementimi ndikon në cilësinë e jetës në Kosovë

para 3 muajve - Ekonomia Online

Zyra e BE-së në Kosovë dhe Ministria e Integrimit Evropian kanë mbajtur diskutimin me temën “Përfitimi nga MSA-ja”. Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së tha po financojnë një kampanjë në disa komuna...

Diskutohet për progresin dhe sfidat e zbatimit të MSA-së

para 3 muajve - Arbresh

Me qëllim të ofrimit të njohurive rreth Përfitimit nga Marrëveshja e Stabilizim – Asociimit, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian, do të organizoj diskutim...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK