http://kariera.mk

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

para 3 muajve - Indeks.mk

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë kohës...

PARLAMENTI GREK i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

para 3 muajve - Medial

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë kohës...

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

para 3 muajve - Portalb

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë kohës...

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, radhën e kanë shenjat tregtare

para 3 muajve - Koha.mk

Athinë, 16 maj – Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu...

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

para 3 muajve - Tetova Sot

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë kohës...

Grekët votuan: Do të hapen vendkalime kufitare drejtë Maqedonisë

para 3 muajve - Flaka

Votohen marrëveshjet për kufij të ri për vendin tonë, përcjell FLAKA. Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti në Athinë miratoi projektligjet e Ministrisë Greke të Punëve të Jashtme...

Anagnostopulu: Nesër në Selanik takimi i parë i Komisionit për shënime trsagtr

para 3 muajve - Medial

Athina, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Komisioni i Shënjave Tregtare dhe Emrave Tregtarë do të mbajë takimin e parë në Selanik nesër, tha Ministrja e Jashtme Alternative e Greqisë Sia Anangostopulu gjatë një debati...

Anagnostopulu: Nesër në Selanik takimi i parë i Komisionit për shënime tregtare

para 3 muajve - Flaka

Komisioni i Shënjave Tregtare dhe Emrave Tregtarë do të mbajë takimin e parë në Selanik nesër, tha Ministrja e Jashtme Alternative e Greqisë Sia Anangostopulu gjatë një debati në Parlamentin Grek për ratifikimin...

Opozita greke “PËR” hapjen e pikave të reja kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Aktuale

Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të Greqisë veriore, do të votojmë për...

Parlamenti grek ka dhënë dritë të gjelbër për Marrëveshjet për vendkalimet kufitare të reja drejt vendit tonë

para 3 muajve - Portalb

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare tek...

Parlamenti grek dha dritë të gjelbër për Marrëveshjet për vendkalimet e reja kufitare drejt vendit tonë

para 3 muajve - Medial

Athinë, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve...

Opozita greke “PËR” hapjen e pikave të reja kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Koha.mk

Athinë, 15 maj – Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të Greqisë veriore,...

Parlamenti grek miratoi marrëveshjet për vendkalimet e reja kufitare drejt Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Alsat-M

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare tek...

Opozita greke “PËR” hapjen e pikave të reja kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Flaka

Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të Greqisë veriore, do të votojmë për...

Aleanca Demokratike edhe pse është kundër Marrëveshjes nga Prespa, do të votojë për hapjen e vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Medial

Athinë, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të Greqisë...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Tetova1

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova dhe...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Tetova Sot

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova dhe...

Parlamenti grek miratoi marrëveshjet për vendkalimet e reja kufitare drejt Maqedonisë së Veriut

para 3 muajve - Lajm

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare tek...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Arbresh

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova dhe...

Parlamenti grek nis seancën për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalime të reja kufitare Greqi-Maqedoni

para 3 muajve - Alsat-M

Në sallë pothuaj të zbrazët, me disa deputetë nga partitë greke, dhjetë minuta pas orës 16 sipas kohës lokale filloi debati në seancë plenare në Parlamentin grek për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruara...

Parlamenti grek nis seancën për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalime të reja kufitare Greqi-Maqedoni

para 3 muajve - Lajm

Në sallë pothuaj të zbrazët, me disa deputetë nga partitë greke, dhjetë minuta pas orës 16 sipas kohës lokale filloi debati në seancë plenare në Parlamentin grek për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruara...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Arbresh

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova dhe...

Parlamenti grek voton marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Sot News

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të reja...

Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalimet kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Indeks.mk

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të reja...

Parlamenti grek pritet të votojë marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Aktuale

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të reja...

Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalimet kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Medial

Athinë, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen...

Parlamenti grek pritet të votojë marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - InfoMagazin

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të reja...

Demokracia e Re do të votojë kundër hapjes së vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Flaka

Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin nga...

Vendkalime të reja kufitare RMV – Greqi, pr.ligji kaloi në Komisionin e jashtëm në Kuvendin grek

para 3 muajve - Flaka

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në Majden dhe Markova Noga në rajonin e Prespës, midis Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë, kaloi filtrin e parë në Parlamentin grek. Komisioni për Siguri Kombëtare dhe...

Anagnostopullu: Para Marrëveshjes së Prespës hapja e vendkalimeve të reja kufitare haste në pengesa

para 3 muajve - Lajm

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në të kaluarën ishte penguar, sepse nuk ekzistonin marrëdhënie bilaterale, tha ministrja alternative e Punëve të Jashtme të Greqisë, Sia Anagnostopullu gjatë mbledhjes...

Demokracia e Re do të votojë kundër hapjes së vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Tetova Sot

Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin nga...

Anagnostopullu: Para Marrëveshjes së Prespës hapja e vendkalimeve të reja kufitare haste në pengesa

para 3 muajve - Tetova Sot

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në të kaluarën ishte penguar, sepse nuk ekzistonin marrëdhënie bilaterale, tha ministrja alternative e Punëve të Jashtme të Greqisë, Sia Anagnostopullu gjatë mbledhjes...

Opozita greke kundër zgjerimit të kufirit me Maqedoninë

para 3 muajve - Albeu

“Nuk do t’i mbështesim ligjet , për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë”, tha Jorgos Kumucakos , deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin...

Anagnostopullu: Para Marrëveshjes së Prespës hapja e vendkalimeve të reja kufitare haste në pengesa

para 3 muajve - Koha.mk

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në të kaluarën ishte penguar, sepse nuk ekzistonin marrëdhënie bilaterale, tha ministrja alternative e Punëve të Jashtme të Greqisë, Sia Anagnostopullu gjatë mbledhjes...

Deputetët grekë në komision dhanë dritë jeshile për hapjen e vendkalimeve të reja kufitare drejtë vendit tonë

para 3 muajve - Koha.mk

Komisioni për siguri kombëtare dhe çështje të jashtme në seancën e sotme në Parlamentin grek i pranoi draft ligjet e parashtruara nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për hapjen e vendkalimeve...

Demokracia e Re do të votojë kundër hapjes së vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

para 3 muajve - Koha.mk

Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin nga...

Dritë jeshile në komisionin e Parlamentit grek për kalimet e reja kufitare “Markova Noga” dhe “Majden”

para 3 muajve - Portalb

Komisioni për siguri kombëtare dhe çështje të jashtme në seancën e sotme në Parlamentin grek i pranoi draft ligjet e parashtruara nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për hapjen e vendkalimeve...

Venkalimet kofitare Maqedoni e Veriut – Greqi kaluan filtrin e parë në Kuvendin grek

para 3 muajve - Shenja

Komisioni për siguri nacionale dhe çështje të jashtme i Kuvendit grek ka miratuar sot draft ligjet e dorëzuara nga Mnistria e Jashtme greke për hapjen e vendkalimeve të reja kufitare në Majden dhe Markova...

Vendkalimet kufitare Maqedoni e Veriut – Greqi kaluan filtrin e parë në Kuvendin grek

para 3 muajve - Shenja

Komisioni për siguri nacionale dhe çështje të jashtme i Kuvendit grek ka miratuar sot draft ligjet e dorëzuara nga Mnistria e Jashtme greke për hapjen e vendkalimeve të reja kufitare në Majden dhe Markova...

Deputetët grekë në komision dhanë dritë jeshile për hapjen e vendkalimeve të reja kufitare drejtë vendit tonë

para 3 muajve - InfoMagazin

Komisioni për siguri kombëtare dhe çështje të jashtme në seancën e sotme në Parlamentin grek i pranoi draft ligjet e parashtruara nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për hapjen e vendkalimeve...

Greqi, shqyrtohen ligjet që kanë të bëjnë me Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Gazeta Observer

Komisioni për siguri nacionale dhe çështje të jashtme në Parlamentin grek sot do të mbajë mbledhje, në të cilën do t’i shqyrtojë projekt ligjet e parashtruara nga Ministria e Punëve të Jashtme e Greqisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK